GEMPAR BERAPI! KEBODOHAN RAFIZI THE PARROT MEMBUATKAN NEELOFA TERCIRIT DALAM SELUAR!

"I'm just Anwar's idiotic parrot" says Rafizi when he was confronted by reporters who felt cheated!
Setelah ketiadaan Ezam, Anwar kehilangan suara lantang untuk mengkritik kerajaan dan BN. Ruang kosong tersebut cuba diisi oleh Cikgu Badr dan Sam Ketot, namum aura kedua-dua pencacai muda Anwar tidak dapat menandingi kepetahan dan kelantangan Ezam.

Kejahilan Rafizi mengenai perkembangan isu semasa kerana terlampau percaya kepada Anwar menyebabkan Rafizi tersilap fakta, pendidikan di Turkey bukan 100% free

Namun takdir menentukan segalanya……..cheeeeewah…..berpuisi pulak aku. Apabila video Anwar melanggan China Doll tersebar, Rafizi nampak satu peluang terbaik melonjakkan namanya sambil-sambil mencuba untuk cium bontot Anwar dengan membawa bukti untuk menafi. Malangnya bukti yang dibawa oleh Rafizi memakan diri.


Taktik Rafizi menggunakan waktu di Twitter untuk nafi kaitan Anwar dengan video China Doll akhirnya memakan diri-sendiri, terima kasih Rafizi kerana membawa bukti kehilangan Anwar dua jam di Twitter adalah waktu yang sama Anwar bercengkarama dengan China Doll
Selepas video tersebar, dengan pantas Rafizi berkata, “Pada dan ketika itu Anwar sibuk bertwitter”. Namun penafian pantas Rafizi memakan diri sendiri, terbukti Anwar hilang lebih dua jam dalam Twitter. Paparan waktu dalam video China Doll membuktikan dua jam Anwar hilang adalah waktu yang sama Anwar bercengkarama dengan China Doll.

Bukan soal kesahihan video China Doll yang menjadi isu utama dalam posting aku kali ni. Tak perlu aku cerita panjang pasal video tu sebab semua orang dah tahu, lagipun Anwar sendiri pung mengaku, MUKA MACAM SAYA.
Anwar says "Muka macam saya" ... of course, and Eskay is willing to testify
Apa yang aku cuba nak cerita ialah, si Rafizi The Idiotic Parrot sentiasa mencari isu untuk menghangatkan suasana politik sambil-sambil mencuba untuk menarik perhatian Anwar Ibrahim. Namun, telah terbukti banyak kali taktik Rafizi memakan diri sendiri.

Terbaru adalah pendedahan Rafizi yang mengkaitkan anak Nazri Aziz dengan Michael Chia bersandarkan bukti bergambar dan bervideo sebuah kenderaan sahaja.




Apa punya benak si Rafizi, video yang sama nak dijadikan isu, video yang terang-terang muka Anwar dia buat-buat bisu

Nasihat aku pada Rafizi The Idiot Parrot, berhati-hati bila mainkan isu berdasarkan bukti gambar dan video sahaja. Kini serang balas telah dilakukan oleh The Flying Kick, MIM, RBF dan MyMassa.

Jika gambar SUV berulang alik masuk ke kawasan residence sebagai bukti tetapi tidak mempamirkan kelibat individu-individu yang Rafizi cubakaitkan, maka cukup terang lagi bersuluh Rafizi adalah antara manusia munafiq. Namun bagi ianya aku tidak pelik kerana Rafizi juga bertuankan manusia yang paling munafiq bernama Anwar Ibrahim.

Telah aku ingatkan tadi, Rafizi jangan cuba bermain api. Selepas siding media, Rafizi dan Tian Chua seolah-olah membiarkan para pemberita membuat persepsi.

Persoalan aku kepada Rafizi, bagaimana pula dengan video Anwar dan Eskay menaiki SUV dan terus panjat ke bilik untuk Anwar bercengkarama dengan China Doll.

video
Ni baru real, boleh nampak Anwar dan Eskay panjat lift sebelum Anwar panjat China Doll

Video ini pula tidak memerlukan para pembaca membuat sebarang persepsi kerana cukup jelas dan nyata sekali manusia tersebut adalah Anwar Ibrahim berdasarkan bukti:

Mirip wajah yang telahpun diakui oleh sendiri oleh Anwar.

Ketepatan dan keselarian waktu Anwar hilang dua jam dalam Twitter sama dengan waktu CCTV di parking lot dan waktu dalam video China Doll.
Diakui sendiri oleh Eskay yang juga kelibat beliau kelihatan dalam video tersebut.

Jam Omega yang mana Anwar dan Azizah masih tergagap nak jawab

Anwar tidak berani dengan tindakan undang-undang.

Kini terbukti, keceluparan Rafizi bukannya untuk menegakkan yang hak, tetapi hanya untuk menghangatkan suasana di samping cuba menarik perhatian Anwar. Lagi menyedihkan, setiap percubaan sentiasa mempamirkan kemunafiqan. Dan lebih malang lagi, kebodohan Rafizi sentiasa memakan diri sendiri. 

61 Responses to "GEMPAR BERAPI! KEBODOHAN RAFIZI THE PARROT MEMBUATKAN NEELOFA TERCIRIT DALAM SELUAR!"

  1. Bro, aku dah tengok video Rafizi kat RFB, and I knew you would come out with something.

    Kalau Rafizi boleh kata kat pemberita, "you have brain, you judge", maknanya Rafizi bukan setakat tak ada brain, tapi ada mata sengaja buat2 buta bila tengok video Anwar dgn China Doll. Dan akal Rafizi tercirit dalam seluar (bukan seluar Neelofa) sebab tak mampu nak mnilai.

    Mmg betul hang kata, Rafizi adalah produk munafiq terbaik yang dilahirkan oleh bapa segala munafiq bernama Anwar.

    ReplyDelete
  2. Bagus satu percubaan yg agak baik dr rafizi walaupun tak blh dijadikn bukti.walaupun aku org umno peyelewengan sama skali aku tak setuju biarpun ds najib skalipun dedahkan lah.lain kali rafizi patut cari bahan yg lebih tepat sekurang kirangnya sprti video anwar ibrahim atau vedio nik ajis maki hamun itu agk menyakinkan.

    ReplyDelete
  3. Dah habih cerita lembu timbul pula cerita SUV dipinjam oleh anak Nazri........bila lak Rafizi nak dedahkan identiti sebenar pelakon filem porno

    ReplyDelete
  4. Tabloid murahan UMNO. Kesian tak da modal

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape yg murahan skang nie??? umno ke fuckatan..... dah la buat citer palsu pastu salahkan umno sebab x de bukti kukuh.........

      Delete
  5. kesian Nelofa....tak pasal pasal dia di kaitkan dengan cerita ni....apa salah dia ???

    ReplyDelete
  6. Rafizi LEMBU dah terlalu terdesak nak jadi MP bro.... caranya cipta beberapa banyak fitnah yang boleh, tunjukkan diri dia hero.... tapi tersilap rupanya ZERO... yilek pocik..

    LOSER...!!!! L L L L L L

    ReplyDelete
  7. UMNO tak habis dengan sandiwara seks walhal orang dah jemu sodomy1, sodomy2 dan lain-iain. Memang tepat pengakuan oleh mantan PM kita yang dihormati serta dikasihi,Tun M bahawa Parti umno itu ialah parti setan. Taubatlah umnoputra!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamu ni tak habis-habis untuk menjahilkan diri dengan tak belajar betul betul Bahasa Ingeris masa kat sekolah dahulu sampai peribahsa dan kiasan yang mudah tu pun kamu tak paham. Kerajaan dah bagi kemudahan banyak untuk Pendidikan tapi kamu masih lagi memilih untuk menjadi bodoh. Kamu juga derhaka kat Ibu bapa kamu dengan malas belajar padahal mereka dah beri pelajaran cukup-cukup. Ibu bapa kamu juga derhaka kat datuk dan nenek kamu sebab ibu-bapa kamu juga gagal untuk mendidik peribadi yang baik kepada kamu iaitu cucu mereka. Kamu lebih suka menjadi sahabat syaitan sebagai agen huru-hara bersesuaian dengan ajaran dan seruan Nik Aziz. (apa yang Nik Aziz cakap bukan simpulan bahasa atau kiasan tapi percakapan jelas ye - bezakan dengan Tun. Dan sudah terbukti sebab syaitan tu namanya DAP dan Anwar - syaitan tidak semestinya dari kaum Jin sahaja). Kamu juga sepatutnya tidak dibenarkan untuk membiak atau jika sudah membiak jangan mengawan lagi hendaknya sebab kamu akan menyebarkan kebodohan kamu kepada generasi akan datang. Tapi kalau sunyi tak ada anak sila biarkan kucing kamu mengawan. Lebih baik bela kucing dari ambil anak angkat misalnya. Cukuplah setakat kesilapan ibu-bapa kamu dalam mendidik kamu. Harap kamu faham la . sudah-sudahlah menjadi bodoh. Taubatlah!!!

      Delete
    2. aq rasa ko lah yg patut bertaubat anon 9.23... ko tau x beza video yg asli dgn edit????? klu x tau baik ko jgn komen nK MERAPU KAT BLOG NIE.... nak muntak aq membaca komen ko yg makin hari makin mengarut nie......

      Delete
    3. Better the devil you know, kalu mung dop pehe biar aku translate, baik berkawan dgn ore kita dah tahu jahat, drp berkawan dgn ore berlagak alim macam lebai2 munafiq PAS, dekat ceramah sibuk cerita pasal moral, tapi bila nuar tunggang chinadoll, lebai2 munafiq PAS diam seribu bahasa.

      Anon 11.35 terbaik.

      Delete
    4. Saya rasa awak ni bukan orang Melayu. Entah-entah Tersa Cock ke, Tian Chua ke...

      Delete
    5. Bedah, Abg Man nak mamam tetek Bedah macam Abg Jib mamam tetek Akak Ziana kat Port Dickson dulu boleh tak? Abg Man janji Abg Man tak mamam kasar-kasar yer.... Plz syg, lepas ni kita nikah yer... -Abg Man, Ayahanda 3 Line Kubang Pasu-

      Delete
    6. kepala hatok bapak kau... mengaku Ayahanda 3 line... cakap macam org tak sekolah... ade hati nak jadi Ayahanda 3 line.... Ayahanda bapak ayam layak untuk kau Anon 8.11 pm... Ayahanda tak bercakap macam orang bodaoh macam kau.... kalau dah Ayahanda bodoh macam kau... yang kat bawah tu bodoh apa... bodoh piang... org PR confirmed bodoh piang bai.....

      Delete
    7. Jangan senang ja ngaku ayahanda. Jangan burukkan 3 line dengan kesyaitanan kamu. Kami 3 line yg original x akan bersikap macam tu. Tolong jangan burukkan 3 line dengan pengakuan tu. Kalau hebat tunjukkan diri.

      Delete
    8. Anon 8.34 pm & Anon 11:39 pm, jangan sesekali burukkan Abg Man,ayahanda kami. Sanggup korang pertahankan Kak Bedah dan memburukkan silaturrahim. Kalau berani kita jumpa one by one -Abg Long & Kak Long 3 Line Pusat-

      Delete
    9. Anon 12.49 am... jangan sibuk menjual je... kalau di beli nanti buruk padahnya... dah puas ke hidup di dunia ni... dah banyak ke bekalan ke akhirat.... Abg Long & Kak Long 3 line pusat- pun ade satu nyawa je... tak yah sombong... kena buku dgn ruas.. nanti baru nak menyesal.. takde guna nya... aku takde line2.. cuma aku bagi kau pilih nak yang mana satu... duduk diam2 atau terus duduk diam.... p/s: kalau barang murah memang selalu di jual atau di lelong...

      Delete
  8. Keling pra memang kamu nu kerturunan hamba abdi ada mata buta ada telinga tuli dah terang gerbolan perompak negara mengabiskan harta raayak lagi kamu nak sokong,kalau macam tu kamu main buntut mak kamu lah mamak cibai

    ReplyDelete
  9. Tahniah pada Saudara Rafizi kerana berani dan pandai untuk membongkarkan penipuan puak umno. Kalau bukan kerana Rafizi, sudah tentu negara tercinta kami akan diper'lembu'kan oleh umno. Rafizi, tolong kasi banyak lagi cili sama dia orang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. membongkarkan penipuan??? Tak nampak pun.... menampakkan KEBODOHAN Rafizi LEMBU ade la...

      Delete
    2. Rafizi, malu nak pakai nama sendri?

      Delete
  10. Kak Bedah mulut dan puki busuk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sebusuk mcm ko la....ko bukan mulut busuk je tapi hati pun busuk gak.... ye lah... baik buruk pun ko x tau nak bezakan...........

      Delete
    2. Bedah, Abg Man nak mamam tetek Bedah macam Abg Jib mamam tetek Akak Ziana kat Port Dickson dulu boleh tak? Abg Man janji Abg Man tak mamam kasar-kasar yer.... Plz syg, lepas ni kita nikah yer... -Abg Man, Ayahanda 3 Line Kubang Pasu-

      Delete
    3. ni lagi satu statement org bodoh... kalau ade bukti tunjukkan la... bukan cakap macam budak tak sekolah... nak cover line tuduh org macam si lembu tu... apa barang bai.... mengaku Ayahanda... Ayahanda Danok boleh la kau kalau perangai macam ni... kat Danok banyak Ayahanda macam kau... Ayahanda Sundal...

      Delete
    4. Kak Bedah jalang tua...muka macam bapok tua...

      Delete
    5. Anon 8.34 pm & Anon 11:39 pm, jangan sesekali burukkan Abg Man,ayahanda kami. Sanggup korang pertahankan Kak Bedah dan memburukkan silaturrahim kita. Kalau berani kita jumpa one by one -Abg Long & Kak Long 3 Line Pusat-

      Delete
    6. pi belah la lu dgn ayahnda2 lu org klaw nak memecah belahkan melayu...lu org 3line yg dah xde line...pi mampus hang..xde respect langsung...memang rafizi tu lembu...bercakao menuduh pada dasar tp satu bukti pun xde..setakat tuduhan dasar nak ambek undi xpayahla nak sembang....u got brain, u think...klaw lu xboleh pikir lu serupa jek lembu rafizi yg dasar lembu....rafizi fail kat selangor dan tarik diri dr PKNS sebab kenapa???..sbb mmg die lembu dan hancurkan selangor yg sekarang

      Delete
    7. Anon 12.51 am ... lu memang bodoh piang.... Ayahanda yang tak sekolah ni yang nak kau pertahankan... kahkahkahkahhhhh... Ayahanda yg lucah ni yang nak mamam tetek kak bedah ni.... kahkahkah..... ini ke tahap Ayahanda 3 line..... bercakap sasau macam org gila... layak ke jadi Ayahanda.... last2 buat lawak paling bodoh piang... kalau berani kta jumpa.... jumpa nak apa bai.... aku belum pernah lagi berselisih paham dgn sesama muslim bai.... tak minat walaupun di ajak bodoh macam ni.... belum terbuka hati bai... insyaALLAH lain kali bai... p/s: ALLAH bagi kita satu nyawa je bai... jaga la sebaiknya... gunakan ke jalan yang baik dan di redhai... bukan utk mempertahankan Ayahanda Lucah lu ni....

      Delete
  11. APA YG RAFIZI NAK CAKAP SEKARANG UTK BACK UP ANWAR IGT SEPANDAI2 KAU MESTI ADA KEBODOHAN KERANA KAU BUAT KERJA JAHAT SEBAB TU TAK BERKAT LANGSUNG HIDUP KAU, YG KELAKARNYA SETIAP KALI RAFIZI NAK CUBA NAFIKAN TENTANG CERITA ANWAR SETIAP KALI ITULAH DIA TERMAKAN DIRI SENDIRI. ALLAH TU KAN ADIL.

    ReplyDelete
  12. Cukup2 sudahlah dgn penipuan rafizi dan anwar ni, sebab setiap kali nak menipu mesti terbongkar cerita betul punya. dah sah2 muka anwar lagi nak nafikan ke, atau nak cakap org2 umno yg buat dajal pakai topeng mcm muka anwar tu.

    ReplyDelete
  13. JANGAN ANGGAP SEMUA ORG BODOH KAT DUNIA NI, SEPANDAI2 TUPAIMELOMPAT AKHIRNYA JATUG JUA KE TANAH SAMALAH SEPERTI ANWAR ALJUBURI NI, TAK MALU KE DIA DGN KELUARGANYA YG TERLALU GILA SEKS SAMPAI DGN CINA DOLL PUN DIA TIBAI BETAPA HINANYA INSAN NI, MACAM MANA NAK JADIKAN SEORANG YG MUNAFIK SEBAGAI PEMIMPIN UTK MEMIMPIN KITA .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo bantai china doll tu pada aku bleh faham lagi.... Tapi tibai bontot jantan ni memng tak bleh trimer... kapal singh yng sikit punya handal undang2 pon konpem suh dia bertobat.... tak malu ker nak dijadikan pemimpin kepada negara islam... lawak satu dunia weiiii.... bill clinton pompuan isap kote dia pon kena tendang beb...

      Delete
  14. memang kantoilah kau kali ni rafizi, kau kata on twiter dlm 2 jam tu tapi nyata bukti depan mata kita semua dlm dua jam tukah anwar sedang berasmaradana dengan cina doll kerana anwar tak online dlm 2 jam tu, tgk akhirnya penipuan rafzi memakan diri sendiri kalau rafizi tak sedar lagi akan kejahatan dia lagi aku tak tau nak kata apa lagi.

    ReplyDelete
  15. dah la edit video pun mcm sial pastuada hati nak mengiakan apa yg dia rasa palsu tue... mmg muka jamban x tau malu betul la rafizi nie....

    ReplyDelete
  16. Inikah yg dinamakan Pengarah Strategi PKR, setiap strategi memakan diri sendiri. Jika PKR sebuah kapal, dah lama tenggelam macam Titanic.

    ReplyDelete
  17. yeaaa.
    nik aziz nate!!

    ReplyDelete
  18. "I give it to you, you judgelah, you have brain, you're good reporter, you judge..." bagaimana dgn video yg dikemukakan oleh Datuk Eskay? Sudahkah saudara Rafizi judge?

    ReplyDelete
  19. sebarlah mcm2 video & keburukan PR. Biar mahkamah kata Anwar bersalah dgn cukup bukti2 kukuh. Sebarkan juga skandal2 pemimpin2 PR yang lain beserta dgn bukti2 sekali. Biarkan juga Anwar mengaku meliwat & melanggan cina doll.

    Semua itu tidak akan mengubah pendirian kami bersama2 dgn PR. Umngok MEMBUANG MASA menyebar segala macam skandal pemimpin PR walau pun ia benar. Sebab ia hanya menambah sokongan kami kpd PR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maknanya mengaku la tu Anwar tunggang pelacur, kesimpulannya pemimpin tertinggi PR manusia tidak bermoral, tapi pencacai tak kisah punya.

      Delete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. eh jijik kot...
    macam-macam jijik punya perangai anuar nie...
    macam nie ke rupanya nak mentadbir wei..
    tak de moral tak de sifat malu tak layak langsung kot..
    aku memang benci tengok muka anuar nie dah pun...
    cepat-cepat jatuhkanya..
    rafizi punya kebodohan telah menunjukkan betapa bodohnya pakatan hahahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu saya pernah beritahu mamat ni, yang dia cuma pandai tapi tak cerdik, dia dan puak puaknya maki maki saya. Dia cakap besar sebab mulutnya luar biasa besar.

      Delete
  22. rafizi nie buta ke apa..nak edit konon asal tak edit letak muka ko je..lagi bagus..mangkuk tapi bagus gak ko panaskan semula isu nie..biar orang tengok rupa pak haji anuar macam mana hehehe..

    ReplyDelete
  23. Budak rafizi ni memang bodoh, kau bagi reverse questions pd reporters supaya judge sendiri, ni perspesi bodoh...tak de bukti langsung, nak fitnah tapi bodoh....otak kau pun samacam bos kau...putar alam....

    ReplyDelete
  24. Kambing2 Jampari mengembek kat sini hahaha
    gamaknya lari dari kandang kot...
    Kesian lak baca statement melalut..Husam bagi makan plastik ker hahahaha...

    Nak kata sewel nampak mcm bagus jer...nak kata biol, boleh menulis...nak kata bengap, tapi ada otak....nak kata sasau, tapi boleh lontarkan fikiran...

    Tapi kalau tak der puak2 ni x best ler...mesti kena ada, kalau tidak kita x dapat nak berseronok ngan org2 sasau,bengap mcm puak2 pencacai ni hahahaha...woi puak2 PR keep it up..best layan org gila nih hahahaha.

    ReplyDelete
  25. bila la rafizi babi ni nak masuk penjara? bosan dah aku tengok muka nate ni!

    ReplyDelete
  26. Parpu Kari nak jadi anak angkat Nazri mungkin boleh dapat Hummer yang disponsor jugak...UMNO parti rasuah yang disokong oleh oleh orang-orang yang bodoh dan jahil seperti ParpuKari

    ReplyDelete
  27. nazri tu dah fail jaga keluarga dia. tgk jer lah perangai anaknya nedim, sebijik mcm syaiton. suka pukul org, ada pic berpelukan dgn perempuan separuh bogel, terlibat kes pembunuhan, tapi terlepas mcm tu saja, sbb bapak dia menteri undang2.

    Puki neelofa pun boleh kecut lari kalo tengok anak-beranak ni, sampai tak sempat celup jari dalam lubang puki neelofa yg masam & berlendir tu.

    ReplyDelete
  28. cayalah himpunan kebangkitan rakyat dihadiri oleh semua kaum. Inilah buktinya Pakatan diterima oleh melayu, cina, india & yg paling penting, ia menunjukkan yg Pakatan tidak mengamalkan perkauman spt yg didakwa oleh Umngok selama ini.

    Kalo umngok BN yg mengadakan himpunan, ia hanya dihadiri oleh melayu purba umngok, melayu katak Perkasa & melayu samseng Pukida. Ini sdh cukup membuktikan yg umngok ini cuma utk golongan melayu yg terencat akal & ketinggalan zaman.

    Sedarlah umngok, zaman bersamping & pakai songkok sambil melaung hidup melayu sdh berlalu. Ia akan digantikan oleh melayu moden, pragmatik & inovatif d bawah Pakatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Himpunan kebangkitan rakyat hanya dihadiri oleh beberapa kerat lebai karat PAS sahaja ,mana ada cina DAP dan penyokong PKR pun beberapa orang sahaja...kalau PAS anjurkan perhimpunan hanya Pak Lebai karat sahaja yang datang.....zaman kopiah Pas dah berlalu Melayu sekarang dah moden ,pragmatik dan inovatif dibawah BARISAN

      Delete
  29. Kepala otak kaulah ano 12.04, pr tu melayu moden prakmatik!!, nak gelak aku. Kau ni mesti cina dap menyamar, atau melayu pkr yg bodoh piang....

    ReplyDelete
  30. Apa salah lelaki cari pelacur ? Satu nak beli dan satu nak jual jadilah ! Cara sewa sementara lebih baik daripada khawin banyak isteri. Ada duit tak tahu pakai apa guna duit banyak ! Jangan salah dia ini sudah ditakdirkan.......

    ReplyDelete
  31. bodoh nk mampos rafizi lembu ni,perangai dah lah cam sial.
    ko x payah lah nk spin cerita tuk selamatkan peliwat sial tu,lagi ko spin lg si peliwat tu n ko kantoi.
    nmpk sngt kebodohan rafizi ni,dari kepala sampai ke ekor semuanye bebal dan bodoh.
    dah mmg terang2 dalam vido tu si anuwar peliwat,mmg time 2 jam dia hilang dari twitter adalah time dia menunggang chinadoll.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
  32. Ha ha ha ha..........memang lawak le parpu.....susah nak cari pelawak macam nko ni......ini lawak peringkat vavi hutan....com...bila nak masuk rajalawak, jangan lupa bawa pencacai nko skali kat sini baru ada uuum@hok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko la pelawak pukimak anon 3.51.... org cerita benda betul ko ingat lawak... itulah ko dari kecik x nak belajar.. bila dah besar menyusahkan org... citer betul n palsu pun ko dah x boleh bezakan......

      Delete
  33. dah sah2 kat situ muka si juburi tu yg terpampang lg mau tukar cerita buat apa beb???
    tak payahlah pihak yg menyokong si anwar tu nak back up tuan korg tu lg dh ye..
    tak berguna pon sbb bnda yg benar bknnya kita blh selindung dh kn!!

    ReplyDelete
  34. dah terbukti..terbaik lah segala yang di pertahan oleh rafizi lembu sudah terbukti salah..si al juburi ternyata bersalah..bodoh lembu nie

    ReplyDelete
  35. memang layak lah bala yg di-turun oleh Allah SWT tu kpd org2 yg di-murkaiNya, iaitu org2 bebal yg mudah di-munafikkan oleh si-munafik, org2 bodoh yg mudah di-perbodohkan, di-tipu dan di=bohongi oleh si-penipu dan si-pembohongi....hahahahaha.

    ReplyDelete
  36. kesian keluarga nuar hancur sehancur-hancurnya, anak beranak sama je

    ReplyDelete
  37. klu kita tgk sejrah fuckatan rakyat nie semuanya mempunyai belakang yang kurang enak diketahui.. asal usul diorang nie semuanya boleh dikatan menggunakan org dalam utk masuk politik dan publisiti murahan utk popular dan meraih undi... cth terdekat rafizi lembu nie....

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!