PANAS BERAPI! KENAPA ORANG UMNO MUDAH TERMAKAN DAKYAH PEMBANGKANG?

Kenapa mudah sangat orang UMNO termakan dakyah Pembangkang? Why? Kenapa? Kalau nak tau KLIK SINI

29 Responses to "PANAS BERAPI! KENAPA ORANG UMNO MUDAH TERMAKAN DAKYAH PEMBANGKANG?"

  1. Tu lah aku pun pelik senang sgt manusia ni percaya dgn cite2 bodoh pkr ni.... Pkr dah lah suka bt cite2 pukimak mcm mana lah irg blh percaya dgn okr pukimak ni semua

    ReplyDelete
  2. bagilah pencerahan,bukan terikut cara cara yang tidak bertamadun,ada fitnah ko jawab dengan fakta,kalo benda yang belum komform ko ikut war warkan,semua jadi tau,sekarang rakyat dah cerdik dan media tiada had.semua komen cuma kasar dan lucah bukan bagi jawab yang benar.sama je bodohnya.

    ReplyDelete
  3. cili kasi taruk......dakyah nko macam orang bodoh.....

    ReplyDelete
  4. sikap org melayu sendiri..crita muhyidin vs najib,bru beza pndapat si mahfuz dh buat2 pndai,dh keluar kt blog rasmi PAS..ada bunyi siasat,ada bukti jgn terima bulat2,fitnah jgn jaja sana-sini,nt rugi diri sendiri..nik aziz dgn hadi pn tk sama pndapat,tk mahu ckp apa2 ke??

    ReplyDelete
  5. kasut punya crita..ckp berapi last2 mahfuz sndiri mengaku tk ada gambar/video..ada jgk ke org2 UMNO yg trpecaya..hehehe..

    ReplyDelete
  6. Dr M dah kata, UMNO adalah parti syaitan. Mengapa masih sokong umno lagi? Sedangkan PKR pula adalah parti malaikat yg tidak dikenal. Maka utk mengenali malaikat itu, kena masuk PKR. Marilah beramai2 masuk PKR. Dr M dah bagi signal, supaya org melayu beralih sokong kpd PKR.

    UMNO sdh mula mereput. Ibarat bangkai babi yg dipandang hina & jijik, pasti membawa penyakit jika dijamah. Orang2 yg masih berada dlm UMNO, ibarat menyuap daging babi yg reput ke dlm mulut. Oleh itu, tinggalkan UMNO, sertai Pakatan. Cuma syarat masuk pakatan, haruslah menyediakan ky Jelly, utk digosok d dubur masing2. Bagi yg perempuan pula, ky jelly itu bolehlah dilumur d kedua2 lubang depan & belakang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DIA NI JENIS MANUSIA DUNGGU TAK FAHAM BAHASA. DAH BERKALI DITERANGKAN TENTANG STATEMENT TUN PUN DIA MASIH DITAKUK LAMA. TAK BOLIH BERFIKIR. MMG SESUAI KAU BERSAMA PR. KAU DUDUK DAN ANGGUKLAH SEPANJANG MASA YA.

      Delete
  7. Orang UMNO pun dah bosan parti hipokrit UMNO yang galak menipu,mencuri dan memperkayakan segelintir elit dengan melacurkan nama melayu

    ReplyDelete
  8. KERNA PETINGGI MELYU UMNO ITU KERJA NYA HANYA KORUPSI SAJA YA. KETIMBANG FOLOWER MEREKA YANG GOBLOG BANGET HANYA BISA PAKE KANCIL AND POTONG SAGA. kALO BUKAN GOBLOK OPPO TO.

    ReplyDelete
  9. kepada anon2 pukimak babi haram jadah yg dok sokong Pukimak rakyat tu, korang jgn la nak spin2 fakta yg ternyata x menyebelahi pihak korang tu... dah mcm2 aq tgk yg korang tulis pasal UMNO ni... bg aq semua tu x betul pasal kenyataan sebenar bercanggah dgn apa yg terjadi.. kita ambik cth apa yg terjadi di selangor sekArang la... mamat kalid cakap lain tp fakta lain.... so pukimak2 anon babi hanjing pakatan semua, ko faham x???babi hanjing mcm korang ni lah bakal menghancurkan negara yg aq sayang sekarang ni....

    ReplyDelete
  10. Setiap kali ceramah pembangkang penuh rakyat malaysia datang. BN ada bagi ceramah ka? setakat rempit bayar 20 ingit sorang tak yah la.. Sapa pun tak nak dengar tipu helah UMNO. kena boo ngan rakyat ada la. Ptuih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rakyat malaysia yang mana yang datang ni?!!!!

      Delete
    2. Rakyat malaysia yg bodoh lagi bingai mcm dia yg dok dtg ke ceramah porno tu.hahaha

      Delete
  11. Mengapa Pas yg mengaku partinya yg terbesar didalam PR sanggup tunduk pada Pkr dan Dap? Selain dari dijanjikan'kuasaputrajaya'pimpinan Pas bermandi duit dari Soros melalui tangan Anwar. Amat sukar penyokong PR untuk menerima kebenaran ini. Oleh itu tanyalah sendiri dari mana datangnya kemewahan yg dikecapi oleh PR.

    Kalau dahulu Pas kelihatan sengkek pabila menghadapi PRU tetapi akhir2 ini Pas begitu mewah. Berapa juta Pas dapat sumbangan ahli2nya? DAP turut menikmati imbuhan yg sama dan mungkin juga turut menyumbang ialah negara seberang selat tebrau!

    ReplyDelete
  12. anon 11.14... takat PR bg ceramah yg byk mengadungi fitnah tu x yah dengar pun x pe...pukimak babi bangsat mcm ko je yg sanggup dengar ceramah mcm tu al maklumlah ko kan makan taik babi DAP.. so apa yg PR bt semua meati ko kena ikut kan.. klu x, x dapat la mkn taik diorang tu...

    ReplyDelete
  13. pembangkang sial cuba menjatuhkaan UMNO dengan bermacam2 cara tp adakah UMNO tumbang,pembangkang melemparkan belbagai2 fitnah tp UMNO berjaya membongkarkan semula fitnah2 pembangkang.
    UMNO tetap teguh walaupun pembangkang cuba menjatuhkan dengan melemparkan fitnah,menghina dan cuba memecah belahkan org2 UMNO.
    malangnya semua usaha pembangkang sial x menjadi,semua yg mereka buat x menjadi.
    tu yg pembangkang meroyan sampai x tido malam,mereka tau yg mereka bakal tumbang dengan teruk pada PRU13 ni.
    dasar parti sial yg lahanat,parti giler kuasa dan lubang

    ReplyDelete
  14. perh brader,kesian aku tengok parti lawan ni.....apa saja yg mereka buat semuanye terkantoi,bila dah terkantoi mereka spin cerita macam orang bebal yg tak berpelajaran.....semakin hari semakin terbongkar rahsia parti lawan,bila terbongkar mula la pihak lawan tak tido malam sebab mencari idea nak spin cerita kepada baruah baruah mereka.....memang mentaliti orang orang parti lawan sangat rendah,binatang lagi bijak dari mereka.....parti lawan memang celaka haramjadah,bile dah kantoi mereka spin cerita

    ReplyDelete
  15. Satu jer sebabnya...Sebabbya yang tinggal dlm UMGOK tu spesis yang BODOH2 jerrr....FAHAMMM!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spesis yg dlm pr bukan saja bebal, kaki sex, lgbt , munafik dan mcm2 lagila perangai buruk2 yg aku x larat nak taip kat sini.org2 yg mcm tu ko nak ikut.nmpak sgt kamu ni bodoh.xpenah guna otak.kan kan kan?

      Delete
  16. Petikan Ucapan Tuan Guru Nik Aziz.
    Sudah berkali-kali saya sebutkan kepada pemimpin Umno agar tinggalkan perjuangan kebangsaan dan terimalah perjuangan Islam. Kalau hari ini Umno berbuat demikian, maka hari ini juga saya sanggup bubar PAS untuk sama-sama berjuang Islam dengan Umno.



    "Namun sampai sekarang mereka tidak sanggup mengubah dasar parti Umno itu kepada dasar Islam! Di manakah duduknya roh Islam dalam Umno? Saya tanyakan persoalan ini untuk dijawab oleh seluruh umat Malaysia,"

    ReplyDelete
  17. pembangkang mmg siallh..tp tak perlu risau kerana fitnah yg dibuat oleh PR hanya makan diri sendiri kerana selama ini pun semua dah tahu bahwa PR memperjuangkan kebebasan seks merdeka, liwat, LGBT, kawin sesama jenis dan segala2 yg songsang.

    ReplyDelete
  18. Dear PK,
    1. Saya minta tuan baca sehingga tamat artikel berkaitan Rosmah dalam Kedah Times.

    2. Komen tuan seolah2 mmg Kedah Times mempercayai apa yg dibawa oleh pembangkang walhal tajuk saja begitu tapi isi artikel amat berlawanan.

    3. Blog-blog besar tuan, PK dll sepatutnya beri support, bukan memijak blog-blog kecil tersebut; melainkan ada agenda tersembunyi.

    ReplyDelete
  19. anon2 yg sokong pakatan haram tu mmg bangang!! jgn risau lah selepas PRU 13 nie besar kemungkinan anwar aljuburi yg korg angkt sgt tu akan tertungging pnylh.. ntah2 masuk hospital sakit jiwa kot disbbkn fitnah2 dia nie tak berjaya sbb spin pny spin last2 kne kat btg idung dia jgk!! pastu yg utama skali ialah sbb dia tak dapat nak jadi PM... angan2 mu tak akn tercapai pnylah.. pembangkang bodoh!!

    ReplyDelete
  20. pkr memang pun pandai tabur fitnah tapi ramai masih percaya kisah dongeng mereka..
    bukan orang lain pun tetapi melayu juga dok menentang satu sama lain...
    yang cina la beruntung gelak kat belakang...

    ReplyDelete
  21. org umno dan pkr, pas

    xleh ke brdebat cara elok?
    kita mmg sygkn negara kita tp dgn mengeluarkan kata2 kesat bkn blh beri pengajaran @ ilmu..

    kita bincang
    ada fakta ada bukti kita tunjuk.
    xpuas hati saman kt court..

    kalau nk ajar org tp asyik sumpah seranah, sampai bila2 org xtime ajaran kite.
    kalau betul nk gtau org pas n pkr ttg fakta..
    jgn mencaci, kata2 kesat...
    guna cara berhemah,

    kita sume melayu bersaudara...
    bnda ni blh bncg,
    klu msing2 ada niat suci nk selamatkan saudara2 kita dari fitnah yg sesat lg menyesatkan fikrah umat melayu ni :)

    ReplyDelete
  22. sah la nko ni kaki bodek tahap gaban... baca dulu bro artikel tu sampai habis..blog ko pun bukan hebat sgt sampai nak perlekehkan org lain...nko kutuk pakatan haram guna bahasa sama taraf je ngan diorang.. 2x5 5x2 sama aje la level nko.. kalo ikhlas nak berjuang bukan macam ni caranya bro.. adioss.. peace

    ReplyDelete
  23. Kami perjuangkn islam,kami pertahankan melayu..kalau nk ckp gunalah bahasa good2,baru org blh dgr,blh ikut..kalau ckp sdp mulut,nt akhirat trsangkut-sangkut..mauh kasi nasihat mulut jgn jahat..cerita jgn jaja sana-sini,fakta msti mau kaji,fitnah jgn mkn diri sendiri..fikir2 sblum brsyair...aslmlkum..

    ReplyDelete
  24. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!