CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Friday, September 14, 2012

PANAS BERAPI! PUAK SYIAH CUBA PENGARUHI NEELOFA!

Tika ini, berdasarkan dua sumber dalaman PAS Utara dan satu sumber dari Pantai Timur tanahair telah mengesahkan sudah terdapat gerakan terancang untuk menafikan kedudukan Ustaz Nasharudin Mat Isa sebagai calon dalam PRU 13 nanti.

Sejauh mana keberkesanan kempen dan gerakan sedemikian sukar lagi ditentukan namun ia mengesahkan pihak-pihak yang tidak secocok dengan bekas Timbalan Presiden PAS itu masih belum berputus asa untuk melaksanakan agenda mereka.

Dalam pada itu, kegagalan Majlis Syura PAS membincangkan agenda pemecatan Nasharudin tempohari tidak hanya menyakitkan hati pemimpin PAS yang pro Anwar Ibrahim tapi turut dikongsi sama oleh golongan Syiah PAS yang diketuai Mat Sabu.

Bagi pemimpin dan pengikut PAS yang memuja fahaman Syiah yang diperjuangkan oleh Mat Sabu, mereka tahu selagi Nasharudin masih lagi kekal bersama parti itu kedudukan Mat Sabu sebagai pemimpin nombor dua parti masih tidak selamat.



Tambahan pula, beberapa hari sebelum Majlis Syura bermesyuarat, sudah kedengaran ura-ura dikalangan beberapa pemimpin PAS dari kumpulan berlatar belakang agama yang mahu mencalonkan semula Nasharudin bagi jawatan Timbalan Presiden sekiranya beliau tidak dipecat dari PAS.

Muktamar PAS 2013 dijangkakan berlangsung beberapa bulan selepas PRU 13, agak singkat baki masa yang ada untuk Mat Sabu bersiap sedia menerima tentangan balas dari Nasharudin.

Lagipun kemenangan Mat Sabu dalam Muktamar PAS pertengahan tahun lepas bukanlah satu kemenangan yang genuine sebaliknya hasil gandingan kerjasama dan dokongan sokongan dari perwakilan PAS yang teguh berdiri di belakang Husam Musa.

Dalam keadaan demikian ditambah lagi dengan perancangan Husam yang turut mahu mencuba nasib untuk kali ketiga bermakna pertandingan tiga penjuru terpaksa dilalui oleh Mat Sabu. Nyata satu situasi yang langsung tidak memihak kepada imam besar Syiah PAS itu.

42 comments:

  1. apasal pic neelofa yg dah takder virgin masuk dlm artikel ni? Dia ni bukan perawan lagi (bukan aku yg kata, tapi Putera Mahkota Johor yg kata).

    ReplyDelete
    Replies
    1. BUATLAH DOSA BANYAK2 MCM PENGIKUT SYIAH YG DAH TERKELUAR DARI ISLAM. BILA NAK MINTA MAAF. DOSA FITNAH AMAT BERAT. MATI NANTI TAULAH KAU.

      Delete
  2. Pukimak punya noob ko kesah apa pasal neelofa tu... Suka hati lah dia nk letak pic sapa ni blog dia klu ko tak suka ko blh bla anak haram pukimak sial.... Dia tak jentik telur bpk ko pun kan yg ki nak kisah kenapa babi

    ReplyDelete
  3. Ada virgin ke takde ke ko ssh apa? Bkn bpk ko yg rogol dia kan sial punya anon3.07....Sibuk je mcm lah dia jentik telur bpk ko masa bpk ko rogol dia....

    ReplyDelete
  4. Pasial ni makin lama makin sesat lah sapa sokong pas semua sial lah... Takkan lah krg bodoh sgt tak nampak kejahilan pas nu mkn menjadi jadi plak....

    ReplyDelete
  5. Game2 pukimak drg ni semua aq dah paham sgt lah ko tgk muka nik ajis ko dah tau yg dia suka main game pukimak kotor ni... Benci aq

    ReplyDelete
  6. Pas makin hanyut lah... Makin lama makin jauh sesat lah... Aku ckp marah sbb pas suka sgt mainkan agama klu ikotkan hati nak jolok bontot sekor2 dgn paku...

    ReplyDelete
  7. Alolo nik ajis merajuk lah... Mai sini mai aq jentik telur dia sampai dia suka

    ReplyDelete
  8. Tu lah dah kata nik azi ni ptt nye dah tua stop lah tak yah nk berpolitik sgt... Baik beramal je...

    ReplyDelete
  9. Nik aziz ni mcm budak2 ckit2 nak merajuk....ikot perasaan sgt lah... Makin tua makin kuat merajuk... Buang tabiat apa....

    ReplyDelete
  10. Babi punya kak bedah telur nik aziz pun kau tak lepas
    Mmg dasar gila seks

    ReplyDelete
  11. Pas nie mmg terlampau sesat dahlah.. org2 yg sokong Pas tu mmg bodoh bangang sgt!!
    tak kan korg tak nmpk lg yg Pas tu satu parti yg menyesatkan je!!

    ReplyDelete
  12. itulah dia org kata makin tua makin menjadi!! itulah pak nik ajis pn mcm tu jgklh.. nk merajuk konon pi bla lah wey!!

    ReplyDelete
  13. halo mak bedah, apa kelas jentik telur. Mak Bedah ni hilang virgin secara paksa oleh Mail kerbau yg gila seks tu. Longgar habis dah...

    ReplyDelete
  14. lagi-lahi cerita PAS..
    aku kan dengan PAS nie dah semakin benci..
    dulu aku peminat parti nie..
    tetapi sekarang aku tengok kuasa dan duit dah pesongkan niat mereka..
    cuma aku bole doa kan mereka kembali kepada jalan allah

    ReplyDelete
  15. n.ajis memang sah gila otaknya dipenuhi dangan najis.

    ReplyDelete
  16. PASial ni makin hari makin over sial,terutama sekali nik aziz.
    dah tua sedar lah diri,bukannye nk tinggalkan politik dan bykkan amal.
    ni makin hari makin giler kuasa dan duit,lingkup akidah.
    anjing2 PASial lagi sial,dah tau nik aziz makin sesat tp still mereka boleh sokong nik aziz.
    dah tau nik aziz dah terpesong dari agama,dah tau dia bukan berlandaskan hadis dan al-quran lagi anjing2 PASial nk sokong.
    dasar manusia sial yg lahanat,manusia hipokrit yg jalang

    ReplyDelete
  17. Puki aq suka hati aq lah... Lori blh msk pun ko apa kisah? Aku ada jentik telur datuk kO masa main dgn babi hutan ke babi punya anon7.18

    ReplyDelete
  18. Anon 6.51 mmg aq gila sex sbb tu tiap2 mlm aq main dgn mak ko kan sial

    ReplyDelete
  19. kak bedah yg bodoh n bebal nk mampus thap khinzir!! bahasa cm cibai.. aku rs mulut ko ni dah tertukar ngan cibai lutong!!! hahahahahaha !! same la ngn parpubabi tu.. umngok dah busuk sampai ke usus dan ke cibai kak bedah tolol!!! hehehe.. pasni mesti ko nk ckp psl jentik kan??? jentikla.. x takut pon. hihuhihihihu

    ReplyDelete
  20. Oi anon 8.39 Ada aq kisah... Ko nak ckp apa cakap lah klu tak blh cakap pakai mulut ckp lah pakai puki ko yg lobos tu....klu telur ko tu aq tak nk jentik sbb telur ko dgn telur babi sama je xde beza...telur mcn ko ni ptt potong je kasi anjing kurap makan...br layak dgn org pasial n fuckatan

    ReplyDelete
  21. ADOI APA LAH NIK AZIZ NUBPERANGAI MCM BUDAK2 tak dapat APA YG DIA NAK MERAJUK PLAK..... BURUK NAMPAK AWAK TU DAH TUA TAK BAIK BUSUK HATI DGN ORG LAIN....NI LAH ORG TUA YG TAK RETI2 NK TOBAT

    ReplyDelete
  22. Nik aziz ni makin tua makin mdnjadi jadi busuk hati dia kan.... Ni lah pas bertindak mengikutkan hati... Bila org bertindak mengikotkan akal dia nak sentap plak... Tak sesuai lah

    ReplyDelete
  23. Ni bkn merajuk lah wei ni sentap nama nye.... Buruk lah mcm kuda tua je rupa

    ReplyDelete
  24. Tak lama lg dgr cite nik aziz plak kena buang... Kuang kuang kuang

    ReplyDelete
  25. Nik aziz dang dang nik aziz kote panjang kuang kuang kuang

    ReplyDelete
  26. sebenarnya aku dah lama minat kat kak bedah ni. Puki lobos mcm kak bedah paling best. kalu rasa sejuk2 mlm, boleh masuk dlm puki dia panaskan badan...cuma bau puki dia mcm lemak babi. ah pedulilah.

    ReplyDelete
  27. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  28. itu gak bole diyakini kerna bohong itu berita, Partai melayu setan gak punya kredibilitas ya. Yanag bener ternyata sila ka saja baca di sini ya. Kalo mau omong jangan bohong ya.


    http://kerajaanrakyat.blogspot.com/2012/09/pendedahan-ramai-pegawai-kerajaan.html

    ReplyDelete
  29. jangan ketawa ya kalo mau ketawa silahkan saja. Sayay bukan bikin fitnah ya tapi bener ternyata folower setan melayu itu udah kesurupaN KAYAK SETAN LO.



    http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/zwLfhy/~3/Cgx3ktimuAA/pemimpin-umno-mengamuk-depan-kerusi.htmlhttp://www.youtube.com/watch?v=mKcY4iMkDf4&feature=player_embedded

    ReplyDelete
  30. JANGAN KETAWA YA PAKCIK, SAYA GAK BISA TAHAN , TERUS MAU KETAWA KERNA ADA SETAN UDAH KESURUPAN KAYAK BABI GILA KATA ORANG MALAY.


    http://wasukalu.blogspot.com/2012/09/jkkk-mengamuk-ahli-umno-sertai-pas-di.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAU BAPAK SETAN MESTI TAK HERAN SYIAH BERTAPAK DLM PARTI PAS SEBAB NEGARA KAU SENDIRI TONGGANG LANGANG. ISLAM KAWIN DGN KRISTIAN DGN HINDU. DGN APA PUN BOLIH. SIKIT LAGI ORG KAWIN LAIN DARI ORG PUN BOLIH. ISLAM KAYAK APA YA? KAU PUN TAK FAHAM TENTANG AGAMA ISLAM. NAMA SAJA UMAT ISLAM TERBESAR DI DUNIA IALAH NEGARA KAU TAPI KAWIN DGN BUKAN ISLAM HALAL. BELAJAR KAT MANA TU. UMNO TAK HALALKAN TAU. JADI BAIK KAU BETULKAN ORG KAU YG BANYAK BERZINA TU.

      Delete
  31. SAYA KIRA INI SETAN YANG SAMA YA NGOMONG KAYAK BABI GILA KATA ORANG MALAY, TAPI SAYA GAK BISA NAHAN DARI KETAWA, SAYA KETAWA NGAKAAAAAKKKKK.....


    http://www.youtube.com/watch?v=Gj0IGqBPqxw&feature=player_embedded

    ReplyDelete
  32. Apesal nko bedah.....meroyan nko takde ubat kih kihkih meroyan babi nama nya tu. cit cit tuih.

    ReplyDelete
  33. dah tua-tua nak merajuk buruk rupa duduk diam-diam sudah dah tua tak payahlah nak ke hulu ke hilir cukuplah harta yang ada tu tak bawak mati pun nanti...

    ReplyDelete
  34. Oit anon 12.0- klu ko nak sgt msk dlm puki ko g lah msk dlm puki mak kO blk tak pun ko g msk dlm jubur anwar mesti dia suka... Sambil tu ko jentik telur dia ko suh dia duk diam2

    ReplyDelete
  35. Anon 1.38 aq bkn moroyan babi mOroyan nk jentik telur ko

    ReplyDelete
  36. Nak ajis tak abis2 merajuk lg ke?udahw2 lah tu ke nak abby drg pujuk br nk ok...

    ReplyDelete
  37. Terbaca iklan cipap anon 12:31, terus terlupa apa aku nak cakap tadi..sial bettul..

    ReplyDelete
  38. ajaran siapalah nie...puak-puak haram jadah al juburi kot...yang paling nak ketawanya nik ajis merajuk..org tua nie perangai dah mcm budak-budah dah nyanyuk dah kot..mcm manalah boleh jadi pimimpin ..lebih baik ajis ni dop umah dan tak payah sebar ajaran sesat

    ReplyDelete
  39. yg bodo sangat apahal? syiah tu org kapir kew ?? BANGANG!!!! dye0wg s0lat gak..bukan xsolat la! bod0h!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!