GEMPAR BERAPI! NEELOFA SERANG MURALI PKR SAMPAI TERKENCING DALAM SELUAR!

Nak tau cerita penuh? KLIK SINI

37 Responses to "GEMPAR BERAPI! NEELOFA SERANG MURALI PKR SAMPAI TERKENCING DALAM SELUAR! "

  1. Akak rasa neelofa ni lg berani dr keling todi tu... Cite je lbh

    ReplyDelete
  2. Pukimak2 punya pkr mmg perangai mcm keling paria.....over bila gertak ckit je telur drg dah msk dalam...

    ReplyDelete
  3. ini apa ini ? itu kernannya saya yakin folower umno itu suka bikin maksiat ya. Coba liat ini vidio ya, saya bukan bikin fitnah ya.


    http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2012/09/panas-video-ahli-parti-syaitan-sedang.html

    ReplyDelete
  4. Tapi tuan guru Hadi Boroi kita kata "Bideo itu Bosi", bro.

    ReplyDelete
  5. indon yang masuk di sini sila keluar. ini blog UMNO, kalau dah hang itu baik sangat jangan komen di sini. UMNO lucah ke, Indon yang kaki buat maksiat? Pirrrrah

    ReplyDelete
  6. indon yang komen di sini, tak yah ler nak tuduh orang. ko cermin dulu muka ko. maksiat di indon dah tahap tak boleh nak bendung lagi.

    ReplyDelete
  7. saya nasihatin ya sama nelofa itu ya, segera la taubatan nasuha sebelum malaikat maut menvabut nyawa mu ya. kapan nyawa mu dicabutin ,saat itu gak ada gunanya lagi ya. Hidup di dunia ini hanya sebentar ya. kapan kapan kamu akan mati. dosa mu ituy gak bisa terhapus saat nyawa mu hanya tinggal di tenggorokan. Insaf ya.

    ReplyDelete
  8. Kalo ini gobloger umno bisa copas situs gobloger lain maka saya juga bisa bikin hal yang sama ya. Ini folower umno haruys jaga ini propinsi umno malaka penuh sama itu pondan (banci) orang indo bilang. Kapan ya propinsi malaka mau jadi propinsi malaka darul pondan ato banci ya. Jangan marah ya.


    http://ikutsukaakuisa.blogspot.com/2012/09/melaka-darul-pondan.html

    ReplyDelete
  9. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  10. neelofa pun tgk dia buat tak tau jer...nak tackle neelofa ker tunjuk berani..muka pun dah mcm bangsat..ada hati nak tunjuk samseng..tp kalu dengan house pk gua sokong neelofa

    ReplyDelete
  11. Kurangkanlah publisiti Neelofa ni (berbayar atas urusan perniagaan mahupun percuma sebab minat). Banyak cara lain lagi untuk menentang mereka ini.

    Tidak manis rasanya. Terimakasih.

    ReplyDelete
  12. UMNO cirit spenda , the end is near

    ReplyDelete
  13. pkr ni poyo lebih lagak macam samseng bukan kuat mana pun semua tua-tua dah nak mampos

    ReplyDelete
  14. ko ni mmg bodoh pukimak la indon babi.. ko x yah nak bt onar kat blog ni sangat la... politik n rasuah kat negara ko lg teruk.. ramai rakyat mati sbb kebuluran pastu bala dari tuhan pun banyak gak kat negara ko sebab byk sangat maksiat kat sana.. itupun lg ko nak buat taik kat negara aq ni..... mmg bai pukimak haram jadah sial la...

    ReplyDelete
  15. satu lg nasihat aq utk anon 10.44 yg aq rasa barua babi hanjing pakatan.. ko ingat UMNO ke cirit???? aq rasa x mungkin berlaku.. klu anwar bontot tu maybe yes.. bukan takat cirit dah.. berak dalam seluar terus.... anyway apa yg ko cuba nak samapaikan kat blog ni ha??????? takat komen mcm tu mmg budak sekolah je yg bt...

    ReplyDelete
  16. neelofa y u so seksi!

    ReplyDelete
  17. TAK MALU KE MURALI NI PADA ANAK CUCU DIA SAMPAI TUNJUK TGN FUCK PADA WARTAWAN. INIKAH AJARAN YG PKR BAGI PADA DIA KE. NO MANES LANGSUNG TAKDE MARUAH DIRI MAK BAPAK PUNYA ANU PUN MAU KIRA JUGAK KA

    ReplyDelete
  18. Murali lu tak perlu over acting sebab lu tu keling paria nanti anwar aljuburi kalau sudah menang PKR dia langsung tarak pandang lu punya muka punya sebab lu byk hitamlah. anwar suka muka jambu kulit bersih aje.

    ReplyDelete
  19. hahahhah....tak lama lagi pkr dipenuhi mat-mat indon ada sekor indon sesat jadi peyebok dalam setiap blog baguslah lepas ni bolehlah dia orang belajar makan tempe banyak-banyak. ..

    ReplyDelete
  20. APA PUNYA HARAMJADAH PKRNI TAK HBS2 DGN PERANGAI GAMPANG SIAL ANAK HARAM ASYIK KACAU PARTI LAIN AJE. CUBALAH BERTANDING CARA SIHAT SIKIT BKNNYA DGN FITNAH DAN LAKNAT.

    ReplyDelete
  21. woi Indon tak perlulah kau komen lbh2 baik kau jaga aje hal polkitik negara kau dulu ye.

    ReplyDelete
  22. Mmg sial lah indon ni sekli aku cepuk baru tau

    ReplyDelete
  23. bukan ka juak juak umgok ni suka buat video geli mcm ni.....ha ha ha ke mana kuah tumpah kalau tak ke nasik.......saatnya makin hampir.....ha ha ha........

    ReplyDelete
  24. pesakit terminal UMNO hanya punya hayat 6 bulan untuk hidup- Dr Rakyat

    ReplyDelete
  25. UMNO berdarah burit lagi. Hari merdeka terpaksa bukak stadium bukit jalil kepada invites only dan yang di paksa pergi. Kalau open kepada seluruh rakyat pasti baju kuning melimpah stadium. Tuala lap burit di lap ke dahi tanda UMNO pucat dan mati akal

    ReplyDelete
  26. rasa tak perlu pun kaitkan neelofa dgn benda yg dia tak buat... jgn sampai mengundang fitnah

    ReplyDelete
  27. Woi anon 2.48 mulut ko mcm pantat babi apasal

    ReplyDelete
  28. Woi indon pukimak yg ko sibuk pasal hal politik kami apasal....ko tu menumpang negara kami buat lh cara menumpang babi oii

    ReplyDelete
  29. Apa masalah ko noob pukimak anak haram sial... Ni blog dia suka hati dia lah klu tak suka tak puh baca dia tak tarik telur bpk ko suruh baca pun kan pukimak oi

    ReplyDelete
  30. Ko lah kiah pekasam pukimak yg suka buat video lucah.. Ko buat video mak ko jentik telur bpk ko masa tgh main kan sbb tu ko suka ckp mcm tu pasal umno...dasar penyokong telur anwar

    ReplyDelete
  31. apa korang nk expect dari keling,mereka kalau ada geng mmg tunjuk kepala.
    bila mereka sorang telur pun xde terus,tibe2 jadi pondan terus.
    hari tu bkn main puna belagak,sial maki and mencarut.
    bile kena terus mintak maaf,nmpk sngt si keling ni pondan sial.
    keling ni sama dengan anuwar si peliwat tu,2 2 jantan xde telur.
    dasar manusia sial yg gampang,bangse putar belit

    ReplyDelete
  32. hahaha...
    apa lah nak tunjuk samseng sangat last-last bila sorang kecut ..
    hari tu tunjuk berani sangat bukan apa baru lepas tonggang todi...
    ceh...

    ReplyDelete
  33. mcm sial je mulut endon nie.. dahlah ngra dia sndri pn tak terurus pastu nak menyebok pasal ngra org pny hal pulak!!
    pastu mulut mcm longkang pulak tu! dsedap2 dia je nak mengata2 kat sini..

    ReplyDelete
  34. keling mmg dasar penakut pon!! konon je depa tu tunjuk kuat padahal skali gertak je maw terkencing darah dlm seluar..

    ReplyDelete
  35. puak umngok ni memang bodoh nak mampus... tgk je Pru nanti apa cer..... bahasa macam samseng tapi hapa pun tarak... pirahhhhh

    ReplyDelete
  36. tak payahlah na menyumpah seranah kat sini, org bagi nasihat kita terimalah, jgn jd bodoh sombong n ego.. kita rakyat malaysia, bersatu bukan berbalah, nanti senang jer negara lain nak menakluki negara kita.. ambik iktibar dari sejarah yg lama2 dulu mengapa kita senang2 jer kena takluk... Yg politik tu biarla ada batas, jgnlah kita campur adukan agama dan bangsa. renung2kan dan peringatan buat saya dan anda semua...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!