CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Wednesday, November 28, 2012

TAHNIAH #HarimauMalaya KERANA BERJAYA MENGALAHKAN LAOS 4-1

Tahniah la aku ucapkan kepada semua pemain Harimau Malaya, setelah kena kutuk kaw-kaw kat twitter akhirnya mereka bangkit setelah seri 1 sama pada separuh masa pertama.

Masa kedua baru la keluar sengat itu pun selepas banyak peluang keemasan terbuang. Akhirnya mereka berjaya bangkit. Tahniah dan bagus.

Kepada Rajagobal si kaki todi, lu kena resign la macha, kalau Malaysia tak lepas! Better lu resign. Sekarng kita tunggu dan lihat je takat mana si Rajagobal Thosai ni nak bawak Malaysia!

Tahniah Harimau Malaya


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

34 comments:

  1. Replies
    1. Musa Hassan, Ex IGP pula hentam Hisham Sotong di PJ semalam sebab campur tangan politik dalam PDRM.... Apa ni Hisham, anak buah hang dah mula hentam hang ni. Musa Hassan ni EX IO dalam Drama Liwat 1 anjuran Mahadey dulu... Takkan kita nak spin kata Anwar dah beli Musa Hassan RM 8juta kot... agak2 la...Aku pun pening, mcm2 sangat perangai UMNO dah buat ni, satu2 terbongkar...

      Delete
    2. apa kejadahnya ko nie anon 3,27 tetiba nak masukkan kemenangan bola dgn politik..hai mentaliti pakatan semakin benggap aku tengok..gila kuasa sungguh

      Delete
    3. ntah kat mana dia dah kena sampok tuh. antu pakatan dah rasuk tuh. ada ramai lagi kat bawah ni. jembalang dah dilepaskan kat dalam blog ni dan tunggulah nanti sesiapa yang kena rasuk pulak.

      Delete
  2. Tahniah harimau malaya.Tugas lebih berat menentang indon pulak lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl3 apa yg anon 11.00 pm ini katakan tugas yg lbh mencabar utk menentang indon pada hari sabtu ini.

      Delete
  3. Good result 4-1.. apapun,. lwn Indon aku tak yakin Malaysia boleh menang.. nasib baik lawan Laos saja.. passing and thru ball worse..

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi anon 11.03 pm sekurang-kurangnya sokong dan beri semangatlah sikit pada harimau malaya kita yg dah menang ini, aku pasti harimau malaya akan menang pada hari sabtu ini lawan dgn indon.

      Delete
  4. Kedua dua jurulatih telah kowtim Keputusan perlawanan telah diatur bagi menaikkan moral Rajagobal dan pemain Harimau Malaya. Diseparuh masa kedua dapat dilihat bagaimana pemain Laos bermain secara bersahaja seolah-olah bercanda ditepian pantai.

    Majaoriti peminat bolasepak telah menjangkakan Malaysia mampu mengatasi Laos. Harimau Malaya akan bertemu buku dengan ruas pada 1/12/12. Indonesia akan mencari keputusan seri sahaja bagi membolehkan mereka memasukki peringkat separuh akhir.

    Manakala Singapura pula akan mendapatkan keputusan mudah 1-0 keatas Laos.

    ReplyDelete
  5. tahniah harimau malaya. sebab menang maka tak kedengaran pula laungan laos itu anjing.

    btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

    ReplyDelete
  6. http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/14910-desak-tangkap-hishammuddin-hussein


    waduh pak , ini bukan saya bikin fitnah ya tapi ia bener ternyata ya bahawa ketua setan melayu amno itu jahat banget ya, saya hueran ya kenapah sih folower setan melayu amno suka banget cium pantat bapak najib itu ya. Kasian ya. jangan marah pak ya ini kalian harus berani ya lawan kalian punya ketua setan ya.

    ReplyDelete
  7. http://greenboc.blogspot.com/2012/11/imbas-kembali-menteri-kdn-gagal-jawab.html

    masih lagi mau cium pantat ketua setan kalain? heuran banget saya kerna goblok tenen kowe ya.

    ReplyDelete
  8. http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/14912-kenyataan-shahrizat-boleh-cetus-huru-hara


    waduh pak , ini ibu lembu udah mau main api sama cina ya. jangan bu main api , apa kamu fikir negara china hanya mau berdiam diri kalo bangsa dia dibunuh kayak mei 13 itu? Kalo tantara cina menyerang orang melayu malaisia , kemana sih orang melayu mau lari ya. Kalo melayu sumatera mau membantu ya mungkin ada jalan tapi kalo malaisia sering menghina bangsa indo , apa kalian fikir mereka mau membantu kalian.?

    ReplyDelete
  9. http://mimpi-senja.blogspot.com/2012/11/bom-deepak-raja-ropiaah-curi-tanah.html

    apa lagi ya yang masih mau dipertahankan lagi ole folower goblok partai setan itu ya walo udah ketahuan ya kejahatan ketua setan mereka , kenapa sih kalian harus terus cium pantat mereka? heuran banget saya pada orang melayu amno ini. Kalo kalian bisa berhujjat hal ini silahkan, jangan hanya senag ngobrol kosong ato hal porno aja. Fikir pake otak ya bukan pake pantat ya.

    ReplyDelete
  10. Alang-alang dah ada pengomen dari Indon kat blog PK. Aku nak pesan sikit, Harimau Malaya dah tak sabar-sabar nak baham Garuda dalam perlawanan selepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan tertipu Non 12.09AM. Pengomen diatas bukan dari Indon. Kami tidak perakui ianya dari indon kerana dari tatabahasanya bukan begitu bicara. Kami selalunya berhemat dalam melontar bicara terutama kerna kami amat menghormati saudara kami dari Malaysia apakah lagi kami disini beruntung dan bersyukur rezeki dari Malaysia mampu kami besarkan anak dan keluarga kami diseberang. Alhamdulilah negara ini aman dan pemurah sehingga bahagianya mengalir kepada kami. Ampun Pak PK dari onarnya penyamaran itu, Bapak Presiden Melayu melayan kami saperti rakyat dan bangsa dia sendiri, semoga Malaysia dan Indonesia akrab selamanya.

      Delete
    2. yg syoknya, Malindo ni pun menyamar sbg indon...ni org panggil samar atas samar....hahaha

      Delete
    3. DI HARAP HARIMAU MALAYA BUKTIKAN PADA MLM SABTU INI DGN MENGALAHKAN INDON BARU AKU RESPECT HABIS KAT HARIMAU MALAYA PLS BUKTIKAN PADA KITA SEMUA.

      Delete
  11. Lagi satu, patutnya pihak penganjur sediakan jugak sebuah Baracuda untuk mengangkut pemain2 Harimau Malaya. Manalah tau kot2 tragedi semasa di Stadium Bung Karno berulang lagi ketika perlawanan dengan Indon nanti.

    ReplyDelete
  12. Tahniah tp bak kata negarawan ulung malaysia ".perjuangan yang belum selesai"
    Buku belum lagi bertemu ruas.... apa2 pun tahniah krrn membuat hati2 yg gundah dan panas bbrp hari yg lalu jd sejuk wpun utk seketika. Pastikan harimau tanah melayu yakni harimau malaya mengaum dan meratah si anak garuda....!!!!

    ReplyDelete
  13. Perkataan B*T*H hanya sesuai digunakan di Indon sahaja. Tapi kat sinetron perkataan sebegitu berleluasa diungkapkan kat tv tanpa tapisan.

    Contoh dialog dalam sinetron :

    " Aku b*t*h kamu "

    ReplyDelete
    Replies
    1. "B*T*H aljubo dan B*T*H pok nik lingkup dan bungkus."

      Delete
  14. ade plak soh RG resign...die da tolong bagi menang malam ni pon da kire bagus la...patot ucap trima kasih..bukan kutuk maki hamun die je...come on la...terima realiti bola ni bulat...ade mase harimau malaya kat atas, ade mase dorang kat bwh...time dorg kat bwh,kite kena la bg kata2 smngt supaya dorg naik balik ke atas...ni x...asek soh resign je kje...

    ReplyDelete
  15. HARIMAU MALAYA BUKTIKAN KITA BOLEH MENANG MENENTANG INDONESIA SABTU INI

    ReplyDelete
  16. saya berpendapat admin harus menggunakan satu kaedah dimana komen komen ditapis sebelum disiarkan. ini adalah kerana komen komen yang disiarkan, kebanyakanya tidak releven dengan tajuk berita. ruang ini telah digunakan sebagai "ghibah". mereka mereka yang mengambil bahagian bersama yang berada disini akan terlibat juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong 100% terutama kalau menggunakan bahasa asing, mencarut dan seksist. Dalam Parlimen pun dah ada sekatan kepada bahasa-bahasa seks ini. Kalau tidak Melayu ini takda lain yang difikirkan, melainkan ngangkang style, nonggeng style, gang-nail style etc. Ini semua tak masuk bahasa rojak yang merosakkan Bahasa Melayu spt bahasa Indon samaran, jawa, bauyen dan batak. Elakkan mentaliti kelas bangsat.

      Delete
  17. Xkanlah nak suruh Datuk Raja Gopal resign. kena buat post mortem dulu. sama juga kalau BN kalah, takkan pulak nak suruh Najib resign. kena buat check and balance dulu bro'. kita sumer sayang Malaysia dan sayangkan Harimau Malaya. kita sumer hendakkan kemenangan, tapi tak usahlah kita tolak qadha' dan qadar Allah. bersikap realistik sikitlah.

    ReplyDelete
  18. boleh aku mencarut tak?
    statment cam sial je...ari tu masa kalah..takde lak maki pemain..yang kena maki jurulatih je...skang bila menang..pemain lak kena puji...kenapa tak dipuji jurulatih gak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bang! dulu jurulatih dah teruk kena maki; jadi sekarang ni nak tampal balik yang sudah dirosakkan itu. inilah padanya buat kerja tak pikir2.

      Delete
  19. Tuan, harimiau Malaya ni tak boleh di puji sebab mereka mudah alpa dan khayal. Sentiasa hentam baru dia bangun. Apa pun harap harimau malaya boleh kalah kan indon .

    ReplyDelete
  20. http://anwaribrahimblog.com/2012/11/29/video-dasar-ekonomi-baru-pro-keluarga-menteri-pemimpin-pemimpin-umno/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=video-dasar-ekonomi-baru-pro-keluarga-menteri-pemimpin-pemimpin-umno

    waduh pak apa ini ya . memang goblok tenen ya itu folower setan melayu amno senang cium pantat ketua setan melayu amno ya. jawab ya hujjat saya itu. kalo gak bisa jawab hal itu maka kalian harus potong burung kalian ya. wakaka..

    ReplyDelete
  21. http://gigitankerengga.blogspot.com/2012/11/anak-dara-ustaz-yang-baca-doa-dalam_29.html


    wakakakakaka ini apa ya , bapak uztaz punya anak gadis seksis banget ya. Munafik banget ya ini ketua setan melayu amno kerna anak sendiri gak bisa dididik, apa ketua setan itu gak tau hukum islam ya, bikin malu aja ya sama umat islam.

    ReplyDelete
  22. http://muslimeen-united.blogspot.com/2012/11/allah-pilih-umno-untuk-diberi-kuasa-dan.html

    waduh pak , saya gak mau mgong buanyak , kalian liat aja foto ini ya. munafikun udah terkantoi dibilang orang malay.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!