GEMPAR BERAPI! KHALID GAGAP KANTOI MENIPU ISU BAS MEWAH!

Setelah didedahkan oleh sel13.com, klik sini

Setelah dihentam Hassan Ali, klik sini

Ini je jawapan si Khalid Gagap? U gotta be kidding me Khalid gagap!  Abis tu wahai Gagap yang bengap nak mampos, detail kat bawah ni siapa punya? Siapa dianya Abdul Khalid bin Ibrahim ni? Siapa?

Didapati bas tersebut telah didaftarkan seperti berikut.
  • No Pendaftaran : BLU 8779
  • No Enjin : M61HA800001
  • Pembuat : Dong Feng
  • Tarikh Daftar : 03 September 2012
  • Kegunaan : Persendirian
  • Pemilik : Abdul Khalid Bin Ibrahim
Adakah Khalid Gagap anggap rakyat Selangor ni bodoh nak mampos? Isu Jet Peribadi Anwar pakai pun belum setel lagi wahai Gagap oi! Takkan ini je jawapan kau? Bukankah pengeluar lori sampah dan bas ni adalah syarikat yang sama?

Sewa beli? Tau ke apa itu sewa beli? Tetap beli cuma konsep sewa kan Gagap? Sebab tu bas tu atas nama kau! Kau nak tipu siapa? Ye ke kau beli atau tauke yang kau beli lori sampah kualiti rendah yang bagi? Jangan nak mengelat Khalid! Kita mahukan jawapan.

32 Responses to "GEMPAR BERAPI! KHALID GAGAP KANTOI MENIPU ISU BAS MEWAH! "

  1. Khalid gagap tgh pk lah tu apa lg aku nak kencing rakyat selangor ni...

    ReplyDelete
  2. Takpa Bro.. Depa buat semua Halal, semua tak rasuah, semuanya bukan konspirasi, semuanya CLEAR.. Rakyat MAAF Kan...No hal lah bro.. Depa kan Ahli syurga seumur hidup

    ReplyDelete
  3. Drg ni tak abis2 nk tipu rakyat selangor...kesian kdg2 aku tgk rakyat selangor....asik diperbodohkanboleh si gagap tua ni dgn kaki jubor tu....apa lah bodoh sgt org selangor ni

    ReplyDelete
  4. Benda2 yg salah yg dosa semua drg jata salah bn...

    ReplyDelete
  5. Senangnye drg nak tipu rakyat selang0r kan... Bodoh nak mampos lah khalid bodoh ni agak2 lah klu nak tipu pun.... Jgn lah pusing mcm babi sgt ckit2 sudah lah

    ReplyDelete
  6. Dah terang2 org tau lah khalid pukimak bas tu nama ko apa yg ko nak belit lg ha pukimak mengaku je lah sial

    ReplyDelete
  7. dah terang2 nama pemilik bas tu xkan rakyat selangor buta sgt atau pun bebal sgt x paham2 yg bas tu mmg milik khalid gagap...jgn lah jd buta hati sangat org yg xde pelajaran pun blh tau terang2 milik sapa bas mewah tu....udah2 lah khalid gagap oi kalau nak bodoh kan org pun brpada2lah

    ReplyDelete
  8. Apa lah gay punya pukimak ni... Dah lah dgn anwar ada fair dgn cina bas ni pun ada fair sbb tu lah dia dpt bas free lps tu dia bg kat anwar... Sbb tu lah dia tak tau nak jawab apa kat org2 selangor yg cerdik ni semua...

    ReplyDelete
  9. Eeee geram btl lah aq dvn si gagap tua ni... Dah lah tua ada hati plak nk menipu rakyat selangor.... Geram nyer aq...

    ReplyDelete
  10. Ish kang aq jentik telur jang br tau...

    ReplyDelete
  11. ape lagi ko nak kencing kat kami rakyat selangor khalid oiii...dah lah muka mcm haram perangai mcm sial benci btl lah nk tgk muka die....x sabar sunguh aku nk tungu pru 13 nk tukar bn aku dh x sangup tingal kat selangor dgn perangai pkr nie asik kencing je keje nye duit yg dapat peruntukan utk selangor sedap2 die guna utk kemewahan pkr lak sbb tu sampah n jalan punya teruk

    ReplyDelete
  12. khalid adelah mangsa keadaan krn kemarahannye pd umno akhirnye jd keldai anuar....
    sumua taik2 yg terpalit kat bdnnye tu, 90% taik anuar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku setuju.... itu lah kuasa DSAI yng mampu menghasut dan merasuk.... bini dan anak sendiri pon terpukau.... kuat betol ilmu hitam nya... pantangnya jangn bersumpah dengn nama Allah...

      Delete
  13. mohon pihak sprm membuat siasatan berkaitan isu bas ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAU NI BANYAK SANGATLAH NAK MOHON. ZAMAN SEKARANG ORANG SIASAT BUKAN MAIN MOHON SAJA NOOB.

      Delete
  14. Yang dio tak ponah tipu hanyolah Elly Wong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. yg BN d0k rembat duit rkyat smpai bbili0n yg tu d kira HALAL la yee...wahai pncacai tnggu je pru13 nnti...rakyat xxxx b0d0h mcm k0rg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko dengar mulut longkang dr pemimpin ko..hanye org buta hati yg sokong pr..celaka pr..

      Delete
    2. OH YE KE YG RM3 BILLION TU KE. BILA PULAK DUIT TU TUKAR TANGAN. DUIT TU LAH YG GUNA BELI KAPAL TEBANG YA. OOOO BARU TAU. BOLIH TUKAR2 ORANG PULAK. PR MMG MCM NI KE

      Delete
  16. kenapa xde sape yg pegi ludah sekali muka MB gagap ni mase die tgh berucap? banyak sgt buat kantoi lepas tu buat bodoh pulak. Dong Feng tu company China low class la buat lori dgn bas.. at least Hino ke..apelah gagap MB ni.

    ReplyDelete
  17. anon 5.55 ya rakyat tk bodoh utk pilih peliwat penipu perosak, bapak segala rasuah jd parti pemerintah. Ko nk tgk PRU13 nnt PR akan tumbang penuh hina.. Insya Allah. Rakyat sihat tkkn undi Pakatan Haram Laknatullah. Macai taraf anjing mcm ko je anon 5.55 yg setia dgn puak2 dajjal PR ni.! Shame on u lah ptuih!

    ReplyDelete
  18. Shame on U Anon 5.55 pm... Yg salah tetap salah tak kira lah sape pun.. Bodow punya Anon5.55 ..Ptuuuuiiiiii

    ReplyDelete
  19. wahai pncacai umgok d slangor, korg ni hanya la mwakili golongan minoriti bkan MAJORITI so xxyah la asyik nk melalak je mcm anjing kurap mncari p_kiiiiiiiii...

    ReplyDelete
  20. sial punya gagap ni cam gampang je,dah terang2 bas tu ats nama dia lg dia nk spin cerita serupa org giler yg kena sawan babi sial.
    ingat rakyat selangor semua bodoh2 ke,hanya anjing2 peliwat yg bebal saja akn terpedaya dengan cakapgagap sial ni.
    org macam ni korang bk jadikan pemerintah,buat bende suka hati pastu bila dah kantoi spin cerita cam sial.
    dasar manusia sial yg jalang,manusia yahudi yg hipokrit yg lahanat

    ReplyDelete
  21. DAH SAH2 KHALIDGAGAPNI KANTOI TAPI MSH NAK NGELAT LAGIKAN, AGAKNYA DAH BERAPA BYK DUIT RAKYAT SELANGOR BANGSAT NI MAKAN TAK TAULAH. ASYIK ADA KESALAHAN KRG SEMUA TUDUH BN AJE. YG SALAH TETAP SALAH TAK KIRA MENTERI TU DUDUK DLM APA PARTI PUN. AKU TAK FAHAMLAH KHALID GAGAP NI TERLALU SETIA DAN AKUR PADA ANWAR ALJUBURI NI KENAPA MESTI ADA PERJANJIAN ANTARA MEREKA KOT. CUBA ANDA SEMUA TGK APA SAJA UTK KESENANGAN ANWAR DIA SANGGUP LAKUKAN.

    ReplyDelete
  22. apa lagi khalid ni tak tipu rakyat selangor sedangkan semua bukti dah jelas depan mata rakyat semua. dah pasti cina yg jual lori dan bas ni bagi byk duit untung kat khalid nikan, tak dosa ke khalid makan duit mcm ni, dari kau beli bas utk anwar sial ni baik kau sedekah duit kat anak2 yatim piatu ada juga kau dapat pahala sikit.

    ReplyDelete
  23. Dh terang2 menteri besar kuat menipu pun masih ada hati nak menang pru13 nti. Apa penganut2 aljuburi ni buta tuli ke?

    ReplyDelete
  24. Tak habis habis menipu je kerja kau ya khalid

    ReplyDelete
  25. Ai, rezeki masing-masing.

    Yang lain-lain tu menyalak kuat sangat tak terdengar suara pun masa kes ternak lembu.

    Yang dapat tanah dengan harga murah dan sewa pada orang lain , apa cerita? Tak kan, tak tau?

    ReplyDelete
  26. kantoi menipu apanya...
    memang dah banyak dan selalu die menipu rakyat selangor..
    cuma depa je buta lembu lagi...
    percayakan sangat si gagap nie

    ReplyDelete
  27. Itu lori nak angkuat sampah macam kau lah keling pariah! Pasal kau tu gemuk mana boleh guna kereta jadi kena guna lori sampah sebab terlalu berat! KELING PARIAH BODOH!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!