WALAU DAH MASUK PAS ABBY MASIH BERNAFSU BINATANG!

KLIK SINI

32 Responses to "WALAU DAH MASUK PAS ABBY MASIH BERNAFSU BINATANG! "

  1. anony kat atas ni bukan saja bodoh tapi membodohkan diri sendiri..dh dasar penyokong PR..

    ReplyDelete
  2. Klu dah sundal tu mana blh berubah.....

    ReplyDelete
  3. Tak guna klu jentik puki dia seratus kali pun sbb sundal no takkan berubah, menjadi jadi lg ada lah

    ReplyDelete
  4. Abby ni tak malu kan.. Dia ingat dia blh bg ceramah bodoh2 ingat apa islam ni teruk sgt ke sampai kan kena pgl pelacur ckp... Pas mmg pukimak drg hina islam dlm masa yg sama.. Aku ckp benci dgn pas ni suka sgt main kan agama... Klu nak politik jgn lah campur dgn agama babi

    ReplyDelete
  5. Klu dah binantang tu ko buat apa sekali pun dia ttp binatang kan..

    ReplyDelete
  6. Akak tgk perangai abby ni dah menjadi jadi lah skrg ni... Makin angkuh skrg ni dia ingat dgn br msk pas ni dia dah jd ustazah hdbat sgt ilmu kat dada dia ti dah penuh sgt suka ckp besar, lps tu pandang hina kat org lain... Kutuk2 org lain ingat bgs sgt ke buat mcm tu.... Nampak murah sgt lah

    ReplyDelete
  7. bia la dia kak bedah w0iii,,,hak dia kan nk ckp ape.....yg pnting dia xxx jentik pun tel000rrr bapak k0 bedah....kahkahkah

    ReplyDelete
  8. KALAU DAH JALANG JGN MSALUKAN DIRI LAGI DLM PERHIMPUNAN MCM PASAR MALAM LANGSUNG TAKDE CLASS. KAU IGT KAU BGS SGT KE DULU KAU SIMPAN JANTAN MUDA LANGSUNG TAKDE BATAS DGNNYA TIBA2 NAK JADI ALIM PULAK GELI AKU TGK SIAL BETINA SUNDAL NI BIKIN MALU AJE.

    ReplyDelete
  9. Hahahaha kelakar gila kot abby dok bg ceramah siap dok tanya ade org umno x napa kalau ade org umno puki die kecut ke?

    ReplyDelete
  10. Langsung takde maruah punya parti PAS sampai dah takde calon sesuai terpaksa ambik jalang mcm abby ni. aku bknnya apa perangai abby ni aku tgk tak krg mcm sundal sebab tulah norman hakim ceraikan jalang ni. cuba krg tgk betapa bahagianya norman disamping mimi itulah wanita contoh yg kita ikuti bkn mcm abby buat2 baik tapi diri sendiri blm sempurna lagi nak tanya dlm perhimpunan baru2 ni ada ke org UMNO kat sini, cuba krg bagi tau aku mcm tu nak seorang pemimpin mcm takde maruah aje kata nasib baiklah apa yg jalang ni nak buktikan sebenarnya aku tak paham.

    ReplyDelete
  11. anon mana tu? dah kena delete ngan parpu dayus aka kak bodoh ke?

    ReplyDelete
  12. aku makin hari makin meluat ngan USTAZAH SEGERA PAS ni..mlut cam lancau jer!!brlagak baik knon,baru jer hijrah,baru pkai tdung shri dua dh claim knon btul2 dh berubah..blah la lu..

    ReplyDelete
  13. tak baik tau kutuk ustazah kening Trim neh mukakakakakak hak tuihhhhhh

    ReplyDelete
  14. kalau meluat pun agak2 la nak letak gambar lama dia dan cakap dia bernafsu binatang... kalau bernafsu binatang dgn kuda pun boleh main...

    ReplyDelete
  15. aku klu pasal si ustazah segera nie cukup menyampah la....manusia bertopengkan syaitan si ustazah sundal nie....

    ReplyDelete
  16. ingat ya , fitnah itu terlebih gede ya dari membunuh . Ingat lah kalin kalo nyawa kalian hanya ada ditenggorokan , saat itu bagemana kalian mau mohon ampun sama itu ibu abby . Saya percaya buk abby murni jiwa nya. Tapi kalo yang ene kenapa ya petinggi yahudi melayu itu kasi ijin .


    http://www.kedahlanie.info/2012/09/video-baru-minggu-orentasi-u-dah.html

    ReplyDelete
  17. bila kita tanya kat orang buta macam mana rupa gajah... si buta pun terus pegang gajah... bila dia pegang kaki gajah... dgn selamba dia kata gajah macam pokok kelapa... sebab apa dia jawab cam tu......sebab dia pakai belasah je bentuk gajah tu macam apa yang dia rasa... bukan tengok dan belajar... sama la Ustartdah Abby pakai belasah je... ikut apa yg dia rasa.... tapi yg best nya pak2 lebai suka... depa tak tegur dan marah... sebab depa memang suka bende2 lawak.... hahahahaha..

    ReplyDelete
  18. Apahal kau marah sangat Prince of Noob ? Dia bini kau ke sial? Apa pukimak kau nak sebok hah anak haram?

    ReplyDelete
  19. abby ni mmg betina sial,betina xtau malu dan xde maruah langsung.
    PASial lg lah sial,ambik artis masuk parti then jadikan artis tu ustad or ustazah then mereka bagi ceramah.
    x payah susah2 g belajar agama,mereka bg ceramah ikut pendapat sendiri.
    yg dengar tu manusia paling sial lg bebal dalam dunia,sial punya PASial.
    sape2 saja artis yg masuk PASial terus nik aziz jadikan mereka ustad or ustazah,hebat sungguh nik murtad aziz.
    dasar manusia sial yg jalang,manusia hipokrit x bertauliah

    ReplyDelete
  20. Takkan krg tak tau sundal ni dulu bekas simpanan noob dgn indon pukimak tu sbb tu drg syg sgt kt sundal ni...

    ReplyDelete
  21. Klu cipap dh lama tk dpt pipit ni la jadinya. Bettina sial ! . Ni semua ajaran ulamak sial nik aziz. Nk kejar syurga nik ajis. Tapi sebenarnya dia kejar neraka. Bodoh Tahap Babi betul puak pas ni.

    ReplyDelete
  22. ini lah perempuan yang merosakkan PAS....tapi pas masih tak sedar...utk ahlol2 pas tolak awal2 org mcm ni...maruah dan imej mu tercemar dek kerana perempuan ini...pesan2 lah

    ReplyDelete
  23. abby nie ingt dia tu dh pkai tdung dan sertai Pas, kononnya dia tu baik sgt lah??? alim sgtlh??? aduh tolonglh sikit ye klu stakat kau tu pkai tudung blum tntu lg kau tu alim tau tak!! klu stakat kau tu sertai Pas blum tntu lg ilmu didada kau tu dh cukup tau tak!! meluat sungguh aku dgn abby nie! dahlah dia tu sesat,msuk Pas lglah sesat tros akibat ajaran Pas tu!!

    ReplyDelete
  24. inilah dia ajaran PAS.. PAS mmg suka mcm ni! sbb tulh knp PAS smakin dibenci skrg ni..!

    ReplyDelete
  25. Ada org kata puki sundal nu busuk???? Btl ke? Muhahahaha

    ReplyDelete
  26. ustazah palsu haramjadah.

    ReplyDelete
  27. meluat btl aku dgn abby ni,bru je brubah dh mcm2 knyataan keluar kan..dk diam2 cm org lain la,mndalami ilmu agama biar btl dulu,bru leh nk bg ceramah kt org..bru brubah sehari dua dh egOis...,.,

    ReplyDelete
  28. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  29. aku ingat ko lagi teruk,apa silap abby masuk parti dan buat ceramah,PAS pun diiktiraf syah sebagai parti kat malaysia,apatah lagi pas satunya parti islam kat sini.kalo pembangkang dilarang tutup je parti parti ini.tak payah ada parti selain BN,pru tak payah.dan jangan cerita pasal demokrasi,DS Najib pun selalu cakap demokrasi,bahkan DS najib tak pernah kutuk pembangkang.atau Pas.

    ReplyDelete
  30. abby abadi dengan eliz kangkang sama taraf ler.. ingat abby abadi mesti teringat eliz kangkang..

    ReplyDelete
  31. abby, tamrin apa macam? best tak? aku dengar dia suka style doggy. Betul ka?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!