GEMPAR TAHAP VAVI! BELUM PUN BERKUASA LAGI ANWAR DAH MULA AMALKAN RASUAH SEMULA!

Pagi tadi aku siarkan pasal Jet Peribadi baru Anwar. Klik sini

Pastu aku tengok blogger RBF mendedahkan yang Jet ni memang milik Anwar. Serius beb, kalau korang nak tahu selanjutnya. BACA di RBF Online

23 Responses to "GEMPAR TAHAP VAVI! BELUM PUN BERKUASA LAGI ANWAR DAH MULA AMALKAN RASUAH SEMULA!"

  1. Gempar tahap vavi,UMNO sentiasa menipu dan merasuah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. INILAH YG DIKATAKAN PENYOKONG TEGAR. BUKAN ROKOK SAJA ADA YG TEGAR TAU. APA2 PUN MESTI UMNO SALAH. KALAU KETUA LU ATAU SIAL DAP ATAU YAHUDI ATAU SI INDOMALING YG BUAT SALAH UMNO JUGA YG KENA. SAH SGT DIA NI CAKAP TAK GUNA AKAL. BANYAK DALM PR ORG MCM NO KAN. RAMAI JUGA YG MEROYAN KAT BLOG NI.. KESIAN SUNGGUH.

      Delete
  2. Makahai anon 2:31 PM

    ANUwar yg naik privat jet UMNO gak yg salah menipu dan rasuah????

    Ko nih kecik2 lagi dah makan taik sbb tuh la bile tue camneh BANGANG nak mampos...

    Akal yg seciput tu xreti2 nak guna ke dari mana ANUwar dpt wet utk mende2 mewah tuh...

    ReplyDelete
  3. Rakyat malaysia memang berhak menaiki pesawat termoden yang ada di pasaran. Kita tidak mahu pesawat kurap yang dah kondem dibeli di scrapyard digunakan untuk pasukan tentera kita atau pasukan pelindung negara. Dengan UMNO bangang, mestilah kapaterbang usang dibeli dengan harga gilababi supaya kroni kenyang dan rakyat dimalukan dengan pembelian bodoh UMNo itu. Lihatlah tentera udara singapura dan banding kan pesawat mereka dengan malaysia. Sebagai rakyat malaysia aku malu dengan peimpin yang tidak boleh memberi yang terbaik kepada negara. Hanya mencuri dan menyamun kerja mereka. UMNO bodoh sentiasa memperbodohkan rakyat malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. See see ramainya penyokong tegar. Pinjaman 250m dia bising tapi celok 3b takpa. Wa salute lu penyokong tegar. Harap sebagaimama perokok tegar akan memdapat penyakit kronik kalau lalai begitulah juga dgn penyokong tegar. Buta mata buta hati.

      Delete
  4. bestnya tian chua dapat pergi labuan & kk naik kapal terbang tu... bila la org2 biasa mcm aku nak dapat naik... pemimpin2 dan ahli politik semua dah biasa naik kapal terobang cam tu

    ReplyDelete
  5. Kalau ada bukti pembangkang rasuah dah lama dipenjarakan kerana MACC diarah UMNO untuk menangkap pembangkang, Tapi bila 250 juta wang rakyat lesap.No futherr action. Kalau rasuah tangkap la. Tunggu apa Lagi? Buktikan dan jangan bersorak macam beruk kena belacan seperti yang biasa UMNO buat. Rakyat dah loya ngan tactic bodo UMNO

    ReplyDelete
  6. percaye sgt la ko ngan pembangkang...silap2 ko yg bodo kene tipu ngan nuar...ko ade duit ko naik la ape yg ko mampu...kalo xmampu tgk je la...

    ReplyDelete
  7. pr lg bangang...bli lori sampah yg dh lame...bodo sial...

    ReplyDelete
  8. Tapi bila 250 juta wang rakyat lesap.No futherr action. Kalau rasuah tangkap la. Tunggu apa Lagi?
    __________________________________
    kn dh di bawa ke court...tgu mase nk bicara...ape la bodo nye puak pembangkang nie...

    ReplyDelete
  9. Kan dah kata penganut pakatan haramjadah nih mmg bangang...
    wet RM250 mana lesap..itu PINJAMAN la bongok....kene la bayar...

    Cer tanya Nabi korg kat Kelantan tuh..wet Kjaan pusat bg pinjam RM600 juta utk setel mslh air ..g mana r? Yg berjaya di buat ialah mmbekalkn AIR MELO trs ke rumah dari paip....

    ReplyDelete
  10. BIASALAH PAKATAN NI KALAU ADA CERITA ATAU GOSIP SEMUA UMNO YG BAWA, UMNO YG SALAH DAN MCM2 LAGI. PAKATAN KAN BAIK ASYIK BUAT PAHALA AJE KAN

    ReplyDelete
  11. rasuah dah mmg permainan anwar maka tak hiduplah anwar tampa rasuah..

    ReplyDelete
  12. DAP. Dap Anak Penang - Tengku Aziz


    PAS. PARTI ANJING SURUHAN. WUF WUF WUF.......DAPAT TULANG BUSUK PUN MASIH TAAT PADA TUAN DAPnya. MENYALAK SANA, MENYALAK SINI, TETAP DAPAT TULANG BUSUK. WUF WUF

    PKR. PARTI KONGKEK 'errRRRRR' falsafah hidup: janji rasa..janji sedap..janji pm...cara..tak kira..

    menipu tak kisah
    muslihat tak apa
    mengencing pun ok..
    mengentut da biasa
    errr errrr eRRRR Takan tak biasa..
    janji piiii eeemmmm

    DAP dpt jd menteri kewangan xkisah dap dpt m.pertahanan xpe
    dap dpt jaga menteri dlm negeri lantak la..

    ReplyDelete
  13. FUCK YOU ANWAR IBRAHIM!
    Kau la bapak segala haram jadah!
    Kau la yg paling bangsat!
    Kau la yg paling pukimak!
    Kau la dajal kat atas muka bumi ni!
    Kau la penghancur bangsa!
    Kau la manusia sial!
    Kau la yg patut dilaknat!

    ReplyDelete
  14. ko noob layak naik tongkang sama dgn babi je g mana2 pun.. ko x layak naik kapal tu dgn anwar...

    ReplyDelete
  15. Dah dia isteri pm... Mesti lah dia dijenput ramai yg tak puas hati dgn dia kan sbb dengki tak dpt g...

    ReplyDelete
  16. woi anon 2.36... sebodoh2 umno pun dia jaga kebajikan rakyat.. mcm2 dia bt utk rakyat terutamnay bangsa melayu .. bangsa melayu ok... aq ulangi sekali lg bangsa melayu... klu ikut singapork babi anjing sial tu dah lama bangsa melayu ni terkubur n merempat tepi jalan.. aq x tau la ko nibngsababi mana tp yg aq tau umno ni masih lg mempertahankan melayu... klu la makhluk babi anwar brahim tu jd PM, ko ingat kaum melayu ni ada yg senang ke????? cuba ko pikir ckit la.....

    ReplyDelete
  17. nwar mau kelentong ler plak mau kasi fakta berkecamuk. Si Tian Chua tulis penerbangan dari skypark subang.......... tapi si mulut burit ayam kata tak ada penerbangan komersial dari Labuan ke KK. dia saja sebut bot laju supaya org tertumpu memang ingat penerbangan tu dari Labuan ke KK....babi pukiamk betul

    ReplyDelete
  18. jom kita pura2 percaya ckp anwar nak? hahahaha

    ReplyDelete
  19. anuwar ni mmg jantan sial,bapak kepada segala kesialan.
    anjing2 yg jilat jubur berlendir peliwat ni lagi sial tahap haram,otak serupa binatang.
    bila UMNO bongkarkan something maka anjing2 peliwat ni akn menafikan,walau pun mereka tau anuwar bersalah mereka tetap jilat jubur berlendir dia.
    maklum la,mana de pemimpin lain yg bagi jilat jubur dengan free.
    tang UMNO macam2 cerita fitnah korang buat,si anwar ni de jet peribadi mana dia dpt duit.
    dapat duit dari yahudi n dapat duit dengan songlap duit rakyat,pastu campur duit yg dia songlap dari kerajaan tahun 1997 sampai jadi masalah ekonomi.
    mmg la mampu bli jet,sial puna jantan.
    dasar jantan jalang yg sial,jantan yahudi yg lahanat

    ReplyDelete
  20. UMNO bangsat memang sentiasa menipu. Macamlah melayu hidup senang dibawah penindasan UMNO. Tanpa UMNO dan koprupsinya negara pasti seribu kali lagi maju dan status melayu ditahap dunia. Ni negara dok tahap jamban babi lagi.

    ReplyDelete
  21. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!