HANS ISAAC MENGAKU DIA MENCINTAI NEELOFA? LOW CLASSNYA

Eeuuuwww, Neelofa, aku tak sangka kau begitu low class. Hans Isaac pilihan kau? Owhhh...come on la takkan takde orang lain kot? Kuda tua tu jugak kau nak? Geli wei

Baca kisah penuh pasal isu ni kat SINI

14 Responses to "HANS ISAAC MENGAKU DIA MENCINTAI NEELOFA? LOW CLASSNYA"

  1. tahniah..semua negeri pr mendpt penarafan cemerlang olej jabatan audit negara.ini membuktikan yg pr boleh perintah malaysia.harapkan umno pukimamak mereka akan memusnahkan negara dan merembat duit zakat negeri.pr membuktikan yg mereka lebih baik dr umno harbi dan sekutunya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tadi ada eksiden kat klang.. Mesti salah BN kan?

      Delete
  2. Ni audit negeri planet mana ni ko amik haa.. syaiton..

    ReplyDelete
  3. Dei anon dah ini cerita pasal artis pehtu kau puji dan puja audit pakatan pembungkang? Mabuk ketum ke kau ni?

    ReplyDelete
  4. Mana penyokong MyKMU yang suka tunjuk jari tengah celup puki Neelofa? Dia tak nak komen ke?

    ReplyDelete
  5. UMNO memang bodoh dan gila burit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hujan lebat kat luar.. Mesti BN yg punya salah.

      Delete
  6. Eh anon? Lu susdah silap ni...yang wa tahu PKR dan pemimpin lu orang yang gila burit, eh bukan burit je tau lobang bontot pun lu orang suka, nak sebut ke nama2 pemimpin lu orang yang gila seks?

    ReplyDelete
  7. Suka han isaac la konon... Mentang2 dah glamer tak suka makan budu dah

    ReplyDelete
  8. UMNO curi wang rakyat lagi

    http://www.youtube.com/watch?v=hGTaEmRldcQ&feature=g-all-u

    ReplyDelete
  9. Lupa daratan perempuan ni. Sama je macam Anwar lupa siapa yang naikkan dia dulu.

    ReplyDelete
  10. tak baik aibkan seseorang mcm ni. Itu hak neelofa lah nak bercinta dgn siapa pun.

    salam jari tengah bersalut lendir puki neelofa utk semua

    ReplyDelete
  11. Duit cukai rakyat selangor mana dia orng simpan ha????

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!