CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Thursday, October 4, 2012

PANAS BERAPI! BETUL KE SELANGOR BAKAL MENDAPAT MB BARU?


Betul ke ni? Ce cite, ce cite...atau ini pun salah UMNO gak? KLIK SINI

57 comments:

  1. huh! post ni paling tak guna. Kasi masuk lah gambar puki, baru org nak layan masuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apsal dh jemu ker tgk puki bini kau ?

      Delete
    2. Peminat no satu HPK...Posting pertama...

      Delete
  2. Masa tu menteri bosar selangor khalid pn tadak azmin pn takdak..jgn mimpi ok..tggu pru13 nanti..

    ReplyDelete
  3. apa pasal janggut nipis UFB serupa bulu puki yg direbonding?

    ReplyDelete
  4. Ass Min tiada tokoh langsung..kaki songlap ye..tak tau lah aku tengok pun tak berselera ni pulak nak jadi pemimpin Selangor..rasa rasakan dia tak mau state dia mau jadi timbalan Presiden Malaysia..dey ada betui ka?

    ReplyDelete
  5. wakakak die nie MB?
    mmg pusat pelacuran la selangor lps nie

    ReplyDelete
  6. biar mimpi sampai ke bulan itu yang terbaik untuk PAKATAN haram jadah..belum apa lg dah sibuk nak jd menteri bodoh tak habis-habis PAKATAN nie..elok sngat la 2 orang nie sorang kaki betina lapar seorang lg kaki kencing bodoh..rakyat sudah bijak memilih..janji hanya janji..isu BAS kenapa senyap???air percuma untuk rakyat mana?? cukup lah waai PAKATAN haram jadah rakyat suda penat dengn mainan politik bodoh..selangor akan berubah untuk kerajaan baru..

    ReplyDelete
  7. nauzubillah la die nie MB selangor....laknat negeri nie nnti....aku sgp jd pengebom brani mati klu cm nie

    ReplyDelete
  8. LINGKUP RANAP DAN MUSNAH ITU JE AKU MMPU KATE

    ReplyDelete
  9. Betulah lpas pru 13 pkr kalah jdi kenalah ganti mb baru

    ReplyDelete
  10. Betul ke kalid ni diperlukan di pusat lepas PRU nnt??? Hahahaha... Klu diperlukan di pusat ternkan babi aq percayalah.... Kepala kalid babi ni layak bela babi je... Lepas tu baru bleh bg dia bela anjing barua pakatan

    ReplyDelete
  11. Bilalah babi kalid ni nak sedar yg dia tu dah mcm biawak hidup je kat selangor ... Mana2 org tunggu masa nak singkir dia je

    ReplyDelete
  12. Kalid gagap ni klu korang nak tau ada sebidang ladang babi kat selangor dimana babi2 ternakan dia byk yg sakit .. Sebab tu la dia bt mcm utk ambik untung bagi nak cover balik babi2 dia yg sakit tu.... Hahaha

    ReplyDelete
  13. pukimak ko kak bedah! mulut murai & serupa puki babi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. At least tahap babi aq x sampai lg mcm ko pukimak anon sial... Itulah ko dr kecik lg bapak ko ajar samapi besar dah jd babi... Mcm mana la pakatan boleh ambik ko ni jd barua diorang??? Tertanya2 gak aq .. Maybe sebab ko babi yg sejenis dgn kalid kot

      Delete
  14. layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

    ReplyDelete
  15. BETUL KAH AZMIN NI ANAK lahir SINGAPORE ?

    LAYAK jadi MB KAH.


    ReplyDelete
  16. oi anon 2.01 napa ko mcm sial sgt aku benci btl lah dgn sikap ko ni mcm gila sex nak mampos geli tau tak abis2 dgn puki

    ReplyDelete
  17. mmg bodoh lah khalid babi ni...biar mati cpt lg bgs menyampah aku tgk khalid haram ni

    ReplyDelete
  18. Bguslah selangor di bawah pakatan. Duit simpanan sekarang 2 bilion. Kalau UMNO pasti defisit kerana UMNO adalah parasit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sial lah ko 2 bilion konon suma drg pakai bg anwar rakyat selanhor yg hidup miskin... Ko tgk mslh air pun tak selesai tau sial

      Delete
  19. kalau die jadi mb selangor makin ramai ah mkn aiskrim dlm bilik air

    ReplyDelete
  20. anon 2.07 asal mulut ko mcm babi kena cili puki je...dasar gila puki

    ReplyDelete
  21. Anon 6:02AM
    sukati aku la. Hensem apa UFB, mcm model. Bibirnya mcm puki pelacur tua, kalu kulum batang, misti sedap. Mulut puki ada berkat lah katakan.

    ReplyDelete
  22. sial punya pakatan ni yakin sungguh mereka akn menang,padahal mereka akn musnah pada pru ni.
    betul gak dia cakap,mmg akn tukar MB pun cos pakatan akn kalah.
    MB barunye adalah org UMNO,pakatan boleh pergi melingkup.
    dah terlalu banyak korang tipu dekat rakyat,macam2 janji yg diberi tp tidak ditunaikan.
    jgn harap rakyat selangor akn mnegundi pakatan sial pada pru ni,rakyat sudah serik dengan penipuan pakatan sial.
    dasar parti sial yg yahudi,parti hipokrit yg lahanat

    ReplyDelete
  23. pukimak Sonu Nigam. Tak sedar diri, kulit hitam, bau busuk, puki bini dia hitam pekat ada jangkitan keputihan, lagi mulut ada becok mcm puki nenek dia.

    ReplyDelete
  24. perh brader,akhlak serupa binatang la brader anon ni.....hari hari dia akan cakap pasal puki,sehari tak cakap tak sah.....kalau ko nak sangat tengok puki,ko pergi la tengok mak ko punya ke adik ko punya ke kakak ko punya ke membe ko punya ke or ko tengok la puki porn star dalam blue filem.....blog ni bukan blog porno brader,ini blog yang menceritakan kebenaran......blog yg melondehkan spender pakatan,so ko memang takkan jumpa puki dekat sini wahai brader anon yg celaka haramjadah

    ReplyDelete
  25. Kak bedah dn kuncu2 kaki carut ni sbenarnya cybertrooper PR. Konon2nya penyokong Umno Bn tapi post
    melampau. Fight like a man la, ko jantan. Jgn nk memburukkan nama baik Umno.

    ?? Seems legit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fight like a man??? Ko man ke???? Takat main dgn babi tiap2 hari ko ajak fight like a man.. Wei, tlg la ..... Baik ko g bagi cuci puki ko dulu la

      Delete
  26. dari aku bagi umno harbi yg melakukan amalan memakan babi di selangor,aku sebagai rakyat selangor rela pr tadbir selangor.parti umno harbi akan menjahanamkan selangor spt toyo penyapu.marilah rakyat selangor pertahankan negeri ini dr puak harbi umno yg sukakan rasuah dan makan babi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergh... Mcm ko no selalu mkn babi la pukimak oi... Dah la ko mcm babi pastu mkn spesis ko sendiri lak.... Hahjaha.. Ko jgn smpi ada keling dtg koyak puki ko pastu masukkan babi dlm tu dah la

      Delete
  27. fuyoh romney obama debate terbaik. 2 ayam jantan bersabung. Najib bila nak debat? Rakyat memerhati dan mahu pemimpin berani

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib bkn mcm anwar yg suka melalak mcm babi... Najib jns tak suka gaduh ko ada tgk dia cr pasal dgn sapa2 anwar lain lah satu family dia samseng kaki gaduh... Ds najib byk lg keja yg lebih berfaedah dr layan anwar sial tu

      Delete
  28. Tuna Man,
    Jgn hipokritlah, ko pun selalu jugak tengok puki mak ko kan. Siap letak ubat bius kat hidung mak ko masa dia tidur. Masa tak sedar tu lah ko jilat puki mak ko yg menggeleber, lobos & penuh keputihan tu.

    ReplyDelete
  29. ceh tak guna betul la...
    ada hati nak menang konon siap dah pilih menteri...
    pulak tu pilih menteri yang tak boleh harap punya..
    pasal apa aku tengok pembangkang sekarang semakin melampau..
    mulut 24jam berzikir puki...
    astagfirullah semoga korang diselamatkan allah..
    bukan saja mulut tetapi akhlak pembangkang dan pemimpinya juga semakin tidak bermoral dan agak sudah tiada perasaan malu..

    ReplyDelete
  30. wei dasayatnya..apa nie nak kira puki mak orang semua..wei malu la sikit cakap puki je xpala tapi sampai main mak tu da agak dasyat la..malu la sikit kita orang islam kot..kena laknat nanti malaysia nie kita juga xterlepas wei..nie blog la wei n tempat luahkan perasaan dan kebenaran tentang dunia politik..bukan kira mak orang punya sial jijik kot..
    apa pun yang aku tahu khalid gagp da semakin mental dan gila kuasa sampai rasa die akan dapat selangor jugak sampai da siap pilih menteri ganti lagi tu..

    ReplyDelete
  31. tempoyak basi,
    cuba tanya mak ko kalu puki dia masih ketat. Kalu dia tak nak jawab, ko kangkangkan mak ko, & try kasi masuk timun saiz xl. kalu buli masuk, maknanya dah lobos. Kalu tak leh masuk maknanya masih ketat & boleh lah ko kongsi2 dgn bapak ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko jgn smpi puki ko tu org sumbat dgn kepala babi dah la .... Pukimak sial betina sundal

      Delete
  32. puki kak bedah sebijik macam gua niah kat swak. lobos & kalu hujan, menjadi tempat bangla & indon berlindung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke... Bukan puki ko mcm tu ke... Tempat kalid gagap bela babi n tempat guan eng mandi

      Delete
  33. eleh, lobang puki kak bedah, selalu mat rempit salah masuk. maklumlah, dah lobos...serupa sama itu terowong highway...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puki ko kot yg sebesar tu.. Klu tak takkan la anwar lepas lalu pakai bas yg dia beli dhn kalid gagap.... Ko pun mesti suka kan masa diorang tu lalu skali dgn babi2 barua yg diorang tu bawak skali

      Delete
  34. apa kat cuba dekat mak ko wahai anon 8.08,atau ko punya bapak ko da gasak sampai ko tahu benda2 nie..xpun nak kena dgn mat rempit aku bole je aku kenal kot sape ko..hati2 la ye..takut ko punya da xda rupa je nanti,aku rasa ko teringin kot.

    ReplyDelete
  35. fuyohh anon yg gila puki meracau mcm kena belacan kat puki die je...kau mmg jenis main dgn mak ko ke sbb tu ko asik ckp pasal puki mak org lain je

    ReplyDelete
  36. woi anon sial ko xde idea lain selain puki ke babi oii

    ReplyDelete
  37. aku pelik ah dgn anon sial nie asik kira mak org punye tut je apasal kurang ajar sangat woi

    ReplyDelete
  38. Rakyat boleh lihat tahap IQ dan moral penyokong UMNO. Dengan bahasa carut san tanpa otak, hanya layak sapu sampah atau jual obat lepas PRU ini.

    ReplyDelete
  39. lagi gelaplah masa depan selangor jika si aiskrim bakal di lantik memjadi memteri selangor tolonglah rakyat selangor jangan dibiarkan hidup anda dibelengu hapuskanlah pakatan dari muka dunia..

    ReplyDelete
  40. JANGAN BERMIMPI DISIANG HARI KEPUTUSAN AKAN DITENTUKAN OLEH RAKYAT SELANGOR YANG MEMILIH SIAPA YANG TERBAIK MEMJADI MEMTERI BESAR SELANGOR YANG AKAN DATANG NANTI YANG ADA SEKARANG NI PUN PRBLEM APA-APA PUN KITA TUNGGGU DAN LIHAT PRU 13 NANTI..

    ReplyDelete
  41. saya anak jati selangor kami mahukan mb yang terbaik .. bukan macam mb yang ada sekarang ni jangan jadikan rakyat dalam kesusahan .

    ReplyDelete
  42. anon 9.28 ckp cube guna akai sikit...jgn salah kn umno pasal komen dlm nie k yg komen kat sine lebih ramai penyokong pr yg bebal maki memanjang...semua terikut perangai anwar

    ReplyDelete
  43. tolonglah khalid nie aku dh meluat giler lh dgn dia nie!!
    dahlah dlm nie tak hbs2 ada anon yg gile dok zikir pasal 'puki'...
    apa mslh dia sbnrnya aku pn tak tau lah...
    dia nie mst dn semestinya pengikut anwar nie sbb tulah jdi cmtu!!

    ReplyDelete
  44. jgn bermimpilah ye....keputusan rkyt yg akn buat...diorg yg akn buat undi and aku sure niat dia nk jd MB ni tak kn tercapai pnylh...berangan je lh ye,,,

    ReplyDelete
  45. Memanglah dapat MB baru sebab BN menang... Aku harap bila BN menang. DS Noh tak dilantik jadi MB sebab muka dia masam dan nampak garang ..tapi bukan yg suka sengih macam khir toyo tu..

    ReplyDelete
  46. calon MB selangor akan datang ni spesis anwar.. keh keh keh

    ReplyDelete
  47. tak ada rupa langsung mcm seorang mb, kalau dia ni jadi mb selangor alamat makin lingkup lah selangor, orang selangor nak lagi ke pakatan memerintah? setahu aku dorg dah tolak pakatan, pakatan ni syok sendiri sebenarnya.. keh keh keh

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!