GEMPAR BERAPI! AKHIRNYA TERBONGKAR JUGA DALANG DISEBALIK MISTERI DEEPAK! WAJIB KENA BACA!

Sejak 2-3 hari kecoh betul pasal sekor keling bernama Deepak yang kununnya dedahkan pasal statement Bala sialan pari penipu yang menghilangkan diri selepas kantoi menipu, aku tak perlu nak cerita panjang aku percaya benda tu korang dah baca kat portal anjing pembangkang Malaysiakin.

Tapi sebelum aku ak bercerita pasal Deepak ni ada baiknya korang kenal siapa itu Dato Ravi, sebab orang ni ada kena mengena dengan cerita yang aku nak ceritakan ini. Korang boleh baca di SINI pasal Dato Ravi.

Inilah masalahnya dengan orang Malaysia, baru kenal beberapa orang penting maka bermulalah episod jual nama, contohnya ayat standard yang mereka guna, eh, aku kenal la dengan PM, dengan MB, dengan isteri PM malah nama Tun M pun ada jugak yang jual. Ini adalah perkara biasa.

Tetapi sejauh mana perhubungan sebenar hanya tuan punya badan dan Allah Ta'ala saja yang tahu. Tetapi secara loginknya kita boleh tahu orang yang ada hubungan baik ni biasanya takde la nak menunjuk-nunjuk sangat. Yang menunjuk ni selalunya bila mereka fikir mereka boleh mempergunakan CONTACT mereka ini

Begitu jugaklah dengan kisahnya si Deepal ni. Deepak ni memang mengenali Datin Seri Rosmah atas urusan pelanggan dan peniaga, yalah si Deepak jual karpet dan Datin Seri membeli karpet daripada dia. Khabarnya mereka dah berurusniaga karpet sejak zaman Dato Seri Najib belum jadi TPM apatah lagi PM.

Sekarang ni aku nak menceritakan sedikit latar belakang Deepak yang telah aku dapat setelah aku lakukan sedikit homework.

Deepak ni sebenarnya menghadapi masalah perniagaan dan hutang ratusan juta dgn Kuwait Finance House. Bank menghentikan kemudahan pinjaman pada Deepak ni setelah  mereka dapati pinjaman yang diambil sebelum itu, Bank mendapati ada unsur penipuan yang turut melibatkan salah seorang pegawai besar dalam bank yang meluluskan kemudahan pinjaman pada Deepak.

Selaps dah kantoi, pegawai berkenaan ditukar ke tempat lain dan pegawai baru yang mengambil tempatnya melakukan siasatan terhadap penipuan yang dilakukan antara pegawai lama dan Deepak. Hasil siasatan mengesahkan berlaku unsur penipuan dan Kuwait Finance House telah menahan baki kemudahan pinjaman kepada Deepak.

Lepas tu apalagi? Deepak diminta membayar balik semua pinjaman yang telah digunakan sebelum itu yang jumlahnya mencecah jutaan ringgit sebulan beb. Deepak gagal menjelaskan hutang kepada bank seperti sepatutnya dan menyebabkan pihak bank mengambil tindakan bangkrap terhadapnya.

Difahamkan apabila ada unsur penipuan dalam usaha Deepak untuk mendapatkan pinjaman, apalagi pihak SPRM dan LHDN juga turut menyiasat syarikat Deepak, mereka pun nak tahu setakat mana kekayaan Deepak sampai KFH boleh bagi sebegitu banyak kemudahan. Mereka pun mengambil semua fail-fail di pejabat Deepak.

Apabila pihak penguatkuasa SPRM dan LHDN berada di pejabatnya, si Deepak telah menjual nama Datin Seri Rosmah kepada pegawai-pegawai berkenaan bagi menghentikan operasi mereka. Disinilah bermulanya episod penjualan nama Datin Seri Rosmah.

Deepak juga turut menghubungi Datin Seri sambil bercakap kuat-kuat, saja nak kasi dengar sama pegawai penguatkuasa semua la tu, dia nak menujukkan kepada penguatkuasa SPRM dan LHDN bahawa dia ada KABEL BESAR.

Bertitik tolak dari situ la Datin Seri Rsomah telah menghentikan sebarang perhubungan dengan Deepak kerana Deepak telah menyalahgunakan kedudukan hubungan dia dengan Datin Seri Rosmah. Selepas itu Deepak cuba untuk bertemu dan berhubung dengan Datin Seri Rosmah,tetapi Rosmah tidak melayan kerana Deepak telah menjual namanya.

Korang nak tau tak si Deepak ni mintak bantuan apa dari Datin Seri Rosmah? Deepak mintak supaya Rosmah memberitahu Dato Seri Najib sebagai Menteri Kewangan agar menggunakan kuasanya mengarahkan bank menghentikan tindakan bangkrap dan melepaskan kemudahan pinjaman yang disekat. Dasyat kan Deepak ni?

Lepas tu si Keling ni berusaha berbagai cara untuk merapati Datin Seri dan PM termasuklah berada diatas pentas bersama PM semasa sambutan hari Thaipusam yang lepas di Batu Caves. Apabila PM dan isteri tidak melayannya dan dia tahu dia akan bangkrap bila-bila masa, maka Deepak memberitahu beberapa rakan rapatnya untuk mengadu kpd pihak PKR.

Apa lagi, ada pulak pihak yang memberitau Deepak bahawa Anwar Ibrahim selaku bekas menteri kewangan dan mempunyai hubungan yg rapat pihak-pihak institusi kewangan timur tengah boleh membantunya menyelesaikan masalah yang dihadapinya.

Kena pulak, perkara tersebut dihidu oleh Nurul Izzah ibu kepada segala MURTAD di negara ini, maka bermulalah perhubungan antara Nurul Izzah dengan Deepak. Nurul Izzah mahu bertemu deepak dan hari pertemuan telah ditetapkan. Namun pertemuan tidak menjadi kenyataan, kerana deepak takut. Memandangkan deepak tidak tidak mahu bertemu Nurul Izzah, orang yang berkenaan yang dipasang oleh PKR untuk menjaga Deepak berjaya memujuk Deepak bertemu Anwar sendiri.

Akhirnya bertemulah si Deepak dan Anwar, bukan sekali tau, tetapi beberapa kali. Salah satu pertemuan berlangsung di rumah Dato Ravi, kawan baik anwar yang telah aku sebutkan diawal artikel aku tadi. Anwar berjanji mahu menolong Deepak. Untuk permulaan Anwar telah meminta peguam R. Sivarasa agar menolong Deepak berhubung kes mahkamah yang sedang dihadapinya dengan Raja Ropiah (Ketua Wanita UMNO Selangor) atas urusan perniagaan.

Tapi Anwar pulak agak berhati-hati dalam berhubung dengan Deepak kerana tidak mahu terperangkap, sebaliknya Anwar mengarahkan Sivarasa melakukan apa-apa yang patut dalam usaha untuk menjatuhkan PM dan isteri. Sivarasa telah meminta Deepak bercakap mengikut skrip yang disediakan.

Sepertimana kita semua tahu Sivarasa sangat akrab dengan Suaram dan Malaysiakini telah mengaturkan satu sesi wawancara Deepak dan Malaysiakini yang kemudiannya wawancara berkenaan disiarkan semasa PAU 2012 berlangsung dengan niat untuk menghuru-harakan UMNO dan Najib disaat PAU berjalan. Ini memang taktik Anwar.

Pada 29 November telah berlangsung perbicaraan kes Deepak di mahkamah KL. Dalam perbicaraan tersebut Sivarasa telah menyediakan skrip-skrip yang perlu dibaca oleh Deepak, dimana skrip itu untuk memburuk-burukkan PM dan isteri. Ianya sengaja dibaca dalam mahkamah, agar ianya dipercayai dunia.

Malangnya, Deepak gagal mengikut skrip yang diarahkan oleh Sivarasa walau ada yang terlepas satu dua skrip. Skrip yang terlepas juga ditolak oleh hakim perbicaraan kerana hakim berkata ia tidak ada kena mengena dengna kes yang dbiicarakan dan hakim berkata kes tersebut kes perniagaan dan bukannya kes politik.

Kita boleh lihat bagaiaman niat jahat Anwar anak beranak nak kenakan PM kesayangan kita dan isteri beliau. Mereka ni dah desperate sangat sampai apa saja peluang yang ada akan digunakan sebaik mungkin. Anwar tadi telah menafikan bahawa dia yang suruh Deepak bercakap.

Papa Gomo cabar si Anwar ni., kata Papa Gomo, dulu masa Dato Eskay dia gunakan skrip yang sama, kata Anwar dia tak kenal Eskay, bila keluar video dia marahkan media pulak. Sekarang ni benda sama yang berulang, Anwar nafi dia kenal si Deepak!

Jangan Anwar, kau rasa kalau takde bukti nak ke semua blog mainkan cerita ni? Pakai akai la juburi oi! Takpa kalau korang masih kurang yakin dengan cerita ni, kami akan berikan bukti. Tungguuuuu...

108 Responses to "GEMPAR BERAPI! AKHIRNYA TERBONGKAR JUGA DALANG DISEBALIK MISTERI DEEPAK! WAJIB KENA BACA!"

  1. Deyy...barpa lama mao tunggu daaa...yennadeyy

    ReplyDelete
  2. hahahahaha...adakah Anwar bakal dilodeh lagi?? Siakap senohong gelama ikan patin..bercakap bohong,lama lama Anwar Ibrahim!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. LAMA-LAMA JADI PENCURI

      Delete
  3. Mohon dipautkan blog MMI mahamissa.blogspot.com terimakasih.

    ReplyDelete
  4. Macam cerita hindustan, berbelit belit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau banyak sangat keling dalam politik dan lawyer di Malaysia, maka Malaysia akan jadi Tamilnadu jugak...berbelit belit. Satu lagi sebab Melayu juga ada malas belajar, mau jadi orang bodoh juga.

      Delete
    2. jangan makan belachan. masa jemur iblis dan shaitan kencing atas belachan tuh!

      itu yang jadi malas, dungu, amok dll yang tak elok tu.

      Delete
  5. Berpaut paut la anjing2 pkr nie ble ade sedikit je cerita psl ds rosmah....anwar asl dpt cite sekecik kuman pun psl pm dan isteri mula lah buat kecoh satu negara....xkan ramai lgi x sedar anwar nie mmg dh xley pki...die hnye mhukan negara kita rosak dan ltkan di bwh pantauan amerika dan yahudi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelajar UMT aku rasa hanya dan aku aje yg guna otak pikir masyarakat lain dah buta hati agaknya sebab dah banyak sangat pembohongan anwar nie tapi mereka masih nak sokong anwar kenapa kau pun tak faham nak kata rakyat bodoh dah pandai dah, tak tahulah tang mana yg anwar bagus sgt tu.

      Delete
    2. jgn la kte jd orng yg suka adudomba.Ingat la semua,kalau kte bercerita yg bohong,Allah MAHA MENGETAHUI segala-segalanya.Ingatla kita semua akan mengahadapiNya.Beringatla semasa berkata-kata kita meminjam sifat Allah....nauzubilla

      Delete
  6. Bkn deepak aje kalau yg lain dpt habuan sikit je dari anwar mula la jd mcm anak haram mula melontarkan fitnah kpd pm dan isteri ble x dpt bntuan....ko ingt pm kita amalkan sistem kroni ke? Yg hnye mngmalkan nya ialah parti PKR shje....tgk la ape yg jd skrng dantare deepak ngn anwar

    ReplyDelete
  7. Deepak nie mmg bodoh la sial....org mcm nie la menjhmkan negara...bgsat2 yg pk asl smbng sikit je ngn org ternama dh jd kwn baik konon2 nya....psl die nie dh mula jd sial jual nama DS tgk lah dh set ex yg burok kepada yg lain....dan kO pk ko sape deepak nk lpskan ko dri bankrupt...skrng ko jd bgsat ko jual nyawa ko kpd anwar...setan yg hnye akan menyusahkan hdup ko lgi....

    ReplyDelete
  8. siapakah dibelakang deepak n x-igp yg bagi statement unt hentam najib n hishamudin semasa pau haritu?siapa yg tersenyum skng?Pak lah n muheden la..hahahah..najib kena tikam dr dalam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro tak payah la nak buat spekulasi x berasas. xde kena mengena pun.

      Delete
  9. Kantoi.. Hahahahaj, ni lah perangai orang malaysia, baru kenal orang yg ada nama jual nama orang tu pulak, bodoh, selagi tak dapat memerintah srlagi tu lah puak fuckatan ni meroyan.. Bangang!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEKARANG MEROYAN LEPAS KALAH pru13 TERUS JADI GILA BABI. JAWAPNYA tANJUNG rAMBUTAN rESORT PULA.

      Delete
  10. Si tua aljuburi ni memang bodoh, dia ni dah tahap terdesak nak dptkan kuasa, bila,kantoi dia fitnah dah memalukan siri sendiri, adoii

    ReplyDelete
  11. Sudah menjadi perkara biasa bagi pembangkang untuk memburuk-burukkan pm dan isteri beliau. Walaupun sebenarnya takda apa pun... dan macam biasa lah anwar akan buat macam macam drama supaya rakyat leka terhadap isu yang sebenar. Apa pula drama yang akan dibuat oleh anwar kali ni untuk melepaskan dirinya?....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anwar dok guna taktik ninja untuk alih perhatian dari dirinya ke Anwar... gua rasa time untuk kuarkn video seks baruah...

      Delete
  12. Anuwar belum bertaubat lagi? Karpal singh harus ingatkan anuwar lagi........

    ReplyDelete
  13. Anwar guna macam-macam taktik untuk jatuhkan PM!...tak serik lagi Anwar??harap ada org akan bongkar hubungan Anwar dengan Si Deepak tu... biar dunia tahu samada deepak diliwat anwar ke tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro..ade crite baru..depaak adelah sala h seorang rakan liwat anuar..sama macam kes liwat yg pertama dulu...sikt lagi akan dibongkarkan..

      Delete
    2. CIS ANWAR PUN MEMILIH SELESA JUGA..BELAKANG DEEPAK TU BAU PAPADOM MANA DIA MAU.

      Delete
    3. ya ka? deepak kangkang, anuar tojah ka?

      cannot imagine la! Possible ka?

      Delete
  14. Anwar sekali lagi memperalatkan orang lain... I m sure this is Anwar's game ...his plot to tarnish PM's name!!! Earlier he tried using French lawyers...He tried using foreign media..now Deepak...i think GE is very near...that is why all this attacks taking place..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anwar is a piece of shit that we even cnt step on it....lets juz wash him out and follow the leadership of Najib and achieve something worthy in life and also for our dear society

      Delete
    2. wah..wah...Aathi!

      Lu chakap macham negarawan la! umno kasi wang ka?

      Delete
  15. Najib kalu nak menang usah tanguh2 lg PRU.. Lagi tangguh lg paneh... Org dibawah makin lama makin menderita.. Walaupun cerita deepak keling paria ni palsu.. Still affected BN. Lu fikir sendri la najib.. Kesian kat org2 bawah ni.

    ReplyDelete
  16. selagi anwar tak kojol selagi itulah dia akan cari jalan untuk kepentingan diri dan keluarga, tanpa mengira jalan yang dipilh itu halal atau haram, nauzubillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tu lambat kojol la bro. mungkin dia boleh hidop sampai umur 150 tahun. mana tahu! Tuhan biasa bg orang tidor 300 tahun bro.

      horey la dia. .......! ya be da bedu.....dunia ana yang punya....!!!!!!!!!

      Delete
  17. sial punya deepak,sanggup jual name rosmah utk kepentingan diri sendiri.
    pastu skrg boleh tuduh rosmah dan PM,sebb rosmah x tolong si deepak sial ni fitnah PM dan rosmah.
    pastu pergi jual jubur kat anwuar si peliwat tu tuk tlg ko sial,si peliwat tu mmg tgg masa nk hina dan jatukkan PM dan rosmah.
    si peliwat tu mmg suka buat fitnah,bile kantoi dia akn spin cerita.
    skrg dia kate dia x kenal si keling deepak ni,nanti dia akn kate ni semua taktik UMNO nk jatukkn dia.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
    Replies
    1. perh brader,memang betul apa yg lu cakap.....hanya kerana DSRM x tolong dia so dia sanggup buruk burukkan nama PM dan isterinya,anuwar memang menanti peluang ja tuk menjatuhkan dan memalukan PM dan isterinya.....anuwar ingat dengan cara ni dia boleh la jatukan PM dan isterinya,boleh la dia jadi PM pada PRU 13 ni.....tu semua hanya mimpi anuwar,anuwar suka buat isu tanpa ada bukti dan buat isu yg tak relevan.....depak dan anuwar perangai macam celaka haramjadah,sanggup buat apa saja ubtuk kepentingan diri sendiri

      Delete
  18. Aiyaa.... still want to spin la Anuwar?? headache lo... later you lie then sure got caught!! you say u dont know Saiful..dont know Eskay..then kantoi..now you saw you dont know Deefuck...?? fuck u la ..!!!!!!this article is timely...time to reveal Deefuck's real color...

    ReplyDelete
  19. I think Deepak is a gay... i dont think he does it for money... and sejak bila taste Anwar boleh jadi mcm ni?? eeeee.... apa pun, plan anwar untuk guna anak ikan dia fail...satu lagi projek Anwar Ibrahim untuk burukan Pak Jib! pooorah Anwar!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hasrat anwar tak akan dicapai sampai bila bila pun....no worries...we r always safe in the hands of Najib

      Delete
    2. anuar juburi tu ingat die pandai sangat tetapi seperti biasa kebodohanya akan diketahui ramai dan terkantoi..

      Delete
  20. kita orang nak tanya kenapa juburi al taik tu sangat sangat marahkan TS Najib why? ke dua era paklah pun dia marah dan gelar mcm mcm pada hal pak lah@ samdol yg membebaskan dia dati sg buloh Inn tu..KJ budak tukar hantar Pasport why why habak mai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encik anon oiii...kau duk fikir nape anwr marah kat najib le, mahadet le...kah333 bodo...sape start menjatuhkan maruah sape...engcow hidup tak lagi masa maruah anwar mula2 dipijak &dihancurkan dulu...itukerja mahadeath...pah tu najib pulak sambung..kalau anwar tu pengecut..dah tentu dia diam tak melawan...fikirlahnape dia berani melawan...berani kerana benarlah bro...fitnah anda semua takkan menghancurkan perjuangan anwar & rakan2...tunggulah balasan dari MAHA PENCIPTA anda semua...

      Delete
  21. yaw all,this all is bullshit,depak is bullshit,anuwar is bullshit,what the hell are they trying to prove,they are the best,they are so innocent,both of them are just piece of shits,sanggup jadi anuwar dog hanya kerana isteri PM tak tolong dia,nak selamatkan diri sanggup jual nama isteri PM,bile dia tak tolong terus berkomplot dengan anwuar tuk jatukkan PM and isterinye,once fucker always a fucker

    ReplyDelete
  22. anwar nii i rasa ada masalah lar...dia tu dah gilor ckit kot....but market anwar dh jatuh dh...bukan macam dulu...sekarang tak ada yang dengar dia punya cite cite penipu tu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari dengar ceramah anwar, pergi merendek lagi bermanafaat!

      Delete
  23. Ni la contoh United Malayan Naina Organizaton....keling kutuk keling...

    P/s.....aku tunjuk muka parpu kat anak aku ngan kawan2 kelas dia...sumer kata keling...so artikel ni pun lebih sudu dari kuah...keling gak yang kutuk keling...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencacai mcm ko nie trowluck mmg bodoh sbb jd pak turut al juburi jer...aku rasa ko nie pun pernah bg buntut kat anwar kut tu pasal ko bercakap pun guna kepala lutut bukan guna otak bagan tahap gabang la pencacai anwar nie....muahahaha.....

      Delete
  24. Simpul kata : Deepak pernah diliwat Anwar...nampak sangat cara di jilat Anwar dgn fitnah Rosmah dan Najib!

    ReplyDelete
  25. mana mungkinseorang Deepak berani fitnah PM dan Bini PM,agak agak lah buat finah,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro Anon 7.49..Tak logik seorang Deepak berani fitnah PM dan Bini PM. Memang tak logik pon seorang Deepak hanya penjual karpet bisnes ratus juta, pakai duit bank lagi. Memang dari luar pun nampak ada hanky panky sampai ratus ratus juta. Aku rasa Deepak ni asasnya bodoh dan diperbodohkan. Bila dah tersepit digunakan orang, datang pulak kepala segala putaralam SiNuwar dan Loyer buruk Siva..umpama dah kena ratah kat anjing liar sekarang datang pulak dubuk kurap terkam isi perut. Yang memfitnah tu sah bukan Deepak tapi bila dah nak mampus, setan datanglah dengan segala janji...Satanic words lah ni.

      Delete
    2. Satu lagi Non 7.49pm...Apasal Anuwar dan Sivarasa tak minat nak tolong beribu lagi kes Melayu bankrup yang sedang dibicarakan di mahkamah Malaysia sekarang?? Apa kena mengena kes Keling seorang ni dengan PM dan DSR dia pulak?? Kalau ada kena mengena maknanya PM dan isterinya kena mengena juga dengan beribu kes-kes yang lain...Mahkamah Malaysia/Hakim-hakim Malaysia tidaklah bodoh sebagaimana Siva rasa...Agak-agak la menggunakan kemudahan mahkamah...rakyat dok tengok ni...kenapa terlalu ramai lawyer keling yang terlibat politik Malaysia sekarang ni?? Asal-usul diorang ni dahulu pungut botol jer.

      Delete
  26. begitu kotor dan jijik politik yg d mainkan oleh manusia yg bergelar anwar ibrahim nie ye..sanggup bayar anjing kurap yg dh muflis untuk taburkan fitnah terhadap najib dan rosmah....kadang2 aku pun pelik la yg dia nk serang rosmah buat apa rosmah bukan ahli politik pun dia hanyalah isteri kepada ahli politik.... sungguh memalukan politik yg d mainkan oleh anwar ibrahim nie...nmpak sangat la anwar sudah kekeringan idea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anjing kurap nie pulak mangkuk sangat ingat org bodoh ke nak percaya cerita die..apa bukti die DSR terlibat dlm nie..si anuar juburi nie semakin sial..ingat dah diam dah taubat tapi dok plan nak menghina ROSMAH je kerja die..anak bini bapak keturunan anuar semua kaki fitnah

      Delete
  27. bodoh punya keling sndr dah muflis sndr dah kantoi nak selamatkan dr jual nama rosmah..dah tahu sgt kalah dlm PRU nie sial punya anuar sangkutkan rosmah dengan keling sial nie

    ReplyDelete
  28. Pemainan politik oleh anwar sungguh cantik tapi bodoh..mereka sanggup menjadi anjing kurap anwar demi memfitnah PM dan isteri PM..pembangkang sudah kekeringan idea untuk menjatuhkan rosmah sehingga keluar manusia bernama deepak yg anjing yg dibagi makanan oleh anwar untuk memfitnah rosmah..ternyata permainan mereka terkena pada muka sendiri ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalh en bob pakatan dan penyokongnya mmg dasar sanggup jual mak sendiri pasal duit..inikan perkara biasa yg mereka lakukkan iaitu memfitnah ROSAMAH..tapi seperti biasa anuar tu bodoh dan akhirnya akan terkantoi

      Delete
    2. Bob...mulai sekarang sehingga PRU13 ni banyak kes-kes yang melibatkan PM Najib, UMNO dan Media UMNO ( Utusan Melayu & Bloggers Pro Kerajaan ) diatur oleh gerombolan lawyer-lawyer ANuwar, PKR, PAS untuk didengar dimahkamah. Strategi menggunakan mahkamah, padang merdeka, perhimpunan cibai-cibai apek kui melalui bersih, lynas adalah untuk menjatuhkan Najib/PM dan UMNO dan menghuru harakan ketenangan politik sekarang.

      Delete
  29. si deepak nie pun kalau dah muflis tamak dan pelapar duit sangat janganlah sampai nak rosakkan dan menghina DSR...
    permainan politik bodoh oleh anuar juburi yang dah kekeringan idea ingat boleh berjaya ke?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. die nak popularkan diri yg dah semakin tenggelam so inilah caranya

      Delete
  30. macam sial keling anjing peliharaan anwar ni balaci yang tak berguna tak megenag budi demi kerana anwar sanggop memfitnah rosmah,,

    ReplyDelete
  31. AKU RASA DEEPAK NIE PUN MESTI GAY KOT SEBAB TU ANWAR BERMATIAM-MATIAN NAK TLG DIA. APA SALAH ROSMAH KALAU KENAL DEEPAK SEBAGAI PENIAGA YG MENJUAL BRG, LPS TU SENANG2 SI KELING PARIA NIE NAK MINTA TOLONG KAT ROSMAH SURUH PM KITA MANSUHKAN HUTANG DIA. WHAT THE FUCK DEEPAK NIE MENTERI KE, AGOGNG KE, BOLEHLAH CITE NIE SEKADAR BUSINES BIASA LAGI MAU ARAH PM KITA GERAMNYA AKU TGK MUKA DAH MCM SIAL AJE.

    ReplyDelete
  32. nak jadi PERDANA MENTERI punya pasal terdesak sangat sampai membuat fitah kpd DSR dan NAJIB..mmg anuar nie mentaliti murahan dan terdesak gila kuasa sampai sanggup bayar org gila mcm deepak utk berdrama..

    ReplyDelete
  33. sial punya deepak senang2 hati aje nak arah ds rosmah minta tlg suaminya utk langsai hutang si keling babi nie. kalau mcm semua yg kenal ds rosmah lps nie akan buat benda yg sama buat hutang byk2 lps tu guna nama ds rosmah bila ada masalah aje.

    ReplyDelete
  34. Beginilah keadaannya kalau org dah terdesak,sanggup lakukan apa saja demi nak selamatkan diri sendiri,peluang mcm ni lah org mcm anwart tertunggu tunggu

    ReplyDelete
  35. anwar nie pantang ade cite pasal rosmah mestilah dia suka nak jatuhkan rosmah mananya tidak dia bermati-matian tlg deepak paria tu sebab anwar dapat cite baru utk burukkan rosmah mesti dia suka nak mampus. eloknya rosmah report polis aje sebab deepak buat fitnah pasal dia ape.

    ReplyDelete
  36. anwar dah goyang sebenarnya maklumlah dah nak tiba pilihanraya pru 13 macam-macam hal yang dia buat pakatan ni mmg hati busuk suka sanggat buat fitnah yang bukan-bukan

    ReplyDelete
  37. Agenda komunis biaDAP, Yahudi Zionist adalah agenda terkutok, jahat lagi kotorr. Fuckaton haramjadah aadalah Fuckaton yg takde berkat. Fuckaton untuk menghancurkan dan meranapkan keharmonian, kemakmuran dan kekayaan negara. Itu saja matlamat spesis2 Cheebai ini. Mereka hanya tahu menipu, berbohong dan menfitnah dan kencingkan rakyat. Komunis biaDAP dan Pork Nik yg dendam kesumat dari dulu lagi bertahun tahun lamanya adalah spesis2 yg tak bermoral, takde maruah, bacul lagi keparat dan bangsat. Kepentingan rakyat tidak ada dalam agenda mereka, agenda dendam kesumat, irihati, hasad dengki, busok hati dan agenda memperkayakan barua2 dan konco2 mereka. Sama sperti agen Yahudi zionist, peliwat terkutok cara mereka adalah membeli, menyogok, merasuah, membayar maruah individu2 supaya dapat mereka mempergunakan, dapat mereka meliwat, dapat mereka menjadi perkakas, dapt membeli harga diri seseorang untuk menjadi keparat, bngsat, lahanat dan badut mereka. Inilah cara dan taktik Yahudi zionist bacul di negara2 Islam, untuk membuat huruhara, porak peranda dan kacau bilau. lihat saja yg berlaku di Libya, Iraq, Tunisia, Yemen, Pakistan, Afghanistan, Egypt dan Syria. Dan di bumi Tanah Melayu juga mereka akan melakukan sama.
    Hanya Penjilat2 dan pencacai2 najis spesis2 haramjadah, yg bengap nak mampos, kecik2 tak nak mampos, dah tuak menyusahkan diri, keluarga, anak isteri, mak bapak, adik beradik, dahlah bengap berlagak samseng kampong dusun, hidup pun sia2 saja menghabiskan beras. Mereka saja yg betul, orang lain semua salaha, dengan anak isteri pun pukol bantai. Inilah sifat2 bacul pencacai2 dan penjilat2 agen Yahudi zionist dan komunis biaDAP yg rasis giler vavi. Dekat2 PRU yg akan datang, akal Yahudi Zionist bacul dgn - Putrajaya at all cost, akan bermula lah rekayasa, fitnah2 1001malam, sperti kena suntik HIV lah, Racun arsenik lah, sakit tulang belakang kronik lah, Altantuya lah, Pengakuan Bersumpah sarana PI Bala pelakun murahan, 7kotak rahsia negara lah, dan banyak lagi cerita2 dongenh yg akan didendangkan oleh spesis2 keparat, bngsat dan lahanat ini. Belum termasuk janji2 manis bulan, bintang dan cakrawala, dan janji2 kampong buah pala untuk kencingkan rakyat tertu terusan.
    Yg sedar dan insaf, bertaubatlah, bermufarakahlah, demi agama, bangsa dan negara. Jangnlah merelaan diri di laknat Allah, kerana sanggup menjadi barua kepada spesis2 yg brensex lagi bngsat dalam Fuckaton haramjadah.

    ReplyDelete
  38. bisnes karpet aje pun, tu pun tak boleh nak handle.
    hoi DEEPAK, yang lu jumpa Anwar Ibrahim tu buat ape, jual lu punya punggung ke!

    ReplyDelete
  39. pru terakhir buat abg najib.....ni la name nya snjata makan tuan.....

    ReplyDelete
  40. deepak adalah klon babi,sama macam anwar.

    ReplyDelete
  41. Hahahaaaa.....

    Nak gelak aku baca komen pencacai umno....itula...nak libatkan org lain plak....yg jadi dalangnya.....

    jawab la isu deepak ini...kenapa senyap?...takut ke?...kalau betul deepak ini buat fitnah...tangkapla dan belasah dalam lokap sampai lebam mata dan separuh nyawa....pastu dakwa dalam mahkamah...menteri kehakiman org umno...nak takut apa umno woi...

    Ketua polis yg usung tilam dari kes fitnah liwat 1 & 2 pun tarik balik saman ke anwar dan sekarang sibuk plak nak mendedahkan salah laku hishamudin menteri umno....

    tanya sama najib...apa sebab goyang.....nanti najib jawab sabah nak hilang......



    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik la ko x jadi pm malaysia nie....bodo mcm bakul sampah

      Delete
    2. Anonymous 8.58, ko pernah kena liwat ngn bang NUwar ke ? patutlah nyanyi lagu happy semacam je

      Delete
    3. I like anon 8.58...2 anon kat atas ni terbodo lah sangat...cerita liwat tu dah habis oiii....marah ke nuar tak salah????? puak umnogok memang suka sangat lah kalu nuar ni jahat....tapi ALLAH masih menyayangi nuar & keluarganya...segala fitnah yg dilemparkan tak menjadi kudis kpd hambaNYA yg benar...bapakpenfitnah dah dapat balasanNYA...anak dia tokey kilang arak..bertambah makmur poketmahadeath..najib pun tak lama lg...anon yg tlg sebar fitnah & mencaci nuar tu....DAH..DAH..LER...nati anak cucu anon2pun tumpang merasa balasan dari NYA yg MAHA AGONG...

      Delete
  42. anwar nie mmg semakin melampaulah!! tak hbs2 nak buruk2kan perdana menteri kita dgn isterinya, DS Rosmah.. apa masalah juburi nie ha??? tak hbs2 dgn perangai sial dia tu!!

    ReplyDelete
  43. cuma melayu purba & mamak hitam legam jer yg percaya dgn artikel ni.

    ReplyDelete
  44. ooooooooooooo itu ke deepak... geng2 rajnikanth jugak la ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. senyap lah babi punya noob aq jentik elur ko baru ko tau

      Delete
  45. Pukimak punya anwar ni tak tau lah bila nak bertaubat asik2 buat hal je kang aq jentik gak telur dia

    ReplyDelete
  46. http://mimpi-senja.blogspot.com/2012/12/panas-malam-ini-kes-menteri-rogol-amah.html


    waduh pak , emang dia ketua setan melayu amno sang perkosa babu ya. Jahat banget ya petinggi setan melayu amno itu ya. keman mau larui ya kamu hai si perkosa.

    ReplyDelete
  47. Kesian Anjing dahagakan duit! biasalah. Tengok muka dia pun sudah tahu bahawa dia ini sengaja nak cari makan dengan apa cara pun. Satu cara yang dia kenal ialah menjual nama dan memeras ugut Datin Sri Rosmah. Apabila DS Rosmah tak buat salah kenapa dia perlu takut? dia boleh memberikan wang kepada Deepak, kenapa dia tak nak layan deepak? pernah tak kamu semua berfikir ini?

    ReplyDelete
  48. Okay tuduhan terbaru. Fitnah lagi. Siapa ajar menfitnah? siapa bapa fitnah? sesiapa yag tidak percaya Anwar ibrahim tidak kenal deepak, tak lama lagi bocorlah namanya. Kesian, sampai di buat press conference untuk berkata tidak tahu deepak? agak keterlaluanlah!

    ReplyDelete
  49. Kunji ini gatal. Gatal duit, apabila deepak kunji tahu dia takkan dapat sokong PM and DS Rosmah, Kunji nie buat kerja tahi. maka dibuatlah kerja orabg jahat dan lalang untuk menjual maruah orang lain semata - mata unttuk duit!

    ReplyDelete
  50. Tuduhan demi tuduhan. fitnah demi fitnah. saya menyampah dan boringlah dengar cerita ini. Semata - mataa naak jatuhkan PM Najib, Deepak buat kerja taik. ish ish ish. Kenapalah dia orang ini tidak sedar yang kerja fitnah ini tidak baik sama sekali. kalau berlaku kepada ahli keluarga mereka sendiri, apa macam?

    ReplyDelete
  51. Setiap anjing ada harinya, setiap penfitnah memag ada hari kantoinya. Deepak, kamu hanya tunggu masa sahajalah. Keletong kamu akan memakan diri kamu tidak lama lagi. Balasanya memang ada, cuma kamu tak sedar sekarang, jangan takut, balasan kali ini akan lebih berat!

    ReplyDelete
  52. UMNO semakin tenat dan nazak

    ReplyDelete
    Replies
    1. statement lawak la bro...

      Delete
    2. bkn UMNO lah bro tapi anwar dan PR tu yg dh semakin tenat dan nazak taw tak!! biasalah tu anjing2 PR nie klu dh kena kat btg hidung depa sndri mulalah depa nak salahkan UMNO.. old fashion btl!!

      Delete
  53. deepak tu species mamak. Dulu berurusan dgn Rosmah, skrg nak menjatuhkan rosmah.

    PENGAJARAN: JANGAN PERCAYAKAN MAMAK. MEREKA ADALAH SPECIES PEMBELOT. Memang sesuailah dgn UMGNOK.

    Si Kitul pernah menjatuhkan Melaka 600 thn dulu. Kini keturunan2nya masih punya sifat pembelot. Kalo Umngok jatuh PRU13 ni, mereka akan datang pula menyembah PR minta disuap.

    Itulah sifat mamak... bukan saja berpenyakit kulit hitam legam, malah talam dua muka & bersahabat dgn melayu purba yg semakin pupus, yakni umngok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau marah pun xyah lah nak menunjukkan kebodohan .. statement terdesak tu bro.

      Delete
  54. keling mcm mamat sial mmg haram jadah betul la.... awal2 dah tunjuk belang.... nasib baik la ramai yg dah tau kesialannya dah sampai tahap babi kencing dlm mulut cina pukimak...........

    ReplyDelete
  55. Sepatutnya anwar sedar bahawa semua plan dia gagal kerana Allah tak izinkan. Kalau dia ada plan Allah SWT juga ada plan NYA. Plan Yang Maha Esa tu lebih berjaya

    ReplyDelete
  56. Hanya Penjilat2 dan pencacai2 najis spesis2 haramjadah, yg bengap nak mampos, kecik2 tak nak mampos, dah tuak menyusahkan diri, keluarga, anak isteri, mak bapak, adik beradik, dahlah bengap berlagak samseng kampong dusun, hidup pun sia2 saja menghabiskan beras. Mereka saja yg betul, orang lain semua salaha, dengan anak isteri pun pukol bantai. Inilah sifat2 bacul pencacai2 dan penjilat2 agen Yahudi zionist dan komunis biaDAP yg rasis giler vavi. Dekat2 PRU yg akan datang, akal Yahudi Zionist bacul dgn - Putrajaya at all cost, akan bermula lah rekayasa, fitnah2 1001malam, sperti kena suntik HIV lah, Racun arsenik lah, sakit tulang belakang kronik lah, Altantuya lah, Pengakuan Bersumpah sarana PI Bala pelakun murahan, 7kotak rahsia negara lah, dan banyak lagi cerita2 dongenh yg akan didendangkan oleh spesis2 keparat, bngsat dan lahanat ini. Belum termasuk janji2 manis bulan, bintang dan cakrawala, dan janji2 kampong buah pala untuk kencingkan rakyat tertu terusan.

    ReplyDelete
  57. Semakin banyak fitnah yang dilemparkan keatas Najib dan Rosmah semakin kuat mereka. Mereka berdua telah lali dengan fitnah2 jahat dari dahulu hingga sekarang dan selagi Najib menjadi PM. Tun Dr Mahathir dan Tun Dr Siti Hasmah juga ketika menjadi PM dan isteri PM dahulu juga menjadikan sasaran fitnah. Ternyata Allah SWT telah memberi kekuatan kepada mereka. Sehingga hari ini pun TDM masih segar idea, masih mendapat penghormatan bukan sahaja dari dalam negara tetapi juga dluar negara. Berbeza dengan Anwar Ibrahim. Jika dahulu dia menjadi 'blue eye boy' kepada barat, hari ini barat mula melihat sebelah mata sahaja. Malah diburukan lagi bila mrdia2 barat mula 'mengiktiraf' Anwar Ibrahim sebagai SESUMPAH dan PEMBOHONG.

    ReplyDelete
  58. Kalau wartawan menyoal HeroTamil ,apakah beliau mengenali saudagar carpet ini? Apa agaknya jawapan dan reaksi beliau? Sudah tentulah reaksi dan jawapan ,standard bacul spesis keparat,sperti yg selalu lazim terjadi.

    ReplyDelete
  59. dei parpukari..

    romba peyar ke soothu eriyuthu ka? padan muka... muahahahahhahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anwar suthu jubor kau ka.

      Delete
  60. Kalau wartawan soal apakah agen Yahudi Zionist bacul mengenali diri saudagar Carpet, jawapandan reaksi beliau adalah sperti lazimnya yg selalu kita semua nampak, adalah menengking wartawan yg bertanya, soal balik awak dari mana? Lalu jawapan standard bacul, saya tidak mengenali beliau, ataupun mengenali tetapi tidak rapat. Apabila wartwan menyoal apakah beliau mengenali Saiful mula2, beliau menjawap beliau tidak mengenali siapa Saiful, kemudian beberapa hari cakap Saiful hanyalah pembancuh kopi, sedangkan kita sekarang semua tahu, bahawa Saiful pada waktu itu adalah setiausha peribadi beliau, di ajak sama keluar negara, Singapore, Bangkok, Hong Kong dan lain2, diliwat sebanyak 7kali, itu pun beliau tidak kenal, inilah diibaratkan kacang lupakan kulit, bila airkote dah terpancut kesedapan, jubor mangsa2 sudah tidak berguna lagi. Samalah nasib pencacai2 dan penjilat2 beliau, bila dah tak berguna apakah beliau aakan ambil kisah? Jangan harap lah, nasib pencacai2 akan sama sperti pendudok kampongBuah Pala.
    Sedarlah, insaflah dan bertaubatlah, tidak ada guna bersetongkol dgn spesis2 haramjadah, peliwat terkutok, agen Yahudi zionist neocons, bapa korupsi, bapa Kronisma, Bapa pelacuran, bapa tak bermoral, BABI haramjadah. Selamatkanlah diri dan keluarga, jauhi dari menyokong Fuckaton haramajadah, perosak agama, bngsa dan negara

    ReplyDelete
  61. DEEPAK equal to low caste pariah!

    ReplyDelete
  62. hahah...dah macam hero Tamil Rajinikanth...da nama keling berbelit belit,comfirm la cari jalan lepaskan diri..

    ReplyDelete
  63. Apa kelas Parpu...cerita macam ni punn nak amik pott jugakkk....Langau jer tuhh...Alih2 najib tergolek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko la yg aq rasa bakal tergolek nanti... dah la keje cium bontot ANWAR 24 JAM....lg mau bikin panas..... ataupun ko rasa bontot anwar tu dah x sedap kot....

      Delete
  64. kalau dah jenis suka menfitnah memang susah nak ubah... dah tak ada modal lain.. Sbb PRU13 dah dekat lepas ni fitnah la DS Rosmah beli karpet tak bayar pulak..

    Allahuakbar.. tolak fitnah

    ReplyDelete
  65. apabila sibangang2 umno berchat,beginilah bunyinyaa,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko apa hal sial klu tak suka tak yah msk blog ni..kang aq jentik telur ko br ko tau

      Delete
  66. anwar nie sebenarnye dah kemaruk nak jadi pm n die sedar yg die x mukin dapat jd pm tu yg die sangup buat ape saja demi menjatuh kn pm dgn memfitnah isteri pm...anwar nie trlalu bodoh hingga babi dalm hutan pun gelak tgk kebodohan anwar sbb mgmg terang2 dh tau die akn kalah besar

    ReplyDelete
  67. apa lah mslh pembangkang ni tak abis2 drg fitnah rosmah dia dah buat mcm2 tp pembangkang ttp fitnah dia benda2 bodoh

    ReplyDelete
  68. anwar gila kuasa sbb tuperangai mcm babi hutan org pun dah naik meluat dgn sikap dia yg tamak gila kuasa tu nampak sgt perangai bodohy dia ni

    ReplyDelete
  69. melayu berani cuma ngan melayu,kalo ngan cina ato keling takut,buktinya melayu masuk 36,77 apahal,....melayu ada ngo sendiri,kenapa masuk kongsi orang kafir,tak malu lah,kalo kat blog melalak hebat sangat,coba turun kat jalan,takutttttt,..

    ReplyDelete
  70. bahahahahahhahahahahaaha.....ops!jangan marah bro..aku xketawakan artikel ko..aku cuma ketwakan kedaifan dan kebodohan anwar dengan anjing2 nya...dulu aku prnh trbca artikel yag salah satu strategi PR utk jtuhkan BN ialah dengan mnyrang rosmah,apbla rosmah disrang scara automatik nya najib akn dpt tempiasnya...PAU 2012 adlh signal dri PM bhw PRU mgkon akn diadakan pada bila2 masa,blh jadi esok,blh jadi lusa najib akn bubarkan parlimen...mnyedari akn ksntukan waktu yg mreka ada,maka mncul lah si keling deepak ni utk dijadikan senjata akhir utk mnyerang najib berkaitan isu altantuya..pada aku najib xprlu mnjwab persoalan trsebut krn najib pernah bersumpah yg dia xtrlibat dgn kes altantuya..najib bgitu brni mnganhkat sumpah,,,sdgkan si peliwat??????smpai ke hari ni xde aku dengr dia brani nk brsumpah...itulah politik pembangkang dan perlu diingat pembangkang kat MALAYSIA ni pmbgkang yang PALING BODOH kat dalam dunia ni...

    ReplyDelete
  71. hoiii mamak kutty hg punya story macam kartun la...haha
    kalau nak menipu pun patut2 la..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!