PANAS BERAPI! BLOGGER GAY MILOSUAM MELANCAUKAN HUDUD!

Terdesak sangat gamaknya para blogger Pakatan Rakyat sehingga terpaksa mencipta isu paling dangkal semata-mata untuk memastikan parti itu terus hidup. Setelah terkantoi mencipta isu besar seperti scorpene, PR beralih mencipta isu bodoh dengan memutarbelit rakaman video ucapan PM di hadapan perwakilan MCA.

Blogger Milosuam yang nampaknya mengambil kredit dari video ini telah mengedit bagi menunjukkan seolah-olah Dato’ Seri Najib berkata “Hudud Lancau”. Bahagian ini telah diulang-ulang dengan sengaja dengan niat konon untuk memperdengarkan ungkapan tersebut dengan lebih jelas.  Bangsatnya blogger GAY ni.

Namun, terlalu amat ketara yang Dato’ Seri Najib menyebut sebuah nama kampung di Sarawak iaitu Hulu Lacau. Sesiapa saja boleh mendapatkan video penuh untuk mengesahkan apa yang diucapkan oleh Dato’ Seri Najib. Inilah masalahnya bile yang takde jantina pun nak jadi blogger.

Lagipun, Dato’ Seri Najib bukannya sebodoh Nik Aziz untuk mengucapkan sesuatu yang akan memakan diri. Lebih dari itu, Dato’ Seri Najib juga orang Islam yang beriman, apa ke jadahnya beliau menghina hukum hudud sebegitu. Lainlah kalau Karpal Singh yang berkata demikian kerana DAP memang konsisten dan tegas menolak hudud dan Negara Islam.

Justeru, siapakah yang melancaukan hudud sebenarnya? Siapakah yang sanggup dan tergamak melancaukan hukum Islam dalam usaha untuk memanipulasi sebuah ucapan yang jujur?

Puak-puak PAS pantas mengutuk Dato’ Seri Najib apabila video ini disebar tetapi setelah kebenaran berada di depan mata, apa pula komen PAS? Yang pasti, yang melancaukan hudud bukan Dato’ Seri Najib, tetapi blogger Pakatan Rakyat sendiri iaitu Milosuam.

Apakah PAS hanya akan membutakan mata dan memekakkan telinga apabila Milosuam melancaukan hudud? Atau hanya akan buat tak tahu seolah-olah melancaukan hudud adalah tidak salah kerana ia dilakukan oleh puak mereka?

Jelas, bagi PAS mengkritik atau menghina hudud hanyalah salah jika dilakukan oleh orang-orang UMNO dan BN tetapi tidak apa jika dilakukan oleh DAP atau blogger Pakatan Rakyat. Kenapa PAS ni bodoh nak mampos ya?

Oh aku terlupa disebabkan banyak sangat menyokong si pemakan BABI DAP maka otak penyokong dan pemimpin PAS menajdi semakin bebal! Khaiikk Ptuihh!

20 Responses to "PANAS BERAPI! BLOGGER GAY MILOSUAM MELANCAUKAN HUDUD!"

  1. Si milo suam ni adalah contoh blogger fuckatan yang mendpat tarbiah puak pas..

    ReplyDelete
  2. bro, tak payah tulis laa nama blog pembangkang tuu nnti tak pasal2 jadi promosi percuma pulak kat depa, cukup lah taruk nama generic "blogger pembangkang" jer

    ReplyDelete
  3. Bro ..aq suke ayat neh..

    Inilah masalahnya bile yang takde jantina pun nak jadi blogger.....

    hu hu hu...sadisnyer.....

    Penganut PAS mmg gitu..kata2/tulisan puak deme wlpon xlogik langsong trs terima masok tanpa ada soal...nnt mende tuhla yg dok deme ulang2kn mcm cd ketat...

    budus.....

    ReplyDelete
  4. oh! Jadi Najib kata Hudud Lancau, sampai mcm tu skali Najib cakap? Tuan2 sekalian, sudah jelas lagi bersuluh, Najib menghina agama Islam.

    Maka, PRU13 ni, kuburkan umngok! Kita tidak mau pemimpin yg menghina agama. Tak sangka Najib sanggup melakukan penghinaan sebegitu rupa! Tumbangkan Najib!!! Takbir!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takbir konoooon, takbir org munafik seperti kau tidak akan di-hiraukan oleh Allah SWT, malah akan di-turunkanNya bala bencana kpd si-munafik.

      Delete
    2. bukan tabir tapi TAKEBEER la...kalau pas nk buat hudud dh lama diorg buat tapi ape hasil dalam 20tahun????org bodoh je yang sokong korang

      Delete
  5. lagi satu propaganda umngok terhadap pakatan. Yg timbulkan isu ni kata najib sebut hudud lancau sebenarnya macai umngok yg menyamar jadi penyokong PR. Tujuannya cuma satu, untuk membrurukkan nama Pakatan konon suka timbulkan fitnah.

    Sudah2lah tu umngok, isu ni korang timbulkan sendiri kemudian tuduh pakatan yg buat. NI SEMUA SALAH UMNO

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukanlah ini semua salah bapak ko tidur awal malam tu dengan mak ko sampai ko lahir dalam dunia ini hahahahhaahah

      Delete
  6. nampaknya anon 9.38 bapak die tak hantarnya ke sekolah sehinggkan beliau tidak paham bahasa melayu...
    sudah dijelaskan bahawa ini kerja kawan2 ko pakatan haram...
    mengedit kata-kata NAJIB dan membuat fitnah...
    korang dengan fitnah memang tidak boleh dipisahkan...
    semoga korang semua bertaubat banyak sangat syaitan dalam otak korang...
    oooopppppssss lupa si anuar kan tak bagi..
    die tu mati pun tak diterima bumi...

    ReplyDelete
  7. anuar suka blog milo suam..yela taste die kan aaauuuwww..geli jijik siot..pandai sungguh pondan sekalian nie wat fitnah noh..haahhahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu wei pondan2 sial nie cakap apa tau tak??????HIDOP BANG NUAR HIDOP BANG NUAR...ceh geli geleman aku wei ahahahahahh

      Delete
  8. pakatan sial dengan fitnah x boleh dipisahkan,dimana ada pakatan disitu ada fitnah or sebaliknye.
    dah lah xde jantina,de hati plak tu nk buat blog.
    hanya anjing pakatan yg hina saja yg suka buat kerja keji sebegini,well dah perangai kepala dia pun keji so badan dan ekor pun pasti keji jugak.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
  9. ELOKLAH TU YG SI PONDAN NI DOK BACK UP SI PELIWAT OPS KAN ANWAR SUKA MAIN BLKG SO SESUAILAH SI MILOSUAMNI DGN PAKATAN PUNYA KETUA.GELIAKU SIOT NAK MUNTAH DIBUATNYA.

    ReplyDelete
  10. Pakatan sial ni tak hbs2 dgn fitnah dan si milosuam ni pulak sokong hbs kat si anwar bak kata org sanggup mati kerna anwar ada keslah tu agaknya, anwar kan hentam depan belakang punya org so apa susah bila nak puaskan nafsu ketua ada utk bagi upah.

    ReplyDelete
  11. Pabila rakyat membaca blg UMNo dan pakatan mereka boleh melihat bagaimana blog pro UMNo hanyalah fitnah dan publisiti murahan tahap tabloid hina, dan blog pakatan mempunyai genuine issues untuk rakyat dan integrity journalism. UMNO perjuangkan mempertahan hak kroni dan kekayaan masing2 dan pakatan perjuangkan hak rakyat. Jadi Kita punboleh memilah samada dak jadi manusia primitif zaman batu UMn yang ditindih oleh segelintir tukang buli atau evolve ke tahap first world country yang mana setiap rakyat mempunyai hak dan maruah. By bye UMNO

    ReplyDelete
  12. woi mulo suam [pikumak..... ko ingat dgn edit video pastu seberkan kat dlm internet org akan percaya la... sorry la wei.. ini bukan zaman nenek ko dara lg dah.. ini era millenium...klu nenek ko yg dara masih hidup pun dia pu tau bezakan mana video yg betul n palsu....inilah jadinya klu selalu makan babi yg guan eng bagi..........

    ReplyDelete
  13. makin dekat dgn pru ni makin banyak video palsu yg berkaitan dgn najib dikeluarkan oleh diorang ni terutamnya milo suam nie......

    ReplyDelete
  14. Aku mengesahkan bahawa apa yg disebut najib adalah hulu lachau, nama tmpt di sarawak. Najib kalau berucap dalam majlis brsama rakyat suka buat joke pasal nama tmpt yg pelik pelik di sarawak. bila dia sebut nama hulu lachau..dia akan pesan sebut betul2..lachauuuuuuuuu....hahaha

    ReplyDelete
  15. Mana hudud , mana negara kebajikan , masok angin keluar asap , hujong hilang pangkal lesap .

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!