CILI KASI TARUK! DEEPAK HENTAM RAFIZI DAN MALAYSIAKINI!


“YA, kiriman SMS beberapa hari lalu kepada rakan-rakan media adalah dihantar oleh saya sendiri,”.

Kontroversi yang melibatkan Peniaga Karpet, Deepak Jaikishan semakin hangat diperkatakan terutama di kalangan media-media siber puak pembangkang atau lebih khusus PKR.

Walaupun Deepak bukanlah individu yang menyokong BN atau UMNO khususnya, namun kenyataan beliau telah diputarbelitkan oleh beberapa pemimpin PKR.

Sehinggakan, wujud satu cerita yang mengatakan peniaga itu menerbitkan sebuah buku berjudul ‘Black Rose’ yang menceritakan mengenai Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor berkaitan kes pembunuhan Altantuya.

Situasi itu sememangnya menimbulkan syak wasangka kerana Deepak, sejak dari awal lagi bukanlah golongan pro-BN namun beliau kini seolah-olah telah disabotaj oleh pemimpin PKR.

Susulan kewujudan buku yang dikatakan diterbitkan oleh Deepak, satu kenyataan balas telah dibuat peniaga terbabit bagi merungkai kekeliruan yang timbul.

Read more...

21 Responses to "CILI KASI TARUK! DEEPAK HENTAM RAFIZI DAN MALAYSIAKINI! "

  1. deepak babi nie mmg x habis2 la dgn isu pukimak dia.... lepas satu2 dia timbulkan... yang peliknya setiap kali dia kekeringan idea, dtg plak idea baru yg entah dari mana dia dapat... yg x boleh tahan tue, pakatan pun boleh join sekaki dlm menyebarkan dan mengiakan isu pukimak tue....

    ReplyDelete
  2. sembang mcm babi la deepak ni... klu pelacur jalanan ada dekat dgn dia, aq lebih rela mendengar pelacur jalanan tu mengencing aq berbanding mendengar mamat ni mengeluarkan idea dia berhubung dgn mcm2 isu kononnya boleh menjatuhkan kerajaan kita.......

    ReplyDelete
  3. lepas nie kita tgk apa plak isu yg akan dimainakn oleh babi hitam nie... dasar keling paria estet yg x mengenang budi...bila dah senang lupa diri, klu nak jatuh malas pulak nak bangun sendiri.... ish2.. malu aq dgn kaum paria dekat negara kita nie.. macam mana la diorang boleh biarkan mamat nie hidup dalam golongan diorang tue?

    ReplyDelete
  4. Berapa rege buku 'black rose' tu?? 'BLACK SHIDAR' takde jual ke?? Sape la yang nak buat duit tu eh....???

    Mungkin deepak.. mungkin PI Bala... atau mungkin peniup trompet Al-Juburi si Rafizi lembu tu... keje dah takde, simpanan duit pun dah makin habis, terpaksa la jual buku pulak.

    ReplyDelete
  5. Puak Pembangkang Fuckatan Rakyat semua mcm tu!!

    They are all Big Mother Fucker Son of a Bitch!!!

    ReplyDelete
  6. sana tak jawab lari sini pulak kau?
    inikah otak terbaik yg boleh dilahirkan oleh pakatan rakyat?

    baik kau makan nasik dari makan taik!

    ReplyDelete
  7. deepak karpet apa lagi permainan yang cuba dilakukan..deepak tak ubah seperti anjing peliharaan anwar kaki putar alam..sanggup melakukan apa saja untuk memfitnah rosmah dan PM untuk kepentingan diri sendiri sehingga menjadi pak turut si anuwar..bodoh manusia macam nie boleh campak kat laut

    ReplyDelete
  8. Fitnah demi fitnah ditabur, kita pembangkang kantoi dikerjakan oleh si deepak. hahahahahaha

    ReplyDelete
  9. Deepak ini patut disepak dulu sebab dialah punca segala masalah ini. yang carry news rafizi lembu yang tak tahu cerita tiba tiba masuk buat hal!

    ReplyDelete
  10. semakin hari cerita nie semakin berbelit-belit mcm si deepak nie jugak...si deepak menafikan yg dia mengeluarkan black rose si lembu kesayangan anwar ckp deepak yg bg....aku rasa cerita nie akan last dengan menjerut leher sendiri...sama2 la kita saksikan permainan yg d mainkan oleh deepak dan rafizi lembu nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sokong apa yg kau cakap ini bro yul.

      Delete
  11. MMg sah cerita mcm sial suka belit sini sana....mana satu cerita real deepak oi? tapi psl nie ade video aku cye yg nie lebih....aku hairan ko keje sekli ngn drng nie ape lu dpt der?
    pggng terbakar ade ar...xtrse bodo ke diri anda skrng nie? wakakakak

    ReplyDelete
  12. Apa bikin deepak? lu iko sama lembu cucuk hidung apa lu dpt? skrng 2 2 dh terkantoi kan bengong namanya tuh....awl2 suh jual carpet snyp2 xmau...mau duit lbih permpuan lbih juga lu pegi black maik itu PM asl? kepala msuk air? kne la kau skrng

    ReplyDelete
  13. Yeke nie deepak nie cakap kena sabotaj....
    Ke sebab anuar dah tinggalkan ko dan tak mahu tolong lagi ko takut so ko ubah cerita sekarang untuk selamatkan diri???????
    Sebelum nie bila ko fitnah PM dan ROSMAH ko tak takut plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl lah kejora malam...aku pn rasa mcm tu gak..

      Delete
    2. cayalah kejora malam apa yg kau cakapkan ini mmg tepat sekali agaknya anwar dahtak layan deepak lagi kot.

      Delete
    3. mmg pun anwar dah tinggalkan dia dah berpaling dari dia xmau tolong dia tu yg si sial deepak ni berlakon jadi baik..

      Delete
  14. Dah terkantoi maka inilah cara nak selamatkn diri...dasar putar alam

    ReplyDelete
  15. deepak nie kan dulu bkn main lagi dok memfitnah DS Rosmah dan PM kita..tp skrg tetibe lah pulak dia di sabotaj!! ada2 jelah.. nie mst salah satu helah depa jgklah..sikit pn tak blh percaya depa nie!!

    ReplyDelete
  16. DEEPAK INI MMG DAH TAKUT SEBENARNYA AKU RASA SEBAB TETIBA SEKARANG DIA KATA DIA TLH DISABOTAJ OLEH ORG LAIN, TAPI DULU BKN MAIN LAGI DOK MENGATA NAJIB DAN ROSMAH BKN2. MMG DEEPAK INI DASAR PUTAR ALAMLAH.

    ReplyDelete
  17. watdefak deepak??!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!