CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Sunday, September 16, 2012

PANAS BERAPI! KERAJAAN SELANGOR MEMANG GILAKAN SEKS?

Kalau korang perasan iklan sebegini memang banyak sejak kebelakangan ini di Selangor. Ini ada brader hantar email kat aku, kata dia gambar ini betul-betul depan pintu masuk UITM Shah Alam. Best kan? Dah le selama ini bila kita sebut PKR je ingat pada seks bebas, kini mereka siap support orang jual ubat seks dan alat pemuas nafsu songsang ni.


143 comments:

  1. Kena tanya Chua tu.

    ReplyDelete
  2. elok sangat anjing-anjing anuwar al juburi memang gila seks..tgk jer pada pemimpin mereka..memang teruk datang dari manalah spesis giler seks..ternyata tabiat buruk PAKATAN terhadap benda tidak bermoral jelas bodoh....

    ReplyDelete
  3. Jijik betul le kawan nko tu ye parpu.......sah le sama je nko berdua macam babi sondol. Dah habis modal le tu serupa hasang jati.

    ReplyDelete
  4. Bob meloya.....tulisan iklan macam mca je.......chua dua branak tu dah start meniaga barang baik punya....amnogok gerenti suke ni......

    ReplyDelete
  5. lucu tgk badan parpukari. Mcm badan baka babi daging. Tapi mata dia paling seksi...sepet! Baka babi daging bermata sepet. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ko tau ko pnh try ke?

      Delete
  6. Kita tunggu hj hasan ali mempertahankan islam................ooop versi jati lah bro.......sokong chua dan bisnes nya.

    ReplyDelete
  7. badan parpukari besar, tapi kaki & tangan kecik. Tanda2 badan lelaki yg kuat melancap! 3 x sehari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ko tau... Bpk ko pun kaki lancap ke ?

      Delete
  8. kak bedah kantoi melancap d dapur, sambil makan jongos babi masak kicap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kak bedah mkn babi msk kicap tak ajak anok moreyan kan dia dah naik angin babi

      Delete
  9. Jangan le bro cakap cam tu.....parpu tu pejuang islam jati hasan ali yg paling utama.........sian kat dia........walau pun memang dia macam babi.....kita kene kesian..........dia tak tau dia babi.....kesian.

    ReplyDelete
  10. kalau kat blog pro-pr, orang2 bn meroyan cam orang hilang akal, kalau kat blog pro-bn, orang2 pr meroyan cam orang takde otak... apa kebenda la korang ni... takleh ke masing2 yg baik jadikan tauladan yg buruk jadikan sempadan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pukimak ko lah noob sial... Ko tu dalang jalang jgn nk byk bunyi sial

      Delete
  11. menurutt teman saya yang bikin hal itu ternyata folower setan melayu ya . kapan polisi malay mau bekok itu folower setan melayu ya. Udah pusing kepala pemerintah Propinsi selangor kerna hal ini kerna brengsek itu diproksi polisi setan melayu juga ya.Kalo kalian mau hal ini selesei maka kalian harus kuburin partai setan melayu itu ke kuburan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahasa ko mcm pukimak punya anjing kena kongkek ada hati nak komen suh org baca... Shhhuuu shuuu g cuci jamban tu diam2

      Delete
  12. ala bro..parpu ni pun mmg mamak sesat harbi.umno pukimamak upah dia stout n beer je unt buat blog ni..patut la tulisan mcm yahudi mabuk....iklan ni mesti kepunyaan geng umno pukimamak iaitu csl n co...org umno mmg terkenal lemah tenaga seks n memerlukan ubat csl unt main dgn puteri umno yg muka mcm parpu..

    ReplyDelete
  13. Babi pukimak sial aq ada lancap telur bpk ko ke sial... Yg ko sakit sgt hati dgn aq knp sial.... Aq nk buat apa pun suka ahati aq lah ko kusah kenapa babi pukimak lancau pun anjing pas pkr... Dasar gila seks mkn taik babi ari2 tu jd babi goreng tepong anon 10.48

    ReplyDelete
  14. Suka hati parpi lah nk bt apa yg krg punya telor hangit ni pe hal... Mesti krg ni pukimak2 pkr yg selalu gunakan hikmat seks tu kan... Krg mmg babi sial sampah sanggap tak dpt jubor anwar jubor babi pun krg sapu dasar puki mak punya parti kongkek rakyat mmg sesuai nama tu bt babi2 liwat mcm krg ni

    ReplyDelete
  15. Oit anon 11.14 lancau lah takat tuduh tp xde bukti sah baik tak yah pukimak oi... Klu takat tuduh akq pun blh tuduh ko main dgn nenek ko ari ti sial...

    ReplyDelete
  16. hahaha...yg tukang komennie pun org yang sama...lu org jgn heran lah...diorg nie nk cukupkan kuota untuk claim duit komen...RM 1.50 utk 1 komen...diorg dh cuak sbb blog BN bnyk follower...korg kira jer lah komen dorg pastu boleh tau brapa komisen diorg dapat...diorg dah set setiap blog BN mst ada pencacai buat duit komen..hahaha...low class pny pakatan haram...xder standard langsung...bek lu org upah pencacai soh baca blog pakatan haram, biar naik rating..hahaha...

    ReplyDelete
  17. Aku pun perasan benda ni oi... Mmg byk sgt dkt selangor trerutamanye buat malu je... Apa lah benda sex mcm ni letak merata mcm xde maruah lsg lah

    ReplyDelete
  18. Aku tgk iklan ni je aku rasa nk ketik kepala si khalid gagap pukimak tu... Benda2 mcm ni pun dia tak blh nk handle mcm mana lah nasib rakyat selangor tak malang emm....

    ReplyDelete
  19. Ini lah contoh kebaikan pkr... Ni br ckit blm pkr tukar jd kerajaan lg... Klu pkr menang aku rasa tepi jalan pun blh tgk org main... Mana taknye pkr gila sex nak mampos...

    ReplyDelete
  20. Anon 11.29 ko ingat kita ni bangsat mcm ki ke sial.... Pkr mmg upah org dah lah murahan nak mampos 1.50 tu nk beli mak ko pun tak lps... Pkr mmg low class ... Aku berkhidmat utk negara aku sgp mati demi negara aku tau klu pkr atau pas menang melaysia ni akan hancur...

    ReplyDelete
  21. Dah lah pkr pukimak ambik bibik yg cuci jamban tu upah srh komen kat blog org... Memalukan sgh pasial n pkr

    ReplyDelete
  22. pesan buat kak bedah. kalau makan babi tu, ingat2lah org jauh. oh ya, sebelum melancap sapu krim d tangan dulu supaya licin. Takder lah mengelupas kemaluan mcm minggu lalu. Lepas melancap jgn lupa basuh tangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woi pukimak babi betul la ko no anon...ko ni suka sangat melancap ke smpi sanggup komen pasal melancap je kat blog ni... Itulah masa mak ko nak kahwin dgn bapak ko dulu diorang tu x puas melancap pastu tersilap dapat ko lak... Kesian aq kat ko

      Delete
  23. Btl lah... Akak pun mlu tau dgn anak2 bila drg tanya akak mk apa tu... Akak tak tau nk jwb apa...Malu sgt tau....

    ReplyDelete
  24. kelly eng meroyan sbb tak puas melancap, kantoi oleh mak dia

    ReplyDelete
  25. saya kira itu tanda nya bahawa partai setan melayu udah mau mati konyol, di indo saat hancur nya pemerintahan bapak harto itu hanya saja dimulai oleh siswa anaka anak muda , kapan ya folower setan melayu mau tinggalkan partai setan itu ya kerna saya fikir gak ada guna selibngkuh sama itu partai setan melayu ya kerna folower y6ang bawhan itu hanya tahu pake mobil kancil ato potong saga ya. saya mau ketawa ngakak ya.


    http://www.malaysiakini.com/news/209065

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa mak ko selalu main dgn bangla dlm mobil kacil ye hahaha ptt lah ko moreyan pasal mobil kancil

      Delete
  26. kakak semah pura2 malu lagi. Padahal kat kejiranan, dialah yg paling kuat nafsu seks. Nampak bontot kucing jantan pun dah kluar air mazi.

    ReplyDelete
  27. Aih celaka punya budak jijik akak tak kaci sapa2 pun kan... Akak ckp benda btl krg main2 kan akak... Tak respek org tua ckit pun kan... Mak bpk krg tak ajar eh mcm mana nk ckp dgn org tua....? Mcm ni ke contoh yg baik org pas n pkr

    ReplyDelete
  28. aku pelik sgt2 dgn penyokong pembangkang nie...nampak sgt cara korg nie nk menyelamatkn ketua korg walau dh terang2 tau mmg gila sex....kesian pun ada...tp yg paling kelakar cara komen diaorg sgt bodoh....meyalah kan tuan punya blog ni demi menutup cite ketua parti diorg....aku paham sbb diaorg xde idea utk komen tp pasal nk cukup kn kuata 1.50 satu komen trpaksa lah kn

    ReplyDelete
  29. alah kak semah marah plak. huduhnya kalu org tua marah, muka mcm cipap pelacur jer. D kejiranan aku, ada sekor anjing kesunyian. kalu akak nak, buli ambik bikin gigolo. share dgn kak bedah skali. lepas sex dgn dog, samak kemaluan tu dgn air longkang yer kak sayang.

    ReplyDelete
  30. Nmpak sgt pencacai pakatan bodo yg diupah ni otak 18 sx sama je dgn otak ketua depa yg letak kat kepala b*t*h.hahaha.

    ReplyDelete
  31. Kakbedaharam scandal parpubabi

    ReplyDelete
  32. kelly eng sedap jer kata lancau. tu nak hisap konek parpukari la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pukimak kobingat aku mcm ko ke babi ko tu duk main dgn anwar je sampai jd otak blue byk bunyi plk

      Delete
  33. memang la anak2 anjing pakatan barua anuar suka...dorang la pembekal terbesar untuk benda2 macam nie...dorang nakkan semua rakyat selangor jadi macam dorang....kuat main puki dan bontot....
    makin hari makin jahanam gua tengok

    ReplyDelete
  34. Amboi anon 11.53 mulut ko tu mcm celaka je....Kang akak cili2 kan br tau... Anak sapa lah ni kesian mak. Dia lahirkan anak mulut mcm loji taik ni..

    ReplyDelete
  35. Biasa lah tu pk dah anwar gila seks mestilah kena mkn ubt kuat n urut utk kuat lg....die kena kuat lbh dr org lain sbb die kena guna utk dua2 lubang bkn senang nak jaga tu bro....kalau xde iklan mcm tu susah lah anwar....sbb die sangup lakukan ape pun demi nafsu binatangnya puas...selangor nie kan bawah pkr jd anwar nak lah semua rakyat die jd mcm die gila seks bru senang die nk rasa semua lubang.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye lah lubang babi pun dia tak los kan

      Delete
  36. APA KE BENDANYA NI SAMPAI DAH ADA ALAT UTK BUAT SEKS KE APA HARAM JADAH PUNYA PENIAGA NI SAMPAI NAK LEKAT KAT UITM TU KENAPA, NAK GALAKKAN BEBUDAK TU UTK LAKUKAN SEKS BEBAS MCM PEMIMPIN PKR KE . APA PUKIMAKPUNYA BANGSA ASAL ADA CITE DLM BLOG ADE AJE ANON SIAL2 YG SIBUK KUTUK PARPU KALAU KRG TAK SUKA TAKPAYAH MSK BLOG DIA AH. KENAPA NAK AMBIK MAKI FREE DARI KAMI YG MENYOKONG KEBENARAN BKN MCM ANON2 HARAM JADAH DAH TAHU BUAT2 TAK TAHU KOT.

    ReplyDelete
  37. mahukan kepuasan 100% dalam bersenggama? layari laman web d bawah. Dapatkan produk2 alat bantu seks kami:

    http://www.sextoysos.com/?gclid=COSjjey7urICFREU6wody0sAsQ

    ReplyDelete
  38. Mira EDORA hipokrit. Baru malam tadi digilir bangla, masih tak puas2. Petang tadi ajak 4 org pak guard buat seks dekat tangga library.

    ReplyDelete
  39. aku rasa anon2 yg menyalak mcm anjing nak mampus ni mesti pelanggan yg beli alat seks tu kot sebab anon ni aje yg meroyan bila pk keluar artikel ni. apa punya anak haramlah anon2 ni nak buat seks gunakan batang sendiri tunjuklah anak jantan sikit takkan nak main pun nak kena guna alat toys tu kot, kenapa dah mati pucuk ke asyik bagi anwar taruh depan belakang kot sampai dah tak power lagi kot. kesian aku kat anon2 yg ini. marilah belajar dgn aku dulu mcm mana nak jadi anak jantan oi sial.

    ReplyDelete
  40. tulah lah pkr ape pun blh jgn tekejut ini bru iklan kat tepi jalan x lama lg kalau pkr yg menang pru13 ni pelacur pun blh booking kat tepi jalan je silap2 blh main kt tepi jalan atau tumpang dlm bas anwar

    ReplyDelete
  41. dol.mat butuh besar cili merah pun nak riak lagi. Butuh saiz cili ko tu layak kongkek ayam daging saja tau.

    ReplyDelete
  42. ANON 12.02 ANAK HARAM PUKIMAK SIAL AKU RASA KAU KOT YG MAIN KAT TANGGA TU DGN MAT BANGLA AL MAKLUMLAH KAU KAN MISKIN MANA ADA DUIT NAK CHECK IN KAT HOTELLANGSUNG TAKDE CLASSLAH. KALAU YE PUN AKU NAK MAIN TAKE CLASSLAH KAT TANGGA MCM KAU TU. SENANG2 KAU TUDUH BAIK KAU JAGA MULUT KAU SEBELUM ANWAR BUBUH LANCAU DIA KAT MULUT KAU BARU PADAN MUKA KAU PUKIMAK SIAL.

    ReplyDelete
  43. Byk nye annjing2 pkr yg meyalak dalam blog nie kan....napa nak kumpul duit beli ubat kuat tu ker

    ReplyDelete
  44. M 12:07 AM
    jgn marah la dey! sedarlah diri, ko tu dah barai. kepala gajah pun senang2 jer masuk burit ko. lebih baik ko kumpul duit buat rawatan menyempitkan semula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Napa klu burit dia sempit ko nk msk ke babi?

      Delete
  45. eleh! kelly eng ni bukan boleh percaya. Gambar mak sendiri pun dia bikin modal melancap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Butoh ko tu dah mcm pelacur babi... Mana pun ko main taram... Jgn nak sama kan org lain pukimak anak haram dasar xde maruah nafsu babi lg rlok dr ko lh pkr... Ni mesti anwar yg rosak kan batang ko kan babi

      Delete
  46. Anjing pkr nie sebenar saja je nak bg panas kat kak bedah kak semah dan brp nama lg sbb die xde modal dah nk komen ape...sambil2 tungu giliran die dgn anwar die layan gairah die kat sini dulu bru ah anwar lyn die baik punya kan anon sial

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia tgh stim tu sbb tu jadi mcm babi kena sula

      Delete
  47. Anon 12:17 AM nak tunjuk baik. tapi sama mcm kak bedah jugak, kuat nafsu seks. Air mazi meleleh tak henti2 24 jam. uwekkkSS!!! bau burit babi lah air mazi ko!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oit babi burit ko yg bau puki anjin ngan babi lps kata org plak... Ki tu 24 jam tau nak main je... Dinding yg berlobang tu semua keja ko kan dial... Mkn ubat kuat byk2 nafsu pun jd mcm nafsu babi sawan

      Delete
  48. woi anon 12.06 kau terasa ke, kau nak try ke batang aku nie mailah nanti aku bagi alamat kat test dululah cili merah ke or batang pisang baru kau tau nanti koyak lubang punggung kau tu sampai anwar pun takde selera dgn kau nanti. sedap mulut pukimak kau aje kan . kalau berani letaklah nama mcm aku jgn guna anon aje mcm pondan sial takde batang lidi aje.

    ReplyDelete
  49. apsal ko kelly eng? marah tak tentu pasal? Bapak ko tak nak sondol bontot ko ker? Misti lubang bontot ko ni penuh cacing kerawit, hasil jangkitan dari butuh babi yg sondol ko. jijiknya aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dlm butoh ko ada babi jgn ckp org... Dah lah berak tak penahbbasuh... Lubong jubur ko tu dah besar sgt samapi ko berak pun tak rasa tau2 bau babi je.... Nafsu ko nafsu binatang babi khwin dgn anjing dpt anak gila sex yg busuk mcm ko... Punai kecik mcm congkel gigi

      Delete
  50. dol mat punya saiz konek mcm batang pisang!! malangnya, takder perepuan yg boleh ko kongkek. Ko ni layak masuk hutan & kongkek gajah betina jer. Kalau tak pun tinggal ajer kat zoo, kongkek itu ibu gajah.

    ReplyDelete
  51. Ada babi tgh stim tu dia nk ajak semua org main tp sapa tak layan dia mengamok kesian dia...

    ReplyDelete
  52. ahhh! sedapnya burit kazen kelly eng ni. masih fit & bergetah.

    ReplyDelete
  53. Getah ye bkn rasa cili ke babi?

    ReplyDelete
  54. aku rasalah kan anon12.35 nie mmg jenis main golok je lubang ape pun sbb tu die ckp pasal bapak x sondol bontot...maknanye mak bpk die punya lubang pun die x lepas punya gila seks ko nie anon

    ReplyDelete
  55. abg nuar,
    jgn hipokritlah. ko tu pun kuat nafsu seks jugak. Masa umur 12 tahun dah rogol adik sendiri yg berumur 6 tahun. Sdh besar hari2 bukak web lucah, sambil melancap. skrin monitor pun dah kabur dilapisi air mani ko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai sini aq nk jentik telur ko bg kurang ckit nafsu babi ko ni

      Delete
  56. Pukimak anon yg xde butoh n cipap tu...takat pakai anon ckp besar tak payah lah pukimak... Klu btl anak jantan or betina pakai lah nama anak haram sial pukimak oit.... Ataupun ko tgh sibuk kongkek dgn anwar tu babi dasar gila seks biar mati masa tgh main ats katil dgn babi

    ReplyDelete
  57. Asal dah senyap babu sondol tu... Tau takut

    ReplyDelete
  58. aii kak bedah kaki meroyan. Baru habis melancap pakai penumbuk lesung batu ker? tak pedas kerr burit tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku melancap pakai pukimak ko lah babi... Sedap oh rasa berangin je... Tu lah ko babi duk sondol2 org ....sampai puki mak ko berangin pun ko tak tau

      Delete
  59. Kau silap lah bkn adik aku tp adk kakak n mak ko yg aku rogol kan dpn belakang aku jolok mcm mana ko blh lupa hah anon 12.47

    ReplyDelete
  60. ooo...nak aku letak nama sebenar yer...buli, no hal punya:

    Nama: Mohamad Salim bin Iskandar
    IC NO: 730709-08-5123

    puas hati!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pukimak mana punya ic ko ambik no sial anak haram babi... ? Sian nasib bpk ko dpt anak pukimak mcm ko ic dia pun ko tak lps kan sial

      Delete
  61. Ni lah bangsa pukimak punya pkr dah mkn ubat kuat byk sgt tak tau nak lps kat mana dtg blog org ckp benda kotor2....

    ReplyDelete
  62. Pas Dajjal,
    ko tu apa kurangnya. hari2 rogol sepupu sendiri. masa skolah dulu kantoi skodeng cikgu mandi. Butuh pun besar cili merah jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku main dgn ko tiap2 mlm ckp byk plak burit busuk... Lg byk mau ckp

      Delete
  63. woi anon 12.26 buat ape aku hutanbaik aku main dgn mak, bapak, adik n seluruh keturunan kau mesti bestlah sebab lubang n burit drg kan dah barai senanglah aku nak mskkan btg aku nanti

    ReplyDelete
  64. Aq tau sgt ni mesti pukimak yg tgh terbakar dgn org tu lps tu pakai nama tu plak.... Klu ko ada butoh letak lah nama ko sendiri sial....

    ReplyDelete
  65. Nama baik je tp perangai mcm babi

    ReplyDelete
  66. Konek kecik ada hati mau lawan sama saya mari2.... Kita kongkek dia ramai2 br dia hilang dia punya nafsu syaitan....

    ReplyDelete
  67. Woi babi sudah kecut telor ke? Ataupun ko tgh main dgn babi

    ReplyDelete
  68. Woi babi sundal asal ko dah senyap??? Telur ko dah msk dalam ke atau dah kena ptg oleh mak ko sbb ko cuba nak rogol dia tadi....

    ReplyDelete
  69. Wahaha anon September 17, 2012 12:57 AM

    IC sape ko kebas nie yop?
    sian org tuh xpsl psl aje ko kbs ic org len
    wakakakka ko tuh knal sgt ke parpu sapa?
    ahahaha

    ReplyDelete
  70. Oit anon dah diam napa....aku ingat kan ko anak jantan rupanya ko pondan sial kn

    ReplyDelete
  71. September 17, 2012 12:57 AM ANON

    ANON nie telo dh terbakr sbb bisness die kena siar kat blog PK die xley duk diam ar wakakak
    bro2 ko tuh bro dh kantoi tbe2 msuk kan ic mangsa tdk berdosa sapakah?
    wakakaka asl x ltk je skli gmbr dia atau ic btol bru la ley prcya!
    ahahah klu ye pun tuh ic parpu dh lme dia delete ape la ngok ngek ko nie

    ReplyDelete
  72. Wow tgk aje bab seks kne serang anjing PR truz xdpt diam diri!
    wakakaka nmpk sgt smua PR nie gila men jubo ahahaha
    tmbh2 lgi mat indon nie!

    anon September 17, 2012 12:57 AM ko lak trse sgt ngn kak bedah asl?
    ahahah ape die ckp tuh betol ka?
    kah...kah...kah

    ReplyDelete
  73. Klu ko ada telur n telur ko tu besar sgt ko msk lah pakai id mcm aq ni... Takat pakai anon je baik ko g main blkg babi tu lg bgs sial dr ko buang masa kt sini mcm pondan gila sex

    ReplyDelete
  74. Aduh2 apa la anon September 17, 2012 12:57 AM

    asl tba2 snyp aja?
    hentam la lgi aku nk gk tgk drama ko dri td aku duk bce tbe2 sunyi bring plak!

    ic anak mana hang kebah weyh
    sian org len teranaiya!

    ReplyDelete
  75. Mana mat indon yg ckp mcm babi trtelan tulang anjing tu nape dah senyap dh penat main dgn babi ker

    ReplyDelete
  76. Penat kita tgg ni kan kak bedah.... Mungkin dia tgh menangis kt bawah ketiak babi kot sbb telut dia kena potong td hahahaha... Lawak lah kak bedah ni

    ReplyDelete
  77. Keh...keh keh btol kate kak bedah klu ade telor meh id hang!
    awat tkut sgt?


    stkat bg ic sapa tah lps tuh pki anon je aku pun boley!!

    nah id Anon aka MiloSuam!

    Nama: Anak sudal a/p Anwar al juburi

    No IC : 780909-13-5670

    wakakakaka

    ReplyDelete
  78. Ataupun dia ambik no yg tentera kat atas tu dia tgh call kot muhahahahaha

    ReplyDelete
  79. Trimas bagi ic sape tah ley la aku dftr no bru lgi :D

    ReplyDelete
  80. Sapekah itu anon?
    asl xdk dh die

    ReplyDelete
  81. Hahaha telur dia dah xde mana dia berani nak dtg lg...

    ReplyDelete
  82. burit & lancau korang la. Aku diam bukan psl takut, tapi tgh kongkek adik2 perempuan korang. Tapi takder nafsu lah, burit adik2 korang smua bau bontot babi.

    ReplyDelete
  83. Tah2 dia bg ic gigolo yg selalu main dgn dia kot.... Malu nk bg hp number dia bg lah ic number huhu

    ReplyDelete
  84. Apa ko br lps kongkek mak ko..,? Tu lah aku dah kata mak ko tu dah tua mana syok lg bau pun mcm asam peram babi je busuk tu

    ReplyDelete
  85. Ooo yeke mana nk ade nafsu sbb ubt kuat ko dah hbs masa ko main dgn babi hutan td kn

    ReplyDelete
  86. Tu lah sapa srh main dgn burit babi hari2 kan hidung tu dah terbiasa bau burit babi cian ko kan

    ReplyDelete
  87. Apa ko kongkek adik2 ko sendiri.... Apa lah ko ni... Konek tu dah ada aids blh ko naia adik2 ko lagi mmg sial lah ko ni... Dr dpt abg mcm ko baik dpt babi je

    ReplyDelete
  88. Konek kecik kata kongkek ramai2 konon bla lah lu babi konek kecik

    ReplyDelete
  89. Mana lu punya id babi.....dasar lancau pendek mmg tak berani lah... Sama mcm anwar pandai ckp saja

    ReplyDelete
  90. ish2 mmg dasar anwar btol men bontot aje tau ahahah

    ReplyDelete
  91. Tgk senyap lg emm penat aq tgg ko sial

    ReplyDelete
  92. Main bontot pandai tp bila org hentam ckit lari jauh2 tu lsh punaii kecik sgt tu

    ReplyDelete
  93. Aku rasa ubat kuat yg dia mkn td dah slow lah sbb tu dia tak aktif mcm td dah.... Ckp besar mcm blh rogol seribu org tp br sorang pun dia dah tak larat...

    ReplyDelete
  94. hello kawan2 semua. Ini saya, Parpukari. Jgn dilayan budak sewel tu. Dia tu kurang siuman. oklah bye! Aku pegi dapur dulu, nak makan usus babi masak lemak. Lepas tu aku nak melancap pakai lemak babi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak sgt ko takut kn...rakyat perhatikan ko...nntilh ko...

      Delete
  95. Ke punai dah tersangkot dlm mulut babi.... Babi tu xnk lps kot sbb babi tu pun dia bg mkn ubat kuat gak tadi... Tp dia tersilap dia mkn yg biasa dia bg babi tu mkn yg power tu bsbi tu xnk lps kan dia skrg....tgg. Jap lg babi dah lps kan punai dia br dia akan msk jimen kat sini... Tu pun klu dia tak msk hospital lah sbb babi over sgt takut tergigig je punai dia tu selamat malam punai pendek

    ReplyDelete
  96. Ala ko ni mmg pukimak bangsa xde lancau kan pakai nama parpukari bt apa??? Pakai lah nama sendiri sial

    ReplyDelete
  97. Nasib ko baik lah babi tu lps kan ko awal kan...

    ReplyDelete
  98. Eekekke dasar pengecut!!!
    nmpk sgt pki la id sndri magkok!

    ReplyDelete
  99. Apa lah ko ni mmg tak berani pakai id kan... Haha ckp je besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko jgn ingat ko tak id aq tak tau ko sapa babi... ko kecut telur ke... Kecut puki tu????pakai lah id sendiri wahai babi berkepala 5

      Delete
  100. Anjing mana dok melalak kat blog Parpu ni? Kesian aku tengok orang macam dia ni... Tak cukup kasih sayang ke der?

    ReplyDelete
  101. Dia ni mana nk ckp kasih syg der.... Bpk dia anjing mak dia babi tu pasal dia melalak dkt sini der... Tak tau dia keturunan mana tu lah

    ReplyDelete
  102. Eh,eh ni macam Hanum Marvellous jalang yang ditinggal laki tu je kan anon? Tu la mulut jahat, muka buruk, parangai cam babi kan anon aka Hanum? Auwwww...i know what u did hanum....

    ReplyDelete
  103. Alamak puki dia sudah tetbakar ke??atau sangkut dlm mulut babi lg sekali....

    ReplyDelete
  104. Aku tau dia keturunan anjing kurap campur babi sundal

    ReplyDelete
  105. Oh hanum ni sundal yg dkt tepi lorong haji taib tu ke? Patt lah perangai mcm jalang tak dpt punai.... Mai sini aq jentik puki ko bg hilang ckit gatal ko to

    ReplyDelete
  106. Oh jalang ke???? Ptt lah dah lama tak dpt batang lah tu... Sampai batang babi pun dia tak lps

    ReplyDelete
  107. Apa muka buruk???? Oh ptt lah dia gila seks samapai mcm ni sekali.... Org taknk kat dia tu pasal sangap sgt betina ni...babi pun jadi lah asal kan ada tempat nk lepas nafsu

    ReplyDelete
  108. Mana betina jalang tu asal senyap je...mari lah masuk lg blh aq cuci ko lg dr atas sampai bwh... Pakai klorox pun blh jalang oii

    ReplyDelete
  109. Dah tak berani lah tu... Emmm yg kali pk dulu sebelum ko hentam mn2 blog kebenaran.... Ada ramai yg penyokong kebenaran

    ReplyDelete
  110. bukan pemimpin umno ke dok melncap depan pentas tengok kpop?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn bpk ko ke yg bt mcm tu selalu babi pukimak anak haram

      Delete
  111. penganut pkr semuanya perangai macam BANGKAI !!!

    cara yang paling baik nak tarbiah puak pkr ni ialah maki dia ramai-ramai.

    pkr pembawak sial !!

    ReplyDelete
  112. itu bapak rustam udah mau jadi gila ya. hari hari dia bikin demo ya. kasian ya ini petinggi setan melayu udah mau konyol ya. dulu dia bilang itu demo budaya nya yahudi ya tapi dia juga mau turut itu yahudi ya. gak ada standar ya ini gubernur melayu yng menurut teman ku yang kerja dia korupsi segala. jangan marah ya encik.


    http://manjongmari.blogspot.com/2012/09/awaskm-melaka-ds-ali-rustam-dah-mula.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa??? Mak ko main dgn babi malam td... Ish ish ish... Teruk nye mak ko sial

      Delete
  113. mana simulut longkang mana simulut jamban mana simulut gampang dah hilang ke mailah sayang jomlah sayang sinilah sayang cepatlah i.rindu ni mana you pegi janganlah lari cepatlah i. nak belanja sup kepala gajah ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Telur dia dah msk dlm... Puki dia dah kecut sbb tu dia tak berani msk lg...,

      Delete
  114. Hahaha penakut lah lu.... Mula2 cr pasal dgn semua mcm otai sgt tp last2 kalah gak huhu

    ReplyDelete
  115. Dasar jantan indon janjok pukimak sial babi... Semalam punai ko dah tersangkut ke kt babi semalam?aku tgg semalam tak dtg

    ReplyDelete
  116. eeeee memang tidak sesonoh...
    wei pikirla ada remaja ada budak-budak dalam negara kita..
    ini malaysia bukan negara mat salleh yang mengamalkan seks bebas..
    sialan

    ReplyDelete
  117. nak termuntah dengar puak2 pecacai BeEnd kutuk selangor...mcmlah kat pahang, johor,N9, sarawak, sabah,perlis, perak dan trengganu takda sundal?????

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!