ESOK TENGAHARI SEL13.COM AKAN DEDAHKAN LAGI SKANDAL PANAS PUAK PAKATAN HARAM!

Setelah sel13.com dedahkan skandal seorang bibik yang kini menjadi MP kat Ampang, KLIK SINI.

Esok mereka akan dedahkan lagi:

"Setelah seminggu berehat selepas mendedahkan kemampuan luar biasa ahli parlimen PKR yang mampu memiliki empat kereta mewah dalam tempoh empat tahun bergelar YB, esok kami akan kembali dengan satu pendedahan lagi yang juga melibatkan pemimpin pembangkang.

Siapa dan apa pendedahannya , sila tunggu jawapannya sebelum jam 12 tengahari esok di sel13.com.

Sekiranya apa-apa terjadi kepada laman ini sebelum kami sempat mendedahkannya esok, maklumat atau berita yang kami simpan akan disalurkan kepada beberapa blog lain melalui emel untuk didedahkan.

Laman ini pernah digodam beberapa bulan lepas susulan pendedahan surat kroni yang melibatkan setiausaha politik MB Selangor dan pendedahan kisah ahli parlimen Kuala Langat menghalau isteri dari rumah gara-gara bernikah lain.

Sejak seminggu lepas selepas pendedahan kisah kemampuan luar biasa Zuraida usaha menggodam laman ini bermula kembali. Namun setakat hari ini mereka masih belum berjaya kerana kami telah mempertingkatkan tahap keselamatan laman ini susulan serangan pertama beberapa bulan lepas yang didalangi oleh pihak-pihak yang berkecimpung dalam kumpulan jingga 13."


House PK: Aku dengar bibik yang dulunya menjual buah ni cukup main takut dia kat Parlimen sekarang. Dia datang pun curi-curi pastu dia lari balik dari Parlimen pun curi-curi gak, takut dia sekarang ni, yalah kalau wartawan tanya nanti apa si BIBIK buruk rupa ni nak jawab kan?

 So tungguuu...esok jam 12 tengahari di SEL13.COM!

9 Responses to "ESOK TENGAHARI SEL13.COM AKAN DEDAHKAN LAGI SKANDAL PANAS PUAK PAKATAN HARAM!"

  1. Tuan Parpu ada tak sesiapa buat laporan kepada pehak SPRM?

    ReplyDelete
  2. dedahkan je pasal bibik nie..
    pakatan buat apa semua nak sorok tapi terkantoi juga...
    adu je pasal die beli kereta belambak tu biar kena tangkap...

    ReplyDelete
  3. nie xsabar tunggu besok nie...xsabar nak tngk gelagat dan kebabian pakatan ini

    ReplyDelete
  4. Tuan, sori ini lari tajuk sikit.. Sebenarnya apa kerja ketua Pemuda PAS ustat Nasrudin ( al tantawi la konon) selain bantah setiap konsert ya . Kalau ada berita artis luar nak buat konsert.. Dia terguling2 suka hati sebab nak bagitau media yg dia bantah..

    ReplyDelete
  5. Tuan Parpu ... puak Pakatan kantoi menipu lagi.
    Kat FB Mazlan Aliman dok sibuk tunjuk dokumen2 nak bukti kata FELDA ni jual minyak sawit kat Israel. Dokumen tu kata FELDA jual minyak sawit kat Bunge Agribusiness sebanyak USD500,000 ++. Fuhyooo ...

    Tapi ...kalau kita tengok betul2 balik. Kita jadi heran. Sebabnya ... kalau betul la FELDA ni jual minyak sawit kat Bunge Agribusiness tu then kenapa pulak Bunge Agribusiness tu yang hantar invoice kat FELDA suruh bayar USD500,000++? Tak ke pelik tu? Patutnya FELDA la yg mintak payment kan.. kan...kan?

    Hahaha ... tuan Parpu ... bola tanggung ni. Jangan lepaskan peluang! Hahaha.


    Jedi

    ReplyDelete
  6. dont worry,pakatan sial pasti akn spin cerita.
    then pakatan sial akn blame UMNO,tu la taktik bangsat mereka.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi pundek.. pergi repot SPRM la..

      Delete
    2. Woi pukimak awat hang tak pi report sendiri......bahlol

      Delete
  7. Dia punya gegar gunung pun boleh runtuh..
    tapi bila suruh repot SPRM xmo pulak..
    Pergi repot SPRM la..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!