WAHAI PAS LAKNATULLAH! DISEBABKAN KAMU HARI INI, ANTHONY LOKE MAKI ISLAM!

Si Cina pukimak DAP ni dah hina Islam, wahai ahlul PAS, disebabkan korang suka nak mengkafirkan UMNO selalu, maka aku nak tanya sebagai seorang Islam apabila ada satu manusia kafir mcm Anthony Loke ni memaki Islam, apakah tindakan kamu?

Ini aku ambik dari blog Tomyam Poktek

97 Responses to "WAHAI PAS LAKNATULLAH! DISEBABKAN KAMU HARI INI, ANTHONY LOKE MAKI ISLAM!"

  1. takpe biar dia hina kita tetapi jangan kita hina dia balik,sebab nabi telah ingat,jgn kita balas balik sebab mereka akan menghina lebih teruk keatas nabi dan islam lebih teruk lagi malah mengejek2 dan memperolokan agama kita dan mencemar maruah Rasulullah

    ReplyDelete
    Replies
    1. asyik2 salahkan PAS ... bertaubatlah sdra... ingat PAS itu Islam dan Islam itu PAS ... bagi kami yang bersaksikan Nik Ajis pesuruh Allah, kmai tak kesah apa Anthony Loke kata pada orang UMNO ...kan UMNO sudah murtad...

      Delete
    2. Anon 6:29.... Kalau betul la itu maksud tuan/puan, harap mengucap la semula dan bertaubat lah....

      Delete
  2. dia tak maksudkan hina Islam tu. Biarkanlah, lagipun, cousin dia cantiklah form 5 science. Kalo aku dpt, habis puki dia aku service habis2an sampai merah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buboh bom la dlm puki dia ngok!

      Delete
    2. nak menjalang sila ke page ANUAR IBRAHIM AL JUBURI...

      Delete
    3. ayat begini nak bela Islam....fikir fikirkanlah

      Delete
  3. memang celaka antodi lok ni...ni kafir harbi patut ditentang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju dgn ko... mmg sialla anthony loke ie....

      Delete
  4. siapa yang mengajar sehingga boleh terjadi perkara ini? aku baru dengar ,, dan akhir nya berlaku jua,, kafir telah ALLAH kembalikan kepada mereka yang mengata pada orang lain satu masa dahulu..
    https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=SE3m7_raDoQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.youtube.com/watch?v=SE3m7_raDoQ siapa mencela, memaki , atau menghina atau mengecilkan kejadian nya dan Ugama nya, atau menyebabkan Nabi di cela, di hina dan di maki oleh sekutu2nya atau Ugama nya.. maka KAFIR lah orang itu,, NAH!!! Telah di kembalikan kekafiran kepada mereka yang mengata orang lain Kafir. Bertaubat lah,,.bertaubat lah, bertaubat lah.

      Delete
  5. Dah la house pk, maafkanlah dia...lagipun sepupu dia yang form 5 science tu, pehhhh.... cipap wushi jer...geram betul aku...dpt kat aku maunya aku gelinte biji kelentit dia...argghhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa nama sepupu anthony tu? leh kasi no hp tak? form 5 errrmmm 17 tahun..kira ok la tu, bukan underage lagi, selamat bontot aku...

      Delete
    2. Kah kah kah kah... mangkok dari PGayR takde pikir benda lain, hanya pikir seks...seks.. seks.. liwat....

      Kah kah kah kah kah kah... memang perangai Al-Juburi betul la...

      Delete
    3. korang ni nampak tadak iman langsong. ni jenis babi juga la..

      dari nak tibai, tutoh puki cousin dia la...hangpa dah jadi shaithan..perogol...

      Lebih baik pasang niat nak takel cousin dia, bawa masok Isle... dah halal nnt tutoh la semau2nya.. takda dosa dan dapat pahala sedeqah...


      dah tu nnt, pasti antoni loke tu frust menonggeng bila chipap cousin dia kena butoh melayu...dah tu tengok cousin dia pakai tudobg...pasti si Toni tu bunoh diri!


      Hangpa ni macham kaldai....bodo betoi la!

      Delete
  6. ingat parpu ingat puki dilumur kari

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat puki mak ko la dilumuri taik babi.......

      Delete
  7. parpu, lepas pru 13 ni hang hantaq resume hang kat aku. aku bagi hang jadi secretary kepada susk aku... dont worry macha, no miss sorru.... tapi ingat, jangan dok ambik tol tanpa pengetahuan aku....hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi babi... jangan nak lari dari topik la....

      Delete
  8. ALHAMDULLIAH SYUKUR ATAS KEJAYAAN PAS MENTARBIAHKAN DAP;SEMOGA RAMAI LAGI PEMIMPIN PR MENDAPAT HIDAYAH BAGI MENJAMIN KESUCIAN ISLAM TERBELA INI LAH KEJAYAAN YANG DIBANGGAKAN PAS,TAKBIRRRRR

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takebeer.... orang bukan Islam nak hina Islam pun xpe, pork nick dah kasi lesen besar... takut undi bukan Islam lari. Tak dapat jadi wali lagenda pulak si pork nick tu....

      Delete
    2. http://www.youtube.com/watch?v=SE3m7_raDoQ siapa mencela, memaki , atau menghina atau mengecilkan kejadian nya dan Ugama nya, atau menyebabkan Nabi di cela, di hina dan di maki oleh sekutu2nya atau Ugama nya.. maka KAFIR lah orang itu,, NAH!!! Telah di kembalikan kekafiran kepada mereka yang mengata orang lain Kafir. Bertaubat lah,,.bertaubat lah, bertaubat lah.........

      Delete
    3. Nampak betul kebodohan anon 7:10am. Dia sendiri pun tak tau apa yg dia cakap agaknya...!!!

      Delete
  9. Jika betul dia ni maki Agama Islam seperti maklumat di atas.
    Tanya dia semula.
    Siapa kah Ketua Agama Islam bagi negara Malaysia ini???
    Mohon pandangan semua.
    TQVM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka jadi melampau kerana pas dan pkr sentiasa mempertahankan mereka, contohnya pas sanggup mengenepikan Hassan Ali semata-mata mempertahankan kafir harbi dap. Tak kira siapa Ketua Agama Islam, pokok pangkalnya pas dan pkr dah beri laluan untuk dap babi mempersenda Islam. Peliknya kenapa PAS masih sanggup berkawan dgn DAP BABI

      Delete
  10. anoy atas sekali hang jangan memandai> bila pulak kafir tak pernah hina Nabi and Quran and Allah> hang tak pernah baco Quran ke and sejarah ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoiii...abis tu ko setuju dan suka la islam di hina lagi?

      Delete
  11. Dah lebih setengah abad pun parti Umno yg kita sokong belum dpt tarbiahkan MCA sampai Sooi Lek dah 12 kali buat kenyataan menghina Islam? Dahsyatnya Umno kita hingga gagal sampai ke tahap tu?? Bukan saja Sooi Lek, Gerakan Kedah pun buat kenyataan menghina Islam mengikut Mahaguru Sooi Lek si-aktor porno tu..

    Jadi apa kita nak buat bila dah lebih setengah abad memerintah parti Umno kita belum berjaya tarbiahkan kawan-kawan Cina kita di MCA dan Gerakan tu??? Di mana salah kita???

    ReplyDelete
    Replies
    1. "kita" tu mmg banyak salah tapi nak buat mcm mana klu dah ada org yang tentang tapi satu lagi parti sokong bulat2 kesalahan tue mmg cina kapiaq babi nie akan naik kepala dan rasa beasr diri.......

      Delete
    2. kenyataan antodi lok ni sangat kurang ajar dan terlalu biadap dengan bahasa yang sangat kesat. sampai macamtu pun anon 724 nak sokong antodi lok, dah tak dak iman ka

      Delete
    3. Iman mamat fuckatan yang terbaru adalah mengimani Jalan Tengah Malaysia (Middle Malaysia) tajaan Lim Guan Eng.... iman lain mereka, setia membabi buta pada pork nick... balasannya sorga pork nick naik pakai eskalator... kah kah kah kah kah

      Middle Malaysia = Middle Finger to DAPig....

      Delete
    4. Salah kita ialah membiarkan PAS memecah belahkan umat islam
      Salah kita ialah membiarkan PAS mepersendakan islam degan hujah2 dangkal
      Salah kita ialah membiarkan DAP bersuara kerana benci kita pada sesama saudara
      Salah kita ialah PAS dan PAS adalah fitnah yang besar!

      Delete
    5. Anon 3:22pm.
      Pernah berjiran dengan orang PAS?
      Pernah bermuamalat dengan orang PAS?
      Perrnah bermusafir dengan orang PAS?
      Pernah bermuzakarah dengan orang PAS?
      Pernah berdebat dengan orang PAS?

      Delete
  12. Hasil persengkongkolan segolongan orang yang kononya ulamak.. Dakwah mereka semakin menampakkan hasil.

    ReplyDelete
  13. Anon 7:24,

    Agaknya Antoni Loke tu belajar ilmu hina Islam daripada kawan lamanya si-Chua Sooi Lek Seks tu kot....

    Ingat Pas, ingat Antoni...Ingat BN, ingat Chua Sooi Lek Seks...

    2x5...5x2...mengata org paku serpih, Pas mengata kat Umno tapi Pas yg lebih, Umno mengata kat Pas tapi Umno yg lebih.

    2x5..5x2....Pas dah 4 tahun gagal tarbiahkan DAP, Umno dah 55 tahun masih gagal tarbiahkan MCA. Umno dan Pas kena tunggu 200 tahun lagi kot utk tarbiahkan 2 parti tu????

    ReplyDelete
    Replies
    1. x yah kot tunggu lama2 aq rasa sebab klu pemikiran diorang pun macam ko yang terliur nak jilat bontot babi tiap2 hari nak buat macam mana...... betoi dak???

      Delete
    2. Kayu 724,

      Soi Lek sindir Hudud Isle PAS secara khusus, bukan Islam secara amnya.

      Buat kenyataan jangan main sondol saja macam kaldai.

      Delete
  14. Kita harus tonton "The Innocence Prophet" diterbit oleh Imran Farasat baru kita faham agama dengan politik !

    ReplyDelete
  15. Agaknya Anthony Loke ni anak haram siapa ya...?? Aku taulah ko siang malam makan babi tapi tolonglah otak tu jangan bodoh macam babi... lepas ni ko tanggunglah akibat dari perbuatan ko ni.. dasar anak haram... memang layak lah ko berkawan dengan manusia jadian dalam pakatan haram tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg btl pon aku sokong ckp kau nie... anthony loke nie mmg anak haram btl!!

      Delete
  16. the real BASTARD IS TOTALLY 'YOU' NOT DR.RIDZUAN , AND THE MOST STUPID
    RELIGION IS YOUR RELIGION WHAT EVER RELIGIONS YOU BELIEVE
    EXCEPT ISLAM , WARN YOU THIS COUNTRY TANAH MELAYU IS BELONGED TO MELAYU
    YOU ONLY 2ND CITIZEN EVEN YOU HOLD MSIAN ID ,
    DAP IS THE FUCKING KIT SIAL DONT EVER DREAM TO TURN T.MELAYU TO BE 2ND SINGAPOK
    NO WAYYYYY
    YOU NOT BORN YET DURING MAY 13 '69 , IF TUN R NOT DECLARE 'MAGERAN' YOU ALL FINISHED KIT SIAL IS ALREADY IN HELL - YOU KNOW THAT , SETAN,,,,,---
    , BASTARD IF YOU SAYS THIN IN PUBLIC - U WILL SEE WE ARE READY TO DIE.DONT COMPARE US WITH PAS N PKR FOLLOWERS THEY ALL 2ND CLASS MELAYU
    YA ALLAH PLS GIVE THE PENALTY TO THIS MAN , YA ALLAH HANCURKAN KAFIR2 CINA DAN INDIA DAN SAPA2 SAJA ORG KAFIR DINEGARA INI , YA ALLAH HANCURKANLAH JUGA PD ORG2 ISLAM YG BERSEKONGKOL DGN MEREKA2 INI-AMIN

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini macham dah lapar darah je....

      bagus...mood anda dalam skop yang betul...

      pi la belajar tetak pokok pisang hari2..standby..


      aku pon sangat teringin nak tetak leher kafir... tunggu jalan yang dibenarkan syarak je lagi...

      Delete
    2. eleh! ganaz ler tu konon! pirahh!! silap2 ngko ni makan gaji dgn tokeh cina. Mak ko pulak pernah jadi perempuan simpanan tokeh judi cina. kat dlm ni brani la. Kat luar mesti ko sembah2, hisap kote tokeh cina. beradik lelaki ko tukang jilat puki china doll. sedara perempuan ko, dijadikan anjing pemuas nafsu tokeh2 restoran. Isteri ko bekas GRO yg dah robek pukinya disondol kote2 cina siang malam. Ngko tu sebenarnya cuma seekor anjing berantai peliharaan cina2 kaya. Jadi badut penghibur duka lara org2 kafir, tertonggeng2 d atas pentas, sambil melancap.

      Delete
  17. Jika Allah tak suka orang bukan Muslim kenapa ia masih bagi mereka kelahiran tinggi dan mereka tidak ikut hukum tidak kena hukum ? Ini bermakna Allah lagi suka bukan Muslim daripada Muslim ! Hehehehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi babi pukimak... ko ni keling paria campur cina kapiaq ke sampai boleh keluarkan kenyataan mcm tue.... mmg sial haram jadah la ko nie..... babi tu eklu boleh bercakap pun x akan berfikir mcm ko.....

      Delete
    2. woi freethinker, pergi mampus dengan tuhan duit ko tu....!!!!!

      Delete
    3. Mu ni mmg cibai n cm puki spupu anthony..da mngikut Parti Ajrn Sesat gmakny..perang badar islam 313org kapir1000org.kmngan dpihk islam,bile islam dhina smue khnaan tu bkn dtg dr allah..da trantuk br tradah kmbali kjln kbnaran n igt allah..mu ni nmpk mcm salahkn tuhan...jgn plak mu salhkn tuhan sbb xdpt cina doll n puki spupu anthny,

      Delete
    4. kan aku dah kata dah mmg masin mulut aku PAS mmg xguna memalukkan nama islam je dan anon 8.58 lebih baik ko senyap daripada mengarut sial

      Delete
    5. This statement of yours confirms you are a kafir harbi.
      No muslim would utter this.
      Thank you for reminding us there are people like you who hide among us conspiring for our downfall.
      If you do not turn to Islam, you surely be damned to hell.

      Delete
    6. Dia ni Kristian Avengelist, sepupu Theresa cock.

      Delete
    7. amboi seap btl mulut kau anon December 18, 2012 8:58 AM !!!
      jgn kau nak mempermain2 kan pulak nama Allah ye!!
      keparat pny mnusia!!

      Delete
  18. ANON 8.58.

    AKU BAGI JAWAPAN KEPADA KETIDAKFAHAMAN
    ENGKAU TERHADAP KASIH SAYANG ALLAH SWT.

    SILA ENGKAU GOOGLE MAKNA "ISTIDRAJ"
    KALAU TAK PERCAYA GOOGLE SILA CARI BUKU
    YANG MENGUPAS MAKNA ISTIDRAJ.
    SEMOGA ENGKAU DIBERIKAN HIDAYAH DARI
    ALLAH SWT DAN TIDAK MENJADI DARI KALANGAN HAMBA ALLAH YANG RUGI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaek la bro.......... kasi dia faham ckit... jgn nak main redah je...

      Delete
    2. manusia tiada agama mmg perlu difahamkan...bodoh dulu suruh pergi mengaji agama lari pergi hidap dadah..

      Delete
    3. anon 8.58 tu penganut Kristian Avengelist. dulu buddha tapi dah kena baptis oleh Teresa cock pada 2008. Orang Cina dan India diMalaysia telah masuk Kristian beramai-ramai sejak 20 tahun lepas dan merupakan komuniti Kristian Avengelist Oriental kedua terbesar didunia selepas orang Korea Selatan...Jaga-jaga dengan gerakan mereka yang sedang menyerap dalam komuniti Melayu...mengikut encyclopedia britanica Filipina adalah " The biggest Melayu nation in the world with Catholic culture"..jangan jadikan Malaysia sebagai Avengelist Malay nation.

      Delete
  19. Ha ! Ha ! Ha ! Cerita Harry Potter lagi !

    ReplyDelete
  20. Jadilah engkau kayu pembakar didalam neraka.kerana disitulah tempat paling layak
    untuk kau.

    ReplyDelete
  21. Bukan Neraka penuh api bakarkan dia menjadikan satay untuk orang Surga makan ! Ha ! Ha ! Ha !

    ReplyDelete
  22. SOALAN CEPUMAS - SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!

    Soalan: Berdasarkan pengalaman Umno yg sudah 55 tahun memerintah Malaysia tapi masih GAGAL mentarbiahkan MCA, MIC, Gerakan, PPP dan parti2 lain dlm komponen BN memahami Islam (ambil kecaman kpd Islam oleh Chua Soi Lek, Ketua Pemuda Gerakan dan tokoh2 bukan Islam lain dlm BN sebagai kayu ukur), pada pandangan anda berapa lama pula Pas akan ambil masa untuk mentarbiahkan DAP?

    a) 5 tahun
    b) 10 tahun
    c) 15 tahun
    d) 20 tahun
    e) 40 tahun
    f) 50 tahun (tempoh yg sangat tak masuk akal yg menunjukkan betapa benaknya Pas, walaupun tak sebenak Umno selama 55 tahun masih gagal tarbiahkan MCA)

    Siapa yg menjawab dengan tepat ada hadiah lumayan dari Datin Seri Rosmah (cincin berlian bernilai RM15 juta) menanti anda. Selamat mencuba...


    ReplyDelete
    Replies
    1. yela...PAS dah berjaya mentarbiahkn DAP sehingga LGE pon diangkat mnjadi Khalifah yg xbrsunat...karpal pon dah jadi murshitdol AGONG pakatan...sbb tuh setiap keputusan PAS adalah dia berdasarkan kelululusan ularmak2 DAP..mcm isu salon PAS..isu khalwat bkn Islam..isu papan tanda di Kedah.isu isu isu isu...

      muahahhahahahahhahahahhahahahahahhahah

      Delete
    2. Manusia macam ni comment ikut hati bukan ikut keimanan. Mentarbiah bukan sahaja kerja UMNO tapi PAS dan semua orang Islam. Tapi bila gagal salahkan gajah seberang laut. Pada aku PAS tak ada semangat keimanan. Dalam diri mereka hanya tahu murtadkan orang dan tolak perpaduan antara Islam.

      Memang benar PAS adalah pertubuhan ajaran sesat.

      Delete
    3. Anon bodo 11.51. Sejak bila PAS cuba mentarbiah DAP?? Kerja PAS tadah kopiah sahaja, dan membuat fuckwa. Orang nak tarbiah kena duduk depan,berhadapan. Kalu ikut duduk belakang DAP tu bekendak benda lain atau kena tonggeng. Kau tanya Ass-sahabah Nuar kau tu apa yang digiorkan sangat.

      Delete
  23. http://www.youtube.com/watch?v=SE3m7_raDoQ ini link yang mengandungi Nas-Nas kenapa wajib tentang PAS , terutama sekali Nicky Bloody Ajis

    ReplyDelete
  24. Cibai UMNO sila respon dulu pasal CHUA SOI LEK hina HUDUD.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kena soi lek hina hudud , bukan soi lek hina pas je ke...cuba ulang balik apa yg soi lek kata..

      Delete
  25. Anon 12.58
    Ko jgn sesedap rasa nak mencibai kan umno.baru keluar gua ke? Tengok utube lah.
    Apa ulamak muda umno ustaz fathul bari komen
    pasal csl tu.

    Ulamak korang ada berani nak tibai cina dap tu.
    Sekali OKU berdehem, telur korang boleh gugur sebiji sebiji.

    ReplyDelete
  26. depa nak reply apa benda...depa pon..depa pon...depa pon boleh diam saja aa.....hahahaha...kodi punya pakatan pembankang...

    ReplyDelete
  27. Chua Soi Lek takut Hudud pasal dia takut tak dapat zina nanti kena hukum baling batu ! Ha ! Ha ! Kadang-kala rasa kagum dia dapat part time girl yang pandai ice cream. Really admire !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi kamu admire aljuburi, mat sabu, ostad badrul, azmin ali, lim guan rainbow eng serta anaknya!

      Delete
  28. anthony loke cina gampang manusia takda agama...
    ko cina jangan nak melampau sangat nak menghina agama islam..
    DAP dasar lahanat..
    tapi apa guna maki ko kan dah PAS sendiri dengan sikap mereka perangai mereka yang memberi peluang cina sial macam ko persendakan islam...
    wahai PAS janganlah kerana korang nanti malaysia diturunkan bala..
    bawa lah beringat wei

    ReplyDelete
  29. dei parpukari tinduputhu sootha sori..

    anne suda kena warning sama indon...


    Tulisan Zam tak wajar dan tak beretika, kata Susilo
    Ahmad Fuad Yahya, Bernama
    Dis 18 2012

    Presiden Indonesia itu berkata artikel yang ditulis oleh bekas menteri penerangan Malaysia itu mengenai presiden ketiga Indonesia BJ Habibie, adalah tidak wajar dan tidak beretika, serta boleh menjejaskan hubungan baik antara kedua negara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Typical coward.
      Kena warning terus go off topic.

      Delete
    2. dei pei pundek..

      you kasi sound sama itu MCA pornoking soiled leg dulu la..lu ada baca paper STAR harihari ka.. hari hari MCA hantam sama islam..lu orang takdak telor ka? kottai ilek?

      typical bastard!

      Delete
  30. UMNO anjing cuba dengan nafas terakhir memecah belahkan parti lawan tapi yang nyata parti BN sendiri terpecah belah dan kehancuran akan tiba di PRU ini. Itulah kuasa Allah

    ReplyDelete
  31. Kalau umno anjing PR adalah KUCING KURAP yg akn d bham dlm pru 13

    ReplyDelete
  32. Kadang-kala rasa pelik adakah tuhan berkuasa atau wujud kenapa perang, kemalangan dan penyakit tak habis-habis jadi ? Kuat sembahyang pun tak rasa boleh kaya dan panjang umur !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ini ada berapa billion harta kamu?
      Sudah berapa usia kamu?
      Berapa puluh pinggan kamu makan nasi dalam masa satu hari?

      Delete
    2. tuhan tidak wujud dalam hati kamu...kamu kuat sembahyang?? pakai colok??

      Delete
    3. Jahilnya Anon December 18, 2012 5.50PM

      Mesti Anon ni bukan beragama Islam sebab memberi kenyataan jahil sedemikian.

      Manusia adalah hamba kepada Tuhan. Tuhan menciptakan manusia untuk memakmurkan bumi ini dan beramal kepada-Nya dan tidak pernah sesekali menyuruh manusia melakukan peperangan.

      Kalau manusia itu melakukan peperangan, itu adalah kesalahan manusia sendiri.

      Kemalangan dan penyakit pun di sebabkan oleh manusia sendiri yg tidak tahu menguruskan alam yang di jadikan Tuhan.

      Macam Anon yg jahil la berfikiran spt di atas adalah disebabkan pemikiran Anon sendiri dan bukan pemikiran manusia yg lain...

      Manusia adalah hamba kepada Tuhan dan kita sepatutnya kena menerima hakikat itu....


      Delete
    4. Saya sokong Anon December 19,2012 10.16 AM

      Saya org cina, xmo cakap manyak, mau cakap 1 benda saja kpd Anon December 18, 2012 5:50 PM

      Tuhan xrak suruh lu makan nasik...kenapa lu makan nasik....lu cuba pikir la Anon....

      Gua mau pegi itu tokong mau semayang kepada gua punya Tuhan....chow

      Delete
  33. Ustaz2 pas berdiri teguh di belakang ulamak mencarut, uncle kote bengkok, kafir harbi dan pemfitnah fatwa. APTB... Jijik sungguh...

    ReplyDelete
  34. yg mengomen bahaso semuo xdo yg elok tp cito islam hahahaha

    ReplyDelete
  35. Islam dihina..kenapa umno masih nak mengharapkan pas nak settle masalah ni?
    Islam dah kena buat macam gitu, umno tak de rasa apa_apa ke?
    Kenapa mesti kaitkan pas dengan islam, umno tak boleh buat apa-apa ke, atau takut nak berbuat apa-apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong bro!!! apa kaitan PAS dan Islam?? Apa kaitan PAS dengan Anthony?? Kenapa orang Islam Malaysia perlukan PAS untuk tangani isu-isu penghinaan kepada Islam ini??

      Delete
    2. Bodo tul la.. kan PAS berkawan dg DAP ... advise kawan ko lerr! bodo

      Delete
    3. Bodo tul la.. kan PAS berkawan dg DAP ... advise kawan ko lerr! bodo

      Delete
  36. Di dunia ada berbagai agama yang mana agama paling baik dan yang mana paling buruk ?
    A. Tidak makan daging, tidak bunuh binatang, tidak paksa ikut ajaran agama
    B. Makan daging, boleh bunuh binatang, tidak paksa ikut ajaran agama
    C. Makan daging, boleh bunuh binatang, paksa ikut ajaran agama

    Dapat teka hadiah ialah dapat tiket pergi Surga !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agama paling baik ialah agama yg menyuruh pengikutnya:

      i. makan babi sambil gentel kelentik cikaro 15 tahun.
      ii. mandi sambil jilat puki cikaro 15 thn.
      iii. tidur d celah2 kangkang cikaro 15 tahun.
      iv. bina pusat pembuangan sisa kumbahan d dlm serombong puki KAKBEDAH

      Delete
    2. Jawapan tidak tepat tapa masih dapat hadiah tiket pergi Surga untuk satu minggu. Di Surga ada banyak malaikat cikaro boleh pilih semua free ! Takut u tak tahan nanti sakit pingang dan lidah reput ! Kekekekeeeee

      Delete
  37. Anthony loke, by your name i assume you are a christian. But what you said, even your fellow christians despise you. You shamed your religion. Does your religion teach you to say such words? Shame on you!

    ReplyDelete
  38. Mari lah kita rmai2 mencarut kerana saranan tok guru nicky ajes..wktu d akhrat nnti jika tuhan brtnye " mengapa kamu mncarut? kite bole mnuding jari n mmbritahu saranan dr tok guru nicky ajes...tuan2 n puan2 usah smue bmbang.,ceeelako guh komen kau,ceeelako guh komen kau,ceeelako trbaik skali komen mung niii....umpama syaitan mnumbuk sambal belacan.

    ReplyDelete
  39. http://wasukalu.blogspot.com/2012/12/pergaduhan-samseng-di-sungai-petani.html


    waduh pak , teman saya bilang orang melayu dibunuh suka suka aja ole preman keling di sungei petani ya. Kasian ya orang melayu gak ada telor dia lagi ya di malaisia ini. ini kerna menurut teman saya lagi kerna ketua setan amno sama folower goblok hanya senang bunuh orang melayu dalam partai pas ato pkr kata dia lagi. Kasian ya orang melayu udah jadi bangsat di negeri mereka sendiri ya,

    ReplyDelete
  40. http://www.erapasca.com/2012/12/gempar-individu-yang-cetuskan.html

    memeng bener ternyata ya kerna ini foto preman melayu tahi anjing kata dia lagi kerna suka bunuh sama melayu tapi sama keling gak ada telor kata dia lagi, kalo di indo udah lama habis ini preman .

    ReplyDelete
  41. ORG INDONESIA XPAYAH MENYEMAK DALAM BLOG MALAYSIA NI..macam SIAL je bahasa dia aku xpham langsung, bbelit2 lidah nk baca..

    ReplyDelete
  42. anthony loke nie mmg cina sial lah!! apa hak dia nak mengata dan menghina kat agama Islam?? dahlah dia tu mnusia yg tak ada pegangan agama!! pastu kurang ajar nak mengata kat agama org lain!! nie sume salah PAS!! bg muka sgt kat cina kafir nie kn!! PAS nie mmg bodohlah!!

    ReplyDelete
  43. umno islam pas islam yg kita sesama kita apasal bertelagah mana yg tak betul diperbetulkan bersatu la umat islam

    ReplyDelete
  44. Ada sesiapa boleh tolong berikan info kereta jenis apa cina pukimak ni gnekan ? Nombor plat keretanya dan alamat rumahnyer sekali. Aku jumpa tahulah nasib ko BABI !!!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!