HAPPY DEEPAVALI! ANWAR DAN WAN AZIZAH AKAN MENANGIS BILA TENGOK GAMBAR NI!

Happy Deepavali kepada semua kengkawan yang menyambut Deepavali!

Ini ada cerita panas beb, aku nak share dengan korang 2 gambar yang akan membuatkan Anwar dan Wan Azizah menjadi haru biru!


Ini gambar Datin Seri Rosmah dengan isteri Erdogan iaitu Emine Erdogan. Nak tulis lebih banyak lagi ke?

50 Responses to "HAPPY DEEPAVALI! ANWAR DAN WAN AZIZAH AKAN MENANGIS BILA TENGOK GAMBAR NI!"

  1. Happy Depavali Mamak Kari kau dihari yang mulia ni pun nak buat fitnah.....pagi tadi kau pegi kekuil dan mandi minyak ke tidak ha...ha..ha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi MILO BASI fitnah apa ke jadah nyer terang-terang gambar tu wey rosmah dngn isteri erdogan...apa mata ko buta ke???kesian ye kat pencacai mcm ko nie elok ko la yg mandi minyak...muahahahaha.....

      Delete
    2. Insyaallah, bila gambar ini tersiar, pasti UMNO/BN akan menang dengan majoriti melebihi 2/3. 2.5 juta peniaga Melayu dan Bumiputera Sabah Sarawak yang teraniaya dengan dasar rasuah dan kronisme UMNO/BN selama melebihi separuh abad akan mengundi UMNO/BN dalam PRU13 kerana tersiarnya gambar ini. Ini kalilah bah... :-) -Bung Hashim, Sepupu Bung Mokhtar (Penyelamat Nyawa UMNO/BN Dalam Tragedi 16 September)

      Delete
    3. tertarik saya dgn komen saudara..wahai saudara,gmbr ini tdak mnntukan kmenangan BN,kta xbrgntg pada gmbr ini sprti mna PR brgntg kpd gambar Anwar imamkn solat,bagi tazkirah,gmbr nik aziz brdoa smbil mnangis,sipa blh buat frame lagi gmbr uh..gmbr ini hnya nk mnunjukkn keakraban dan kbrksanan idealogi rosmah slama ni,dan klau xslh saya anwar prnh kta yag istri PM turki ni baik ngan jijah tp knp lak xde gmbr dia dgn jijah??knp bgitu msra dia dgn jijah..

      mngkin stlah mlihat kmen sya ini saudara akn berkata PR xprlu nk mnunjuk2 mcm BN,buat itu skit siar gmbar,ini skit ada gmbar,tp bgaimna pula dgn gmbr2 anwar imamkn solat,nik aziz berdoa smbil mnhangis blh trsbar dan siap blh diframekan lagi..tp bila anwar pegi mekah xde prnh sya tgk skeping pn gmbr anwar di mekah,xslh utk kta tnjuk gmbr,mngelakkn fitnah dan putar belit..bkn begitu??

      Delete
  2. Aku rasa pencacai pakatan tengah contact kak jijah supaya jangan tengok gambar ini takut kak jijah pengsa.. keh keh keh.. sedar sikit diri tu wei, kak jijah cuma isteri kepada ketua pembangkang, rosmah isteri kepada pemimpin no 1 negara, kan berbeza tu.. mana leh sama.. haha

    ReplyDelete
  3. Jijah mesti pening dan termenu fikir panjang setelah melihat gambar rosmah..tapi kenapa???mana tidaknya rosmah menerima kunjungan dan penghormatan dari negara luar tapi jijah hanya duduk termenung memikir masalah anak dan suami...pencacai pakatan mesti tgah meroyan dan memikirkan cara untuk memfitnah rosmah

    ReplyDelete
  4. Oii.. jangan lupa Jijah tu sebenarnya taraf Presiden mana mungkin nak samakan dengan Rosmah. Cuma isteri Najib.

    Presiden mestilah orang kena pi jumpa dia, takkan dia pula nak jumpa dengan orang.

    Tambah pula dengan gelaran Presiden Katak Bawah Tempurung.

    Bisa, bisa...

    ReplyDelete
  5. Adab ketika di dalam tandas

    Tutup kepala ketika membuang air besar (rujuk gambar atas)
    Jangan berada terlalu lama di dalam tandas
    Jangan memandang keseluruhan tandas
    Jangan bercakap atau menyanyi
    Haram membaca ayat al-Qur'an di dalam tandas
    Makruh memandang kepada kemaluan
    Jimatkan air, jangan membazir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila rujuk gambargajah di atas, ehh silap. Gambarajah.. Lawakkan kite ni..

      Delete
    2. gambar sape si jijah je he3

      Delete
    3. sila ambil perhatian hbungan sejenis amatlah dilarang oleh islam,nabi sndri tdak akn mngaku umatnya yg melakukan hbungan sejenis@meliwat..

      p/s:sila rjuk anwar ibrahim

      Delete
  6. memang haru biru si jijah dengan si anuar juburi tu...
    lepas nie kuar ag la gambo atau poster palsu dan lakonan mereka lagi seperti hari tu..
    yela mana la dorang nak mengaku kalah...
    lepas nie si anuar akan mengeluarkan pernyataan bahawa Erdogan adalah kawan baiknya he3

    ReplyDelete
  7. sah anuwar peliwat dengan jijah tengah panas,tengok rosmah bersembang dengan isteri erdogan.
    kata erdogan kawan baik anuwar si peliwat tu,kalau betul kenapa isteri erdogan ni berjumpa dan berborak dengan mesra dengan rosmah.
    sah anuwar peliwat yg sial terkantoi lg,sekali lg penipuan anuwar terbongkar.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha kan kalau betul anuar kata erdogan tu kawan baik die..kenapa isteri die nak berborak dgn DSR????????KANTOI si juburi kaki peliwat penipu ceh buruknya perangainya

      Delete
    2. yup btl tu kata si erdogan ni bkn men lg kwn baik kpd si amwar tu kan tapi skrg apa sudah jadi...
      mst si juburi tu tgh panah berapi skrg ni...
      sbb dah terkantoi sekali lg...

      Delete
  8. pasti si nuar and kak jijah kita tu terbeliak2 mata tgk gmbr nie kn...hahaha.. nak buat mc mna si nuar and kak jijah kita tu tau ckp besar and cakap kosong je tp Rosmah nie lain dia tak ckp kosong mcm depa tu..

    ReplyDelete
  9. gambar ini penipuan semata..ROSMAH pendek nie sapa lah nak jumpanya..ntah die kasi rasuah kat dorang supaya take picture kan3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tu buta ke apa ha??? kalau dh terbakar and jeles tu ckp jelh tak payah lah nk kata gmbr ni tipulah apalah! mangkuk hayun pny org!

      Delete
    2. hahahaahahh dah terbukti korang sakit hati..
      belum anuar dan jujah tengok lagi..
      gerenti bom meletup..
      eh silap hati mereka..

      Delete
    3. perh brader,de anjing pakatan terbakar lah tengok gambar ni.....siap kata ni semua penipuan semata mata,DSRM bg rasuah tuk take picture.....nampak sangat baruah anuwar ni tengah mengelupur sampai tak boleh nak terima kebenaran,terbukti anjing anjing pakatan semuanya memiliki mentaliti low class......well,kalau mentaliti mereka tak low class pasti mereka tak sokong anuwar tu.....nanti pasti ada anjing pakatan celaka haramjadah yg akan spin cerita ni,tak percaya tunggu

      Delete
    4. Ingat drg tu miskin ke? Mcm anwar al juburi tu nak harapkan duit org je... Eh sory lah brader drg bt btl2 ok

      Delete
  10. oit anon 6.21 ko ingat isteri endogan nie miskin sangat ke sampai nak ambil rasuah baru take picture..ala ko terbakar kan sebab ko harapkan supaya jijah berada disitu kan..sudahlah ko xpayah la nak palsukan gambar ini..dah takde motif so ko cakap la gambar nie palsu kan..mentaliti korang mmg murahan..sialan

    ReplyDelete
  11. Lawak pulak main kawan xkawan.. Mcm anak sek rendah. Hahaha.. Yg pnting jijah n aljubori mmg xde org nk kwn. G kwn dgn n. Ajis tuh

    ReplyDelete
  12. Ce cite lagi kami nak tau. Menarik tu.

    ReplyDelete
  13. Tu bukan kak ros la tapi ibu jijik eh ibu jijah isteri presiden penjara sg buloh.

    ReplyDelete
  14. kalau betul erdogan kawan baik anwar buat apa bini dia nak jumpa rosmah kat qatar ye????ini boleh buat anuwar dan jijah omega x senang duduk sbb isteri kawan baik dia jumpa rosmah tu beb....nampak sangat la hidup anuwar nie penuh dngn penipuan semata-mata....muahahahahaa...

    ReplyDelete
  15. apasal? nak arrange tempat tingal kat turkey ke bila UMNO tumbang nanti? bukan dah pilih kazakstan ka?

    ReplyDelete
  16. UMNO tipu lagi.......itu bukan bini Erdogan,nampak saja macam dia.Sebenarnya orang Turki ni memang wajah mereka begitu,yang lelaki pun memang berwajah Turki la.Macam tu jugalah dengan Anwar dalam video tu,nampak saja macam peliwat negara,tapi bukan dia.Bukankah orang Melayu tu wajahnya banyak yang serupa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cian ko kn anon x dapat terima kenyataan...kalau ko tgk pic nie pun dh separuh gila mama mana agak nye anwar n jijah ek mesti menangis sampai lebam mata kn

      Delete
  17. Aku penin-penin.... orang PR yakin nak kalahkan UMNO.. Kan kau juga yang kata SPR menipu. Cammana kau nak menang bahalollll...... Kalau aku Bos SPR memang aku kasi mampus kau semua... pengkhianat.

    ReplyDelete
  18. Kikikiki, isteri kawan baik anwar x gi cari jijah ke. Kencing kuat la bro anwar bin ibrahim.. Hik hik hik. Xyah cerita panjang. Dah boleh ulas sendiri

    ReplyDelete
  19. Kesian ermine erdogan nama besar yg terpaksa ambik rasuah dek kesempitan hidup. Waaakakkakaaka. Budak bodow saja tuduh org itu ini disuap rasuah utk buat satu2 perkara.

    ReplyDelete
  20. comey lah Kak Ros mula bertudung...Alhamdulillah..lepas ni K Ros bertudung mcm isteri Edorgan tu pulak ya K Ron..AMEEN

    ReplyDelete
  21. Aikkkkk! Bukan ni isteri kawan baik yang Anwar sembang tu ke? Bukan main lagi orang tua bengkok ni sembang kata dia kawan baik dengan suami emine erdogan? kahkahkah! Awat emine erdogan tak pi jumpa Wan Azizah? Kata kawan baik? Nak tipu pun agak-agak lah anwar! Hang ingat kami rakyat bodoh ka tak kenal hang tu kaki kencing! Puihh lah weh!

    ReplyDelete
  22. betambah menangis lah aljuburi dan wan jijik....menangis tak berlagu.....kehkehkeh.

    ReplyDelete
  23. Gambar suma bolih buat haaa..haaa..tipu tipu...

    ReplyDelete
  24. benarlah tu gambar armin erdogan..yang menghairankan ermine ialah kenapa rosmah tak semacam kak wan...rambut terjuluq keluar tak malu kat ermine ker?

    ReplyDelete
  25. ohh , Anwar dok pukul canang satu Malaysia kata dia dan isteri ni memang kawan rapat Erdogan ? Betul ka ? Tapi aku peduli apa kalau betul pun rapat , hahaha yang penting bini Erdogan sudi berjumpa dan betukar-tukar pandangan dengan Rosmah . Mungkin dia nak tanya pasal kejayaan program PERMATA negara yang selalu mangkuk2 tingkat Pakatan dok fitnah ?

    ReplyDelete
  26. dia tanya rosmah- hang nak buat pa bila UMNO tersungkog nanti? Tula lama dah aku dok habag jangan zalimi rakyat sekarang baru padan muka hang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn lah die tnye knp rosmah simpan org mcm ko kt sini sepatut nye humban ko dlm jamban je anon bodoh

      Delete
    2. Terima lah hakikat org kat luar negaa pun terima dgn cadangan rosmah n kagum dgn dia.. Ko jekes kan sial sbb ko xdpt layanan mcm dia

      Delete
    3. Rosmah tak kan tersungkur sbb dia bijak.. Lain lah kak jijah tu... Tgk mcm mana irg kagum dgn kepandaian dia... Aku salut lah kat dia

      Delete
  27. Mmg kak jijah dgn abg juburi tension tgk pic2 ni semua... Haha padan muka kome

    ReplyDelete
  28. mulia sungguh kak ros kita nie ya....setakat gambar mcm nie...sokongan pada pr tak pernah padam......

    ReplyDelete
  29. WAAAHHH ... MAU JIJAH BAKAR BAS ANWAR NI. GILA KO ... MEM ERDOGAN BERSENDA GURAU NGAN MEM NAJIB ... TERBAKAR NI.

    ReplyDelete
  30. Anwar Ibrahim pula sering memberitahu Perdana Menteri Turki amat membenci Najib Abdul Razak. Bahkan diuar-uarkan juga kononnya dia dan isterinya adalah sahabat rapat Racep Tayeb Erdogan.

    ReplyDelete
  31. aku nak tergelak baca komen2 PR yg bodoh gila nk mmpos nie...apa kaitan PRU13 ngn gamba nie weyh? hampa dh x betol pa?

    ReplyDelete
  32. gambar yang membuat jijah panas punggung..ke akraban rosmah dengan emine menepis segal dakwaan anwar yang kononnya perdana menteri tersebut benci najib..tapi segal dakwaan meleset..

    ReplyDelete
  33. Si badak pendek pakai kasut tumit tinggi nak nampak tinggi.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!