PANAS BERAPI! APABILA ANJING DAP MENYALAK! MESTI BACA

Ini aku nak sambung dari apa yang aku tulis beberapa hari lepas, KLIK SINI


Aku sebenarnya malas betul nak tulis pasal sekor mamat senduk yang dikenali sebagai sakmongkol aka SUCKMYCOCK atau nama sebenarnya Arif Sabri bekas adun BN di Pulau Manis ni. Banyak kali aku dah dedahkan pasal manusia tak bertanggungjawab terhadap keluarga sendiri ni.

Kini setelah join DAP, si melayu tak sedar diri ni sudah semakin gila nampaknya, ada saja tulisan baru dia tulis untuk hentam PM dan Isteri, tak lepas juga dendam kesumat dia terhadap Tun Mahathir dan terbaru dia juga menyerang Tan Sri Syed Mokhtar.

Yang paling aku tak tahan bilamana si pencerai bini melalui blog ni kata Tun Mahathir mengata pasal Datin Seri Rosmah, itulah yang ditulis si bahalol yang tak memberi nafkah pada anak bini dia, mengikut kata si senduk ni semua pemimpin UMNO tahu kununnya Rosmah la punca UMNO rosak sekarang!

Wahai SUCKMYCOCK! Satu Malaya dan satu donia dah tahu siapa punca orang meluat dan benci kat UMNO! Jangan la pasal kau nak seronokkan bekas bos kau tu maka kau mereka-reka cerita bodoh tak masuk akal! Nak tulis pun logik la sikit. Aku tengok dah serupa reform je dia ni tulis!

Aku tau kau masih lagi baik dengan bos lama kau yang kau puji dan puja dulu. Sebab itu kau attack Tun M, aku tak perlu sebut siapa bos kau tu. Aku percaya ramai yang tahu. 

Dah la masuk DAP jadi anjing si Guan Eng pastu ada hati nak tulis apa yang berlaku dalam UMNO. Kah kah kah, aku nak tergelak pun ada, paling malang sekali bilamana portal bebal macam Free Malaysiakini ambil cerita ini dan paparkan di portal mereka. Takde kualiti langsung.

Lain kali kalau nak buat cerita biarlah logik sikit, jangan pakai main hantam kromo saja, Tun M tak pernah kacau Najib dari apa segi pun. Ini semua tahu, tapi biasa la anjing-anjing kurap yang tak reti nak jaga keluarga sendiri sengaja mereka-reka cerita tahap hanjeng ni.

Eeeuuwww geli la aku nak tulis pasal dia ni...


11 Responses to "PANAS BERAPI! APABILA ANJING DAP MENYALAK! MESTI BACA"

  1. Pengkianat macam SUCKMYCOCK tak patut dilayan.. bangkai UMNO ni mesti liwat si Anwar tu..patutlah ikut jejak si anwaar tu... gua pasti dia tu dok cari attention dgn attack PM dan Rosmah... apa motifnya cari attention? untuk jadi calon PRU depan la.. apa lagi...

    ReplyDelete
  2. PENGKHIANAT HARAM JADAH!! nak cari peluang tu cari lar cara halal...jangan jadi anjing tepi jalan yang makan makanan buangan kat tong sampah....sampai blogger pun dah geli nak tulis pasal you........

    ReplyDelete
  3. Bravoo Sakmongkol....Pencacai dah hot dengan NGKOO...

    ReplyDelete
  4. apa kena la mamat sekor ni,xhbis2 nak buat fitnah..kalau ye pn nk lariskan blog kau wahai SUCKMYCOCK cuba la cari isu yg munasabah skit..knp lah rndah sgt mentaliti blogger pakatan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sumngok tu dah xde keja agakbye tu pasal duk buat cite bodoh

      Delete
  5. Ala biasa lah pembangkang ni dah xde keja tau jd drg saje je kata mcm2 konon tun kaco lah apa lah padahal drg nak cr isu je

    ReplyDelete
  6. same perangai pengkianat sial ni dengan peliwat gampang tu,x habis2 buat fitnah.
    dah la kencing rakyat dengan cerita2 yg x msk akl langsung,Tun M mengata rosmah konon.
    mmg low class punya mentaliti la si sial ni,dah la join kafir harbi.
    ko x payah la nk kencing rakyat dengan cerita bodoh ko tu,rakyat pun dah tau berapa banyak rosmah membantu rakyat malaysia sampaikan org luar negara pun respect dia la.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg btl tu sonu nigam.. pakatan haram nie dgn fitnah kencing depa tu mmg tak blh dipisahkan sampai depa mati! tp yg lawaknya cerita yg depa buat tu semua mst last2 sekali akn spin kena kat depa blk.. org2 bodoh mcm tu lh..

      Delete
  7. pakatan haram dengan fitnah memang tidak boleh dipisahkan...
    menggila la korang sampai PRU je..

    ReplyDelete
  8. Nampak sangat DAP makin gila kuasa dan memang sedang melunaskan dan sedang cuba melaksanakan " The New Singapore", Chinese stay in Malaysie, Non-chinese go to hell atau balik hutan....faham?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!