PANAS BERAPI! AGENDA JAHAT PAKATAN UNTUK MELAGA-LAGAKAN PM DAN TPM!

TERBARU, Naib Presiden PAS, Mahfuz Omar menyebarkan spekulasi bodoh dan jahat untuk melaga-lagakan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak, dan Timbalannya, Tan Sri Muhyiddin Yasin.

Mahfuz berkata di Harakahdaily kononnya dia bimbang pertelingkahan di antara Najib dan Muhyiddin akan menyebabkan kepentingan institusi pelajaran dan para pelajar di negara ini menjadi mangsa.

Kononnya lagi, Muhyiddin kini sedang meluaskan pengaruhnya melalui Kementerian Pelajaran dengan merencana pelbagai program untuk para pelajar melalui portfolionya itu dan Mahfuz bimbang program-program tersebut akan “dicantas” oleh Najib.

Menurut “tukang karut” PAS itu, Najib sebagai Menteri Kewangan kononnya akan memotong peruntukan yang diminta oleh Muhyiddin untuk Kementerian Pelajaran, sekaligus menjejaskan kepentingan bidang pendidikan di negara ini.

Persoalannya, bila pula masanya Najib dan Muhyiddin bertelingkah sesama sendiri dan dari mana pula Mahfuz peroleh maklumat kononnya kedua pucuk pimpinan negara itu bergaduh?

Apakah Mahfuz sangat rapat dengan kedua-dua pemimpin utama Barisan Nasional itu dan mengekori mereka ke mana saja mereka pergi setiap waktu siang dan malam sehingga memungkinkan dia tahu apa yang berlaku di antara mereka?

Read more...

47 Responses to "PANAS BERAPI! AGENDA JAHAT PAKATAN UNTUK MELAGA-LAGAKAN PM DAN TPM! "

  1. BN Goyang lagi.Pokok reput ni dah nak tumbang

    ReplyDelete
  2. Dua dua pasti kalah kerana BN ditolak rakyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. SITONONGGONG SAJA YG AKAN MENOLAK BN. KERJA BN AMAT CEMERLANG NASIB RAKYAT TERBELA TIDAK MCM PR CONTOH TGK PENANG SGOR KEDAH DAN KELANTAN. YG KATA DIA PARTI ISLAM PUN BERGABUNG DGN DAP NAK ROBOHKAN SEKOLAH AGAMA. ADA TANAH UTK BINA RUMAH RAKYAT PUN NAK DI COMMERCIALKAN. ADA HARTA DIJUALKAM IKUT HASUTAN SYAITAN DAP. AIR KOTOR DIBIARKAN RAKYAT MINUM. ADA HUTAN DITARAH GARA2 MALAS NAK CARI PUNCA REZEKI LAIN. PELABUR PUN TAK PANDAI CARI. ITU SEMUA KAI MASIH KATA BN TAK BAGUS. MMG BODOH SAKAN.

      Delete
  3. Dah tak de modal dah tu. Anjing menyalak bukit, bukit tak akan runtuh.

    ReplyDelete
  4. Si Mahfuz ni dulu kerja porter airport Penang kan? Dia abis SPM ka, atau takat SRP aja? Org macam ni nak sibuk2 komen pasal standard pendidikan? Sekolah pun tak abis......

    ReplyDelete
  5. Lagi satu hal.......ada sapa2 pernah dengar si Makfuzzzz ni cakap omputeh tak? Atau SRP subjek english pun dapat F9? Heheheheheeee...

    ReplyDelete
  6. menurut teman di propinsi juhur emangnya ternyata pertembungan sedang hebaT DI JUHUR YA. KAYAK NYA pARTAI UMNO SETAN AKAN KE KUBURAN JAGA YA DI SONO. oPPO TO. pARTAI UMNO ITU BISA MASUK MUSIUM MALAKA YA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welllehhhhh.....mangkuk sirang ni tak abis2 nak berlakon jadi mat indon konon. Pi berlajar lagi.

      Apaan sih maksud lho.....gw kagak ngarti. Buset deh lho......

      Delete
  7. udah ternyata ya ini petinggi umno kayak yahudi ya. So kenapa ya folower brengsek umno masuih tega cium pantatnya petinggi umno ya. Gak ada standar gitu ya.oppo to ya.


    http://www.harakahdaily.net/index.php/terbaik-dari-blog/13103-kenapa-pemimpin-umno-tunjuk-tanda-simbolik-yahudi

    ReplyDelete
  8. kasian ya suku melayu makan tahi ato tinja di malaisia ini. petinggi mereka berdomisil di rumah kayak istana ketimbang folower yang goblok hidup di bui ya, kasian ya.

    http://muslimeen-united.blogspot.com/2012/09/lagi-blogger-umno-kantoi-di-mahkamah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmmm.....negara auto pilot....presiden nya banci. Dasar bangsa babu. Kacian deh lho.....hehehehe. Marah yaa???

      Delete
  9. Mahfuz kafir,lahanat,munafik dan perosak agama.

    ReplyDelete
  10. tapi itu bapak mafus mau hudud ya ketimbang petinggi umno mau eseks saja ya, di koran utuseks melayu itu sering tulis kabar eseks saja. Kasian ya suku melayu berantem hal hal eseks saja.

    ReplyDelete
  11. Lahhhhh......kata nya negara islam. Kristen nikah sama islam. Kok bisa yaa???

    ReplyDelete
  12. di sini beritanya ya pakcik. jangan marah ya.


    http://perakitedaily.blogspot.com/2012/09/fitnah-nga-kor-ming-blogger-umno.html

    ReplyDelete
  13. Ahmadi, syiah aja di bunuh. Kok tega kali yaa???

    ReplyDelete
  14. kasian ya ini suku melayu kayak jagoan kampongan didburu pak polisi ya. Petinggi dia enak aja di klub dangdutan , jagoan tengik ini harus dibekok ya. jangan marah ya pakcik


    http://telokbakong.blogspot.com/2012/09/samseng-jalanananda-diminta-menyerah.html

    ReplyDelete
  15. Bangsa indon @ gembel. Mau bagi makan rakyat nya sendiri aja sulit. Lagian mau campur urusan orang lain.

    ReplyDelete
  16. Teruk sungguh Pakatan la ni. Sampai terpaksa impot Indon mana hala bagi komen tah hapa2 tak pun menyamar jadi indon. Kesian sungguh nampak sangat Pakatan ditolak oleh orang Malaysia sampai terpaksa impot orang2 macam ni. Iskhhh mengundi ke idak depa ni. Menyalak saja lebih.

    Jack Dozer

    ReplyDelete
  17. INdon tu BN la bawa masuk bagi IC. Tapi Indon pandai. Dia tak Undi BN. kakaka kaka

    ReplyDelete
  18. layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

    ReplyDelete
  19. Ait mana dia parti perkosa yang mempertahankan melayu dan islam tu? Orang yahudi america dah Buat filem hina nabi diorang sengap saja. Satu dunia dah heboh tapi bacul bin dayus UMNO sengap saja. Kerja dia pukul rakyat ngan orang islam saja. Buli la katakan. Hanya berani pukul ortang yang lebih lemah. Mana brani nak menentang orang lebih kuat. Bila datang yahudi ngan matsaleh hina islam, perkosa lari masuk lubang taik .

    ReplyDelete
  20. pakatan babi haram jadah mcm pukimak x cukur berpuluh tahun.... dah basi n busuk yg terlampau sangat.....

    ReplyDelete
  21. rakyat pun tau nak bezakan yg mana parti mcm pukimak nak jatuhkan bangsa melayu dgn parti yg nak membela bangsa n negara kita ni..... so kepada pukimak2 yg still dgn pendirian haram jadah korang tu teruskan lah perjuangan korang utk membela babi2 tu sampai akhir hayat

    ReplyDelete
  22. hahahahaha..... satu lagi rencana alam sekitar tentang putaran alam yg x berapa nak meyakinkan dari MAhpus.. nak pecah perut aq baca cerita dongeng yg cuba disebarkan mamat ni... agak2nya budak tadika umur 4 tahun percaya kot.....

    ReplyDelete
  23. Suruh Mahfuz balik jadi MB Kedah laaa... Mahfuz lah yang jadi tukang rancang dikalangan anwaism menggunakan Fahrurrazi dan Dr Ismail menekan Azizan suru berhenti jadi MB.

    Hari in Azizan buat kenyataan dalam Utusan Malaysia, kata ada musuh dalam selimut (PAS) Kedah. Mahfuz lah jadi kepala musuh-musuh Azizan tuuuuu...

    ReplyDelete
  24. apa sebenarnya yg mAHFUZ CUBA NAK sampaikan ni?????? banyak tersirat dari tersurat....

    ReplyDelete
  25. nmpk sngt mahfuz ni sial,angin xde dia pi goyangkan pokok.
    macam ni mentaliti org PASial yg cuba mengambil alih malaysia,mng lingkup la malaysia kalau dapat kat PASial.
    semau taktik pembangkang x jadi so mereka buat cerita baru,mereka cuba melaga lagakan PM dan TPM.
    mereka kenal pun x dengan rapat PM dan TPM,then mereka nk buat cerita bagi melaga2kan PM dan TPM.
    bagi la bukti yg kukuh sial punya pembangkang,setakat buat cerita nenek GRO pun tau buat.
    pembangkang semakin ketandusan idea untuk menjatuhkan UMNO,sedia untuk masuk kubur pada PRU13 ni wahai pembangkang2 sial.
    dasar manusia sial yg jalang,manusia hipokrit yg lahanat

    ReplyDelete
  26. Kemusnahan UMNO memang nyata. Sampai PRU pasti TKO. Game over and get lost

    ReplyDelete
  27. perh brader,makin hari makin banyak baruah baruah pembangkang menyalak macam anjing tersepit dekat sini.....yg kesiannye mereka menyalak macam orang kena sawan babi,mereka seperti orang yg x berpendidikan.....IQ pihak lawan memang low giler,kalau buat test pasti mereka berada dalam kalangan orang yg retarded.....tanpa siasat mereka menyokong parti lawan dan menentang UMNO,walaupun mereka tahu yg parti lawan menipu dan membuat fitnah terhadap UMNO then mereka spin cerita,si celaka haramjadah punya baruah baruah parti lawan tetap jilat jubur berlendir tuan tuan mereka

    ReplyDelete
  28. wahai anon 9:16 AM bodoh!
    yg ditolak rkyt tu adalah pakatan haram tau tak bkn BN..!
    klu tak percaya kau tgk sajalah di PRU13 nie nnt sapa yg akan terkubur..
    semestinya pakatan haram yg menyesatkn lg bangang!!

    ReplyDelete
  29. si mahfuz nie mmg bangang btllh.. dia nie mmg perosak agama!
    pakatan nie mmg sial sgguh lah!!

    ReplyDelete
  30. Pakatan babi mmg haramjadah babi sial... Aku ckp getik dgn pukimak punya sial nu suka sgt mainkan agama

    ReplyDelete
  31. Pakatan mmg sial suka melaga lagakan org... Dah ketua dia pun bpk dajjaal jd kuncu2 dia pun sama lah... Dajjal pukimak mcm sial busuk hati biar cpt2 ckit drg bungkus....

    ReplyDelete
  32. Mahfuz sial buat cite mcm btl je... Padahal dia tak tau apa pun... Biasa lah pas dgn pkr ni sama je perangai drg suka laga lagakan org.... Suka reka cite ikot suka hati drg je..

    ReplyDelete
  33. Petikan Ucapan Tuan Guru Nik Aziz.
    Sudah berkali-kali saya sebutkan kepada pemimpin Umno agar tinggalkan perjuangan kebangsaan dan terimalah perjuangan Islam. Kalau hari ini Umno berbuat demikian, maka hari ini juga saya sanggup bubar PAS untuk sama-sama berjuang Islam dengan Umno.



    "Namun sampai sekarang mereka tidak sanggup mengubah dasar parti Umno itu kepada dasar Islam! Di manakah duduknya roh Islam dalam Umno? Saya tanyakan persoalan ini untuk dijawab oleh seluruh umat Malaysia,"

    ReplyDelete
  34. anon 4.17 cuba ko g tanya nik aziz mana pergi nye roh islam dalam pas sehingga sangup menjadi anjing kepada kafir iaitu dap?mana hilang nye islam dalam pas bila menghalal kan sesuatu yg mmg terang2 haram seperti lgbt...

    ReplyDelete
  35. melagakan orang, fitnah orang, dan semua kejahatn memang dah perangai pakatan semua nie...
    ingat dengan melakukan perkara ini konon korang dapatla koek lubang dalam UMNO..
    lupakan jela wei lebih baik pergi bertaubat wei3 duna nak kiamat dah ahahahahah

    ReplyDelete
  36. perggghhhhh depa mmg pelakon terhebta bercakap kalau syaitan pun boleh keliru sebentar..maksudnya syaitan pun rasa eh macam betul je..tapi 2 syaitan la bukan orang berakal..

    ReplyDelete
  37. dah mcm2 usaha pakatan nak jatuhkan PM,hari tu kecoh ktuk isteri PM,sekarang ni nak laga2 kan PM dgn TPM lak..tap kan sorry to say la bro.tktik lu xjadi der..PM dan TPM kta sntiasa sering dlam memartabatkan malaysia..bkn mcm lu pnya Presiden hamPAS,ckp jer psal hudud trus kna sound ngan Karpal Sing lepas tu trus dia mcm xde telur,mcam pondan..!!

    ReplyDelete
  38. mahfuz omar ni suka berfantasi, berilusi, berhalusinasi, dan bermacam2 ber.... sebab itu dia digelar mr. bean.

    ReplyDelete
  39. APA PUNYA PUKIMAK BAGI FAKTA MCM BUDAK SEKOLAH TADIKA AJE, ADE KE PM DAN TPM TAK SEPENDAPAT DLM BYK HAL. INI BKNNYA APA SAJALAH TU ANWAR SIAL NAK LAGAKAN PM KITA DGN TPM SUPAYA RAKYAT HILANG KEYAKINAN TERHADAP TPM KITA. NAMPAK NANTI SAMA AJE MCM PKR HARAM JADAH

    ReplyDelete
  40. janganlah buat cerita kalau tak tahu asal usulnya. ini mai tibai aje pukimak punya pkr takdenye PM or TPM tu nak bergaduh sesama sendiri. mereka lagi sibuk dgn byk hal mana ada masa mcm anwar pukimak ni asyik buat stategi utk balon UMNO aje.

    ReplyDelete
  41. dh mmg ni kerja pakatan..mmfitnah oirg,melagakan org,menjatuhkan org....
    dia ingt dia tu btl sngt...
    ptuihhhh.....

    ReplyDelete
  42. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!