LAGI BALA ALLAH TAALA KE ATAS PAKATAN! MASJID ANWAR CERAMAH DITENGGELAMI AIR!


Kampung Bukit Naga terletak di tengah-tengah antara Shah Alam dan Klang. Pentadbiran pihak berkuasa tempatan dibawah Majlis Bandaraya Shah Alam. Manakala untuk urusan tanah dibawah Pejabat Tanah dan Daerah Klang . Parlimennya pula di bawah P111 Kota Raja dan Dun N50 Sri Muda.

Hampir keseluruhan penduduknya beragama islam. Majoriti penduduk kampung adalah penyokong BN dan kampung itu boleh dikatakan lubuk BN. Untuk keputusan pilihan raya bagi peti undi Bukit Naga ia tidak pernah mengecewakan BN.

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini pihak PKR dan PAS sedang berusaha untuk menembusi kampung berkenaan dengan pelbagai majlis dan program. Namun setakat ini usaha mereka belum menampakkan kejayaan yang memberangsangkan.

Dalam usaha mereka untuk memikat pengundi-pengundi Bukit Naga, pada penghujung September 2012 PKR dan PAS telah membawa Anwar Ibrahim ke kampung berkenaan untuk bersolat maghrib dan meyampaikan kuliah maghrib di Masjid Al Bakri, yang juga menjadi landmark kampung berkenaan.
Baca seterusnya di SEL13.COM

15 Responses to "LAGI BALA ALLAH TAALA KE ATAS PAKATAN! MASJID ANWAR CERAMAH DITENGGELAMI AIR!"

 1. Mengapalah mereka rela dilembukan oleh anwar demi ke Putrajaya

  ReplyDelete
 2. sedikit demi sedikit Allah taala memberi kita masa untuk berfikir siapakah dia. dan kenapa kita perlu tolak dia.. ingatlah.. kalau dia jadi pm.. aku rasa memang jahanam umat Islam melayu wei.. percayalah..

  ReplyDelete
  Replies
  1. yg lebih di takuti ialah bila Allah tenggelamkan seluruh Malaysia ni sepertimana yg terjadi pada bandar Sodom zaman nabi Lot dulu...sebab menyokong pengamal homoseks jadi pm...

   Delete
 3. Dulu sekolah agama aku kat masjid ni le... Tahun 1987....

  ReplyDelete
 4. terer anuwar, sampai tuhan pun takut dan terpaksa guna kan kuasa utk tutup masjid tu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. wei, cakap tu berlapik la sikit. Allah nak takut kat anuwar??? Anuwar tu besar sangat ke??

   Delete
  2. gila budak ni... tapi aku rasa dia ni bukan orang islam... saja nak melaga.

   Delete
 5. erm..dah musim hujan..mana yang kawasan rendah mertilah banjir...jangan lah jadi bodoh menulis untok budak tadika gayanya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. erm..jangan salahkan takdir. Kota Tinggi tiga puluh tahun tak pernah banjir (banjir yang biasa), sekali banjir hambek kau hampir menenggelamkan tingkat satu - satu bandar selama sepuluh hari. Selang seminggu je ok; tenggelam lagi buat kali kedua kali ni lebih dalam - menenggelamkan terus tingkat satu rumah kedai pun seminggu juga... apa cer bro?

   Delete
  2. Kota Tinggi banjir pasal empangan Sungai Johor yang di selenggarakan oleh PUB- Singapura buka flood gate kerana khuatir empangan akan pecah. Semua orang Kota Tinggi tahu pasal tu hanya kau je tak tahu.

   Delete
 6. Banjir diturunkan untuk mensucikan semula kekotoran...

  ReplyDelete
 7. air banjir untuk membersihkan segala kekotoran yang dibawa anwar ke dalam masjid.. hujan memang hujan dan akan banjir. tapi masa tsunami kat acheh dulu, masjid kat situ tak terjejas sikit pun. tapi masjid yang dimasuki anwar utk jaja politik dunia pulak yang kena banjir. anwar bawa masuk hal dunia dalam masjid.

  ReplyDelete
 8. musim hujan ke atau kemarau..ANU AR(ANWAR) tetap TIBAI sana sini ...asalkan capai impiannya ke Putrajaya.

  ReplyDelete
 9. dasyatnya...
  memang la tak dinafikan bahawa sekarang musim hujan tetapi dah lupa ke dulu time tsunami walau semua tempat tenggelam tetapi masjid tu selamat ditengah...
  astagfirullah anuar sudah la jangan cemari masjid dengan kepuraan anda...
  takut la sikit azab allah

  ReplyDelete
 10. DIMANA SUARA LEBAI KULUB PAS NAK SANGKAL DAKWAAN INI....KALAU PERISTIWA INI TERKENA KEPADA BN DAN UMNO DAH TENTU MEREKA KATA INI ADALAH BALA.....KALAU KENA ATAS KEPALA MEREKA INI ADALAH UJIAN...TANYA LAH NIK AZIZ SI LEBAI KEPALA HANGGUK PUN DAH TENTU JAWAPAN NYA SAMA.....yg benar ABE MAMAT KOTA BHARU.

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!