CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Thursday, November 22, 2012

GEMPAR BERAPI! ZURAIDA MAK LAMPIR NAK CUBA RASUAH SEL13.COM

Terkujat aku beb bila baca apa yang didedah sel13.com ni:

Kami mendapat maklumat sejak semalam ahli parlimen Ampang, Zuraida Kamaruddin dan suaminya cuba menggunakan pelbagai pihak untuk mencari kami.

Nasihat kami, tidak perlu cari kami. Kami tidak berminat untuk berunding dengan kamu. Sila simpan wang kamu!

Lebih kurang 40 hari lagi tahun baru akan muncul. Lebih baik kamu simpan wang itu untuk membeli kenderaan baru sebagai melengkapkan koleksi kenderaan sepanjang kamu bergelar YB.

Daripada kamu membuang masa untuk mencari kami adalah lebih baik kamu gunakan masa itu untuk berkongsi ‘rahsia kejayaan’ kamu dengan pengundi-pengundi Ampang.

Kami di sini juga akan memainkan peranan kami untuk menolong kamu dengan menceritakan kepada dunia tentang ‘rahsia kejayaan’ kamu.

HOUSE PK: Wahai Mak Lampir, sekiranya kau todak bersalah, kenapa kau menggelupor cari sel13? Nak rasuah ya? Flying Kick pun ada kjisha pasal kebabian Mak Lampir, si Bibik yang menjadi Ahli Parlimen Ampang ni. KLIK SINI

46 comments:

  1. apa laa korang ni kan dia beli kete tu dengan duit menabung..selain daripada jual buah dipekan ampang dia buat part time urut batin kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meme ada geli2, nanti pecah butir bersembur abis

      Delete
    2. Yang Ali Rostam ketua menteri Melaka yang telahpun dijatuhi hukuman bersalah kerana merasuah tak la pula hangpa suruh jangan mengundi atau tolak dia sebagai wakil rakyat. Hangpa ni betoi ka tak boleh terima rasuah? Nampak hangpa ni mcm kuat berlakon dan main politik sampah ja ni .... :-)

      Delete
  2. Macamana org Ampang boleh pilih mak lampir bomoh hantu raya ni sbg MP, aku pun tak tau. Agaknya org Ampang dah kena nasi kangkang mak lampir ni, kalau tidak pun dah diberi minum air kencing oleh mak lampir bomoh hantu raya ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sahlah tu anon 4.11 pm oi org2 kat ampang ni dah kena bomoh sampai dah tak nampak kejahatan si mat lampir ini.

      Delete
  3. Mak Lampir ni pernah baling poster undi dia tahun 2008 depan rumah aku. aku ambik aku lempar balik kat dia yang muka huduh tu. Sib baik tak kena kepala dia..hahahaha,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bgs tindakan anon 4.26 pm ni, kan elok kalau kau lempar kat muka mat lempir tu aje baru padan muka dia.

      Delete
    2. hahaha...lawak sungguh,saya pun akan buat begitu...tapi kat johor ni belum lagi jumpa mak lampir cam ni..

      Delete
    3. Patutnya baling taik

      Delete
  4. kalau mat lampir ni menabung sampai ke tua pun tak mampulah beb nak beli kereta mewah tapi kalau ada org sponsor mungkin ye. jadi YB tapi penyamun tarbus.

    ReplyDelete
  5. malaun ni bukan buat kerja pun ,kerja dia melalak sana-melalak sini macam anjing , lepas tu buat demontrasi , lepas tu buat billboard muka dia besar-besar .. dengan hanya sepenggal sahaja kereta dia dah berderet .. bukan calang-calang tau volvo dan Mercedez tu ... aku ingat orang Pakatan ni kena zalim pasal hari-hari dalam ceramah melalak macam anjing kata kena zalim dengan BN , kena tindas denga BN .. rupan-rupanya perut mereka lagi besar sebab banyak sangat duit , rumah pun duduk umah besar-besar .. kalau kerajaan BN zalim takkan mampu mereka pakai kereta mewah dan duduk bungalow

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg terbaiklah apa yg anon 4.57 ini katakan, aku sokong habis dgn kenyataanya.

      Delete
    2. Anon 4.57 PM

      masalahnya pembangkang buat benda yang sama , tapi BN tidak pernah maki hamun lihatlah si Anwar sendiri adakah MP/ADUN UMNO biasa tanya pasal kekayaan luarbiasa yang dimiliki olehnya. itupun Anwar heboh canang satu dunia kononya UMNO/BN rasuah, kroni, nepotisme. barang ini semua adalah dilakukan oleh Anwar sendiri.

      Delete
  6. Mak Lampir kena nombor 6D..jackpot.bomoh Indon kirim suruh beli..wakakaka

    ReplyDelete
  7. AKU DAH KEJA BERTAHUN2 PUN X DPT KETE MEWAH CENGGITU...

    ReplyDelete
  8. amboi makcik zuraida bukan main lagi terjerit2 tu...

    btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

    ReplyDelete
  9. Pemimpin2 Fuckaton haramjadah, baik dari PAS mahupun dari PgayR adalah contoh paling musibat kepada anak2 bngsa. Cuba kita renungkan:;
    Anwar Zionist hanya dgn menjual maruah diri, sanggup menjadi perkakas buat Yahudi Zionist Neocons, walaupun tak berkerja mampu beli rumah mewah dianggar berharga RM7juta, kereta2 mewah berbiji, belum lagi wang harami dalam dan luar negara.
    YB Assmin dgn menjual aiskrim dan lendir bole dapat Kereta Ferrari dan kemewahan hidup.
    YB Mak Lampir hanya jual buah bole mampu beli kereta Volvo dan Merc.
    Osetat Badigol dgn buat Kaunseling 3pagi bole mampu banyak bini, siang hari pukol bantai isteri depan anak2, malam pukol isteri tetapi dalam bilek. Osetat pasir berdengung lah katakan.
    YB Nizar Komunis yg hanya kerana tergila gila kereta Kamiri, sanggup jual tanah Perak dgn kaum komunis baiDAP, orang Melayu datuk nenek berkorban nyawa membela bumi Perak, dapat geran tanah 99tahun saja, tetapi kaum yg lain diberi geran tanah sampe kiamat.
    Inilah Keadilan, transperansi,demokerusi, tulus dan ikhlas kepala bapak pemimpin2 Fuckaton haramjadah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam ni punya haram jadah pun ada melayu lahanat yg masih nyokong pgayr. Otak letal kat lutut. hark ptuih

      Delete
  10. mak lampir-mak lampir dah takda kerja lain da kot..banyak plak kereta mak lampir nie mewah-mewah pulak tu..

    ReplyDelete
  11. Inilah tindakan bijaknya sebelum pengundi menendangnya keluar dalam pilianraya anti, kalau kalahpun, dia sudah jenuh dengan kemewahan.

    ReplyDelete
  12. Memang dia ada buat part time job untuk menambah pendapatan ,dia bekerja jadi pelakun memegang watak hantu ....ha..ha..ha tak payah makeup pun dah menyeramkan...

    ReplyDelete
  13. Camne orng Ampang boleh pilih Mak Lampir ni jadi MP. Ampang kan kawasan bandar terdiri daripada orng2 profesional, businesman. Kira kawasan orng2 klas atasan lah. Dia orng pilih MP pakai kepala otak ker kepala lutut. Tengok muka jek dah tak selera, background akedemik lagi la jauh. Pelik sunguh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. org ampng org bngsar bodoh ??? sbb pilih penjual ubat/buah . mereka ni akn jadi gila bila tak jadi yb nxt election- is ok utk yang berbaubusok zuraida (YB)dulu aku supply buah kekamu dah 4tahun aku simpan buah bila kamu jadi ybb nnti bila no more ybb aku akn supply stock yg aku simpan TAPI DAH BUSUK ELOK JUGAK BUAH BUSOK BAU KAMU PUN BUSUK- ngamla wal asal balik usul

      Delete
    2. betul tu tengok muka pun dah tahu jenis otak bingai hairan sungguh orang ampang boleh pilih die jadi MP..nak bagi lingkup ampang pulak ke wei

      Delete
  14. http://gigitankerengga.blogspot.com/2012/11/sokongan-melayu-meningkat-pr-dijangka.html


    wakakahkah ngakak saya guling guling saat baca ini infor ya. ternyata ya Partai setan melayu amno udah mau dikuburin ya. Aduh bisa modar ini setan melayu amno ya.

    ReplyDelete
  15. http://jalanpulang1978.blogspot.com/2012/11/habis-indonesia-buka-siasatan-kes-rogol.html

    wakahkaha kah ini lagi kasus ketua setan melayu amno bisa dibekok ole pemerintah indo ya. kamana sih kamu mau lari ya. kasian ya folower setan melayu amno cuman bisa cium pantat ketua setan aja ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya bener. . Kalo pemerentah indonesia bisa korup. . Apa bener ada syaiton dikalangan DINAS. . Bagaimana seh. . Ustaz diIndonesia yg membela pak Gusdur. . Apa an dia mulus dan tulus. . .!!!????

      Delete
  16. http://aiyangdisayang.blogspot.com/2012/11/ini-komen-dr-maza-berkaitan-mendoakan.html


    wakakakakaka guling guling saya liat ini vidio ya. bapak kiai islam udah kasi malu ya sama itu uztas setan melayu amno ya. kasian ya bapak ustaz setan melayu amno suka cium pantat dia itu partai setan melayu ya. gak ada iman ya itu setan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bapak udah sesat loh. Setan itu ngak ada bangsanya. Dalam kitab apa yg bapak baca yang jumpa ada setan melayu, setan cina, setan indonesia. Setau saya setan itu ada dua, jin dan iblis. Ngak ada setan berbangsa melayu. Jika udah sesat makanya belajar yg bener. Ngak payah ngajak orang lain ikut sama sesat dong.

      Delete
    2. DIA LAH SETAN!!!!!!!!!NI CINA BEB BACA AYAT DIATAS "saya liat vidio ya ""kiai"" confirmed cina - HEY PANG YOW LU CHOO MA LU PHO HOW SEE LA MA LU LOWPO CHEPHET HOW PO HOW ???

      Delete
  17. tengoklaa..

    puak2 pakatan punyala kata kerajaan zalim..

    tapi..

    dalam zalim2 tu, dapat jugak dia rembat kereta 4 bijik..maaanyak cilakak punya orang!

    ReplyDelete
  18. tolong la indon jugak korang tak lepas ke sanggup jadikan die pemimpin..
    tak layak kot dengan personalitinya macam apa je dok terjerit macam perempuan takde maruah...
    takde pelajaran pulak tu comform-comform senang dijual...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah mentaliti pakatan mmg murahan dan bengap

      Delete
    2. bukan confom senang dijual tetapi senang dibeli.

      Delete
  19. Asalkan bukan mamak hitam legam, cucu cicit pariah. Ingatlah pesan ini: jauhi mamak dlm apa cara sekalipun. kalo nak mandi d kolam renang, pastikan tiada mamak d dalamnya. Kalau termakan masakan mamak, segeralah berjumpa doktor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe jugk daripada bangsa cina makan babi tu..cina bangsa paling pengotor didunia ini..oppppssss lupa melayu mcm ko suka kan jilat punggung dorang..

      Delete
    2. tempoyak basi. sekurang2nya badan cina tak hapak mcm mamak. Kulit pun putih sihat, tak mcm mamak dipenuhi pelbagai bakteria berbahaya sampai hitam legam kulit. Tiap kali mamak masuk dalam pejabat, habis satu pejabat bau hapak.

      Delete
    3. Mamak tsk mskan babi. Lepas ni ksu bole la makan babi n kesat lubang tsik kau dgn tisu paper. Bofoh bsghal

      Delete
  20. kita tak boleh tuduh sesiapa.Kita sendiri tak tahu apa tujuan zuraidah nak jumpa..tp kalau memang nk bg "sesuatu" untuk tutup mulut, maknanya ini penggal terakhir zuraidah jd adun.

    ReplyDelete
  21. http://www.kedahlanie.info/2012/11/kes-menteri-rogol-amah-duta-dan-polis.html


    kenapa sih ya , kalo ketua setan melayu amno perkosa bibik gak ada sekor folower setan melayu amno mau dia diselidiki ya, ternyata menafik ya ini setan setan kuli melayu amno ya. wakakakaka..dasar bajingan lo kalian ini.

    ReplyDelete
  22. http://www.pencacai-semalaysia.com/2012/11/panas-mengapa-zahid-hamidi-arah.html

    waduh pak gimana ya ini kalo dibilang partai setan melayu punya demokrasi. ngomong aja gak bisa ya. busuk hati ya ini setan.

    ReplyDelete
  23. http://aiyangdisayang.blogspot.com/2012/11/umno-mengkhianati-umat-islam-gaza-tgn.html

    ini gak bisa dibiarin lagi ya. liat ini kejahatan partai setan melayu amno ya kayak anjing kurapan aja dia ya. hancur sama setan melayu amno ya.

    ReplyDelete
  24. http://pascawanganbukitsentosa2.blogspot.com/2012/11/alhamdulillah-pengakuan-yb-dap-lebih-4.html

    waduh pak ini bener ternyata ya kalo dibanding sama itu cua sulik itu diterbiya sama partai setan melayu amno ya kayak cium pantat aja ya itu cua su lik.

    ReplyDelete
  25. http://shalehudin.blogspot.com/2012/11/ini-baru-gambar-permulaan-kahkahkah.html

    ini pak rafizi memang dia punya marwa dan harga diri ya, saya salut sama dia kerna dia emang dia orang melayu orisinil ya. melayu kayak gini ya orang melayu malaisia harus ada ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bapak udah kepanasan ya? Terlalu kerap bapak mengunjungi portal ini berbanding portal pembangkang sendiri. Apa bapak tidak yakin akan ada org yg melayari portal pembangkang hingga terpaksa menyiarkan artikel pembangkang disini?

      Delete
  26. Padan lah macam biasa tengok jer muka ni....penjual buah rupanya! Rupanya BIBIK yang selalu menuduh kezaliman BN/UMNO ini dapat hidup dengan senang yer di bawah kerajaan yang zalim. Amat memalukan warga Ampang tidak dapat membezakan antara permata dan batu di tepi jalan!!!

    Tibalah masanya untuk menghapuskan MP yang tidak tahu berterima kasih yang dia diberi peluang hidup mewah di negara yang ZALIM ini. Tu lah...mulut laser punya pasal kan asal-usul awak sudah dilondehkan!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!