PENDEDAHAN PANAS! BENARKAH ADA PEGAWAI KERAJAAN YANG NAK SABOTAJ KEMENTERIAN PELAJARAN?

Aku terima satu email pasal kakitangan kerajaan di Kementerian pelajaran yang macam nak sabotaj Menteri Pelajaran je ni. Berserta dengan email tu ada satu link blog yang mendedahkan cerita yang kurang enak didengar. KLIK SINI

Aku tak tau pendedahan ini benar atau tidak, tetapi pihak Kementerian Pelajaran kena lakukan siasatan pasal benda ni. Sebab ini adalah tuduhan yang sangat serius. Betul la kata blogger Sanggah Tok Janggut, ramai kakiktangan kerajaan yang memuja Soros sekarang ni.

Dalam blog tersebut dia menceritakan bagaimana pegawai kerajaan membuat perjanjian dengan satu sayrikat Israel. Aku harap pihak berkenaan mengambil tindakan yang sewajarnya kerana ini adalah perkara yang sangat serius. Jangan kita biarkan parasit-parasit dalam kerajaan membunuh kerajaan BN yang sedia ada.

Dah takde syarikat lain ke nak pakai? Kenapa perlu guna perkhidmatan Israel aka Yahudi?

9 Responses to "PENDEDAHAN PANAS! BENARKAH ADA PEGAWAI KERAJAAN YANG NAK SABOTAJ KEMENTERIAN PELAJARAN?"

  1. No more ISA malaysia can go to Hell, no bukti undang2 tak akan dakwa you all, jual apa pun no problem, cerdiknya org atas ini

    ReplyDelete
  2. Salam perjuangan bro!
    Mohob pautan berjuang di blog hebat ini
    http://pecahpalakmikir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. KALAU BTL PEGAWAI KERAJAAN ADA SABOTAJ BAIK BUANG AJE KAKITANGAN BEGITU KERANA PECAH AMANAH DAN TIDAK JUNUR NI DAN SEKALIGUS ORG2 MCM NI AKAM MEMBUAT RAKYAT BERFIKIR SEMULA UTK UNDI UMNO HANYA KERANA SEGELINTIR SIKAP MCM SIAL SEMUA YG DLM UMNO KENA TANGGUNG KESALAHAN ORG MCM NI.

    ReplyDelete
  4. jgn kerana sorangkrg hilang percaya dgn umno dlm pkr pun ada haram jadah mcm ni juga so is fair to judge them. kenapa mesti deal dgn israel sedangkan ada byk negara lain kita blh melabur.

    ReplyDelete
  5. sebab adanya org mcm nilah rakyat mula sangsi dgn kerajaan dan akhirnya mereka akan sabotaj kerajaan kita dan seterusnya sokong pkr haram jadah tu tapi kekadang aku marah dgn pengawai kerajaan ni dahlah krg kerja dapat byk faedah dari kerajaan tapi msh nak sabotaj kerajaan kenapa mcm nilah org kata tak kenang budi punya org.

    ReplyDelete
  6. buang aje kalau btl pengawai kerjaan terlibat sama dgn sabotaj ni. baru rakyat akan buka mata sekiranya kerajaan bertindak segera.

    ReplyDelete
  7. PPD yg nk sabotaj kerajaan dengan tindakan ganas menukar guru2 yg dijadikan mangsa percaturan politik kepartian mereeka.....

    amai2 guru2 yg menderita kesulitan krn keangkuhan pegawai2 kem. pelajaran.......

    gu

    ReplyDelete
  8. buang PPD yg zalim lg baik...

    ReplyDelete
  9. Kaki tangan kerajaan harus menjalani pemutihan sebab memang banyak kaki tangan kerajaan yang kaki bodek pembangkang, suruh je mereka minta kerja pembancur kopi anwar baru terang bijik mata, berak lawas dan tentu mya tidur meniarap sebab menahan tusukan auuuww nuar tu.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!