PANAS BERAPI! BETUL KE PERGERAKAN WANITA UMNO ADA MASALAH?

“Sebenarnya hubungan saya dengan Datuk Kamilia, Alhamdulillah dan kita dapat bekerja dengan baik selaku Ketua dan Naib Ketua Wanita UMNO,”.

Demikian ulasan Ketua Wanita UMNO, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil berkaitan khabar angin bahawa hubungannya dengan Ketua Wanita Bahagian Kuala Kangsar itu kurang baik kerana berbeza pendapat dalam beberapa isu sebelum ini.

“Kadang kala dalam politik mungkin ada satu dua perkara berkaitan idea yang berlainan tetapi secara umumnya kami bekerjasama dengan baik,” katanya kepada pemberita selepas program outreach Salam Sayang anjuran Wanita UMNO Malaysia di Kampung Sayong Lembah, dekat Kuala Kangsar, petang tadi.



Program Salam Sayang adalah pendekatan yang digunakan oleh Wanita UMNO untuk mendekati golongan wanita yang kurang berkemampuan di seluruh negara, terutamanya yang tinggal di kawasan pedalaman.

Read more...

Juga boleh baca disini tentang Program Wanita di Perak!

43 Responses to "PANAS BERAPI! BETUL KE PERGERAKAN WANITA UMNO ADA MASALAH? "

  1. betul ke ada masalah? betul ke tak betul? ke betul? ke tak?

    ReplyDelete
  2. Bodoh mcm babi la ko ni prince of noob... Tu kan khabar angin je... Biasa lah fuckatan kan x leh tgk UMNO senang.. Mcm2 haram jadah la diorang reka utk menjatuhkan UMNO... Babi pun x bodoh mcm ko ni ....

    ReplyDelete
  3. ak skong kau kak bedah,ak prcya ni smua kerja Fuckatan dgn anjing2 nya..nmpknya pmbgkang dh ketandusan idea nk jtuhkan BN,hbis smua pmimpin2 BN dilagakan mreka..

    ReplyDelete
  4. PR yg tunggang langgang bermasaalah, bergaduh rebut kuasa..Pas dgn masaalah dia, PKR dgn masaalah parti semua dah tau, Dap pun bermasaalah gak..

    dicampur semua sekali PKR + Dap + Pas = bercakaran dari dulu hingga sekarang tapi pandai cover line

    tunggu masa nak meletop je PR ni..

    ReplyDelete
  5. Sekarang geng2 munafik pakatan da xada idea.. Menggunakn idea mlagakan dan memutuskan silaturahim orang islam umno... Ciri2 munafik jelasss..

    ReplyDelete
  6. Dr M dah kata, UMNO adalah syaitan! Dan Pakatan adalah malaikat (cuma belum dikenal).

    So, apalagi...tinggalkan UMNO beramai2, masuklah pakatan.

    ReplyDelete
  7. Dulu, aku penyokong tegar UMNO, tapi selepas Dr M mendedahkan bahawa UMNO adalah syaiton, aku insaf. Aku tidak lagi mahu bersekongkol dgn syaiton.

    ReplyDelete
  8. Apa tak masaalah Ketuanya dahla berserabut dgn isu taik lembu NFC.Baru ni kena lagi isu seludup wang pulak tu.Menteri wanita pulak terpaksa dipegang najib.Mana tak berserabut ,masok kg kena gelak dgn org.Eloklah semua makcik2tu tinggal UMNO/BN buat apa bersekongkol dgn biawak hidup.

    ReplyDelete
  9. Raya belum pun habis timbul lagi hal hal sebegini..ingatkan sudah bermaafan zahir dan batin.Ada masalah negara yang jauh lebih besar dan kritikal - yang perlu ditangani dan dimenangi - bukan hanya oleh kedua pemimpin ini tetapi oleh seluruh ahli UMNO diMalaysia. Tidak ada ruang untok bertelagah dan perpecahaan sekarang.Orang Melayu tidak akan dapat memaafkan UMNO kalau kuasa politik negara ini dapat dirampas oleh PR dalam PRU nanti.

    ReplyDelete
  10. BIASALAH PUKIMAK PUNYA PKR KAN SUKA TABUR FITNAH KAT UMNO NI MANA BLH SENANG TGK WANITA UMNO BERSATU.

    ReplyDelete
  11. betul ke WANITA UMNO ada masalah atau PKR yg saja nak buat fitnah almaklumlah PKR ni kan gila kuasa sebab tu tak hbs2 buat gemik sial pkr yg tak sdh2 menipu aje

    ReplyDelete
  12. kerna itu saya bilang bahawa partai umno sama yahudi itu bersaudara . Liat petinggi umno itu fiil dia sama saja fiil yahudi. Katanya umno ada syer ya sama apco. itu ternyata terbukti. Saya fikir adalah berdosa folower umno kolobrasi sama itu partai umno. Taubatan nasuha aja kalian.

    http://www.kakisembang.com/2012/09/ini-lah-video-celaka-yang-hina-islam.html

    ReplyDelete
  13. Memang ada masalah. Duit rakyat 250 juta tak bayar lagi. Lembu punya AMno

    ReplyDelete
  14. kesian betul pakatan sial,3 pointa nereka x berkesan so mereka cuba menlaga2kan org UMNO.
    sory la pakatan sial dan anjing2 pakatan,taktik korang ni x laku dan x kan berjaya memecah belahkan org UMNO.
    kalau ketua hanya tau tibai jubur saja maka faham2 sajalah otaknye bagaimana,sebab tu anjing2 dia macam org giler duk melalak macam anjing tersepit.
    kesian pakatan dah ketandusan idea sebab mempunyai pemompin yg hanya tau main jubur,sedialah untuk mampus ada PRU13 ni.
    dasar manusia sial yg jalang,manusia giler jubur yg lahanat

    ReplyDelete
  15. tu dia muka2 Amno lintah buat reja tak mau dok tadah tangan songlap duit rakyat.

    ReplyDelete
  16. dah berapa bilion umno songlap duit rakyat dan duit kauorg.. tolong kasi bukti..jgn melolong mcm anjing kat sini sekurang2 buat laporan..

    kalau setakat baca haramkah penipu, dengar ceramah penipu tapi bukti tak bagi tak payah nak melolong disini..

    sekurang2nya negara ni dah maju dibawah umno satu dunia dah kenal bila sebut malaysia, rakyat termasuk lah pecacai PR hidup senang anak cucu segala kemudahan kerajaan dah buat utk rakyat..

    buat PR apa jasa dah buat..??
    pemimpin2 PR dah buat apa pada negara..?? merosakan negara adalah, lepas tu berceramah siang malam menipu, memfitnah lepas tu tadah tangan mintak rakyat tolong kasi duit.. balik ceramah duit penuh poket mentedarah duit rakyat..

    hampehh PR..

    ReplyDelete
  17. Tu lah pembangkang mmg bodoh nk mampos org kata mungkin dia dah kata ye ye... Apa lh begap sgt ...

    ReplyDelete
  18. Pakatan mmg suka kan klu ada khabar angin mcm ni... Mmg sial lah pkatan ni asik nk org cr gaduh je... Mcm dah xde keje lain dah... Bangsa busuk hati

    ReplyDelete
  19. Olkndon ni dah lah bodoh bebal plak tu... Baca tajuk dah percaya kesian kan org bodoh mcm ko ni tp ada hati nk baca blog hebat ni... Waduh malu sungguh ko ni kan.. Org kata khabar angin lah pukimak bkn betul pun hg ko dah g kira sampai bulu puki mak ko tu kenapa... Potong lancau bg dalam tgn br taw

    ReplyDelete
  20. Oit pukimak punya anon 12.14 umno songlap duit bpk ko ke?? Yg ko nk main tuduh je kenapa pukimak oi...aku ckp getik dgn babi2 punya pakatan kaki jubor mcm krg ni... Sendiri pukimak ckp org plak mmg sial babi pkr n pas ni semua

    ReplyDelete
  21. Aku tgk penyokong pkr dah mcm xde modal lah asik cite benda yg bodoh2 benda tipu benda2 sial....mmg pukimak kan dah tau benda tak btl ttp nk tuduh dia ambik duit gak fuckatan mmg bodoh mcm babi

    ReplyDelete
  22. Penyokong pkr n pas percaya kab haramkah sdmats mata tu jadi bodoh nk mampos, aq angin bgl lah dgn drg nu dah lah bodoh lps tu suka tunjuk pandai rasa mcm nk jentik je telur sekor2 babi2 pakatan n pas

    ReplyDelete
  23. Anon 10.52 n 10.54 ni lah contoh pukimak punya pakatan dgn pas mmg bodoh apa yg tun m ckp drg tak paham.. hahaha bodoh nk mampus tak paham maksud tp ada hati nk komen balik g ckP kan ilmu di dada tu be dtg komen kt blog lah babi jgn buat malu diri sendiri lah

    ReplyDelete
  24. UmnO penipu umno kaki betina mati lah kau umno

    ReplyDelete
  25. Patot lah puki kak bedah busuk sebab dia suka jentik telur orang,Patot lah kak bedah janda dia jentik telur laki dia sampai mati kak bedah orang umno kan orang umno memang perangai busuk

    ReplyDelete
  26. Marilah beramai2 tinggalkan UMNO syaiton yg direjam. Terima kasih Dr M kerana mendedahkan siapa itu UMNO (syaiton yg direjam).

    ReplyDelete
  27. UMNO makin terdesak. Dimana2 mereka menggunakan kekerasan dan keganasan untuk menakutkan rakyat. Tapi gelombang perubahan tidak dapat UMNO sekat. Kehancuran UMNO tidak dapat dinafikan lagi

    ReplyDelete
  28. kesian kt org umgok nie....x abis2 kna tpu gan njib babi......
    dlu aku pyokong tgar umno(lani...umngok) tpi skrang aku dah sdar umngok nie mentedarak harta rakyatje...mcm kes kak ijat nie..sng2 je dy enjoy 250jta..klu dy jual puki pn x dpt bnyk 2
    aku hrp pykg tegr umngok tobatllh jauhilh setan2 umngok nie mrilh sma2 kte pgkah PR pru 13 nnti...#babinajibpukimakrosmjhharamjadahraisytimbabibabibabibabibabibabibabibabibabibabibabibabibabibai...UMNGOK#

    ReplyDelete
  29. inilah kerja pembangkang skrg nie.. asyk nak melaga-lagakan pemimpin BN je..

    dh tu depa dh tak dek idea nk buat fitnah apa dh kn so skrg, nielh keje haram depa!!

    tak puas hati btllh depa tu ada sajelah bnda yg depa nak lagakn..
    mmg haramjadah btl pembangkang nie!!

    ReplyDelete
  30. kesian sungguhlah aku tgk ko nie anon 11:05 AM..
    meroyan tak tentu pasal kat sini.. ish3 ko meroyan sbb ko tau and ko dh nmpk kehancuran parti pakatan haram ko tu kn sbb tulah.. aleh2 nak tutup tu ko salahkan umno kn...ish2 mmg kesian btllh kat org mcm ko ni.. gila nak mampus!!

    ReplyDelete
  31. umnongok dah nk mampus.. mcm2 la dia nk
    spin..dah lama dah taktik umporno nh rakyat taw......kak bedah lak mulut cm cibai lancau.
    hehehe.. jgn marah ya.. papepun rakyat pasti
    menumbangkan Baziran Nasional!!! jgn risaw,
    kompom menang PR!!!!!!!! PASTI MENANG!!!!

    ReplyDelete
  32. Oit anak haram ko tulis kak bedah pukibusuk apa ko pnh bau puki aq ke? Anak haram pakatan mcm ko ni mmg dasar selalu cium puki anjing lps tu melalak mcm anjing babi... Kira ok lah aq tak jentik telur ko kali ni tau... Babi sial anak haram punya pukimak pkr

    ReplyDelete
  33. Ko pe hal anon 1 .14 aq ada jentik telur datuk ko ke masa dia main dgn babi hutan dulu... Mulut aq suka hati aq lah nak ckp apa pun... Dgr dini baik2 ye pasial dan juga fuckatan akan bungkus tak lama lg... Dan umno akan terus maju

    ReplyDelete
  34. Pr kalah kesian lancau anwar mcm mana nak tebuk bontot org... Emm abis lah kak jijah sediakan lah jubor anda utk suami yg tercinta muhahahahaha

    ReplyDelete
  35. Alamak pencacai fuckatan dengan ketua umum dia sekali memang nak lagakan Najib/Muhyiddin Sharizat/dan timbalanya. bacalah senarai senarai ciptaan Aljuburi perkara2 yang memfitnahkan umno/bn/najib/rosmah. antaranya umno rasuah, zalim, mengkayakan kaum keluarga, yang sebenarnya itulah yang dilakukan Aljuburi ketika dia menteri dahulu.

    ReplyDelete
  36. Di penang aku tanya banyak orang termasuk orang cina mereka kata susah nak jatuhkan umno/bn kerna pentadbiran yang bagus dan banyak menolong rakyat.

    ReplyDelete
  37. la nak lagakan wanita pulak....
    kenapalah si pakatan nie suka sasarkan sasaran mereka kepada wanita....
    agak dan sangat kehairanan sungguh aku degar..
    sadoi bila la dorang nak insaf..

    ReplyDelete
  38. xda modal so depa buat la cerita mangkuk hayun macam nie..cerita palsu lagi..bagilah cerit betul..hairan sungguh aku la..

    ReplyDelete
  39. hal org pompuan, biasa la, semua tempat pun sama,
    Sedangkan lidah lagi tergigit..

    ReplyDelete
  40. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  41. umngok umporno...hidup dgn fitnah..hal2 ekonomi tak boleh jawab...hal ekonomi melayu tak bleh jwb...so fitnah la...dasar umngok haran jadah..pinjam kata2 pm korang yg haram tu..rasuah saja tau...yg sokong pun bangang..jenis makan benda haram...

    ReplyDelete
  42. UMNO telah kehilangan banyak sokongan sejak kes NFC diketahui umum.
    Selagi Shahrizat tidak berundur selagi itu UMNO akan kehilangan sokongan sedikit demi sedikit.
    Contoh terbaik seorang pemimpin UMNO yg pentingkan dirinya melebihi bangsanya.
    Pemimpin tertinggi UMNO pulak takut utk mengambil tindakan......hanya Shahrizat yg tahu kenapa?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!