PANAS BERAPI! BETUL KE GUAN ENG NI KAKI PELACUR?


Lain macam saja Lim Guan Eng dalam satu pelancaran yang mana ada model Taiwan bernama Lin Chi Ling











Menurut blog JKKK(P), model Taiwan Lin Chi Ling ini boleh diperolehi perkhidmatan pada harga 380,000 won untuk ke lokasi seperti Hong Kong atau Las Vegas atau mana-mana saja.

Nak tahu perkhidmatan apa, baca di sini dan berikut:


Bagi Ketua Menteri yang duit banyak dan pegang duit DAP USD300 juta untuk pilihanraya dan punya pejabat dan staf tersendiri untuk biznes di Orchard Road Singapore, dia mampu untuk bertango into the night.

Asal jangan Betty baling ashtray cukuplah!

Dengar Betty akan tanding di Pulau /Pinang di salah satu kawasan kepunyaan PKR untuk memantau suami yang gatal ini.

HOUSE PK: Ini aku petik dari The Unspinners. Dah tunjuk video Anwar tengah berzina dengan china doll, dah terbukti dia meliwat dan macam-macam lagisudah didedahkan tapi penyokong juburi tahu tapi masih mereka nafikan.

Ini gambar Khalifah tengah minum beer dan berdansa serta bermesra dengan pelacur antarabangsa ni, ada gambar ni, tapi percayalah penyokong anak haram pakatan akan kata biarlah ini peribadi dia. Ingatkan Cina lebih dari Yahudi, rupa-rupanya melayu pun dah ada yang lebih dari yahudi kan sekarang ni?
Pakatan memang memuja PELACUR ANTARBANGSA sebab itu mereka sayang sangat kat pelacur macam ALTANTUYA tu. Pakatan dan lendir memang susah nak dipisahkan. Betul tak?

Yang bestnya, ada sesetengah manusia bodoh percaya kisah altantuya based on hearsay, tapi video Anwar berzina, DNA Anwar yang terbukti semua mereka tak mau percaya? Pelik tak? Bukankah kita pelukan pemimpin yang berakhlak baik? Yalah kalau Cina tak kira, melayu dan India pun nak jadi sama jugak ke? Wow

Padan muka orang Penang, dapat CM dari Melaka yang kuat mengongkek amoi. Mesti Betty marah lagi ni. Abis la kau Guan Eng..he he he

23 Responses to "PANAS BERAPI! BETUL KE GUAN ENG NI KAKI PELACUR?"

  1. Pic atas skali fake...kan aku dah kata, kalo nak edit pastikan adjust color & resize betul2. Tak pro lah korang ni.

    LGE, kalu nak buat skandal pun, janganlah minta diri disnap beramai2 oleh jurugambar & org awam. Tak penah aku dgr org melanggan geisha, dia suruh org snap pic dia beramai2.

    tak faham lagi pencacai umno? hehehehehe

    salam jari tengah bersalut lendir puki neelofa utk semua (terutama kpd yg percaya dgn artikel ni)

    ReplyDelete
  2. pergh..... best la guan eng macam nie... semu org dia dapat kongkek.. patut la anwar sayang kat dia..silap hb anwar pun dia kongkek skali nanti.....

    ReplyDelete
  3. best betul la hidup mcm guan eng nie.. siang dipuja org cina mlm dipuja pelacur taiwan... patut la PAS pun sanggup klu mamat nie jadi perdana menteri nanti......

    ReplyDelete
  4. salam jari tengah bersalut lendir puki neelofa utk semua (terutama kpd yg percaya dgn artikel ni) >> bukan lendir puki mak kau ke..muahahahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pukimak ko ler anon haram
      Jadah babi sial... Ko nie x habis2 dgn puki neelofa.. Apa puki mak ko x laku ke sampai ko cari puki neelofa tu

      Delete
  5. org2 DAP mmg mcm nielh rupanya... perangai mcm haprak je semua...

    ReplyDelete
  6. haiyya apek!sikalang lu kantoi lagi aa apek..apa pnya olang lu apek,lepas LAINBOW lu mahu bahan ini model ka?lu trak takut sama lu pnya bini ka apek?dia sdah tnggu lu ah sama itu bekas ashtray ma..!jgn smpai lu pnya dahi ad plaster lagi la apek,nanti apa alsan lu mau bagi,gatal ka?haiyya apek,lu byk langsi aa apek,apa u pun guna KY Jelly jgak ka??

    ReplyDelete
  7. Macam ni la aku sayang kat House PK, kasi gambar2 yang buat aku naik stim...

    ReplyDelete
  8. PAS2....kesian gua dgn pengikut PAS. Semuga Allah beri petunjuk kat ahli PAS. Jangan la ikut Nik Aziz sampai beri gelaran Khalifah kat Guan Eng.

    ReplyDelete
  9. hanya mamak spt parpu shj yg percaykan berita mcm ni..melayu tulen x percaya..hanya melayu umno yg bodoh..

    ReplyDelete
  10. ANON 7,24 NI MEMANG GAMPANG PUN TUNJUK APA SAJA TENTANG DAP OR PAS SEMUA KAU AKAN KATA EDIT BAPAK KAULAH, MAK KAULAH, DAN SALAN JARI TENGAH BERSALUT LENDIR PUKI MAK KAU, KAKAK KAU, BINI KAU, ADIK BERADIK PEREMPUAN KAU UTK SEMUA. FIKIRLAH BODOH SEBELUM NAK KOMEN APA KENA MENGENA LENDIR NEOLOFA DGN CITE GUAN ENG MMG TAK SEKOLAH ANON NI.

    ReplyDelete
  11. apa nak jadi dgn guan eng yg gatai nak mampus ni mesti betty malu hbs dgn keluarganya kan, asyik cari pelacur cantik dan mesti mahal lo kau bayar utk asmara dgn dia. tak malu ke dgn rakyat sikap mb mcm ni, tak selsamatperempuan cantik selepas ni kat penang wa ckp sama lu.

    ReplyDelete
  12. "Yang bestnya, ada sesetengah manusia bodoh percaya kisah Altantuya based on hearsay, tapi video Anwar berzina, DNA Anwar yang terbukti semua mereka tak mau percaya?"

    You couldn't say any better brother!

    ReplyDelete
  13. patutlah anwar baik sgt dgn guan eng sebab satu spesis yg suka berfoya2 dan kaki pompuan aje, tak malu ke lge ni dgn bini dia dah pernah terkantoi lagi berani menari dgn pelacur. dah tentu mahal bayarannya kan utk service lge ni. apa ke hal duit rakyat dia apa mau rugi yg bodoh org2 yg sokong dialah.

    ReplyDelete
  14. GUAN ENG NI MMG SETAN BESAR YG HARUS KITA SEMUA BUANG DIA DARI JADI MB LAGI SEBAB GUAN ENG TAK LUPA DARATAN DGN KESENANGAN YG DIA ADA SKRG, AKU HARAP BETTY BERTINDAK SEBELUM TERLAMBAT UTK SUAMINYA YG KAKI POMPUAN NI.

    ReplyDelete
  15. geli siot aku dengan mamat nie...
    adoi tak cukup dengan rainbow sekarang dengan sunshine plak ke???????????
    al maklum la kawan baik sia anuar..
    pakatan dan seks tidak dapat dipisahkan

    ReplyDelete
  16. Apek n bt hal lg..si betty msti tgah hot thap gaban skrg..nama pun kaki perempuan dan kaki lacur..alamak nti p.p jd pusat lacur la nti..

    ReplyDelete
  17. x boleh blah aq dengan cina x sedar diri ni,nk cari betina yg hot.
    cermin diri dulu la guan eng tua kerepot,lepas 1 1 dia cari.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

    ReplyDelete
  18. Mana gambar menteri UMNO dengan penari separuh bogel Kpop

    ReplyDelete
  19. Nampak sgt guan eng ni kaki betina kan

    ReplyDelete
  20. Nampak muka mcm bpk ayam je.... Muka mcm cipan kaki betina ptt lah dkt penang byk rumah pelacuran...

    ReplyDelete
  21. Pehh guan eng kaki betina lah beb.... Kaki enjoy

    ReplyDelete
  22. BENARKAH SEPERTI JALAN CERITA ENGKAU ORANG NI?
    sekiranya tidak seperti yg kamu ucapkan tu... satu lagi tambahan DOSA BESAR QAZAF yang berkekalan yg engkau orang buat & tanggung sepanjang hayat jika tidak melalui hukum hudud atau kemaafan dari tuan ampunya diri.


    aku berlindung dari murka Allah terhadap para PENFITNAH & KONSPIRATOR sebagaimana ahli2 munkar yahudi disumpah kerana sifat2 keji budaya fitnah yg kronik mereka seperti diatas"

    UMNO PENYEBAR BUDAYA FITNAH?
    UMNO KILANG 'CEREKA SEX & LUCAH'?

    APAKAH MELAYU/ISLAM MASIH INGIN BERSUBAHAT DENGAN POLITIK KOTOR & GANAS UMNO?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!