CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Tuesday, December 4, 2012

GEMPAR! VIDEO KONSPIRASI ANWAR DAN JAIKISHAN! INI BUKTINYA WAHAI RAKYAT MALAYSIA, ANWAR MEMANG PENIPU!

130 comments:

  1. tudia ha ambik ko sekarang anuar...
    sivarasa barua anuar suruh deepak gunakan nama DSR dan PM kita..
    sungguh murahan anuar nie semakin melampau tindakan beliau..
    dah tak boleh senyap lagi macam nie anuar patut dihukum..
    lagi senyap lagi melampau si juburi nie...
    deepak mangkuk hayun kena rasuah ke ugutan ke boleh sangkutkan nama orang yang paling tinggi pangkat dan status dalam malaysia ini PM kita sendiri dan isterinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. AKU SOKONG KAU KEJORA MALAM PATUT AMBIK TINDAKAN PADA ANWAR NI SEBAB DAH MALAMPAU SGT TINDAKAN DIA TERHADAP PM KITA DAN ISTERINYA. KENAPA ANWAR MEROYAN SGT DGN KUASA AH TAK FAHAMLAH AKU.

      Delete
    2. hukum anuar hukum anuar selamatkan negara kita

      Delete
    3. Kang kalau diambil tindakan kompem puak-puak penjilat taik akan buat rusuhan, baik biarkan rakyat hukum dia nanti PRU13.. Tapi sebelum tu biarkan rakyat tau satu persatu kejahatan yang dia buat.

      Delete
    4. jatuhkan pakatan dan anuar dlam pru ini..wahai rakyat malaysia sila bangun dari mimpi..anuar dah semakin melampau

      Delete
    5. Orang macam ini yang nak sangat pimpin negara? baik mampus cepat!

      Delete
    6. Mahathir Kutty A/L Mohamed Iskandar Kutty...

      Delete
    7. Inche Ibrahim Bin Inche Ali (Ibrahim Ali Perkasam)

      Delete
    8. Salah seorang dari mereka yang masih hidup, Hashim Yaakub, 122, berkata, beliau terkejut dengan maklumat bahawa kerajaan Jepun telah membayar pampasan kepada kerajaan Malaysia sebanyak RM207 bilion sejak lama dahulu, sedangkan beliau tidak mendapat apa-apa.

      Perasaan itu dizahirkan beliau ketika menerima kunjungan Mohamad Nizar yang juga Ahli Parlimen Bukit Gantang di kediamannya di Changkat Jering di sini baru-baru ini.

      Beliau yang masih kuat ingatannya menceritakan, beliau menjadi buruh paksa zaman Jepun itu ketika beliau baru berusia 26 tahun.

      Menurut Pak Hashim, beliau menjadi buruh paksa selama tiga tahun lapan bulan dan hanya menerima gaji sebanyak 3 bath duit Siam.

      Ekoran kehilangannya dan tidak dapat dikesan pada waktu itu, ahli keluarganya telah membuat kenduri tahlil kepada Pak Hashim.

      Sebaik selesai perang dunia kedua, Pak Hashim bagaimanapun selamat pulang ke kampung halamannya bertemu keluarga, dan kepulangannya disambut dengan kenduri kesyukuran.

      Justeru, dengan perkembangan terbaru ini beliau meletakkan harapan tinggi kepada Pakatan Rakyat agar membela nasib mereka yang telah dinafikan hak mendapat pampasan tersebut oleh kerajaan Barisan Nasional.

      Mohamad Nizar dalam pada itu berjanji akan membangkitkan isu tersebut dalam Persidangan Dewan Undangan Negeri Perak yang akan bersidang 17 Disember ini.

      Malah kata Adun Pasir Panjang itu, satu sidang media bersama bekas buruh dan waris mereka akan diadakan dalam masa terdekat.

      Isu landasan maut ini sebelum ini didedahkan Mohamad Nizar Nizar yang mempersoal ke mana perginya wang pampasan berjumlah RM207 billion yang telah dibayar oleh kerajaan Jepun itu.

      Delete
    9. Duit tabung Memali yang lesap tu tak mau siasat ke????

      Delete
    10. Betul ye Anon 6:19 AM. Kalau duit tabung memali kita betul2 menggila nak siasat, tentulah duit sebanyak Ringgit Malaysia 2007 JUTA(dua ribu tujuh juta) yang hilang ni lagilah kita gila babi punya nak siasat kan.... :-)

      Delete
  2. penipu betul la si nuar tu !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. anwar dgn penipuan mmg tak blh dipisahkan!!!

      Delete
  3. anuar sentiasa dengan mentaliti dan politik murahanya..bapak anak gila kuasa nak tadbir negara ada hati nak jadi PM sanggup lemparkan fitnah yang begitu besar..si anuar nie comform hati dah terbakar sesangat bila melihat kejayaan DSR diluar negara..anuar peliwat ini sendiri xreti nak buat kebaikan utk negara sekurangnya jgnlah denggki dgn kebolehan org lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak peliwat anak muetad bini kaki drama..lengkap sekeluarga dijadikan contoh pakatan hahahahaahah...pakatan bodoh lembu hahahahaah

      Delete
    2. mulut mcm longkangDecember 4, 2012 at 4:33 PM

      btl tu anon fmly anwar cukup hebat dlm kejahatan

      Delete
  4. sesiapa pun boleh baca skrip yg ditulis. Mana bukti hitam putihnya. Sekali lagi konspirasi Umngok & cuma melayu purba + mamak hitam legam yg akan percaya vid ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerana manusia macam ko lah manusia setan macam anuar semakin menjadi..buat apa PM kita dengan isterinya nak terlibat dgn si deepak nie..wei sedar sikit PERMATA lagi maju dan disambut diluar negara pun..manusia mcm anuar bapak ko tu je yg suka terlibat dlm semua ini..ala sudah la wei vidoe seks anuar muka terang nampak pun korang kata tu bukan die..oooppppssss lupa die kan tuhan so ambil die letak dlm kuil korang sembah..

      Delete
    2. pakatan sial ada pemimpin sial macam anuar..mamak hitam legam pun jati tak hitam macam penyokong si peliwat sial tu

      Delete
    3. mulut mcm longkangDecember 4, 2012 at 4:36 PM

      sbb ade anak haram mcm ko nie lah manusia mcm anwar blh bertahan dlm malaysia dah terang2 ade bukti ko masih sokong kaki liwat tu napa kau takut nanti anwar x langgan ko ke...mesti ko sepice sama mcm anwar sbb tu sangup sokong org kotor mcm die kn

      Delete
    4. Konsiprasi kepala otak bapak kau! hey bodoh kau bagi bini kau kat anwar ke? yang ko tak percaya dengan statement ini nape pula. haram jadah punya orang! baik ko potong konek kau

      Delete
    5. Sebab adanya barua macma ko la BABI tu terus menerus merosakkan negara. Elok benor kiranyer BABI tu liwat ko. Baru kena

      Delete
    6. BARUA BABI BANGSAT
      -ipohmarley-

      Delete
    7. kesian......najib sudah kena main belakang. lagi sedih deepak tu rakan niaga ros lak tu! iskh iskh iskh!
      wow hebat deepak......depan belakang dia bagi.

      Delete
  5. kan dah kantoi anwar...mcm2 fitnah anwar lemparkn kat rosmah tp akhirnye anwar yg akn mlu sendiri dan yg nie pun anwar malu sendiri kn padan muka ko anwar ingat sikit allah sentiasa bersama dgn org2 benar...mcm mana sekali fitnah yg diberi tp semua tau pm dn isteri nye mcm mana...tgk mcm sekarang kn anwar dh kantoi buat malu je anwar nie ade hati nk jd pm konon

    ReplyDelete
  6. video ini merupakan bukti yg sgt kukuh..tapi jgn risau anuar dan penyokongnya akan menyatakan video ini fake..anuar selalu terlepas daripada hukuman diatas kesalahanya yg menyebabkan beliau semakin menjadi semakin melampau mengkeji DSR DAN PM kita..anuar kali nie jgn dilepaskan tolonglah jgn diam lagi jgn bg muka dekat die lagi..aku dah semakin benci meluat dgn anak beranak sialan nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah mambang malam penyokong2 anwar akn cakap mcm2 utk salah kn ds najib dn ds rosmah....mmg dh sampai masanye utk kaki fitnah ini diajar dn diberi hukuman

      Delete
    2. bangun3 rakyat malaysia..smapai bila nak biarkan anuar ini berleluasa..cukup cukup sudah wei

      Delete
    3. betul tu aku sokong ckp cik kiah nie.. mmg dh smpai masanya utk kaki2 fitnah semua nie diberi hukuman yg setimpalnya!!

      Delete
    4. mambang! agak2 ape nko nak buat ngan video ni ye! bawa pegi makamah? Ramai hakim akan ketawa sampai terkencing nanti. Rasenye tengok video CSL lagi syok.

      Delete
  7. Kah Kah Kah.. check met.. Anwar ni aku rasa memang bodoh, dia ingat dia punya kencing sekarang ni orang boleh percaya.. ada bukti wei,, siap ada video lagi.. adehhh,, rekayasa anwar tak menjadi tapi makan dirinya sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. check met.....kah kah kah kah....video low class.....umno baguih hooooooooo

      Delete
    2. Kasi yang digital punya, anwar balun china doll pun lu orang marah umno? Apa puny apukimak la anon 8.47..mak pak lu memang suka jenis zina, liwat dan lendir2 ni kan?

      Delete
    3. BARUA BABI BANGSAT
      -ipohmarley-

      Delete
  8. kenapa mamat nni ek, selagi dia tak dapat kuasa, selagi tu dia berusaha untuk menjatuhkan najib dan secdara tak langsung rosmah pun terkena dek kerana sifat busuk hati si aljuburi ni.. cukup2 lah anwar, segala konspirasi dan rekaya ko semua orang dpaat treace, ko memang takde otak, nak game orang, diri sendiri malu.. kah kah kah

    ReplyDelete
  9. tulah anwar ni sampai hujung nyawa die pun die akn ttp menipu demi nk jd pm....kami rakyat malaysia x perlukn pm penipu mcm anwar tp kami nk pm mcm najib yg sentiasa ingat ttg rakyat...anwar sanggup fitnah rosmah mcm2 kn anwar x rasa malu ke setiap kali fitnah mesti terkantoi kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selagi dia tak dapat kuasa selagi tu dia meroyan dan memikirkan mcm mana dia nak jatuhkan PM

      Delete
    2. btl tu apa yg kau katakan nie afiq KLtown

      Delete
  10. Anwar taktik kotor dah tak blh pakai lagi sebab setiap kali kau nak kenakan najib dan rosmah kau mesti kantoi, nak tau kenapa sebab kau ni mmg penipu besar dan munafik sebab tu ALLAH SWT selalu tunjuk kebenaran tentang kau penipu org.

    ReplyDelete
  11. anwar kau anak beranak tak takut tuhan ke asyik buat fitnah aje pasal ds najib dan ds rosmah nie kenapa ye, gila sgt dgn kuasa ke sampai dah tak kisah maruah org tercalar ke apa ke, kenapa terlalu busuk hati sgt manusia yg bernama anwar nie ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau anak die blh halal kn islam murtad ape lagi keluarga nie nk takut...fitnah makanan harian keluarga anwar so ape anwar nk heran maruah sapa tercalar pun kn...manusia mcm anwar nie aku x tau nk sama kn dgn iblis ape lah

      Delete
  12. sebenarnya zaman kejatuhan anwar dah tiba sebab tu anwar dah mcm org gila suruh sivarasa buat skrip bagi deepak utk dibicarakan tapi malangnya deepak pun tak sebelahi anwar kali ini, kan dah kantoi malulah sikit anwar sial oit tak sudah2 nak jatuhkan PM kita dan isterinya nie kenapa hanya kerana kuasa politik, jijiknya kau nie anwar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku stuju apa yg ko ckp nie dol mat...zaman kegelapan anwar sudah bermula selepas satu,satu anwar kantoi....muahahaha.....

      Delete
  13. anwar2 x habis2 nk fitnah rosmah....malu lah sikit anwar oii setiap kali ko fitnah setiap kali tu ko kantoi kn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia jeles, bini dia tak top mcm rosmah

      Delete
    2. apa! roastmah top! varvi pun muntah ko.

      Delete
    3. Kalau bandingkan ajijah yg munafik tuu ... Rosmah lagi baiik..ape lah nak jadi suami peliwat tegar.. Anak Pemurtad tegar dan isteri munafik tegarr..InsyaAllah PR akan hancur pada PRU 12 nanti..

      Delete
    4. ustat.....hebat hujah ustat 9.56. kita panggil jakim, mais tangkap orang munafik ni. tapi malang jakim mais dan hurusana sini tak leh nak buat apa apa. apatah lagi tuduhan ustat tu dah basi......sami vel....u pun tak caya ...........munkin ustat kena minta talian hayat hasan jati ni, kalau tidak ustat saja hukum diri ustat sendiri kerana salah satu sifat munafik....bila bercakap dia dusta macam ustat. waa caya lu ustat!!!

      Delete
  14. fuh!!! amek kaw anwar!!! apa yg kau nak ckp skrg ha???
    semuanya dh terbongkarlah!! segala niat busuk kau tu dh terbongkar!!
    mmg dasar mnusia terkutuk btllh kau nie anwar!!
    sggup pulak kau menaburkan mcm2 fitnah terhadap PM kita dan DS Rosmah!
    skrg dah terkantoi, apa pulak cite yg kau nak putar belit kan ha???

    ReplyDelete
  15. anwar ni makin lama makin terok macam sial jahat megalahkan saitan sanggop gunakan orang demi kepentingan dirisendiri dan cuba memfitnah najib dan rosmah

    ReplyDelete
  16. kantoi lg anwar!!!! sanggup bayar anjing kurap utk fitnah najib dan rosmah semata-mata utk mengejar cita2 ingin menjadi perdana menteri sungguh jijik dan kotor politik yg d mainkan oleh anwar...bg aku manusia yg bernama anwar nie hidup nyer penuh dngn perasaan hasrat dengki sanggup lakukan apa sajer demi memenuhi kehendak dirinyer sendiri...manusia mcm nie mmg x layak la nk jd perdana menteri kat malaysia nie klu manusia mcm nie jd perdana menteri kat malaysia nie alamak hancur la malaysia nie.....seorang manusia yg hidup penuh dngn pembohongan dan penafian semata-mata.....

    ReplyDelete
  17. dah terang2 mmg semua ini adalah kerja anwar lagi anwar nak menafikan ke...penyokong2 anwar yg buta mata n bontot pun bodoh mcm anwar jgk semua yg org cakap atau buat mesti nak salah kn rosmah asal lah bengap sangat anwar n sekutunya aku pun x tau...anwar terlalu gilakn nk jd pm hingga sangup buat ape pun pelik sunguh lah

    ReplyDelete
  18. Sepandai tupai melompat...tapi, pecacai PAKATAN mesti spin cerita ni...tengoklah nanti. Mereka ni semua dah buta hati bak kata Omputeh...."there is none so blind as he who will not see" (tidak ada orang yang lebih buta dari mereka yang tak mahu melihat)!

    ReplyDelete
  19. Anwar Kantoi. itulah ayat sesuai dalam hal ini.Kerana dia kata dia tidak mengenali Deepak. Hari ini keluar pula video deepak yang mengatalkan dia mengenali Anwar Ibrahim and kunco kunconya yang meminta menfitnah datin seri rosmah. segala - galanya untuk mendapat kuasa pemerintahan.

    ReplyDelete
  20. hah!! anwar2 apa yg kau nak ckp skrg??? video pn adalah mmg dh terbukti yg kaulah dalang disebalik semua nie!! mmg dah agak sgt sbb jny mnusia mcm kau sajalah yg blh buat bnda mcm nie!!! tak hbs2 kerja kau nak menjatuhkan PM dan DS Rosmah!! tapi alih2 kau jgk yg kantoikn!! bodoh pny anwar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. perh brader,anuwar dah kantoi.....dah trbukti yg dalang penghinaan DSRM dan PM adalah anuwar,anuwar dah tak boleh nak cakap apa apa pun sekarang.....memang betul kata mawar hitam,tak ada orang lain yg akan buat bende keji ni melainkan anuwar.....anuwar memang celaka haramjadah,lingkup lah pakatan

      Delete
  21. woi anwar juburi!! apa yg ko nak ckp skrg??? semuanya dah terbuktilah yg ko nie mmg sial pny org!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh! apa yg terbukti? telingaa pekkak ke buta huruf nko ni. bro camnaa naak menang pru ni......iq jilo, seem inherent with umno guys.

      Delete
  22. Nampaknya taik yang dilempar oleh balaci anwar akhirnya terkena pada muka sendiri.terang-terangan dengan bukti yang kukuh anwar sanggup membayar si penjual karpet yg mcm telur dihujung tanduk untuk memfitnah PM dan Rosmah..tapi kebodohan anwar akhir membuat mereka terperangkat dengan pemainan bodoh anwar sendiri haha

    ReplyDelete
  23. Rakyat Msia sekalian ketahuilah Tun M dengan izin Allah telah lama percaya akan sisi gelap Anwar...dgn Izin Allah juga diberikan akal kepada Tun M untuk pecat Anwar kerana sedar akibatnya jika Anwar ambil alih tampuk pemerintahan negara..sedangkan dalam malaysia sendiri Anwar sudah kantoi kerana ada rakaman seperti ini, apatah lg rakaman2 yg telah dibuat oleh agensi perisikan asing ketika anwar di luar negara...mudah-mudahan Allah SWT lindungi negara daripada manusia bernama Anwar Berahim..

    ReplyDelete
  24. MATILAH ANWAR SAMA PKR ini election... Anwar, lu memang penipu nombor 1 lah!

    ReplyDelete
  25. Zaman Purba, UMNO dah wujud ke?...bongok jugak puok PR ni..bukan bogok jugak...bongok gler2 punya

    ReplyDelete
  26. wah teruknya anuar ibrahim ini..begitu teruk dan murahan sungguh perangainya..sampaikan inginkan kuasa die sanggup fitnah DSR yg dikagumi dan disegani di negara luar..begitu juga dengan PM kita najib..die dah sangat melampau..tetapi seperti biasa die tidak berjaya dlm rancangan kotornya..sy happy kerana kebenaran dah terbongkar.

    ReplyDelete
  27. Apa pula akan dikata oleh anwar ibrahim lepas ini? tak kenal deepak atau deepak di-set-kan oleh orang lain? adui!kan dah tertangkap sekarang. kesian juga aku tengok mereka semua ini!

    ReplyDelete
  28. AKu percaya kes kematian Altantuya juga mesti adalah daripada 'master mind' kote bengkok ini! modus operandinya juga sama... baling taik sembunyi tangan! last2 taik jatuh kelepap atas muka Pak Al-Jubs!


    ReplyDelete
    Replies
    1. kote bengkok? macam nko pernah rase je......kah kah kah!

      Delete
  29. parpukari ni memang anak haram jadah

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa mslh kau anon bangang woi!! npe kau dh terbakar sgt ke sbb parpukari dah siarkan video si nuar tu.. itu satu bukti yg kukuh sbb tu kau sakit hati sgt kn! anwar mmg akn lingkuplah lps nie!!!

      Delete
    2. pantat kau hitam! apa hal kau meroyan? anwar hantar kau menjerit kat sini ahh? pukimak kau! kenapa terasa tempias video tu? haaa mampus ko!

      Delete
    3. Barua ANON 4:13PM. Ke gamaknya BABI tu dah tak minat nak main jobor ko. Ate panas semacam jer.

      Delete
    4. wei anon sial,hang melalak macam anjing xgune.
      hang nk marah parpu pesal,hang sakit tang mane bile dia bongkarkan kebenaran.
      ko melalak macam mane pun x gune,bukti yg klukuh terhadap anuwar dah de.
      dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

      Delete
    5. aku rasa yg haram jadah ko la si anon mangkuk bukan nyer si parpukari...inilah pencacai anwar yg x boleh terima hakikat bahawa nyer pemimpin zuhud dia hanya lah sekor syaitan yg bertopengkan manusia.....muahahaha.....

      Delete
    6. biasalah pakatan bila terbongkar hati terbakar la beb mana tahan hati panas la tu hahhahaah

      Delete
  30. kalau jumpa Anwar (BABI) dengan BABI (Khinzir) bunuh Anwar(BABI) dulu!

    1 Malaysia tolak fitnah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. melayu melayu! memang kureng banyak iq nko. Fitnah punya pasal, satu malaysia tolak bn dah!! varvi lagi mulia dr bn la!

      Delete
    2. macam ni pembela melayu puihhhhhhhh..........umno hooo sungguh.....bahasa melambangkan peribadi

      Delete
  31. ambik ko anuwar si peliwat sial,bukti yg kukuh dah de.
    spin la macam mana pun,ko mmg x boleh selamat dah.
    perangai hina cam sial,sanggup fitnah rosmah dan PM kita demi nk kuasa.
    kali ni anuwar xkn selamat,anjing2 dia pun xkn mampu menyelamatkan dia.
    si peliwat ni kate dia xkenal si keling karpet ni,skrg peliwat ni nk spin pe.
    xde sape bley selamatkan si peliwat ni,ank dia si murtad tu dan isterinye si kaki drama pun xbley selamatkan anuwar.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaw all,i agreed with sonu nigam,this all is bullshit,anuwar get caught red hand,there is no one in the world that will humiliate PM and his wife,but if there is,it anuwar the bullshit,mampus ko anuwar,kata tak kenal deepak konon,sekarang dah da bukti kukuh,memang terkantoi la,anuwar memang penipu,once fucker always a fucker

      Delete
    2. tambi sonu lingam, jarang orang yg benar memaki hamun taupun menuduh tanpa bukti.

      Delete
  32. anwar manusia gampang sial!!!!

    ReplyDelete
  33. Deepak ini pukimak nombor satu. anak haram jadah bangsat membabi untuk anwar ibrahim! pukimak nie kalau aku dapat memang aku semban dia masuk lubang lahad. eeeeiiii memang geram aku tegok muka babi dia! penfitnah dengan anwar ibrahim!

    ReplyDelete
    Replies
    1. deepak partner rosmah kan? tak baik la maki 2! sian ros!

      Delete
  34. bagi penampar dua bijik pastu minta dia mengaku benda benar sahaja. malaslah nak layan dia nie. sama bangku dengan anwar ibrahim, jadi anjing suruhan orang. memang bangsat dia nie.

    ReplyDelete
  35. ANWAR PENIPU ANWAR ANAK BANGSAT! ANWAR PENIPU ANAK BANGSAT

    ReplyDelete
  36. ANWAR PENIPU ANWAR ANAK BANGSAT! ANWAR PENIPU ANAK BANGSAT

    ReplyDelete
  37. Anak beranak kaki fitnah tak pernah reti duk diam dari mereka2 kan fitnah untuk memburukan nama baik PM dan isteri, tanpa mereka sedari fitnah yang mereka cipta itu akan memakan diri meraka sendiri.ramai yang suka jadi tukang ikut bontot Anwar & The Gang...
    Tak sedarkah mereka setiap yg mereka keluarkan itu selalu terKANTOI? Ape nak jdi dgn Bapak segala PEMFITNAH ni...Anak pompuan plk jdi Ratu FITNAH....

    ReplyDelete
  38. Kesian betul kat Anwar, asik kantoi jer dalam setiap pembohongan ngan fitnah...Dia patut bertaubat dah ni,tu pun tak sedar2 lagi...Anaknya pulak yang duk ikut jejak bapanyan berbohong,habis 1 family terlibat,dah jadi anak beranak pemfitnah dah Anwar & family ni.

    ReplyDelete
  39. Muka Anwar dah hilang kemelayuan,dah nampak layu sangat dah.cukup2 lah jadi kaki fitnah wahai Anwar,kan anak pompuan dh cukup terlatih tu sambung warisan memfitnah.bagi dia laa plk sambung...hahaha

    ReplyDelete
  40. eat shit n die la kau anwar!!!

    ReplyDelete
  41. cerita ni buat aku bengang dan menyampah bertambah tambah dengan nuar al jubori wal fuckaki. lagi bertambah aku bengang bilamana pengikut si jubori buat perangai serupa yahudi, kebenaran JELAS depan mata tapi tak terima.Itulah perangai yahudi taik. puih sial sial sial..kepada mangkuk hayun penyokong peliwat lubang pungkoq seMalaysia ni, aku nasihatkan berkata benar walaupun pahit. pui ..

    ReplyDelete
  42. aku tak mahu buat apa-apa kesimpulan kerana aku tak faham apa yang dia cakap(mungkin audio tak baik)dan suasana gelap pulak tu..dalam gelap macam-macam boleh jadi ooi

    ReplyDelete
  43. Hooi bangang umgok tak kira lah apa cetanya yang kami nak tahu dan sohih nya hj jib kau ngan kak kembang setaman kamu ada hal yang kamu2 umgok macam lembu tak cukup rumput apa hal

    ReplyDelete
    Replies
    1. penjilat anwar sudah panas buntut..muahaha...terima la hakikat wahai mangkuk bahawa nyer anwar al juburi adalah seorang manusia yg hidup penuh dngn pembohongan......

      Delete
    2. hoi..yang ko emo ni apesal??lek ah..ko kena kencing ngan nuar ko nak marah kat BN lak..pegi tanya anwar tu dia knal tak deepak..tnya betul2...ahahahahaha..kesian kat ko...

      Delete
  44. Dah ada yang mula panas dengan pendedahan ini, harus diterima hakikat bahawa setiap pembohongan dan fitnah Anwar & The Geng selalu terkantoi dan tak pernah bertahan lama. Amat jelas sekali pendedahan kali ini adalah satu berita buruk untuk Keluarga pembohong ini.Jelas anak beranak pemohong ini sudah tidak lagi oleh bertahan kerana sudah banyak yang terbongkar...

    ReplyDelete
  45. hahahaha! Kereta mewah siapakah ini? Mcm mana anak jantan Anwar boleh memilikinya? Dia dpt dari bapak dia yeerr:

    watch?v=4nt1vfIay0Q

    ReplyDelete
  46. agaknya anwar nie dh tak dek malu kot dlm hidup dia sbb tulah dia dh terkantoi bnyk kali pn msh tak serik2 lagi!! mnusia jns apa dia nie tak tau lah! tak hbs2 dgn penipuan dn fitnah dia tu!!

    ReplyDelete
  47. YG KO ORG MALALAK MRAHKAN NUAR NI PASAI PE...DIA KN ANUGRAH TUHAN..TURUN KBUMI MALAYSIA SEMATA2 NK MEYELAMATKAN UMAT ...DEEPAK TU NUAR MEMG TAK KENAL PUN...VIDEO TU SAPE2 PN BOLIH EDIT...CKAP TU BAIK CIKIT...IDOLA KAMI...LU APA TAU...BAKAL PM KE PUTRAJAYA 2013....

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIKITOL ALJUBURI BUKAN ANUGERAH TUHAN..DIA ADALAH KUTUKAN TUHAN DUNIA AKHIRAT.

      Delete
    2. perh brader,de jugak anon berperangai anjing sebegini.....dah ada bukti si anuwar ni penipu pun masih dia nak defense,siap kata video tu di edit.....nampak sngt anjing ni memang manusia paling bodoh,manusia yg x berilmu.....perangai serupa celaka haramjadah,jgn harap anuwar akn jadi PM

      Delete
    3. ha yelah idola korang mmg hebat..serba serbi lengkap kan dgn moralnya itu perrrggghhh mmg hebat..PELIWAT IDOLA HEBAT

      Delete
    4. bodoh punya anom memang manusia allah turun kan tapi anwar yang manusia bertopengkan syaitan merosakkan minda anak-anak melayu..nak selamat umat diri sendiri pun kotor dah sama mcm anon kotor haprak dan bodoh

      Delete
  48. anwar nampak sudah terperangkap dengan permainan bodoh dan ciptaan sendiri yang akhit terkena pada muka...nah!! siap dengan bukti video lagi.. apa lagi nuar mahu nafikan..kebodohan anwar dapat dilihat oleh rakyat..

    ReplyDelete
  49. Sudah terkantoi... hanya pecacai tegar tak percaya , cyberterompah PR tengah berpeluh konar baring sekarang ! kah kah kah

    ReplyDelete
  50. http://agendsai.blogspot.com/2012/12/live-live-ceramah-jelajah-merdeka.html


    waduh pak , bapak Anwar terus saja dipuji ole Rakyat ya. ini bener ternyata ya kerna rame warga malaisia gak sabar lagi ya mau kuburkan itu Partai setan melayu amno. Wakakakaka guling guling saya liat ini setan melayu amno udah mau mamposs ya kayak pantat ireng ya.

    ReplyDelete
  51. Bila wartawan bertanya kepada Hero Tamil pare pundek apakah beliau kenal Saiful. Dgn marah dia jawab dia tidak kenal Saiful. Lepas selang beberapa hari dia cakap Saiful hanya budak pembancuh kopi saja. Padahal kita semua tahu sekarang Saiful adalah setiausaha Peribodi beliau, diberi pejabat khas, lengkap dgn semua alat perabot ofis, dibawa sama ke luar negara, Ke Hong Kong, Singapura, Bangkok dan diliwat sebanyak 7kali. Masih tak kenal siapa Saiful, tetapi jubor Saiful dia kenal kott, tetapi seperti kacang lupakan kulit, setelah menembak berdas das airkote kedalam jubor, mangsa2 menjubor sudah tidak berguna lagi. Akan sama nasib pencacai2 dan penjilat2 beliau, kerana sudah tentunya,pencacai2 dan penjilat2 harus menerima hakikat kerana yg penting dan utama kepada idola musibat mereka adalah diri dan kote bengkok beliau, yg lain pergilah mampos.
    Sama juga bila ditanya apakah beliau kenal kepada Datuk Nalla, Datuk Eskay dan Saudagar carpet, jawapan belaiu adalah jawapan standard bacul Yahudi zionist Neocons, semuanya tidak kenal, ataupun kenal gitu2 dan tidak rapat, padahal dgn Datuk Nalla berpuloh puloh tahun berkawan, Datuk Eskay setiap kali masuk ke Thailand, semua acara dan tukang bayar Siam Doll atau Bapok Siam, semua Datuk Eskay yg lunaskan, belaiu hanya bawa kote bengkok beliau saja, itupun tidak kenal?
    Sedarlah, insaflah dan bertaubatlah, pencacai2 dan penjilat2, janganlah merelakn diri anda dilahanat kerana bersetongkol dgn agenda jahat dan kotor yahudi Zionist untuk menghancurkan negara2 Islam, termasuk bumi Tanah Melayu. Sedarlah, insaflah dan bertaubatlah demi agama, bngsa dan negara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dr check buntut saifool tapi tak de apa apa pun. amacam nko bagi buntut nko lak doktor ckeck. munkin di buntut nko ada bukti yg nyata. mudah mudahan begitu la!

      Delete
  52. Inilah cara dan taktik yg diguna pake akal Yahudi Zionist bacul untuk - Putrajaya at all cost. Iaitu dgn menipu, berbohong, fitnah, rekayasa, dan janji2 manis, bulan, bintang dan cakrayala. Sperti janji bulan bintang ke atas pendudok2 kampong buah Pala, yg akhirnya dikencing panas oleh Hero Tamil dan Lim Guan Lanchow, sampe ada yg tak tahan dizalimi ingin membunoh diri dan menuang minyak tanah untuk membakar diri.
    Sedarlah, insaaflah dan bertaubatlah, selamatkanlah diri dan keluarga, jangan biarkan diri anda diperbodoh bodohkan,dikencingkan, dizalimi hinggakn ingin membunoh diri gara keparat, bngsat dan lahanat agen Yahudi Zionist neocons, peliwat terkutok, BABI haramjadah dan fuckaton yg takde berkat, melainkan celako x5

    ReplyDelete
    Replies
    1. umno kg buah pala keling bro! mana ada tarap melayu!

      Delete
  53. rupa2nya deepak ini agen anwar??? ini satu pendedahan yang sangat luar biasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene siasat ni. mana boleh lepas........memang luar biasa bro! Ramai pencacai 1m yg dah meroyan ni!

      Delete
    2. bukan depaak jer ko pon sama si noob mangkuk ejen anwar jugak....

      Delete
  54. http://pkrl.blogspot.com/2012/12/live-merdeka-rakyat-gombak-kecoh.html


    waduh pak , ini bukti dia ya bahawa folower setan melayu amno itu emang dia jahat banget , tega bunuh orang ya , 1 dunia udah liat ya bukti kejahatan bangsa setan melayu amno itu ya. kasian ya masih lagi mau bilang partai setan melayu amno itu pilihan tuhan ya, wakakakakaka.

    ReplyDelete
  55. http://new.livestream.com/accounts/1706262/events/1714942


    silah ke sini ya dengar ya alun alun nasihat Bapak Anwar ya pada setan setan goblok melayu amno , ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setan Indon....ada bagi bontot kat AnuWar ke? Kalau tak kerana kerajaan Umno Melayu kau tak boleh cari makan kat negara ni, tau? Balek Indon lah...baru kau sedar tinggal di bawah jambatan.

      Delete
  56. Parpukari memang sah Dan confirm anak haram Judah species baruta

    ReplyDelete
  57. http://yongsukakuning.blogspot.com/2012/12/anak-kecil-main-api-orang-singapura.html

    wakakakakakahhh, folower setan melayu amno emang dia goblok ya kerna suka tidur atas sungei ya, guling guling saya lait tapi ketua setan melayua amno punya kondo mewah, kakakaka...

    ReplyDelete
  58. Salah seorang dari mereka yang masih hidup, Hashim Yaakub, 122, berkata, beliau terkejut dengan maklumat bahawa kerajaan Jepun telah membayar pampasan kepada kerajaan Malaysia sebanyak RM207 bilion sejak lama dahulu, sedangkan beliau tidak mendapat apa-apa.

    Perasaan itu dizahirkan beliau ketika menerima kunjungan Mohamad Nizar yang juga Ahli Parlimen Bukit Gantang di kediamannya di Changkat Jering di sini baru-baru ini.

    Beliau yang masih kuat ingatannya menceritakan, beliau menjadi buruh paksa zaman Jepun itu ketika beliau baru berusia 26 tahun.

    Menurut Pak Hashim, beliau menjadi buruh paksa selama tiga tahun lapan bulan dan hanya menerima gaji sebanyak 3 bath duit Siam.

    Ekoran kehilangannya dan tidak dapat dikesan pada waktu itu, ahli keluarganya telah membuat kenduri tahlil kepada Pak Hashim.

    Sebaik selesai perang dunia kedua, Pak Hashim bagaimanapun selamat pulang ke kampung halamannya bertemu keluarga, dan kepulangannya disambut dengan kenduri kesyukuran.

    Justeru, dengan perkembangan terbaru ini beliau meletakkan harapan tinggi kepada Pakatan Rakyat agar membela nasib mereka yang telah dinafikan hak mendapat pampasan tersebut oleh kerajaan Barisan Nasional.

    Mohamad Nizar dalam pada itu berjanji akan membangkitkan isu tersebut dalam Persidangan Dewan Undangan Negeri Perak yang akan bersidang 17 Disember ini.

    Malah kata Adun Pasir Panjang itu, satu sidang media bersama bekas buruh dan waris mereka akan diadakan dalam masa terdekat.

    Isu landasan maut ini sebelum ini didedahkan Mohamad Nizar Nizar yang mempersoal ke mana perginya wang pampasan berjumlah RM207 billion yang telah dibayar oleh kerajaan Jepun itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 2:16AM...hello kawan...duit Tabung Memali yang lesap tu apo cito beb???

      Delete
    2. setuju dengan Anon 5:51 AM. Kalau duit tabung memali kita betul2 menggila nak siasat, tentulah duit sebanyak Ringgit Malaysia 2007 JUTA(dua ribu tujuh juta) yang hilang ni lagilah kita gila babi punya nak siasat kan.... :-)

      Delete
  59. http://gigitankerengga.blogspot.com/2012/12/panas-ceramah-merdeka-rakyat-kecoh.html


    jahat jahat jahat banget folower goblog partai setan melayu amno itu ya, kasian ya goblok setan melayu amno itu dipergunakan ole ketua setan yahudi mereka ya, emang sih janhat banget ini anjing melayu , udah tersibar seluruh dunia ya keanjingan goblok melayu tinja anjing ini. gak lama lagi partai anjing melayu amno udah hampir ya ke kuburan , insyaalloh.

    ReplyDelete
  60. http://ini-yang-aku-rasa.blogspot.com/2012/12/pau-2012-yg-gagal-najib-gelar-3-ekor.html


    wakakakakakakakakakakakah....apaaan ini ya bapak Najib bilang ketua setan melayu amno itu monyet ya,,,waduh pak bisa modar lo...

    ReplyDelete
  61. Gempar! UMNO terdesak dan menggunakan keganasan

    http://www.malaysiakini.com/news/215915

    ReplyDelete
  62. keSIALan dan keBURUKan sikitol haramjadah semakin terserlah setiap hari dan masa.

    ReplyDelete
  63. macam macam dunia politik kita sekarang ye...

    ReplyDelete
  64. dah tak de cara lain ....asik2 fitnahkan org. bilalah agaknya si kitol ni nak taubat

    ReplyDelete
  65. buang masa sahaja menafikan..segala bukti sudah terbongkar bersama dengan video..dari pm melayan isu pr yang bodoh lebih baik beliau utamakan negara dan rakyat..

    ReplyDelete
  66. Aku rasa hangpa ni dah tak lama, dok ralit bergaduh ja tak lama lagi Mirzan boleh pulak projek 13 ribu juta kat mana-mana...lega la Mahadey, buat bagi rakyat ralit, lepas tu faraid projek kat anak beranak dia...pelaq betoi...at last ahli umno bukan kroni dan melayu juga yang merempat!!!

    ReplyDelete
  67. Anu.. mampos settle sume masalah di m'sia. Bangsat ni lah punca segala masalah d bumi tercinta ni.

    ReplyDelete
  68. DAP barua babi pelaq celaka haram jadah. PKR homoseks barua babi pelaq celaka haram jadah. Hanya PAS parti ISLAM yang sesuai memerintah Malaysia. Hidup ISLAM, ALLAHHUAKHBAR. Walaupun saya ahli UMNO, saya tetap undi PAS. Semua bangsa yang beragama ISLAM patut undi PAS, kerana PAS memperjuangkan ISLAM. Majoriti rakyat malaysia beragama ISLAM, jadi jika semua orang ISLAM undi PAS,maka PAS akan memerintah Malaysia. Saya cadangkan Parti UMNO dibubarkan, semua ahli termasuk Najib masuk PAS. Saya sokong najib, jadi Presiden PAS dan seterusnya PERDANA MENTERI MALAYSIA. Jika semua orang ISLAM bersatu maka ISLAM akan menjadi kuat dan mampu memerintah MALAYSIA dengan jayanya.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!