PANAS BERAPI! PAS DOA KO UTK UMNO TAPI UMNO DOAKAN KESEJAHTERAAN UNTUK PAS!

Alhamdulillah, UMNO erbukti lebih berakal dan Islamik bilamana mereka mendoakan kesejahteraan PAS, mari kia baca petikan berita dari KL Pos ni:

KUALA LUMPUR 27 Nov - Perasmian Persidangan Pergerakan Wanita, Pemuda dan Puteri UMNO pada malam ini dimulakan dengan memohon serta mengajak Pas kembali insaf.

Doa yang dibaca oleh Wakil Pergerakan Pemuda Umno Malaysia itu turut memohon agar Pas terbuka hati untuk menerima Umno di atas tali persaudaraan sesama Islam dan bangsa Melayu.

Sebelum ini, PAS telah mengadakan solat hajat dan berdoa - 'KO BN' supaya UMNO dan Barisan Nasional (BN) hancur di Stadium Sultan Muhammad IV Jumaat malam lepas yang dipimpin adik kepada Mursyidul Am PAS, Nik Razi Nik Mat sempena perhimpunan anjuran parti pambangkang itu.

House PK: Aku harap lepas ni UMNO buat solat hajat dan doakan untuk PAS suapay mereka kembali ke pangkal jalan dan menjadi msulim yang sejati! Amin Ya Allah! 

27 Responses to "PANAS BERAPI! PAS DOA KO UTK UMNO TAPI UMNO DOAKAN KESEJAHTERAAN UNTUK PAS! "

  1. biasalah umno dah kutuk kaw-kaw pas last berdoa untuk pada allah untuk kebaikan pas.kharggg!!!ptihhh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS doa saja kehancuran UMNO tapi Mahadey anak beranak guna UMNO utk rembat harta dan wang rakyat sampai Melayu hancur... Barua betoi...

      Delete
    2. Butuh la, kata org melayu pemalas konon... anak beranak mahadey pun pemalas jugak tp dah mahadey salahguna kuasa dia untuk bg anak beranak dia yg pemalas tu kaya raya. Perangai busuk hati,seru melayu jangan dengki kekayaan melayu konon, pukimak betoi. Masa kamaluddin dan Khairy kaya dulu awat yang hang dengki sangat? Depa pun melayu jugak,pundek punya perangai. Kesian Melayu Kamaluddin dan Melayu Khairy kena dengki dengan Mamak Mahadey anak beranak yang busuk hati.

      Delete
    3. tsk tsk....indahnya bahasa orang Islam kita..

      Delete
    4. biasalah org buat baik semua denggki...nak2 kalau UMNO

      Delete
    5. OOO baru nampak mahathir jahat? Masa pru 12 dulu anjing2 pembangkang guna dia untuk kemenangan. Sekarangd epa nak marah apa? Pak lah dan khariy sapu lagi hebat dalam 5 tahun je, mana bukti mahhathir sapu duit rakyat. kasi la anjing. Pak Lah tu banyak buat salah korang boleh mintak dia stay lagi kan? Kenapa sebab senang nak dapat kuasa kan? Kah kah kah...dah takadak modai betul anjing pakatan ni

      Delete
    6. La, awat hang busuk hati sangat tengok Melayu Khairy kaya? Robert Kwok kaya, Ananda Krishnan kaya, Goh Tong kaya, Vincent Tan kaya, Michael Chia kaya hang tak bising pun....dasar melayu jenis haram jadah macam ni la, tak boleh tengok melayu kaya, bangsat punya haji rock.... Melayu KJ baru rembat 5 tahun hang dah bising, Mamak Mahadey anak beranak rembat sejak dari tahun 1981 sampai 2012 ni apa haram pun hang tak kata. Ni Melayu baru rembat 5 tahun hang dah bising. Memang jenis melayu(kalau la hang melayu) celaka anak haram betoi haji rock. House PK sokong mahadey sebab dia sama mamak dengan mahadey...Si Kitol tu mamak la... Melayu bodoh pi serah nasib kat mamak.

      Delete
    7. DOA menjadi tema tulisan saya belakangan ini.

      Delete
  2. itulah gambar macai dan melayu bodoh yang maruah diri hanya bas free dan elaun harian. Mukan freeloader welfare memalukan melayu maju. Parti kuno ini di ambang maut

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK JUGAK DARI GAMBAR DAN VIDEO LUCAH SEKS SI JUBURI TU KAN

      Delete
  3. Aku tak penah lepas pi Perhimpunan UMNO ni. Masa tu boleh aku adjust awek2 puteri untuk ketua2 bahagian dan big shot big shot umno yang lain, lepas tu aku dapat projek besaq la. Dah 13 thn dah aku kaya dengan cara mcm tu. Untung aku tak payah pi keja,kesian aku tgk melayu2 lain keja dari 8:30 pagi sampai 5:30 ptg tapi baru dpt gaji RM1300...hahahaha nasib hangpa la no...aku rajin adjust, hangpa malas adjust,tu yg hangpa miskin,bukan salah kerajaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpa, pandai komplen je tak reti nak cari kerja, semua nak free usaha langsung tak mau...mau semua benda datang bergolek je, macam la pakatan tu dok suap projek dalam mulut mereka ni, last2 org macam zuraidah gak kaya, dulu jual buah, sekarang jual macam2 sampai hidup mewah...

      Delete
    2. Betul kata Haji Rock tu.... Melayu tak reti cari kerja, usaha tak nak langsung, PEMALAS!! Cuba tengok anak taib mahmud, dalam tempoh 6 bulan dia boleh belanja RM808K guna kad kredit american experess sebab dia rajin kerja, dia rajin usaha. Mokhzani pula dapat projek RM700 juta dan Mirzan dapat take over Esso Mobil melalui St Miguel dalam dealings involved over RM1000 juta sebab mereka rajin berusaha dan pandai, mereka tak malas macam majoriti melayu. Taib Mahmud pula berjaya pujuk kerajaan sarawak untuk anugerahkan kepada dirinya ribuan hektar tanah adat ncr sarawak sebab dia rajin dan pandai cari kerja. Tu la melayu, bodoh sangat, pemalas nak mampus, kalau melayu rajin dan kuat usaha mcm anak taib mahmud, taib mahmud, mirzan dan mokhzani tak adelah nak merempat dan hidup miskin. Rajin la sikit ooi...

      Delete
    3. Betul kata Haji Rock tu.... Melayu tak reti cari kerja, usaha tak nak langsung, PEMALAS!! Cuba tengok anak taib mahmud, dalam tempoh 6 bulan dia boleh belanja RM808K guna kad kredit american experess sebab dia rajin kerja, dia rajin usaha. Mokhzani pula dapat projek RM700 juta dan Mirzan dapat take over Esso Mobil melalui St Miguel dalam dealings involved over RM1000 juta sebab mereka rajin berusaha dan pandai, mereka tak malas macam majoriti melayu. Taib Mahmud pula berjaya pujuk kerajaan sarawak untuk anugerahkan kepada dirinya ribuan hektar tanah adat ncr sarawak sebab dia rajin dan pandai cari kerja. Taib Mahmud pula sangat rajin usaha dan pandai cari kerja sehinggakan segala bekalan simen yang masuk ke sarawak perlu guna hanya syarikat taib mahmud saja, syarikat lain tidak dibenarkan langsung. Tu la melayu, bodoh sangat, pemalas nak mampus, kalau melayu rajin dan kuat usaha mcm anak taib mahmud, taib mahmud, mirzan dan mokhzani tak adelah nak merempat dan hidup miskin. Rajin la sikit ooi...

      Delete
    4. hahaha.... yg gaji rm1300 despatch....utk yg rajin dan tak pandai adjustdan beepelajaran..tak main rm1300 hahaha...

      Delete
    5. hahaha.... yg gaji rm1300 despatch....utk yg rajin dan tak pandai adjustdan beepelajaran..tak main rm1300 hahaha...

      Delete
  4. ha macam nie la baru betul sesama mendoakan kesejahteraan sesama umat islam...
    tak kisah la parti apa pun yang penting kita sesama sedara islam..
    diharapkan semoga PAS sedar diatas kesilapan mereka...

    ReplyDelete
  5. Parti bodoh yang tidak membenarkanahlinya membawa masaalah dalaman ke persidangan. Buat apa buat meeting? nak syok sendiri terima ucapanbodoh dari pemimpin perkaaya diri mereka. Kalau ahli UMNO sendiri pun tak diendah rungutan, jangan harap la rungutan rakyat di dengar. Oleh itu ahli UMNo todak perlu lagi menjadi bodoh dan ubah dengan undilah pakatan supaya UMNO hilang kuasa. UMNo bukan parti untuk anda atau melayu tapi hanya beberapa kerat penyamun atasan

    ReplyDelete
    Replies
    1. At least mereka ni gentle, tak macam PAS, Nurul Izzah sial tu galakkkan melayu murtad dan LGBT tapi PAS langsung tak berani nak usik dia...siapa lebih bermaruah ek?

      Delete
    2. orang dah tak baca tipu utusan yang putar belit tu. sebab tu utusan sntiasa kalah bila disaman

      Delete
    3. kepala sial ko utusan putar belit,harakah sial tu yg suka putar belit.
      spin cerita x tentu pasal,korang sakit hati dgn utusan sbb mereka membongkarkan kebenaran.
      dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

      Delete
    4. Heran betoi, utusan malaysia yang tak penah putar belit tapi sentiasa kalah saman dalam mahkamah umno. takkan hakim tu bodoh kot nak bagi kes yang kuat tu kalah. Agaknya hakim la ni sama bodoh dengan ketua bahagian umno kot. apa nak kisah, ketua perhubungan umno kedah pun kelulusan spm sahaja. dalam tahun 2012 ni masih ada ahli politik yang takde kelulusan ya. apa la bodoh sangat umno ni....

      Delete
  6. Nak cari kerja kosong baca utusan , jangan baca harakah pulak !

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Aku sokong Umno walaupun UMNO kayakan kroni dia... PAS plak kayakan org Cina... Semua harta Melayu bagi CIna... now PAS pun dah nampak macam DAP. Bezanya hanya berserban atau tidak jer... hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS parti sial. Perkudakan agama Allah untuk hidup senang. Haramjadah punya Nik najis and Hade awangan.

      Delete
  9. Pas mana ada kayakan orang, yg dikayakan hanyalah lebai kulop yg jadi ketua ranting keatas. Kalau bang non @ anuwar bukan takat kayakan adik beradik dia, proksi2, bahkan cina. Masa dia jadi menteri kewangan berapa banyak lesen judi dia lulus, belum lagi masa jadi menteri pelajaran. Masa jadi tpm, ada syarikat sampai tak perlu beli borang tender govt. Sapa nak kerja pulak kena lobi pegawai syarikat yang jadi proksi anuwar. Lahanat lah anuwar dunia dan akhirat termasuk sekali tua kutuk kat kelantan tu.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!