GEMPAR TAHAP VAVI! MARI TENGOK VIDEO PM MENARI

39 Responses to "GEMPAR TAHAP VAVI! MARI TENGOK VIDEO PM MENARI "

  1. Bagi rakyat biasa kami tak hairan pun tengok video PM dan isterinya terhenjut2 menari. Apa nak dihairankan, PM pun manusia biasa, dia bukan malaikat (walaupun Dr Mahathir baru2 ni kata BN parti syaitan).

    Jadi sbg manusia biasa PM berhak utk menari, berhak utk melalak, mcm Anwar juga yg berhak utk menari. Apa pun yg PM buat adalah haknya sbg manusia biasa, malah bila bakal menantu lelakinya sdg diburu oleh Interpol kerana kes menipu juga adalah perkara biasa kerana menantunya yg digelar penipu itu juga adalah orang biasa, dia bukan malaikat, dan sebagai manusia biasa bakal menantu PM juga berhak utk menipu.

    So, what...mengapa puak PR nak heboh2 jika PM berkelakuan tak senonoh...itu kan hak PM sbg manusia biasa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau mcm tu adakah kau maksudkan bahawa kau juga berhak untuk diliwati?

      Delete
    2. PM juga ada hak utk bersetubuh dgn artis

      Delete
  2. bodoh tak sekolah. apa yg tun ckp tu idiom lah bodoh. mcm break a leg. idiom. bkn maknanya patahkan kaki. maknanya do your best. apa bengong lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idiom ka idiot? Kui...kui..kui

      Delete
  3. apa yg korang nak kecoh sgt ni... nenek korang masa dara dulu pun menari gak.. ada x korang upload dlm youtube?????? benda mcm ni pun nak dijadikan isu.. pokemak betul la pakatan babi ni...... nasib baik la zaman nenek korang dulu tu x de it mcm skang ni klu x dah lama aq upload gambar nenek anuar tu menari dance pool... hahahaha........

    ReplyDelete
  4. pelik sgt ke PM menari????????????

    ReplyDelete
  5. masa PM nmenari tu ada kacau pantat nenek sape2 ke sampai nak kecoh satu dunia pasal benda ni???????

    ReplyDelete
  6. Pelik!!.. sebab menari bersama2 dengan pompuan tak tutup aurat. Kata negara Islamla sangat. Aku tgok pun malu...member aku yang pekat UMNO pun geleng kepala tengok... sian UMNO. carila ketua yang though skitt..

    ReplyDelete
  7. Hebat Kak Bedah.. PM menari sampai terkacau pantat dia.. terus meroyann..hahah

    ReplyDelete
  8. lepas tu ada bloger gampang suara rakyat kaitkan tarian sumazau untuk orang rendah akhlak.. betul2 menghina rakyat sabah terutamanya kadazandusun. kami rakyat sabah sangat marah dengan otak tangan longkang blogger tersebut.

    ReplyDelete
  9. anaon 9.22 nimarah sangat sbb masa PM menarui tu nenek dia terangsang kot... hahahaha... anyway yg korang suka sangat tgk PM menari ni pasal pe????? teransang gak ke????? aq ingat anwar je mcm tu .. barua dia pun sama gak mcm dia....

    ReplyDelete
  10. ape nak dihairankan sgt pm menari klu dibandingkan video bakal pm berbogel sambil menghenjut china doll dan anak emasnya kulum aiskrim!

    ReplyDelete
  11. Apa nak heran itulah tarbiyah UMNO/BN, tiap majlis tak sah tanpa seronok dan hiburan tak tentu hala tak kira tempat dan masa.Hasilnya kita tengok ari ni macam2 isu sosial dan akhlak seperti buang anak,zina,dadah,baling kasut dlm masjid dan macam2 lagi.Mudah2an PRU 13 rakyat m'sia akn humban UMNO/BN kelongkang demi kelangsungan dan kesejahteraan rakyat dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  12. ha haha h. UMNo nak kritik pasai agama? ha hahaha. sudah la. UMNO tu syaitan seperti Dr M kata. pecah perut aku dengar UMNO cakap bab agama.

    ReplyDelete
  13. ni la namenye anjing2 pakatan sial tahap haram,video PM menari pun nk kecoh serupa PM ditangkap basah.
    tu peliwat sial tu punya video tengah tibai china doll korang diam kata bukan dia,anuwar tu buat pe pun xpe.
    PM malaikat ke yg dia x boleh buat ape pun,anuwar tibai china doll xpe and anuwar menari xpe and anuwar nk buat ape pun xpe.
    nmpk sngt anjing2 pakatan mmg xde otak,anjing2 pakatan x layak nk soalkan PM.
    dasar manusia sial yg jalang,manusia suka buat fitnah

    ReplyDelete
  14. apa masalah krg ni jeles ye tak dpt menari sekali dgn PM. pm juga seorang manusia yg biasa bknnya malaikat. bknnya jenis yg suka berlakon mcm sesetengah menteri tu poyo lbh.

    ReplyDelete
  15. APA SALAHNYA SEKALI-SEKALA KALAU PM MENARI BUKANNYA MELIWAT MCM ANWAR ITU YE MEMANG DOSA BESAR KERANA HUKUMNYA HARAM JIKA MELIWAT. PM BKNNYA TAK SEMBAHYANG SELALU AKU NAMPAK BELIAU DI MASJID MENUNAIKAN SOLAT BERJEMAAH. ADA MASA ATAS PERMINTAAN PM KENALAH SPORTING SIKIT.

    ReplyDelete
  16. Haha klu nk dibandingkan anwar menari dgn ds najib menari jauh beza... Ds najib menari mcm senamanje tp anwar menari pehh mmg comfirm tiap mlm g dandut... Nampak sgt dia mmg kaki dandut.... Pm kita plak menari pun tak reti kN tp dia bt gak demi nak seronok kan hati rakyat apa salah nye klu dia sporting??? Aku rasa tak salah pun kan... Takat goyang mcm tu je mana lah ada disa beb... Penyokong pkr ni pin klu ye nak bt isu agak2 lah... Tgk lah pak liwat tu menari siap dgn kelinv semua dia menari gak...Mmg pandai anwar menari ye....sambil meliwat pun dia menari gak kot

    ReplyDelete
  17. Anwar mmg ada style keling lah bila menari n cari gaduh... Blh jadi hero cite keling.....

    ReplyDelete
  18. Krg ni bodoh la,cuba krg ckp apa yg slah nye PM menari, habis yg anwar bercakap pasal islam,bagi tazkirah lepas tu pergi bahan chinadoll,lepas baca ayat quran sepotong dua lepas tu pergi main dgn bini org, apa kes dia,nik aziz ckp pasal islam tapi bila kena sound dengan kafir harbi DAP terus tercabut serban dia. sebelum nak komen pmimpin umno krg betulkan dulu pmimpin krg yg sesat tu dulu (anwar al-juburi)

    ReplyDelete
  19. oi pukimak buta ke krg tgklah PM kita mana ada gelek memberahikan atau ghairah, bknya tiger show sampai krg maki PM pemimpin kita. Bangsa mcm krglah yg rogol mak sendiri sebab pemimpin sendiri pun krg tak respect langsung.

    ReplyDelete
  20. buta ke krg ni PM menari pun dah mcm bersenam tapi beliau berjiwa rakyat so kenalah sporting utk menyerokkan hati rakyat, apa salahnya der.

    ReplyDelete
  21. Apa lah penyokong2 pkr melalak m cm babi kena lieat... Sebelum nak cite bab agama tgk lah video tu dulu jgn main komen je... Tgk lah ketua juburi keg tu menari mcm jantan jongket je aku thk geli sial.... Lah lah muka dah mcm bapuk tua aa hati gelek mcm pukimak.... Oh kuda tua peliwat ni menari xpe ye sbb apa ye???? Napa pm kita goyang ckit je tu pun mcm senaman je krg kata dosa lah itu lah ini lah..... Irg2 pkr mmg pukimak mcm babi al jubori tu jugak tak pnh senang hati thk pm kita happy kan....

    ReplyDelete
  22. Tu anwar tu duk. Ckp pasal islam xde sapa pun ckp apa2 kan... Kata nk bt negaa kita ni negara islam... Tp apa yg anwar melalak tu???? Ada sapa2 blh jwb??? Mana barua pkr semua tlg lah jwb... Napa bab anwar semua ok bab pm kita dia bermati matian keja utk maju kan negara kita krg byk bunyi... Mmg sial lah krg ni semua org pkr bangsa tak kenag budi

    ReplyDelete
  23. Anwar main dpn blkg , jantan betina... Tu semua tak dosa ye......

    ReplyDelete
  24. Oh ini lah parti ajaran sesat ajar kt anak murid dia ye... Anwar bt apa semua tak berdosa... Klu ds najib bt dosa.... Drg kan blh kur kan fatua sendiri mak lupa lah nok....

    ReplyDelete
  25. Akak rasa tak salah pun klu pm kita menari masa majlis hari raya... Kan majlis hari raya tu meriah tak salah lah klu pm kita menambah meriah lg kat majlis tu... Kan org kata lg meriah lg bgs kan... Lg pun xde apa yg salah pun takat menari mcm tu suka2 je... Nk sonok kan hati kita.. Akak menghargai sgt pm kita dgn wife dia sempoi... Rasa mcm nak join je tau sonok....

    ReplyDelete
  26. dulu folower umno bilang itu bapak najib itu kalifah nya umat islam ya. kapan dia udah jadi raja dangdutan ya. Munafik banget ini folower umno ya.

    ReplyDelete
  27. Siapala yang bodo nak undi UMNObabi. Seumpama bunuh diri. Undi parti UMNObabi ini bermakna menindas diri sendiri dengan GST tax, naik harga minyak, ini dan itu,korupi dan rasuah bermacam2 lagi. Curi wang rakyat untuk projek kroni hangit. Orang bahlol saja undi UMNO bangang ni

    ReplyDelete
  28. apalah mslhnya kalu PM kita nak menari pon..
    bknnya salah pn bnda tu kn.. takkn bnda tu pn nak jadikn isu kot..!
    mcm sial je lh pembangkang nie! ada je bnda yg depa nak jadikan isu..
    bnda kecik mcm nie pn depa nak jadikan isu! pelik btllh pakatan haram nie!!

    ReplyDelete
  29. wey anon 9:02 AM yg bangang!!
    apa mslh kau ha?? sedap2 je mulut kau dok mengata kat UMNO mcm tu!! pakatan haram tu lg sial kau tau tak!! dan org2 yg menyokongnya beribu2 kali ganda lagi sial!!

    ReplyDelete
  30. ala biar la dorang nak menari..
    daripada korang semua kaki dangdut malam-malam kepit dengan pelacur murahan..
    menari rasa lagi better dari meliwat orang...
    korang memang dasar tiada idea nak hentam so tarian pun boleh jadi masalah...
    bukan tarian lucah atau tiang pun

    ReplyDelete
  31. UMNO memang dah lama ketandusan idea. Yang mereka tahu hanya mencuri dan menipu rakyat. Mereka takut hilang kuasa kerana itu bermakna hilanglah keupayaan untuk merompak rakyat. Hal orang menari pun nak dipolitikan. Inilah bahalol punya parti. Banyak hal serious yang perlu ditangani seperti salahguna 250 juta duit rakyat buat syarikat otak lembu, beli submarin 2nd hand tak berpeluru dengan harga gilabab,komisyen tak yah cakapla. Belum lagi isu rasuah lain sana sini. Kalau anwar buat break dance lagu hip hop pun aku tak kisah. Sebab negara dah dimusnahkan oleh UMNO dengan virus mereka. Aku tetap akan mengundi ABU

    ReplyDelete
  32. anon 4.51 pergi mampuslah ko nak undi sape pun bla le xhairan pun..asal jangan melalak auw auww auwww kat sini bising la

    ReplyDelete
  33. memang lahanat tengok pada anuwar al juburi..sanggup merendah islam pada mata dunia..memang pemimpin kafir lah al juburi nie..anuwar jadi pm hancurlah sebuah negara islam..kenapa balci bodoh sanggup dah jd mcm anjing melutut pada anuawaar..teruK !!!

    ReplyDelete
  34. Pukimak punya indon ds najib menari mcm tu ko kata dandut tu bpk tiri laki mak ko yg kaki liwat tu menari mcm jantan sudal tak dpt puki ko tak kata apa pulak ye.... Dasar indon pukimak xde maruah anjing jalanan

    ReplyDelete
  35. Pukimak punya pembangkang kecoh mcm video tu viideo mak drg tgh main dgn anwar je....Aq geli lah ngan babi2 punya pembangkang semua ni kecoh pasal benda kecik je ds najib bukan bt apa pun menari just for fun... Nk bg rakyat happy je

    ReplyDelete
  36. walaupun aljuburi sial laknat terkutuk takut untuk bersumpah tetapi dia tidak boleh lepas dari di-sumpah oleh jutaan umat yg anti pembohong....mana mau lari aaah....hahaha.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!