ISU PANAS AES! TOLONG JANGAN PERASAN YA PAKATAN HARAM!

Aku suka dengan apa yang ditulis oleh RBF Online pasal AES! Suka atau tidak kami adalah dari kalangan bloggers yang menentang cara pelaksanaan AES! Kena faham ya menentang cara pelaksanaan bukan AES sepenuhnya. KLIK SINI

Aku percaya AES ni akan ditangguhkan. Aku yakin sebab kami bukan menentang kosong, kami telah memberikan segala butiran dimana perlu diperbaiki. Apabila aku cakap kami bermaksud, aku RBF Online, MyKmu dan blog MIK serta ada beberapa blog pro kerajaan yang tidak mempersetujui akan AES ni.

Terbaru Pemuda UMNO juga telah sebulat suata menentang benda ni, so kalau Mahfuz atau Pakatan nak claim credit, maaf le, kita dari awal lagi dah menentang. Sampai kita kena label dengan gelaran TROJAN HORSE la. Ish, ish, ish dasyat gile le.

Apa pun, aku harap kerajaan akan hnetikan kegilaan AES ni, dan kerajaan tak perlu malu sebab kita mahukan kerajaan yang mendengar keluh kesah rakyat marhaen macam kami ni. Macam selalu aku cakap kalau nak buat sangat pun, kajian yang lebih mendalam diperlukan dan perlu diberi pada pihak berkuasa untuk menjalankannya bukan swasta.

Maaf le kerana kami hanya menyampaikan apa yang kami dengar di bawah ni.....


29 Responses to "ISU PANAS AES! TOLONG JANGAN PERASAN YA PAKATAN HARAM! "

  1. AES satu lagi projek kebanggaan parti setan=UMNO.Nasib baik rakyat sudah bosan dengan karenah parti setan ini.

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya BUng Mokhtar yg kata AES patut ditangguhkan & Parpukari mengikut kata Bung. Cayalah parpu, sepemikiran & sehati sejiwa dgn Bung Mokhtar.

    Parpukari & Bung Mokhtar berpisah tiada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cissss, Bung bebal tu tak main la, aku dari seawal dulu tak minta beb

      Delete
  3. Mamu HousePK tak sokong AES?? KJ pun sebulat suara bersama Reezal Merican untuk bantah AES..

    Adakah ini bermakna HousePK dah mula sayang pada KJ dan Reezal?? Adakah kasih lama kembali bertaut???

    Hahahahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum mamak dua ekor tu sokong bro, aku bersama-sama MyKmu, RBF dan beberapa yang lain dah mula tentang, depa ni baru masuk dan nak claim credit. Biasa la, nak cari nyawa...euuuwww geli aku wei nak sebut nama depa ni....

      Delete
    2. Apa masalah ko dengan mamak Reezal ni, dia ni kan kalau bercakap Penang Bridge pun bergegar. Apa kata kau cabar dia bertanding kat kawasan Tanjung PRU13 nanti dan Khairi kau cadangkan kat Kepala Batas.

      Lepas tu baru la boleh claim credit AES,

      Apa kata kau Parpu.

      Delete
  4. Tak perlu cuma perbaiki..contoh kurang kadar saman aes..buat aes utk mendidik bukan lubuk duit

    ReplyDelete
  5. Hang jgn mengarut parpu...kejap kata mewakili bloggers...pastu plak kata menyampaikan keluh kesah rakyat dibawah..yg mana satu ni? Kan senang hang mengaku jer mewakili diri sendiri dan sekutu hang..
    Satu ironi yg aku perasan ialah AES nyer tajuk banyak kali dimuatkan dalam blog hang..mengalahkan citer panas aljuburi...mengapa yer? Sbb hang x puas hati pendapat hang byk mendapat bantahan kan? Haha..nak tau sebabnya! Sebabnya hang punya writing pasal AES is totally hancuq...iras iras retarded writer...

    ReplyDelete
  6. woi anon 7:17 PM,
    parti setan tu adalah pakatn haram tu bkn umno... paham!!
    sedarlah sikit diri kau tu sblum nak menunding jari kat org wey!!
    tak dek sape pn lah yg dah bosan dgn umno.. tp org semakin meluat dn muak dgn parti pakatan haram kau tu adalah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lubang puki mawar hitam, berwarna hitam. Sesuai disondol oleh mat nigeria.

      Opss!! ko jangan reply mesej ni utk pertahan diri, sebab DEBAT BUKAN BUDAYA KITA.

      Delete
    2. Apa punya sial la kau ni anon? Pembangkang memang gila puki kan?

      Delete
  7. PM dah kata, DEBAT BUKAN BUDAYA KITA. Jadi kalo korang macai2 umngok menghormati PM, jgnlah berdebat.

    Umngok = SYAITON LAKNATULLAH DIKENALI YG MENGAMALKAN BUDAYA TIDAK BERDEBAT.

    ReplyDelete
  8. tak kisah la pa pun wahai anon 8.02..
    ko tu sakit tang mana ha tetiba datang tak bagi salam nak hentam orang...
    kalau ko tak mahu sokong atau beri pendapat..
    better ko senyap je ye...
    dan anon-anon di atas yang mental kalau nak merapu sila bla dari sini...
    bagi aku AES ini perlu tetapi kalau dah beban sangat untuk rakyat better kurangkan kadarnya atau mansuhkan terus je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sokong atau beri pendpat...tolong senyap jer...???adoi penyakit parpu dah berjangkut dah..hahaha

      Delete
  9. ish3 anon2 kat atas ni semua sama je!! dah mcm tak ada motif lain je aku tgk.. bila parpu kemukakan isu ni mcm2 pulak yg depa dok kata kat parpu.. awat hampa panas sgt dh ke pakatan haram oii??!

    ReplyDelete
  10. Betul macam paria la parpu..kejap kata ko yakin yg AES akan dihentikan...pastu cakap ko harap kerajaan akan hentikan kegilaan AES.so yakin ke dak ni?entah hang tgh mantol kot masa menulis..

    Pemuda umno sebulat suara sokong jer kire pendapat ko betul.so camner la dgn puteri,wanita dan lainlian? Kire diorg tu bebal lah?sebenarnya ko yg bebal...setakat pendapat ko dgn si rbf dan lain lain ..tak yah la berangan.
    ..
    P/s; takde isu lain ke pasal aljuburi...leh tolong cover kemaluan besar hang dan rakan2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh ke kau ni? Tak faham ke apa yang ditulis? Kalau nak implement pun kena bagi pada kerajaan sepenuhnya. Bukan majikan kau yang upah kau...fuck them..Faham?

      Kalau nak bagi kat pihak swasta jugak, baik dihentikan terus? Abis la kau lepas ni takde masyuk lagi...he he he..kirim salam kat PR company yang upah kau ni ya

      Delete
  11. kasihan dilihat pembangkang semakin mental dengan isu AES ini..aku pun dah naik mental juga..adoi pakatan semakin iri hati dengan parpu..simpan sikit hati tu untuk melihat video si juburi terbongkar lagi he3.suka aku lihat pembangkang mental ahahahahahahahahah

    ReplyDelete
  12. aes dah kena haram? damn, aku baru nak bayar saman banyak2

    ReplyDelete
  13. ramai jugak anjing2 pakatan yg meroyan dengan parpu,komen serupa sial je.
    nmpk sngt mentaliti pakatan mmg low class,dari kepala sampai ekor semuanye sama sial.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong AES yg datang dr BN tapi tak sokong parpu kira penyokong pakatan? Ni kes statement lagi baghall....

      Delete
  14. Aku malas nk komen mentaliti Parpu..aku anggap dia dan angkatan Pakatan Haram dan geng UMNO Khairy Bapa Mertua Kaya LEMBIK tu..mereka yang menentang AES ini sama puak shj..

    Bg aku tetap menyokong AES. Aku ada satu nyawa shj..ibu ayah anak bini aku adalah permata hidup aku.. aku nk kerajaan usaha yg terbaik utk keselamatan keluarga aku dijalan raya. Jalan raya Malaysia dipenuhi PENGGANAS yg boleh bila2 masa MEMBUNUH.. mereka mengganas bila berada di SEAT driver.. itulah hakikat org Malaysia..aku tkmau dlm group tu..aku sanggup kena saman dan displinkan diri aku demi generasi aku (anak2 aku)

    Aku lihat puak2 ni boleh terima memandu ikut peraturan.. mcm2 alasan tahap BEROK mereka bangkitkan.. puak2 PR pula xde pun buat DEMO bantah mcm PTPTN atau BERSHIYT.. tp puak BN yg tergedik2 lebih.. apa semua ini???

    Wapun kita tkde perang, tp jalan raya Malaysia MEMBUNUH lebih dhsyat dr medan perang.. maaflah aku KECEWA jika KERAJAAN LEMBIK PAK LAH dulu diwarisi NAJIB..

    Kalau NAJIB ikut ckp sekor dua blogger BN ni samalah NAJIB londehkan seluar depan diorng..

    That's my point.. nothing related to these company yer PARPU BEBAL..

    TNHX

    ReplyDelete
  15. woi anon2 kat atas yg sokong pakatan haram jadah ni takperlu bising skrg ni kita cite utk kebaikkan bersama, dari dok melalak baik kita cari jln penyelesaianya.

    ReplyDelete
  16. BTL TU APA YG DOL MAT CKP BAIK KITA CARI JLN KELUAR DARI SISTEM AES NI ATAU AMBIK PENDAPAT DARI SEMUA PIHAK DAN BUAT SATU RUMUSAN YG TERBAIK UTK AES NI. KALAU TAK DAPAT JUGAK NAK SELESAIKAN BAIK KERAJAAN MANSUHKAN AJE AES NI.

    ReplyDelete
  17. Mansuh kepala hotak korang!!? lepas tu apa benda lagi nk pakai untuk dispilin 21,401,269 a.k.a 21.4 JUTA KENDERAAN di MALAYSIA ni oiii???

    Saman ekor xboleh lah, speedtrap lama xbetul lah.. Polis hantar saman lewat lah.. saman mahal lah.. xnk undi BN lah.. so???



    ReplyDelete
  18. 80% pesalah jalanraya yang dikesan ialah kaum Cina. (staistik rasmi dari kajian aku yang boleh menggodam database Oracle 11g kerajaan) Mereka juga memandu cuai dan 100%menyebabkan kematian orang melayu. Dan mereka juga bangkang AES dan LYNAS sebab projek tu semua dapat kat orang Melayu dan India, walhal projek rumah mewah di Pulau Pinang, Selangor dan Kuala Lumpur adalah 100% orang Cina. Orang cina mampu beli rumah dan kereta kerana ekonomi mereka yang pegang, oleh dapat kerja gaji besar dan ada kuasa membeli, bank bank Cina juga memberi kelonggaran untuk mereka membuat pinjaman perumahan, yang penting kawasan itu mereka duduki dan ada kuasa undian Cina yang tinggi. Orang Melayu makin terpinggir dan terhapusndari bandar. Pihak pengurusan KLCC dan Alamanda juga telah menghalau peniaga Melayu yang berjaya secara sistematik dengan menaikkan kadar sewa yang tak masuk akal, sama macam harga rumah di Selangor danPulau Pinang. Nampak sangat DAP makin gila kuasa dan memang sedang melunaskan dan sedang melaksanakan " new Singapore", Chinese stay in Malaysie, Non-chinese go to hell atau balik hutan....faham?

    ReplyDelete
  19. Anon 5.29 ko suruh PARPU NGOK ni bace artikel ko dn lepas tu kasi kt kawan2 NGOK die. bg PAHAM!

    Aku tktau kot diorng ni kena BELI dengan Pakatan Haram.. puak HARAM tu xpayah buat DEMO2 HARAM sbb TOYOL mereka ade dlm Pro-BN!

    ReplyDelete
  20. x sabar nak tgk PK upload article bodohnye pasal AES mcm geng lembunya RBF yg seems dah putus asa..hahsahaha

    ReplyDelete
  21. Bro, buletin utama baru je kompemkan AES takkan dibatalkan...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!