KASI SAILANG ITU PAILANG

GEMPAR BERAPI! NGEH KOMUNIS DIPUKUL TERUK DI KONVENSYEN DAP PERAK KE 17!

Konvensyen parti di Perak jadi medan perdebatan masalah dalaman

Kuala Lumpur: Konvensyen DAP Perak Ke-17 di sini semalam menjadi medan kepada ahli parti mengkritik Pengerusinya, Datuk Ngeh Koo Ham, termasuk perbuatannya mempersoalkan tindakan umat Islam membantah filem menghina Nabi Muhammad SAW, Innocence of Muslims.

Persidangan disertai 330 perwakilan dari seluruh negeri yang sepatutnya membincangkan persediaan menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-13 juga bertukar menjadi perdebatan masalah dalaman parti.

Dikritik ahli parti
Seorang perwakilan dari Taman Sejati Sitiawan, membidas Ngeh yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sitiawan kerana kenyataannya membangkitkan isu agama Islam menerusi laman Twitter, menjejaskan usaha parti untuk menarik bukan Cina menyertai DAP.

Terdahulu, Ngeh yang juga Ahli Parlimen Beruas dikritik oleh Pengerusi Cawangan Lumut, Kong Ying Hwa kerana didakwa menggunakan akhbar Cina untuk mengkritik ahli parti.

Pengerusi Cawangan Desa Manjung, Solaiman O P Syed Ibrahim pula berkata, tidak pernah dalam sejarah parti di negeri itu pengerusi menggunakan media untuk mengkritik ahli sendiri seperti yang berlaku sekarang.

Cawangan Desa Manjung, Lumut dan Kampung Acheh Baru adalah tiga cawangan DAP di daerah Manjung yang dirujuk oleh Ngeh kepada jawatankuasa disiplin parti kerana menganjurkan majlis makan malam mengumpul dana tanpa kebenaran.

Usah pecah-belah ahli

Solaiman berkata, kepemimpinan parti tidak sepatutnya memecah-belahkan perpaduan parti hanya kerana menganjurkan majlis makan malam untuk mengumpul dana.

Pengerusi Cawangan Kampung Cina, Jason Lim pula mempersoalkan kelewatan kepimpinan parti meluluskan penubuhan cawangan baru dan mendakwa ada pihak sengaja berbuat demikian di kawasan yang dianggap bukan ‘kem' mereka.

“Ini semua tidak adil menjelang pilihan raya umum," katanya.

Pengerusi Cawangan Chenderiang, Richard Leong, turut membangkitkan isu sama dengan menyatakan beliau sudah bekerja keras membuka cawangan di Tapah tetapi sehingga sekarang tiada surat kelulusan daripada jawatankuasa negeri.

“Kepemimpinan parti meminta ahli melawan musuh di luar tetapi mereka sendiri yang menyerang ahli sendiri," katanya.

Perbahasan panas
Perbahasan yang semakin panas itu memaksa Pengerusi Konvensyen, Ng Wei Aik, menenangkan keadaan dengan meminta mereka berbahas isu nasional dan negeri, manakala semua isu dalaman dibincangkan mengikut saluran lain.

Bagaimanapun, perbahasan isu dalaman yang dianggap memalukan kepemimpinan DAP negeri berterusan sehingga persidangan berakhir jam 3 petang.

HOUSE PK: Ini laporan dari Berita Harian. Korang tengok la sendiri, bukan saja rakyat Malaysia membenci Ngeh syaitan komunis ni tetapi ahlul parti DAP juga amat membenci perangai iblis Koo Ham ni! Ap lagi rakyat Perak? Tak kira la Melayu ka Cina ka India ka, kena tolak ini DAP. Kalau Perak jatuh ke dalam tangan DAP lagi dalam PRU akan datang, maka hancurlah negeri kesayangan kita ni.

50 Comments for "GEMPAR BERAPI! NGEH KOMUNIS DIPUKUL TERUK DI KONVENSYEN DAP PERAK KE 17!"

hahahaha.......... babi2 tu semua dah bergaduh... anjing mati tgh2... hahaha... pas pulak ibarat itik tua yg tgg masa nak kena sembelih... mmg patut la .....

ada pepatah melayu menyebut

anjing klau jumpa taik
klau dia tk mkn
dapat cium pun jdlah..

PGI MAMPUS DGN MEREKA NI. KEPADA ORG PR ESP PAS YG TIDAK SEDAR JUGA TAK TAU APA NAK CAKAP LAGI. ALLAH JUA YG AKAN MEMBALASNYA.

babi2 iblis cina ni kita ptt biar bergaduh sesama sendiri pastu kita tgk sape jd abu sape jd arang.....hehehehehe..... kecik2 x nak mampus besar2 menjahamakan negara.....

tolak saja PR,..menyampah,.. tak habis habis main politik, ugama pun di politik..orang melayu ingatlah ugama kamu ugama islam, mengapa kamu sanggup hancurkan ugama kamu... pikio lah weh..

Kesan perfileman “Innocence of Muslims” di Singapura.

Di Singapura reaksi sangat berbeza.
1. Perdana Menteri Singapura Lee Hsien Loong berkata kepada masyarakat Melayu tidak semestinya melibatkan tunjuk perasaan emosi seperti yang berlaku di timur Tengah.
“Biarkan apa yang terjadi di mana-man tempat di dunia. Manusia memang mengamalkan wayang gila, provokasi dan mengeji Rasulallah, manusia juga melakukan pembunuhan, pergaduhan perkauman kerana akibat filem anti-Islam itu. Kedua-dua pehak adalah bersalah, kerana mereka berdua bergaduh.
2. Ini semua bukan pergaduhan kita bersama dan kita semua patut menjalinkan keamanan dan perpaduan bersama. Dengan itu kita boleh membina kekuatan masyarakat dan saya fakir kita boleh menyuburkan kebahagian hidup dengan aman sejahtera bersama di Singapura.”

3. Berlainan dengan tambahan pendapat dari khutbah di Singapura semalam. Cyberita dari Singapura mencatitkan MUIS (Majlis Ugama Islam Singapura) masyarakat Melayu Islam sangat wajar menukarkan perasaan marah itu kepada sumber kekuatan dan tenaga yang positif. Masyarakat mesti bangkit dengan keazaman dan kesungguhan untuk menjadi masyarakat yang terhormat. Caranya ialah dengan
• Menguasai ilmu dan pengetahuan
• Mengungguli akhlak dan peradaban
• Dengan tekad membina keluarga terbilang dan masyarakat cemerlang
• Terus curahkan sumbangan untuk kesejahteraan kehidupan manusia dan dunia seluruhnya.

√ Pada pendapat ku memang senang menyebut falasafah hidup dengan menggunakan berbagai-bagai perkataan untuk memberi ketenangan kepada umat Islam di Singapura, kerana Singapura terdiri dari segelintir sahaja masyarakat Islam, 0.1 % kouta haji hanya 700 orang, bayangkan semacam hidup timun dengan durian, digilik rosak, memanjat atas durian pun rosak.
√ Kalau cara ajaran falasafah disebarkan dalam pengajaran, tentu sekali konflit dalam minda dapat ditawani dari segala kemarahan dan pergaduhan. Tetapi tidak semua insan Islam akan mengambil reaksi begitu rupa. Kekerasan dan pemerasan Amerika serta Yahudi menghina Rasulallah dan ugama kita patut di bantai dengan kekerasan juga. Padan muka kafir-kafir ini.

Jauhi pakatan selamatkan malaysia!

pemimpin sendiri dikritik dalam konvesyen parti... tak pernah lagi berlaku dalam konvesyen umno... pemimpin langsung tak boleh dikritik

Kami pemuda umno Pagoh menyokong penuh muhyideen yasin menjadi pm sebelum pru ni...Rm bawak suwey dlm UMno..

cina sial ni mmg patut disula je,x layak sial ni jadi rakyat malaysia.
PRU akn dtg ni mmg jgn undi langsung cina sial ni,rosak perak kalau cina ni masih lagi berkuasa.
dasar manusia sial yg lahanat,manusia yahudi yg hipokrit

Ini satu perkembangan bagus kerana rakyat mahu parti yang telus dan kebebasan mengkritik pemimpin walaupun di dalam parti sendiri. Bukan macam UMNO bangang,. Semua melutut sengap macam tikus tak brani komen kepimpinan. Komen sikit priuk nasik hangit. ka ka ka. Bodoh

Apa mau gaduh atau kritik. Kalau betul ikhlas jangan kritik. GANTUNG LAAA KEAHLIAN NGEH KOH HAM DALAM DAP. Baru nampak ikhlas. Jangan buat wayang opera klasik laaaa.

UMNO sentiasa bodoh

Sesama DAP mangkok jamban tuh terok kene kritik tapi AHLOL BAHLOL PAS PULA SEBOK MEMBELA MANGKOK JAMBAN ITU DARI DI KRITIK OLEH UMNO...

Waduhhhh...PAS memang penjilat jubor yg tegar....berak ANUwar dan DAP smp licin depa jilat..

muahahahahhah

ngeh tidak lagi tersengeh sengeh...ngeh ngeh ngeh...apabila terkena pukulan teruk oleh DAP kepalanya terasa kena sekeh...kehkehkeh.

ok la tu, ngeh kena kutuk n mcm2 lg.. kiranya terbuka la dap tu. tak macam umnongok, asyik menjilat n terus menjilat, dulu kini n selamanya. bengong!

Kami pemuda umno Pagoh menyokong penuh muhyideen yasin menjadi pm sebelum pru ni...Rm bawak suwey dlm UMno

perh brader,lu jgn bikin rosak nama Rosmah.....lu ingat wa tak tau ka lu ni anjing pakatan yg menyamar jadi orang UMNO pastu nak buruk burukkan Rosmah,hanya anjing anjing pakatan saja yg suka buat fitnah dan memburuk burukkan Rosmah.....lu memang celaka haramadah la anon ank haram

ini malaysia ma bukak singapor bukan negara china lu mau main-main pasal agama lu fikir lu sapa jangan main sama agama islam.. telajak perahu boleh di undur telajak kata badan binasa..lu fikirlah sendiri apa lu sudah buat .....

Atok, itu bukannya terbuka, itu terbuka tembelang namanya. Betul tak tok?

Cina DAP sibuk bertelagah nak naikkan puak (clan) masing2, pemimpin PAS sibuk mengharap DAP melalui Anwar menaburkan dana yahudi utk mengisi poket dan tembolok masing2.

Betapa rendahnya pandangan cina DAP pada Melayu kerana kegilaan PAS mengejar kesenangan dunia ...

Fahamilah ayat 28 Surah Al-Kahfi, sekiranya ingin tersedar dari mimpi.

ini berita yang ada kredibilitas yang saya kira bener ternyata ya. emang ya jijik banget ya itu setan melayu kerja dia suka bohong aja ya kayak karton ya, gak ada standar ya itu koran resmi malaisia, malu ya saya mau jadi warga malay kalo ini kayak dia gak ada standar suku melayu itu udah jadi bangsat orang malay bilang. kasian ya suku melayu ato folower setan melayu suka pake mobil kancil sama potong saga aja ya. jangan marah ya makcik.


http://mimpi-senja.blogspot.com/2012/09/hahahaha-bernama-mengaku-edit-gambar.html

benci aku eh...
dengan lakonan sialan semua ini...
semakin hari semakin sial...
nak main-main sangat agama sekali cepuk cina nie kang lupa pulak die nanti pada agamanya he3....

menurut teman saya , di malaisia saat ini buanyak kriminal eksis sampei di depan rumah juga ada kriminal ya. Ya malaisia saat ini gak aman lagi, ini kerna partai setan mmelyu gak mau hukummhudud ya . Taubatan nasuha ya npada folower setanmmelayu.



http://www.malaysiakini.com/news/209735

Pas parti ajaran syaitan...Pkr pula parti kerosakan rakyat....manakala Dap tahu2 sajalah raja segala iblis..Moral dari diatas ialah tolak,,,tolak....habis2an.SELAMATKAN BUMI MALAYSIA YANG AMAN ini.

Yang dok komen pelek2 tu sahih menkedarah babi...ejen2 DAP

indon babi ni masuk balik dah dlm blog ni.. woi babi indon ko x fAHAMbahasa ke./?? pendapat ko tu x diperlukan kat negara aq ni... negara sendiri pun penuh dgn babi sial nak bg pendapat kat negara org konon.......

arti cina kafir Dap ni adalah satu parti kesayangan Pas..

cakap2 cina Dap adalah satu patua yg tidak boleh ditentang dan disanggah.. buat parti islam Pas

kalau dah kalimah Allah pun Pas sanggup jual, banyak kali agama islam diperlekehkan oleh Dap..Pas tetap sokong dan tidak membantah.. apa lah sangat dgn menghina nabi.. silap2 Pas akan bertakeebeer ramai2 sokong apa yg dicakapkan oleh cina Dap ni..

jika ada umat islam lain yg cuba nak membantah keatas cina Dap ni..rasa2 Pas lah parti pertama akan duduk didepan sambil bertakebeerr mempertahankan cina kafir Dap ni... demi utk dapatkan syahid kurniaan cina Dap..

dari segi bahase dan mulut cabul tak selere aku cipap kak bedah..lebih baik aku cium mulut kambing...

Ala hai........ngeh tegur orang melayu yg bodoh macam bedah........marah ye! Chua solet siap belakon filem, umno tak marah pun..........bak cite 3abdul.....Ahmad Nisfu cover line "tak marah.......ayahda suke" setakat tu je maruah pencacai ameno.
MEMANG BODOH LE NKO BEDAH HOI? meroyan gamaknye.

waduh ini yang ku bilang bahawa suku melayu itu goblok kayak brengsek ya, liat mereka udah mau tuker kerja ya sebagei pelakon sinetron, wakahk ngakaaak saya mau ketawa ya. goblok benget ya, gak ada standar ya itu pati setan melayu umno.


http://www.selangorku.com/?p=15065

Inilah artikel terbaik Parpukari. Kalau boleh aku sorong bontot aku kat Parpukari utk disondol sepuas2nya.

Parpukari baru saja membuktikan yg DAP tidak anti Islam. Kalau tidak, tak kan Ngeh dipukul teruk dlm konvensyen krn menghina Islam.

Syabas Parpukari! Bila boleh jumpa bro? Aku nak bagi bontot ni... spesel, tak der caj.

teringin nak merasa puki neelofa. mesti sedap, tapi mungkin ada jangkitan fungus yg menghasilkan lendir keputihan..uwekksss!!!

ingin membuka fb "Puki Neelofa Fans". Ada sesaper berminat menyertainya? Tidak kira ada dari PAS atau UMNO, boleh mendaftar keahliannya.

yang mengkritik kat konvension tu ada udang disebalik batu...nakkan simpati pengundi melayu.. jangan jadi anjing DAP ye tuan

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

ko dh mndi junoob prince?

APA BOLEH BUAT PAS PUN SUKA SANGGAT SOKONG DAP PUN ESOK KUASA PENUH DAH DAPAT KAT DEPA DIPIJAK-PIJAKLAH KEPALA HANG SEMUA BARU PADAN MUKA HANG SEMUA ..

dia orang ni buat tektik kot sorang buat hal nanti tkar dengan orang lain dia pusing macam mana pun tetap dap jugak yang penting dia tukar orang supaya semua geng dia dapat jawatan dapat projek dia pusinglah macam mana pun yang penting bangsa dia semua kaya raya semua lakonan semata-mata kalau tak menipu bukannya cina...

best arr pengundi2 cina. Boleh bersatu hati tanpa mengira fahaman politik, utk mempertahankan kepentingan mrk. Melayu pulak, berpecah & kuat dengki, ckp byk, kerja kurang, kuat berlagak, kerja asyik nak senang jer. Mungkin sdh ditakdirkan menjadi bangsa yg lemah. Kalau tdk dibantu kerajaan, sdh lama melayu ni pupus atau sekurang2nya merempat. Tgk jer lah melayu pattani.

Malulah, 100 thn dulu jadi tuan tanah, skrg dah jadi kuli. Apakah mmg sdh ditakdirkan bangsaku ini begitu lemah?

90% kriminal diMalaysia dilakukan oleh pendatang asing termasuklah yang menikam didepan rumah tuilakukan rakyat indonesia..

Serban-serban PAS ni entah apa fikiran mereka hingga dalam khutbah jumaat pun agong digantikan dengan liumguaneng.

Apa lah pendirian PAS ni sampai limguaneng diangkat menjadi khalifah.

Apa lah pendirian PKR ni limguaneng diangkat jadi tokong.

Apalah PAS ni nik aziz diangkat jadi Nabi.

Apalah PKR ni Aljuburi diangkat jadi imma mahadi.

Apalah PAS ni sorga/neraka mereka yang pegang kunci.

Apalah PKR ni depan belakang sama saja..nabi tak mengaku umat tapi tak apa nabi nik aziz ampunkan.

banyak lagi anda tolong sambungkan.
aftaghfarullah.

Pemimpin umno tidak pernah dikritik dalam AGM kerana mereka berkhidmat untuk parti, bangsa, negara dan agama. jadi tidak ada celah nak kritik..tidak macam AGM PKR baling kerusi pun ada sebab tidak pas hati dengan kepempinan.

Aku masih ingat kisah Rasulullah memohon Pencipta utk menerima Abu Talib (bapa saudara Rasulullah) supaya meninggal sebagai seorang Muslim, sehingga turun firman melarang baginda utk melakukannya. Padahal Abu Talib tidak pernah menghina Pencipta dan Nabi nya.

Kita sebagai hamba Allah yg lemah elokla fikir-fikirkan apa yg wajar ye ...

This means that if Pakatan Rakyat wins the 13th General Election and forms the Federal Government in Putrajaya, for the next five years from 2012/2013 to 2017/8, the implementation of hudud will not be part of the Pakatan Rakyat Federal Government policy or programme unless all the three PR parties can reach a consensus on it. This position is very clear, simple and straightforward.

Firstly, the number of Muslim MPs, as it stands, still falls short of the two-thirds majority required to amend the constitution.

After the 2008 GE, for Peninsular Malayhsia, there were 107 Muslim MPs, i.e. 65 MPs from BN and 42 MPs – a far cry from the two-thirds majority of 148 MPs required to amend the constitution.
(petikan dari blog Lim Kit Siang @ 20.9.2012)

Pertanyaan saya. Adakah orang2 Pas ada baca posting ini. Mungkin ada baca tapi tak faham kerana dalam bahasa orang putih.

Saya nak bagi tahu kepada orang Pas. Lim Kit Siang bukan tak sokong nak laksana Hudud tapi dia kata MP islam tak cukup 2/3 macam mana nak buat Hudud.

Saya nak tambah lagi. Lim Kit Siang secara simbolik nak bagi tahu kepada orang Pas, dia tak dapat nak undi sokong Hudud kerana dia belum jadi islam lagi. Maksud dia kalau nak buat juga Hudud kena lah tunggu dia masuk islam dulu. Faham ....

Cakap nak buat Hudud jangan lah ikut sedap mulut saja. Tak habis2 duk bohong orang2 melayu kampong kata, " Umno tolak Hudud, Umno tolak hukum Allah ". Puak2 melayu kampong yang tak berapa cerdik perlembagaan pun percaya habis, pastu mereka pula duk jaja rata surau dan mesjid kata, " kita wajib tolak Umno kerana Umno menolak hukum Allah ".

Dah faham kut.

MASIH BLM TERLAMBAT ORG MELAYU KITA UTK BERSATU JATUHKAN CINA SIAL NI SEMUA TGK BILA ADA ISU AGAMA MANA PERGI ADIK BERADIK DAP KONON DGN PAS DAN PKR. BILA TIBA BAB AGAMA TGK APA YG DAP BUAT PADA PAS DAN PKR ITULAH TRUE COLOUR CINA KAFIR NI. KEMBALI KE PANGKAL JALAN SEBELUM TERLAMBAT WAHAI ORG2 YG RASA DIRINYA ISLAM.

Tu jelh ko tahu..umno je jahat..pr je baik sgt terbaik..puki ko

Baik ko cium puki kambing

Ngeh templak pemuda umno supaya jgn cakap berdegar2 anti USA/ antiYahudi... tp masih dok hisap rokok marlboro, gilai KFC, teguk coke coco cola, majukan tesco, carefour, giant supermart, ..... penasihat PM-apco, ....

Apa nak dibisingkan terhadap komen Ngeh tuu... lg pun dia dah minta maaf atas kesilapannya......

Rasul sendiri bersikap terbuka terhadap mereka2 & musuh2nya yg caci maki dan khianatinya semasa hidupnya.... baginda sendiri memaafkan terhadap musyrikin mekah bila dihari kemenangan menguasai kota mekah..

Banyak kisah2 kehalusan budi Nabi yg dihina oleh kafir & munafik itu...

Sikap berjiwa besar dan toleransi tinggi Rasul SAW ni... akhirnya seluruh kafir quraish terima Islam...

Mengapa kita tolak sunnah Nabi ni?

Indon celaka...jangan nk menyibuk dlm blog ni..Semenjak indon indon celaka serang org malaysia kat sana aku sekarang tersangat benci dan anti kat semua indon indon yg ada dimuka bumi ni...

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!
Back To Top