APAKAH KUMPULAN ANTI LYNAS MAHU MENGULANGI SEJARAH 13 MEI?

Korang tak percaya kan? Satu masa dulu tahun 1969, cina DAP ni berarak siap bawak penyapu maki hamun melayu halau keluar dari Kg Baru, kini ianya berulang lagi, tapi mungkin orang melayu sekarang ni penakut? Jom kita baca apa tertulis kat bawah ni:

Hari minggu yang lepas berlaku satu perarakan besar-besaran kumpulan Hijau yang didominasi oleh kaum Cina di ibukota. Dalam ramai-ramai yang berarak tu ,boleh dikatakan hanya sebahagian kecil muka kaum Melayu, mungkin sekitar 5% . Entah mungkin publisiti untuk perhimpunan ini tak dibuat secara meluas maka banyak media-media yang ketinggalan , malah mungkin pihak polis sendiri pun tak menjangkakan perarakan kumpulan Hijau pada minggu lepas boleh mengakibatkan beberapa jalan utama di Kuala Lumpur sesak teruk . Pada hari tu , aku dalam kereta , memandu nak menuju ke KLCC . Mungkin mata aku ni jenis cepat menangkap 'anomalies' di persekitaran jadi semasa melalui perhentian LRT Titiwangsa aku nampak sesuatu yang agak berlainan . Perhentian LRT Titiawangsa dipenuhi kaum Cina yang memakai baju hijau , ada sebahagian darinya memakai baju warna kuning .

Baca seterusnya DISINI

40 Responses to "APAKAH KUMPULAN ANTI LYNAS MAHU MENGULANGI SEJARAH 13 MEI?"

  1. 13 mei??? Ini kena tanya pak deepaak jaikishan dah! Gelap dah masa depan BN!!! Hanya woraang boloh je yg dengar cakap lu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 13 mei sana, lynas sini, rusuhan sana, melayu kena sokong najib sini, melayu kena sokong najib sana tup tup prrrruuuuupppp Mahadey sedekah projek 2000 juta pulak kat Mirzan sebab Mirzan rajin dan pandai berniaga..... letih la mcm ni.... asyik mamak ja mengketedarah duit rakyat Melayu ni, apa nak jadi pun tak tau la......

      Delete
    2. HAHAHAHHAHA..

      13MAY tu melayu gan cina..

      YANG MAMAK DUK JADIK ANJING TELAN DAGING BABI NI BUAT APOO!!.

      HOIII LU TU MAMAK LA INGAT SIKIT.. LU BUKAN MELAYU!!1

      NI LA CONTOH MAMAK KELING TAK SEDAR DIRI.. LAHANAT PUNYA MAMAK PENUH HASAD DENGKI

      Delete
  2. Apakah UMNO akan mencetuskan 13 mei bila kalah dan hilang kuasa di PRU ini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. weiii puak anjing DAPigs !!! kau dah tgk ke kerusi Parlimen??? . Kalah Menang tu tak kisah yang pasti Pakatan Haram dan puak DAPigs yang buat huru hara dengan segala macam demontrasi dan tindakan mereka yang macam binatang !!!

      Delete
    2. 13 mei sana, lynas sini, rusuhan sana, melayu kena sokong najib sini, melayu kena sokong najib sana tup tup prrrruuuuupppp Mahadey sedekah projek 2000 juta pulak kat Mirzan sebab Mirzan rajin dan pandai berniaga..... letih la mcm ni.... asyik mamak ja mengketedarah duit rakyat Melayu ni, apa nak jadi pun tak tau la......

      Delete
    3. Yang akan mencetuskan kekacauan bukan UMNO tetapi rakyat majoriti bangsa Melayu/Islam kerana kekurangajaran CINA DAP.

      Delete
    4. DASAR MAMAK BODO!!..

      RESTORAN TMS CURRY HOUSE.. <-- NI JUGA DIA TUNJUKKAN KEMAMAMKAN DIA TU

      KALAU DAH MAMAK TU MMG MAMAK JUGA LAAA..

      MAMAK BUKAN MELAYU WEIIII.. NTAH APA PARTI PUN AKU TAK TAU LA MAMAK GUINESS NI

      Delete
  3. tunjuk fuck kat mana-mana kereta yang ada logo 1 Malaysia , apa kata kita tunjuk fuck kat puak DAPigs ni bila nampak mereka , dasar anjing racist punya puak DAPigs . Sudahlaa menipu dan membuat fitnah dalam hal Lynas , sesuka hati nak fuck orang lepas ni kita fuck semua puak DAPigs yang kita nampak kat tepi jalan !!!

    ReplyDelete
  4. kalo terjadi macam 13 Mei ko semua orang yang bertangung jawap,pasal ko yang panaskan issu dan temperatur politik,dan tabur fitnah sana sini,komen kat blog ini sengaja memanaskan situasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tukar lapor pulak yang kau salahkan , yang tunjuk fuck sesuka hati kat orang ramai tu kira betul laa? nasib baik takde orang pergi pelangkung kepala penyokong racist DAP tu semua dasar cina DAP racist !!! yang buat fitnah kat Lynas tu kira betul kaa?? dan orang DAP yang menipu tu semua betulka??

      Delete
    2. patutnya kita tunjuk fuck kat mak bapak anak bini anon 2.37 masa dorang tengah drive , baru dia tau kott rasanya

      Delete
    3. Xpe bro...skrg kita dah tgok cina main tunjuk fuck2 ni. In future, klau BN masih lgi mendpt mandat utk memerintah, kita akan dpt lihat pula puak2 bangla, vietnam, kemboja, filipino, nigeria, indon dll pula tunjuk fuck2. Hahaha... Renung2kan. YG PENTING A.B.U....

      Delete
    4. Habis ko nak kita jadi bacul macam PAS dikadamkan oleh DAP dan telan semua perbuatan mereka yang jijik tu. kau seangkatan dgn mereka memang tidak perasaan terhadap Melayu/Islam.Kalau DAPig suruh ko nganga mulut dan kencing kedalam mulut ko pun kau kata itu khalifah punya air kencing boleh masuk syurga dan diluluskan oleh mostikul am pok nik...

      Delete
    5. yes !!! A.B.U - Aku Bersama UMNO !!!

      Delete
  5. dalam dunia ni cuma ada 1 saja kilang nadir bumi iaitu di silikon valley US
    tetapi dimiliki sepenuhnya oleh syarikat CHINA !
    lynas ialah kilang ke 2 dan yang terbesar ... malangnya kilang ini dimiliki oleh ...BUKAN orang cina
    yg cina ni bising pasal apa pulak .. kesihatan ??
    International Atomic Energy Agency dah periksa begitu juga dengan pemantauan dari Lembaga Pelesenan Tenaga Atom(AELB)dan Jabatan Alam Sekitar (DOE) semuanya lulus !
    pada 29 Mei hingga 4 Jun , 4 anggota daripada agensi IAEA dan 5 dari Belanda, Kanada, India, United Kingdom dan Itali dijemput untuk menjadi ahli panel bagi membincangkan isu kesihatan ,antara yg hadir ialah UMNO, MCA, PKR, PAS dan DAP.
    semuanya bersetuju Lynas adalah selamat .... so ???
    bagaimana kalo syarikat CHINA yang mengambil alih Lynas ni ... agak2 ada tak demo ???

    ReplyDelete
  6. DAP nak cerita pasal Alam Sekitar??? Sedangkan ladang babi haram yang berganda lagi teruk daripada Lynas , DAP pertahankan sambil menggunakan kanak-kanak sebagai perisai malah memainkan isu perkauman antara Melayu dan Cina .. kalau betul nak cite pasal alam sekitar kenapa mereka ni tutup mata pasal ladang babi yang begitu teruk keadaannya dan memusnahkan ekosistem !!! takkan mata sepet mereka buat-buat tak nampak perkara ni ... dasar penipu punya DAP

    ReplyDelete
    Replies
    1. 13 mei sana, lynas sini, rusuhan sana,dap tipu sana, pkr tipu sini, umno perjuang melayu sana, bn bela rakyat sini, melayu kena sokong najib sini, melayu kena sokong najib sana tup tup prrrruuuuupppp Mahadey sedekah projek 2000 juta pulak kat Mirzan sebab Mirzan rajin dan pandai berniaga..... letih la mcm ni.... asyik mamak ja mengketedarah duit rakyat Melayu ni, apa nak jadi pun tak tau la......

      Delete
    2. suruh bapak engkau jadi PM, engkau pun boleh mengketedarah duit rakyat

      Delete
  7. adakee cina-cina DAP yang demontrasi anti Lynas ni kata kilang Lynas berkaitan radioaktif dan mereka siap paparkan logo nuklear . Orang europe yang anti nuklear dorang takkan guna dan support apa-apa perkara berkaitan tenaga nuklear.

    Tapi cuba kita check sekor-sekor cina DAP ni , semuanya ada smartphones dan guna komputer .. mereka melalak macam anjing melaung anti Lynas tapi guna benda-benda teknologi ni tak ke bangang dan bahlol namanya .

    Lagi satu siap bandingkan Lynas dengan Chernobyl?? patutlaa bodoh , amoi-amoi yang join tu pun macam bangang jee tak tahu isu sebenar yang telah diputar belit oleh DAP ..

    woii DAP stupids kasi buang lu punya smartphone dan komputer maa .. baru boleh melalak macam anjing pasal anti Lynas

    ReplyDelete
    Replies
    1. 13 mei sana, lynas sini, rusuhan sana, melayu kena sokong najib sini, melayu kena sokong najib sana tup tup prrrruuuuupppp Mahadey sedekah projek 2000 juta pulak kat Mirzan sebab Mirzan rajin dan pandai berniaga..... letih la mcm ni.... asyik mamak ja mengketedarah duit rakyat Melayu ni, apa nak jadi pun tak tau la......

      Delete
    2. worthless piece of shit from DAPigs , nak menipu macam anti Lynas , dan teruskan dengan fitnah .. anti Lynas dan DAPigs is shittt , liar !!!

      Delete
    3. membiarkan cina pijak kepala itu adalah tindakan paling bodoh dan membiarkan pejuang melayu dahulu dihina kembali..wahai melayu yg menyokong cina bersedialah anda utk dipijak

      Delete
  8. yup ladang babi tu lebih teruk daripada Lynas kenapa cina-cia racist DAPigs tu buat taktau , cakap berlegar-legar nak perjuangkan alam sekitar? dasar penipu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana DAPig semua nak kacau sebab itu ekonomi mereka bukan Melayu punya.

      Delete
    2. DAPig mmg dasar penipu,pembohong, kaki putar alam!!

      Delete
  9. peguam scorpene terjatuh d tangga airport. lawak hahaha:

    https://www.youtube.com/watch?v=4nt1vfIay0Q

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka jatuh tangga sebab ternampak pegawai imigresen merenung muka dua orang tu terus lari ke Singapork. Kalau Singapork ni mereka akan sokong siapa saja asalkan boleh beri masalah kpd Malaysia.

      Delete
  10. Yang blogger bangsa mamak India ni duk kecoh pasal 13 apasal? Terlebih todi ke sampai bangsa sendiri boleh lupa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TU LA PASAL BRO..

      AKU DAH MENTION KAT ATAS TU..

      MAMAK NI LEBIH PLAK DARI MELAYU UMNO BANGANG TU..

      MAMAK MAMAK.. ADEHHH.. DIA PERNAH NGAKU.. "KITA KAN MELAYU"..

      KAHKAHALKAHAKAHAKAHAHKKKTUI!!!1

      MAMAK TELAN GUINESS KATA DIA MELAYU EK.. PUNDEKMANIEEE!!!

      Delete
    2. Hahahhahaa.. spesis ni byk dalam PARTI UMNO BARU..
      Dari PENGASAS UMNO BARU PUN MAMAK..

      Lps tu bercambah dari ketua wanita sampai ke ketua pemuda bahagian..

      MAMAK INDIA MENGAKU MELAYU.. KRISIS IDENTITI YG JELAS DAN NYATA..

      Delete
    3. banyaknya anjing-anjing DAPigs ni menyalak .. hanya puak cina DAPigs yang anti mamak ni , sebab kat Penang mereka susah nak kawal mereka malah rasuah cina DApigs sering dibongkar .. jadi kepada anjing-anjing DAPigs diatas tak payahlaa nak menyalak tak habis-habis ..

      INGAT!!! orang yang benci mamak iaitu orang muslim ialah daripada puak anjing-anjing DAPigs !!!

      Delete
    4. bagus jugak ada bangsa mamak malaysia nie selamat harapkan melayu jati macam pakatan hanya tahu sumbnag kote dan puki je...

      Delete
    5. wei tak kisah la mamak pun asal die beragama islam dan menyembah allah dari korang nak jilat punggung cina babi yang kotor tu yang sah akan pijak kepala anak cucu korang bila dorang dapat enanti..dasar manusia xda akal korang nie bila bercakap..ooopppsss lupa pakatan dan penyokongnya semua mana ada akal

      Delete
    6. betul tu wei MELAYU penyokong cina lagi patut terjun mati dalam gaung kerana suka jilat puki amoi dan isap kote putih...eeeeuuuuuwwwww

      Delete
    7. wei anon sial,hang duk sibuk dgn mamak pesal.
      ingat melayu tu bagus sngt ke sial,harapkn melayu lingkup malaysia ni.
      tu nik aziz bangsa melayukn,dia doakn kemusnahan dan bala tuk bangsa dan agama sendiri.
      bagus sngt la melayukan sial,sanggup jilat jubur cina dan isap batang peliwat tu.
      sanggup biar bangsa cina kaya raya tp jgn org beragama islam berjaya,bgs sngt la melayukn anon sial.
      lebih bgs mamak dari melayu yg lupa diri,melayu yg pentingkan diri.
      dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

      Delete
  11. DAP nie dah xde cara lain kat penang dah terlepas penang port dan melayu semakin maju dalam perniagaan so punggung dorang dah panas la..
    yang ada 5 peratus melayu dalam tu comform-comform buta tuli...

    ReplyDelete
  12. aku tak tau lah apa mslh anon2 bodoh kat atas nie dgn mamak..
    apa yg depa tak kena dgn mamak pun aku tak taulah..
    bila sebut mamak je punggung depa trus jdi panas...
    aku pelik gila kot...! mental kot depa tu...

    ReplyDelete
  13. Yang 5% keldai melayu tu cuma nak stimkan kote tengok peha amoi hehehehe

    ReplyDelete
  14. CINA DAP TAK CINTAKAN TANAHAIR......
    MEREKA MAHUKAN KUASA UTK TAMBAH LAGI KEKAYAAN MEREKA......
    MELAYU DLM PAS DAN UMNO TETAP BODOHHHHH.....

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!