FUYOH! PM DRIVE SENDIRI UNTUK MAKAN DI PJ!

Tu dia PM dikhabarkan drive sendiri dan menjamu selera di PJ! Sempoi la PM, ni gambar member aku kasi yg kebetulan tgh makan kat situ!

Steady PM! Memang berjiwa rakyat!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

60 Responses to "FUYOH! PM DRIVE SENDIRI UNTUK MAKAN DI PJ!"

  1. memang sangat sempoi..
    ini menunjukkan beliau tidak bersifat berlagak..
    seperti yang cuba dinyatakan dan difitnah serta dihina oleh pembangkang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haram jadah betoi,sempoi apa nya? pi makan kedai mamak. umno ni kira bela mamak dan cina ja, habis semua org melayu merempat. Dalam umno ni melayu tak boleh hidup la...habis semua harta meredak melayu ni umno pi juai kat mamak hindu dan cina.. pelaq betoi... Ya Allah kami berlindung dengan Mu dari kezaliman UMNO.. KO UMNO BN KO

      Delete
    2. wei anon bangang, pi makan kat mana pun dikira menzalimi orang melayu ka? hang ni pelaq laa...aku ingatkan betui la depa kata puak haramjadah PR ni bodo.. rupa2 memang double double betui..tu doa apa tu? blajaq dari model jus doa? muahahahahaha.. macam haram

      Delete
    3. Sempoi la berbanding pork nick duduk belakang Mercedez suruh drebar pergi singgah beli nasi bungkus, lepas tu singgah kat mana2 gerai ambik gambo, terus dapat title zuhud. Macam lancau....

      o lupe, pork nick mane reti nak bawak kereta. Tua bangka tu pandu kete pun tak reti, nak pandu negara... lawak sungguh la....

      Delete
    4. Anon December 9, 2012 2:53 PM... bila jiwa sakit .. semua bende jadi negative... mamak pun manusia (hamba ALLAH) gak... malu la kepada ALLAH... sebab mamak pun ALLAH (bukan UMNO) yang cipta...

      Delete
  2. ciri2 pemimpin yg tidak angkuh..berjiwa biasa..pemimpin yg bersifat sebeginilah yg hanya akn memahami kehendak rakyat

    ReplyDelete
  3. ala drama je nie nak dipuji..nik aziz pun berbasikal sendiri kemana pun xkecoh pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yg drama nyer bukti ada ko ingat para blogger nie bodoh ker nk edit2 gmbr...para blogger nie x mcm blogger2 pakatan harami la yg bodoh dan kekeringan idea kalau blogger2 pakatan harami yelah suka edit gmbr buat fitnah....apa ko cakap pok nik berbasikal???????nak termuntah aku dngr pok nik berbasikal konon..nk berjalan pun bertongkat ada hati berbasikal....muahahahhaa....apa la punyer pencacai bodoh tahap gabang....

      Delete
    2. yaa.. bas.. bukan basikal.. bas mewah kalid gagap! puiiii!

      Delete
    3. dulu naik basikal. sekarang mana nak naik basikal. Pi masjid dekat pun naik mercedes.

      Delete
    4. Haram jadah betoi,sempoi apa nya? pi makan kedai mamak. umno ni kira bela mamak dan cina ja, habis semua org melayu merempat. Dalam umno ni melayu tak boleh hidup la...habis semua harta meredak melayu ni umno pi juai kat mamak hindu dan cina.. pelaq betoi... Ya Allah kami berlindung dengan Mu dari kezaliman UMNO.. KO UMNO BN KO

      Delete
    5. Sempoi la berbanding pork nick duduk belakang Mercedez suruh drebar pergi singgah beli nasi bungkus, lepas tu singgah kat mana2 gerai ambik gambo, terus dapat title zuhud. Macam lancau....

      o lupe, pork nick mane reti nak bawak kereta. Tua bangka tu pandu kete pun tak reti, nak pandu negara... lawak sungguh la....

      Delete
    6. kepala hotak kau tak kecoh..bertimbun2 gambar masuk dalam fb xkecoh lagi namnya tu..makan nasi pinggan licin pn masuk fb,beli air pun masuk fb,berdoa pn masuk fb..itu semua nik aziz kau la...tp satu jer yg xmsuk fb.....tntg dia pnya kanser PROSTAT...betul ke,dgr kata tahap 4??tanya jer...

      Delete
  4. BIAR BETUL!!!! pm kita nie dlm duk sibuk dngn tugas harian nyer sempat lg drive kereta utk pergi menjamu selera...memang terbaikk la pm kita nie.... jika nk d bandingkan dngn si kitul yg wawarkan diri nyer bakal jd pm tu jauh beza ngan pm kita skrng nie beb....si kitul tu klu drive kereta pun aku rasa pergi sondol cina dol bukan pergi menjamu selera....muahahaha.....apa2 pun pm kita seorang yg berjiwa rakyat...

    ReplyDelete
  5. Memang dia drive sendiri tapi diiringi oleh ramai bodyguard.. Mana boleh PM datang sorang sorang risiko tinggi.. Anyway aku respek dgn PM

    ReplyDelete
  6. anon 2.26.. ko baru jer kecoh pasal nik aziz naik beskal.. puiii

    ReplyDelete
  7. pm memang steady, aku dah tengok lagi banyak gambar yang lagi best daripada gambar ni. panjat bumbung, naik kubota, senteng suar redah banjir, tak buat maka tak mengenal rakyat. good for him benda2 macam ni, kat luar sana ramai yang sayangkan dia, cuma golongan pembangkang ekstremis perasan bagus kununnya pm dibenci rakyat di luar, kununnya diorang skang ni akan ambik alih kuasa. podah....perasan lebih.

    ReplyDelete
  8. Caya lah Najib!!! BN will win. Win big.

    ReplyDelete
  9. steady la pm. kalau diikutkan pm kita ni seperti ayahanda beliau semasa jd pm dulu la. sape tak kenal tun razak. orang kaya berjiwa biasa. bukan macam nuar orang tak berapa kaya (jd kaya masa jd menteri dulu je la dan sekarang sebab yahudi sponsor) tapi lagak macam milionare. semua nak yang ada kelassss. belum jd pm dah berlagak naik jet la, raund malaysia naik bas khas la. kerja hampeh haram tau buat. tak habis2 kencing rakyat fitnah kerajaan itu ini. piii rahhhh

    ReplyDelete
  10. Hebatnya PM kita bila dah dekat2 pilihanraya ni..nampaknya semua PM dah buat dekat2 pilihanraya ni..jalan kaki dah buat, naik basikal dah buat, bawa kereta sendiri dah buat. Nanti kalau ada yg meninggal kalau panggil PM tolong korek lubang liang lahad PM berjiwa rakyat dekat pilihanraya mesti datang punya. Begitu juga kalau Maniam jiran aku panggil perah susu lembunya PM berjiwa rakyat dekat pilihanraya mesti datang juga. Dekat2 pilihanraya cempedak pun boleh tukar jadi nangka...

    Nampaknya semua perkara PM berjiwa rakyat boleh buat bila dah dekat2 sangat dgn pilihanraya spt sekarang. Cuma dua benda agaknya yg PM berjiwa rakyat dekat pilihanraya sukar nak buat:

    i) Menjadi imam solat
    ii) Merayu Rosmah berpakaian seperti muslimah.

    Apa pun aku yakin PM berjiwa rakyat dekat2 pilihanraya tetap akan menang dlm PRU-13. Terima kasih PDRM, terima kasih SPRM, terima kasih SPR...long live BN!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dia jadi Imam masa solat dengan bini dia camna? Jadi imam jugak.

      Bini dia taknak bertudung tu, ko doakan la agar terbuka hati dia nk pakai tudung, ko dapat pahala.

      Delete
    2. Islam itu mudah... :) jangan lah kerana tak jadi Imam solat and mengatakan org itu tak layak jadi Pemimpin... ALLAH bagi ilmu kepada semua manusia tak sama bro... apa ciri2 imam dalam Islam bro... berilmu, baik bacaan nya dll... nak jadi PM lak berilmu, di pilh oleh rakyat.... kenapa Imam tak jadi PM???? susah nak jawab tu... :)

      Delete
  11. Haram jadah betoi,sempoi apa nya? pi makan kedai mamak. umno ni kira bela mamak dan cina ja, habis semua org melayu merempat. Dalam umno ni melayu tak boleh hidup la...habis semua harta meredak melayu ni umno pi juai kat mamak hindu dan cina.. pelaq betoi... Ya Allah kami berlindung dengan Mu dari kezaliman UMNO.. KO UMNO BN KO

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. sakita hati dok reply banyak2 kali... hehehehehehehe. hang pi melingkop la pariadog... kekekekekeke

      Delete
    2. Mangkok copy paste...mamak ke , cina ke ,Melayu ke semua rakyat Malaysia..hny Melayu yg pemalas sewaktu dgn ko saje yg merempat...ada tanah jual bila cina belai sikit dgn wang hengget yg xseberapa...pastuh bila wet abis kecoh menyalak salahkn kjaan...

      Melayu kalo nak berniaga , byk bantuan tapi syaratnya ..biznez jalanla dulu..ini biznez xde bayang tapi nak wat loan smp berjuto2 hengget.. bile xdpt menyalak kata kjaan zalim...mangkok jamban jenis2 mcm neh la yg ramai dlm puak pembangang...

      podaaachitttt....mangkok2 jambang tu semua jenis yg asik jilat jubor ANUwar dan dap..

      muaahahahahhahahhahahahhahahah

      Delete
    3. Butuh Pak Hang, Si Mail kekasih kak jat tu tak jalan projek lagi dah dapat GERAN DAN SOFT LOAN ratus juta seperti audit negara kata...pukimak la... Tu yang individu melayu juai tanah,yang geng mamak umno penang juai tanah kerajaan kat cina lepas kena belai duit dari cina tu apa kes? Tongkah holdings tu dah dpt bantuan sejak dari belum start meniaga sampai melingkup tu nak kira mcm mana pulak? Mamak ni memang haram jadah,kalau org2 melayu yg ada dlm umno masih tak hati2 dengan mamak,alamatnya melingkup la umno!!!!

      Delete
    4. Sempoi la berbanding pork nick duduk belakang Mercedez suruh drebar pergi singgah beli nasi bungkus, lepas tu singgah kat mana2 gerai ambik gambo, terus dapat title zuhud. Macam lancau....

      o lupe, pork nick mane reti nak bawak kereta. Tua bangka tu pandu kete pun tak reti, nak pandu negara... lawak sungguh la....

      Delete
    5. Ade sorang MAMAK ketiak busuk masuk hamPAS baru-baru ni tu dah tukar jadi bangsa PAS ke???

      Delete
    6. Dengan ini terbukti org PAS tidak boley menerima org atau saudara islam sendiri sebab kenapa? MAMAk pun islam wahai baghal-baghal PAS sekalian....tidak kira lah die bkn melayu ke apa.....agama islam tidak pernah mengajar kita memilih org berdasarkan warna kulit....jadi jgn jd takbur....Allah sebut shja Kun fa ya kun! maka dari putih jd sehitam hitam mcm arang warna kulit ko dlm sekelip mata....sedarlah siapa diri kita sndiri

      Delete
    7. PASial mmg dasar parti yg hanya mengunakan agama je sbg umpan mereka utk mendapatkan udi dr org islam..tapi yg peliknya MAMAK walaupun hitam tetap islam jugak..so kenapa mesti ada diskriminasi..hairan sungguh la

      Delete
    8. mamak tu harap agama saja islam tapi perangai lebih drp kapiaq

      Delete
  12. agaknya anon 2.55 ni dah ko idea asyik copy n paste jer komennya.. ini lah tanda orang yang ko idea dan tiada hidayah... huhuhu.. kasihan.

    ReplyDelete
  13. Jangan gaduh².Kalau boleh terima kezuhudan Nik Ajis dengan gambar² yang disebarkan tu..apa salah terima kesempoian PM negara kita.Be fair la.

    ReplyDelete
  14. hidup najib. insyallah menang pru13 nanti. selamanya BN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah BN kalah PRU13 nanti. Selamanya ISLAM!!!

      Delete
    2. Hidop BN... hancur PASik.... hancur PGayR... hancur biaDAP....

      Delete
  15. bodohnya Anonymous December 9 otak aljuburi betol,p mkn kat kedai mamak or cina kira x suka melayu, nnti p mkn kat melayu kata x suka cina & india.Otak pembelit betol!pasal tu aku dah x sokong Fuckatan Rakyat lagi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh,ko memang pencacai umno dari dulu lagi,ada hati nak menyamar jadi penyokong pakatan rakyat pulak. otak keling tul la ko ni dowh...

      Delete
    2. Jangan sokong fuckatan terus pun lagi baik... tak rugi apa-apa pun... janji mereka hanya JANJI DI BONTOTI...

      Delete
    3. JANJI DIZIANAZAINKAN...hahahaha

      Delete
  16. baru sekali buat dah berjiwa rakyat? cuba suruh dia hari2 naik bas, naik lrt pegi parlimen, lepas tu naik bas express turun pekan, turun balik KL. pakai duit sendiri ye. bawak cik mah sekali, tengok jauh mana dia boleh tahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni gila ke bodoh. aku yg rakyat biasa pun boleh pkai keta takkan pm nak nek bas turun bas. kerja dia mengurus negara bukan urus org bodoh kayu cam ko

      Delete
    2. Kalau dia naik bas nanti kata nak tunjuk2 pulak.. biasa la, pembangang.. semua orang buat huduh belaka.

      yang penting PM tak kata dia miskin, naik proton Wira aje, tup2 sewa jet peribadi RM96 ribu utk 2 hari macam bakal pensyarah tahun depan.

      Delete
    3. apa pny mangkuk hayun lah si anon December 9, 2012 4:09 PM nie!!
      ckp mcm org tak btl je..sedangkan kita rkyt biasa pn pergi mna2 naik kereta tak kan lah PM kita nak naik bas kn..ckp tak logik btllh!! tulah pembangkang nie ada saja bnda yg depa tak puas hati and ada saja lah bnda yg tak kena!!

      Delete
    4. ko cerita banyak anon sial padahal ko tu pun malas naik bas patu nak suruh org yg tinggi pangkatnya di malaysia ini naik bas...otak ko kat mana dlm jubur ko ke

      Delete
  17. HIDUP NAJIB! HIDUP UMNO!pru13 Kelantan, Selangor, P.Pinang & Kedah rampas balik.

    ReplyDelete
  18. PM pi mkn kat kedai, orang ramai ambik gambar, juak2 ni kata yang bukan2. Bila nik ajis posting baik punya purak2 sapu halaman rumah korang siap kasi frame lagi itu gambar gantung kat ruang tamu.

    ReplyDelete
  19. Najib ni antara keluarga aristokrat melayu yg sgt dihormati. Kelebihan utama dia mmg tertib dan sangat berbudi bahasa, tak nampak ciri2 gila kuasa. Sebab itu ahli UMNO dan rakyat tiada masalah dgn gayanya yg sempoi berbeza dgn Anwar yg nampak lebih keras dan ada ciri2 diktator, sesuatu yg ditakuti rakyat marhaen.

    ReplyDelete
  20. Adoyai!!! Ruginya tak kuar ari ni jalan2 cari makan kat situ. Dah terdetik nak makan daun pisang!!! Arghhhh!! Kalau dak dapat makan ngan dato' seri!!! Dato's Seri lepas ni nak makan kat mana??? Habaq la!! Nak join!!!!

    ReplyDelete
  21. PM kita sendiri boleh wat mcm nie....tapi org-org besar PR siap bodyguard bpe ramai nk jage.....nmpk sgt jauh beze darjat nye kan?

    ReplyDelete
  22. hidup najib!! nielah bru btl2 ciri pemimpin yg btl.. tak kenal erti angkuh dan bongkak.. mmg bguslah..

    ReplyDelete
  23. Wow makin lame makin aku bnci ngn puak pencacai....sebab apa yg dorang katakan terlalu x msuk akal.....ko nk kerajaan bagi ape lagi? setiap org yg x berusaha yg xbekerja untuk dpt rumah dan kereta free2? sbb mcm nie lah UK skrng tgh jtuh dlm nilai mata wang drng.....jadi fikirlah sblum mengatakan sesuatu yg bodoh

    ReplyDelete
  24. ok lah tu bkan macam anwar kesana-sini bawak peyangak dan samsing

    ReplyDelete
  25. ini menandakan pm turun padang sendiri buat apa nak kecoh-kecon macam anwar...

    ReplyDelete
  26. Wei puak pakatan, ni lah pemimpin aku yg berjiwa rakyat, aku rasa berita dan gambar ni memang takkan keluar di harakah dan mana mana akbar fitnah korang, aku respek sama.pemimpin aku ni kerana.terlalu gamble dtg laki.bini ke restoran tanpa.dibawanya body guard !! Ada ke anwar buat mcm ni?? Comform.keliling.body guard dia ada.. Puii

    ReplyDelete
  27. Ini bukan mengampu, ini realiti, aku sebagai rakyat malaysia bangga dengan apa yg perdana menteri aku ni lakukan, takde media langsung yg dtg bersama, kalau ni aziz makan sampai jilat pinggan berpuluh2 ko panggil media p amik gambar, jaja sana sini, mcm haram weh

    ReplyDelete
  28. WOW!!!! biar betul yang pm,isteri dan family pergi makan sendiri dan drive sendiri..kagum dengan cara najib yang mesra rakyat tanapa membawa media..tetapi jika nawar dan pemimpin pembangkang yang lain mesti siap dengan kamera dan media

    ReplyDelete
  29. Apalah bangangnye puak puak umno yg komen kt atas ni..ni la tanda tanda najib tau dia akan klh pru13 nnti..dia dah practice siap siap apa rasanye jadi rakyat biasa..sbb silap haribulan bkn bn je tumbang..ngn parlimen pekan pn terlepas kat pakatan..well done najib..pasni g la plal bawak rosmah g masjid dgr kuliah maghrib ye..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 10:56 punya Komen hasad dengki yg bau busuk dr taik babi.hak tui

      Delete
    2. Kesian betulla puak umno ni..benda realiti di katakan hasad dengki..dah 2 tahun najib jadi pm..ada ko penah nmpk dia bwk rosmah mkn kt mana mana kedai mcm tu...lain kali otak tu letakla kat kepala bangang..bkn letak kt lutut mcm ko penyokong unmo yg sekadar boleh menyalak mcm anjing..

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!