CILI KASI TARUK! LAGI SKANDAL BETINA SUNDAL AMENOWOLRD DIBONGKAR! MESTI BACA



Berikut adalah maklumat tambahan mengenai blogger AMENO WORLD.

710715085XXX    
AHMAD SAHIMI BIN SHAARI                                      
65 KG SURIA JAYA    
DI TAMAN SURIA JAYA
JALAN CHERAS       
017-5848188  

Maklumat terbaru yang MyMassa terima, perempuan yang didakwa menguruskan Ameno World tersebut adalah isteri kepada Ahmad Sahimi.

Dan ini adalah maklumat yang MyMassa copypaste dari laman web SPR.


Padanlah boleh urus sampai 3 blog. Rupa-rupanya bukan seorang yang buat kerja ni.


Dan ini pula gambar yang dikirimkan melalui e-mail kepada MyMassa oleh pemberi maklumat yang sama. Menurut pengirim, ini adalah gambar Ahmad Sahimi.
 
House PK: Ini aku petik dari blog Mymassa.  Nanti dulu., ada lagi ni..sekarang kita tengok info Mymassa ni benar atau tidak, meh tengok bawah ni yang telah aku petik dari Harapan Esok pulak:

Sengaja aku ingin tanya kepada blogger cacai makan dedak ameno world samada dia kenal atau tidak wajah perempuan makeup terlebih ni...kahkahkah!!!
Jawab AMENOWorld!!!


ni ke AmenoWorld??hehe
HE : Bermakup tebal..warna hitamm...geli mak..kikiki
 
Rupanya Papa Gomo pun ada sejarah dengan Ameno World ni. Al Kisahnya Ameno World sudah syok sama Papa Gomo tetapi Papa Gomo tak layan maka blogger PUKIMAMAK WORLD ni jadi meroyan dan terus menyerang isteri PM! 
 
Wahai rakyat Malaysia nilah betina mamak sundal yang suka hina bangsa dia sendiri pastu cinta laki bini pada Anwar memang tak hengat punya la. Pastu blogger hina paria chakli macam dia ni nak menghina isteri pm, siapa dia ni? muka laki bini dah le macam PENYANGAK jer! Kah kah kah....lepas ni mana la laki bini penyangak ni nak cari makan ek?
 
Kah kah kah 

43 Responses to "CILI KASI TARUK! LAGI SKANDAL BETINA SUNDAL AMENOWOLRD DIBONGKAR! MESTI BACA"

  1. laki bini anjing suruhan penghianat negara kasi tutup je blog bangsat ni

    ReplyDelete
  2. at least, dia lebih cantik berbanding parpu yg obesiti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik? Amboi pukimamakworld, sendiri masuk sendiri komen ka? kah kah kah, muka mamak pudkaq palaykat sial punya, lawa kata kau? kah kah kah

      Delete
    2. ko nie biar betul anon 12.35... muka mcm babi hitam tue ko kata cantik? hahaha... inilah jadinya klu ko komen sendiri kat blog house pk nie... hahaha.. pukimak mcm mamak betina nie mmg layak jadi macai fuckatan.. muka sama hitam dgn bontot...

      Delete
    3. CANTIK KE LAKI DIA PUN MALAM2 TAK SELERA PERGI TUTUH PELACUR MALAM2 HAHAAHAHHAHAHA...KASIHAN

      Delete
    4. kak bedah puki busukJanuary 22, 2013 at 2:07 PM

      Alahai kakbedah nak kutuk muka orang lain pulak...Woii, kak bedah , kalau ko xde cermin, pergi kecing lepas tu tengok betul2 muka pantat engko dalam air kencing tu.....

      Muka serupa pantat busuk yang tak basuh, kesian laki engko untuk memantat muka tu

      Delete
  3. ANJING BELAAN ANWAR SAMPAH MASYRAKAT PIHAK BERKUASA AMBIL TINDAKAN TERHADAP MEREKA BERDUA INI SEBELUM TERLAMBAT...

    ReplyDelete
  4. Laki dia tu macam pendatang indon je. Sisikin lak macam pendatang dari maldive. Dua2 cuba cek surat beranak. kalau depa tipu lucut taraf warganegara malysia hantar balik pakai rakit.

    ReplyDelete
  5. aku suka pandangan amenoworld:

    1. Bible bm = penang
    2. Lim Guan Eng = DAP = Penang
    3. Lim Guan Eng = pernah minta BIBLE BM diberikan kelulusan untuk diterbitkan.
    4. Aku heran kenapa la ek.. bible bahasa melayu mesti di edarkan ketika LGE dan DAP di ulit dengan kontroversi penggunaan nama Allah swt dalam bible dan bible bahasa melayu?

    (ini bukan dari Amenoworld)
    1. Dulu Bersih 2, ada pulak Polis jumpa puluhan parang & baju Bersih konon Bersih 2 nak buat hura-hara. hahaha sapa punya kerja letak parang tu.

    2. Ramai bantah Projek Bakun, 1 minggu lepas tu blackout 1 malaysia. hahahaha agaknya apa tujuan diblackoutkan tu. Sapa punya kerja agaknya :p

    Umngok tak habis2 upah org buat 'insiden' utk tarik pengundi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak taulah sape punya kerja.
      Engko punya kerja kot.

      Delete
  6. Ko ni sapa plak. Ko minat dia. Jgn bini worang lah.Ko nak jadi mcm ostad tu ke? jgn dik pecah palak nanti dbaluun laki dia. ada niat wat kaunseling ngan ameno. Tp klu ko nak buat je kat busut atau perigi buta.

    ReplyDelete
  7. fuyooo hebat...laki bini jd blogger pencacai pakatan harami...ini aku rasa mamak jenis kasta mintak sedekah punyer....muahhaahaha....

    ReplyDelete
  8. HINANYAAAAA... SARA HIDUP DARIPADA HASIL FITNAH DAN KUTUK PEMIMPIN!!! LEBIH BAIK HARI-HARI SUAP DAGING BABI KE MULUT!

    ReplyDelete
  9. hareyy bagi pree pun aku xmau aihh...betina ni muka x buley blah...

    ReplyDelete
  10. minah babi nie kita jgn bagi muka lepas nie.. segala yg dia tulis dlm blog dia boleh dikatakan semuanya fitnah kecuali tarikh je yg betul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeeeeeeeee pondan nie tak basuh pantat dia lagi suruh org pulak..AHMAD SAHIMI..JIJIK SIOT

      Delete
    2. ptuiii!! tengok muka jer dah tau!!! Kak Bedah tak basuh puki lepas main dgn babi semalam!!

      Delete

  11. JAWAB DENGAN JUJUR DAN IKHLAS...PARPU KARI @ MOHD SALIM ISKANDAR INI ADA RUPA ORANG MELAYU KE?....INI DINAMAKAN KUALI KATA BELANGA HITAM.. KATA DULANG PAKU SERPIH KATA ORANG DIRI DIA LAGI LEBIH...SEKURANG-KURANGNYA AMENOWORLD TAK MINUM GUINNESS STOUT DIKHALAYAK RAMAI DENGAN RASA MEGAH DAN BANGGA....SULUH DULU MUKA ANDA DIAIR LONGKANG MOHD SALIM ISKANDAR....SEDAR SIKIT AKAN ASAL USUL ANDA...CAKAP DENGAN MAIN SEDAP MULUT....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Persoalannya wahai amenoworld aka shikin jalang yang dok menyundal ngan mat Indon, kau kenal ke siapa parpukari tu? Betul ke dia tu mohd Salim? Apa buktinya? Bukan ke kau yang suka hina mamak selama ni? Kau dan laki Indon atau jantan simpanan kau si Mat Indon tu yang kuat hina mamak. Siang hina mamak malam jantan simpanan kau tutuh pukimamak! Memang sah anak ikan anwar hangpa ni.

      Delete
    2. ini sah ppn hitam tu sebab tu marah bebeno..apa namanya ahmad sahimi..eh nie jantan ke betina???????ke pondan anak belaan anwar hahahaahahahah

      Delete
    3. tu dia pencacai pakatan harami x leh terima kenyataan bila parpu dedah kan siapa sebenar nyer amenoworld blogger bodoh yg pencacai2 pakatan harami jilat...muahahaha...dedah kan lg parpu aku nk tengok para pencacai2 pakatan harami melompat mcm beruk....

      Delete
  12. Kantoinya bangsat betina haram jadah! patut kasi sembelihan cibai penfitnah ini! eiii tengok muka pun tak lalu nak lancap lah cibai! Baik mampus terus daripda menyusahkan hidup orang!

    ReplyDelete
  13. Bhai Parpukari...

    Gua ingat maklumat yang lu paparkan nih betul lar... tapi... hahaha... rupanya jauh meleset seperti langit dan bumi... Hahaha... takper.. takper... cuma mintak diorang cari betul-betul....

    Jauh benar salahnyer maklumat nih... dari nama pon salah... alamat pon salah... nombor IC lagi lah salah... gambar plak..... hahahaha.... gua gelak jer...

    Takper... gua kasi peluang sama lu orang cari sampai dapat...

    ReplyDelete
  14. sanggup ambil upah mengutuk ROSMAH...
    oooo aku dah tahu kerana dia denggki rosmah dah la cantik pastu bijak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh! apa ngkau merepek ni? oohh! kau buat lawak yer? hahahahahahahaha!!!! lawak ko memang menjadi lah....hahahahahahahahaha!!!! CANTIK & BIJAK!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

      Delete
    2. Juboluuuuuuuu

      Delete
  15. itu lah kuuk kerajaan lagi last-last duit sndri xdk nak bli brng make up ngn cosmetic kencantikan kikikik....apa lu dpt? dpt sakit jiwa aje la jwbnya...wakakaka

    ReplyDelete
  16. haha lawak aku bce comment-comment nie....ameno world dah kantoi mula la nk kne kan parpu tapi x menjadi ahaha bertapa bodo gile ameno world nie...nafikan lah bnyk mana ko nak tapi dh mmg btol....jeng jeng jeng....

    ReplyDelete
  17. Cehhh, ini HOUSE PUKI cemburu ngan Amenoworld sebab blog House PUKI ini x laku jika berbanding ngan Amenoworld....

    Patut tukar jadi Amengok World baru tepat

    ReplyDelete
  18. Dua ekor MAMAKUTTY yg bernama Amenoworld dan Parpukari boleh berambus dari negara ini....Pantat betul Mamak ini......

    Dua-dua ekor pun serupa nak jadi melayu tapi asalnya ialah keling pariah yg hina di india

    Amalan untuk orang india keling di negara ini, korang nak masuk islam korang punya hal, tapi itu x bermaksud ko boleh jadi melayu, paham?

    ReplyDelete
    Replies
    1. keling pun xde lah sampai mengutuk sesama agama,,,adoiiii

      Delete
  19. Blog pro-PR BIASANYA tuanpunya buat entri/artikel kemudian komen sokong sendiri.
    Kalau ada komen yg tak menyokong atau bagi pandangan berbeza tidak akan disiarkan. PASTI.

    Blog pro-BN, siapa nak komen pun boleh, akan disiarkan. Walaupun komen tak ada isi mcm sampah sarap hanyut disungai, nak mencarut mengutuk mengata memfitnah, tetap disiarkan.

    Kerana itu jugalah blog pro-BN sentiasa dikunjungi oleh orang-ramai termasuk pencacai dan blogger pembangkang sendiri.

    ReplyDelete
  20. mboii noh..merelid eh..paku dulang paku serepih kata org dia yg hitam lebih..

    ReplyDelete
  21. gambar bwh tu bajet nak buat dp facebook agaknya. mata bulat pandang atas mulut muncung. comelnyeeee kah kah kah

    ReplyDelete
  22. hahahaha...wat dp facebook dia bagi cahaya lebih kononnya putih..hahahha..muka dah macam zombie dah...kalau kambing pandai make up..aku rasa kambing lagi cantik dari Pukimak world ni...hahahahaha

    ReplyDelete
  23. Saya rasa ada orang taja makeup dia ni..hahahha,tebal macam simen..

    ReplyDelete
  24. ho,ho,ho....selama ni ramai pencacai yg kutuk mamak tanpa mereka sedari bhw blogger amenoworld merupakan mamak dan anjing yg dikasihi oleh anwar dan jijah..hah..!!bajet baik jer betina ni sekor...

    ReplyDelete
  25. Parpukari dah lah bodoh sangat. Punya lah bodoh, otak dia pun tak tau kat mana. Dibesarkan macam ini, asyik mencarut jeh

    ReplyDelete
  26. apa kes lah ko ni cerirta over plak org cite lain ko jilat bontot anwar plak....

    ReplyDelete
  27. patutlah muka mcm ameno nie mmg layak jadi pencacai pakatan je!! sesuai kot!

    ReplyDelete
  28. die ni sebenarnya bukan make up.tapi pakai losyen sunburn.takut muka terbakar dek panas matahari.nanti jadi hitam la muka tu.

    eh, bukan ke muka dia dah hitam?

    hahaha

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!