PENDEDAHAN BERAPI! AKHIRNYA TERBONGKAR KISAH BLOGGER RBF ONLINE KENA PUKUL!

Korang nak tau cerita penuh? KLIK SINI

22 Responses to "PENDEDAHAN BERAPI! AKHIRNYA TERBONGKAR KISAH BLOGGER RBF ONLINE KENA PUKUL! "

  1. ini parapukari gak ada standar kata orang indo. semua artikel nya dicopas dari blogger lain, lalu parapu mau orang komentar, kalo kayak begini , semuia orang bisa bikin blog. goblok tenen ini maling , orak reti nulis muter muter wong llain punya blog. jangan marah ya encik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wei indon pgilajh balik bawak aljub utk ganti president kau. Mesti indon2 sana suka sbb dari dulu kamu semua begitu busuk hati dgn negara Malaysia kami. Kamu semua dengki dgn kemakmuran negara kami dibawah barisan nasional
      sebab itu kamu masuk blog ini memecahkan org melayu. Kamu semua mmc maling2 yg jahat dengki dan busuk hati. Binawe.

      Delete
  2. Lawakla pencacai upahan indon maling ni.x abeh2 menyalak kat sini.pegila baca blog indon sane mnyibuk kat sini buat ape?meluat aku bc ejaan bm ko yg tunggang langgang.pegi berambusla

    ReplyDelete
  3. oh ada blogger kena pukul lagi? ingat hari tu je blogger APA kena pukul dengan papagomol

    ReplyDelete
  4. Noob bebal, lepas ni aku nak pukul kau pulak, siap kau Noob...

    ReplyDelete
  5. ntah pahape je si endon bebal bangang nie!!
    penyibok sgt2 die nie!! dahlah msuk blog org pastu blh pulak die mengutuk2 blogger!
    mmg sialan pny endon btllh die nie!!

    ReplyDelete
  6. saya juga bisa copas dari situs bloger lain ya. ya saya celen parapukari komenter ini kasus ya. bagemana ini perampok bisa jadi bapak najib punya in law ya. jawab ya encik parapu, jangan hanya mau copas bloger oarang lain ya. jangan marah ya encik.


    http://feedproxy.google.com/~r/addin77/~3/AMcEvbD85JE/najib-kecut-perut-jawab-isu-daniyar.html

    ReplyDelete
  7. bravo!!korang ni memang blogger terbaik abad ni..!!korang smua brni mmprtruhkan rputasi korang semata2 utk mncri kebenaran,trnyta eksperimen korang dh brjaya dan mmbktikan korang btul2 pejuang sejati..!!bkn mcm blogger2 pakatan haram,xde klass langsung!!

    ReplyDelete
  8. mana punya indolah mamgkok hayun ambik dia. bangsat sanggat ke sampai indon pun dia upah jadi peyebok kat blog orang. sudahlah wak kau jaga negara kau tu sendiri negara sendiri pun huruhara kau nak sibok pulak hal orang.....

    ReplyDelete
  9. Ape yg dia sbuk sal pltik mlysia nie?pelik aku..sna pun tgh srbut..

    ReplyDelete
  10. aku s0k0ng knyataan ind0n tuuu....BN ptut d talkin kan,,,,janji d CAPATI........

    ReplyDelete
    Replies
    1. janji di capati mak ngkau dipukiki....

      Delete
  11. Makluman....satu NGO YAHUDI akan buat meeting dengan PKR pada 6 september 2012 jam 6 ptg di Central Market KL untuk bagi dana dan bincang stategi politik menjelang PRU Ke-13. Rujuk fnfasia.com untuk maklumat lanjut

    ReplyDelete
  12. kehebatan blogger2 korang membuat PAKATAN haram jadah tidak senang duduk..segala tipu helah dan fitnah yang dilemparkan oleh pembangkang dapat dibukti segala yang pembangkang lakukan adalah bohong oleh blogger terhebat mcm korang...npk anuwar sudah melalak mcm anjing liar yang entah apa di sebab kehebatan korang..gua tabik korang

    ReplyDelete
  13. indon ni cam sial,tah amah rumah anjing pakatan mana lah dia ni.
    hari2 datang menyalak cam anjing sial yg kena sawan babi,hari2 kutuk PM dan jilat jubur anuwar yg berkulat tu.
    dasar indon sial yg brangset,indon bodoh penyemak kat malaysia.
    biak pi la tuan blog nk buat pe pun sial punya indon,bukan dia kacau apam busuk mak ko pun.
    dah la jadi anjing anuwar yg jalang,nk banyak bunyi pulak

    ReplyDelete
  14. indon bodoh pergi baliklah tmpt ko! dhlh ngra sndri pn dok huru hara..
    nak menyebok kat ngra org pulak!!

    ReplyDelete
  15. Pukimak punya indon babi ni mesti patner jubor baru si anwar tu... Saja je br kaco kat sini dah lah bodoh otak mcm puki atam ada hati nk konen kat blig hebat ni.... Lps tu anak haram pikimak punya indon sial nh ada hari nk kata blog bodoh kau tu tulis pun mcm babi kena kongkek ada hati nak kata org, house pk tak kaco biji kelentit mak kau napa ko nak subuk dgn dia kau dengki kan blog dia makin panas

    ReplyDelete
  16. Kan dah terdedah pukimak punya anwar punya muslihat semua... Samai bila dajjal tu nak lari ntah

    ReplyDelete
  17. Apa setan lah pukimak ni semua tak nampak ke anwar pukimak tu punya mainan mcm babi he dia tipu semua org dgn lakonan sial dia tu

    ReplyDelete
  18. adoi pasal apa la ada sekoq endon sesat dok melalak kat sini..
    negara ko pergi jaga dulu seselum melalak..
    akhirnya anuar punya keje jugak..

    ReplyDelete
  19. hebat bro,ternyata eksperimen korang dh berjaya...mnunjukkan korang btl2 pejuang yg sejati

    ReplyDelete
  20. BABI PUNYA INDON DAHLAH MENUMPANG KAT NEGARA KITA LAGI BYK NAK CAKAP. SEKADAR DAPAT DUIT SIKIT DARI PAKATAN HARAM KAU INGAT BOLEH SUKA2 HINA BN.KAU INDON BAIK JGN CAMPUR TANGAN SILAP2 NANTI KAU YG AKAN JADI MANGSA MEREKA

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!