SEBUAH VIDEO PANAS YANG AKAN BUATKAN PAS NAK BUNUH DIRI!

PAS MEMBIAK SYIAH DALAM PARTI MELALUI MAT SABU

22 Responses to "SEBUAH VIDEO PANAS YANG AKAN BUATKAN PAS NAK BUNUH DIRI!"

  1. apa pula kata majlis fatwa kebangsaan tentang pas?
    Kenapa senyap je?
    JAKIM kena buat sesuatu pada pas, demi aqidah umat islam m'sia.Apa

    ReplyDelete
  2. Majlis dah lama keluarkan fatwa Fahaman Syiah itu adalah salah, JAKIM...70% dalam JAKIM adalah ahli PAS....please check if u not believed it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syiah memang semua orang tahu dah....
      Pas pulak....ada tak fatwa dari MFK?

      Delete
  3. komen hangpa semua macam pundek...

    ReplyDelete
  4. apa salah syiah? best apa! Boleh kahwin mutaah, mengelak zina. Boleh puaskan kote walau dengan bayi sekalipun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la penyokong anuar mmg cukup suka..

      Delete
  5. Parpu,
    Apesal bila aku click GAP punya blog, screen aku keluar macam ni: "No site configured at this address"

    Nak tau jugak kot2 ada konspirasi dari "sebelah sana "ke.. apa ke..

    ReplyDelete
  6. Blog House of PK dan Papagomo mmg class sanggup menerima komen2 pro dan kontra. Tapi blog pencacai haram mmg low class takde telur nak terima komen2 pembaca... Inikah yg dikatakan kebebasan bersuara???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye saya sokong beribu juta peratus..pakatan mmg pengecut tahap cipan

      Delete
    2. yup btl tu aku sokong..diorg mmg tak dak telor pon.. pastu tunjuk kononnya diorg tu terer sgt!! pi bla lah!!

      Delete
    3. Sbb tu ramai puak2 dia mcm bomo sial dan indon celop tu menyibuk kat blog sini sbb nak rasa thrill.kat blog puak diorg x meriah

      Delete
  7. biarkan PAS nie lama2 negara malaysia ini pun akan jadi murtad macam sesetengah negara...
    tolonglah jakim jangan lah senyap lagi wei ambil lah tindakan sepatutnya..
    macam nie lama2 akidah budak remaja akan datang semakin terpesong
    PAS nie memang dasar parti sesat sesesatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak harapkan jakim bermimpi jelah wei dorang tu pun barua pas jugak

      Delete
  8. PAS nie ibarat racun yg merebak dan merosakkan org je!!
    pastu bila depa buat apa saja tak apa tp cuba klu UMNO walau tak buat apa pun mst kena fitnah mcm2!!
    klu PAS nie lah yg memerintah negara nie mmg lingkup lah jwp nya!!

    ReplyDelete
  9. Dr MAZA pernah mengajak UFB bermuzakarah dalam satu majlis ilmu tapi malangnya UFB tidak muncul, kenapa? biasanya dalam majlis ilmu macam tu lah kita akan tahu dan terdedah identiti mereka siapakah yang sebenarnya penganut Syiah atau puak Khawarij atau puak Pluralisma agama, kalau betul UFB tak bacul seperti Najib sahutlah cabaran Dr MAZA, jangan dok berkokok depan orang UMNO sahaja, jadilah jaguh umat Islam yang sejati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. UFB tu org berilmu.dia bkn jenis nak tunjuk pandai atau berlagak.apa motif nak muzakarah? Nak tunjuk sape hebat atau nak tegak kebenaran?

      Mentaliti mcm kau ni amat menyedihkan!

      Delete
    2. Woi UFB dh berpuluh kali dh berdebat dgn wakil PAS la..Dr Fadhli,Nashrudin tantawi,Wan Ji termasuk jugak tokoh yg dikatakan neutral mcm MAZA..search nama UFB dlm YouTube ko jmpa mcm2 debat UFB dgn pemimpion PAS..Dua tak penah goyang cima dia dh letih dgn retorik dn perangai pencacai PAS..

      Aku pon smpai naik bosan bila tgk debat UFB dgn puak2 PAS ni.Pencacai kat bawah pulak asyik melalak menjerit mcm monyet dlm zoo

      Delete
  10. ajak muzakarah, tajuk, tempat dan moderator semua di tentukan oleh dr maza. x akan dapat berlaku keadilan sama seperti forum lain ajuran pas bersama ufb semuanya bias especially moderator. kemenangan ditentukan dgn sorakan bukannya hujah.

    ReplyDelete
  11. Dr MAZA tak pernah mempertikaikan tempat dan masa untuk berhujah dan berdebat, sesiapa yang hendak berdebat dengan beliau dimana saja pun boleh, pernah tengok Dr MAZA berdebat dengan Astora Jabat, Astora Jabat ialah bekas pengarang dan wartawan di Utusan Malaysi,kawan baik si ZAM siapa yang tak kenal utusan Malaysia, lidah rasmi parti umno, selepas berdebat dengan Dr MAZA baru orang tahu yang Astora Jabat ni jenis Islam Liberal dan pluralisma agama, bercakap mengunakan logic akal bukanya berpandukan Al-quran dan sunnah, part yang paling best sekali selepas berdebat berakhir terus Astora Jabat balik ke Siam tempat asalnya sebab orang dah tahu siapa sebenarnya dia ni, itu yang UFB takut sangat kot untuk bersemuka dengan Dr MAZA takut identiti dia yang sebenarnya terbongkar, aku langsung tak boleh terima bila UFB kata Dr Yusor Qardawi puak Khawarij, kalau imam besar ASWJ pun dia dok kutuk dan maki, adakah dia ni penganut Syiah, kalau nak tahu siap sebenarnya UFB ni puak2 umno kena cabar dia berdebat dengan Dr MAZA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong kalau perbincangan tersebut membawa kepada kebenaran bukan nak mencari siapa jaguh. Kalau nak berdebat semata mata untuk membuktikan betapa berpecahnya umat Islam dan melayu baik lupakan. Lupakan sekejap soal politik tapi giatkan usaha untuk mencari redha Allah. Bg aku baik belajar dari. Perbincangan tersebut daripada bersorak kerana ada yg terkelu lidahnya

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!