CILI KASI TARUK! KENAPA BARU SEKARANG NAK BERSUARA WAHAI NIZAR LAHANAT?

Bekas Ahli Jawatankuasa Tertinggi PAS Pusat, Datuk Dr Hassan Ali mempersoalkan mengapa baru sekarang Adun Pasir Panjang, Datuk Seri Nizar Jamaluddin buka mulut dalam soal penentangan terhadap penerbitan filem ‘Innocence of Muslims’.

Katanya, pemimpin Pas Perak itu lazimnya adalah antara individu yang paling cepat membuat komen atau kenyataan balas dalam sesuatu isu yang boleh melonjakkan namanya.

“Kalau kita lihat dalam isu yang lepas-lepas Nizar ini adalah orang yang paling cepat untuk membuat komen atau kenyataan balas… dalam banyak hal kalau kita lihat dia ke hadapan, tidak kira dalam sidang media atau dalam apa juga majlis mahupun ceramah.

“Beliau memang banyak beri pandangan atau pendapat tentang sesuatu isu yang berlaku tapi dalam soal mengenai penerbitan filem ‘Innocence of Muslims’ ini saya dapati dah tiga minggu ni tak nampak bayangan dia sehinggalah dua hari lepas.

“Itupun Nizar hanya bersuara setelah Ngeh Khoo Ham mengeluarkan kenyataan berbentuk penghinaan di twitter dan kemudian dengan mudah meminta maaf… semalam dia memperkatakan bahawa isu itu telah selesai… ia adalah sesuatu yang melibatkan akidah, macam mana ia boleh selsai begitu sahaja.

Read more...

23 Responses to "CILI KASI TARUK! KENAPA BARU SEKARANG NAK BERSUARA WAHAI NIZAR LAHANAT?"

  1. saedia maklum nak jaga hati sahabat yang berak tak basuh.

    ReplyDelete
  2. sial punya nizar,bangse yahudi npunya org.
    boleh dia kata isu si cina sial tu hanya isu remeh temeh,nmpk sngt nizar sial ni takut.
    nmpk sngt nk jaga hubungan dengan DAP kafir harbi tu,demi kuasa agama terhina.
    macam ni la perangai PASial,sanggup gadai agama demi kuasa.
    jadikan agama sebagai batu loncatan,takut pada org kafir harbi yg sial.
    dasar manusia sial yg jalang,manusia yahudi hipokrit yg lahanat

    ReplyDelete
  3. perh brader,nizar ni seperti orang gila yg kena sawan babi.....demi nak jaga hubungan dengan DAP maka dia kata isu ni isu yg remeh temeh dan perlu diberhentikan,nizar ank haram ni bodoh ke apa.....PAS memang parti yg tak berpendirian,parti yg dayus dan sentiasa takut denga DAP.....adakah DAP lebih besar dari agama,adakah berbaloi untuk menjaga hati hati orang yg menghina agama islam yg mulia.....nizar memang celaka haramjadah sama seperti PAS

    ReplyDelete
  4. UMNO tipu lagi. Pas adalah yang terawal mengutuk filem ini masa UMNO dok pengsan ditampar yahudi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pukimak ki lah umno buat dulu... Ko tau apa jolat butoh anwar je ko taw sial

      Delete
    2. Anon 1:44 pm.Nmpak sgt ko ni pengikut taksub atok tua laki spin tu.dr komen ko pun da tunjuk hati busuk ko.mmg dasar munafik.bertobatla weiiiii

      Delete
    3. IA KE? PAS BERANI NAK LAWAN SEKUTU KE. PAK NGEH MARAH NANTI.

      Delete
  5. Hasang akidah...mu ni xabih2 pasal akidah.kapir pn mu ckp xde akidah.bakpenya mu ni ank hasang jadi gitu.

    ReplyDelete
  6. Hasan ali kayu jati?...hahaha..inilah pak lawak terbaru umno...tunggu je pru nnt.tgk dia bertanding kat mana...mesti umno akan lantik dia jd wc..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hasan ali jauh lebih mulia dr penjubor dan kaki sex pujaan ko dlm pas pis pus tu.yg mengajak ke arah perpaduan islam ,setan mcm ko x nak ikut.tp yg mengajak ke arah perpecahan islam tu ko sangap sgt.kan kan kan?

      Delete
  7. Nuzar pukimak ni mmg gila kuasa... Dah tak tau nak bt apa kata dia hero plak

    ReplyDelete
  8. Nizar ni kang aq jentik gak telur dia... Mcm dia je bagus

    ReplyDelete
  9. Ala nizar saja cover line sbb ngeh dah bersuara mcm tu klu dia tak kata apa nnt nampak sgt lah sikap sial dia tu... Emmm

    ReplyDelete
  10. woi anon haram anon 1.59 ko btl2 bangang kan dulu masa hasan ali kat pas korg bukan main sokong die dan2 bila die brsuara ttg kebenaran korg kutuk die lak mmg bangsa haramjadah lah korg nie...penyokong pas x leh terima kebenaran itu yg pasti...berubah lah wei jgn sampai nanti bila allah dh turun kan bala masa tu baru korg nak sedar dh trlambat...jgn jadi anjing kafir

    ReplyDelete
  11. Nizar ni kaki jilat cina sbb tu dia byk cover line bila bab2 cina ni tau

    ReplyDelete
  12. Ini lah rupa pasial yg sebenar tau... Drg ni demi cina sgp mati tepi jalan.... Mcm cina tu mak drg.. Dgn bangsa sendiri dengki sbb ada bangsa melayu sial mcm ni lah melayu ssh nak maju tau

    ReplyDelete
  13. nizar mmg haramjadah kalau die buka mulut cepat nanti dap x bg die kuasa sbb tu die diam...anak haram mcm nie biasalah anjing kafir mana die kisah yahudi hina islam pun janji perut die penuh cukup manusia mcm nie tungu jela balasan dr allah bru die akn tahu tinggi rendah langit nie

    ReplyDelete
  14. Pas mmg ssh nak terima kebenaran... Drg hanya mengunakan agama utk nak meraih simpati padahal drg lah babi no 1 kat dunia ni... Suka mainkan agama... Bila ada yg ckp kebenaan dalam parti pasial tu pasial tak blh nak terima drg buat org tu mcm drg buat kat hasan ali... Ni lah rupa sebenar pasial... Setan bertopengkan manusia

    ReplyDelete
  15. Geng, gua dah lama x respect si nizar ni, buat malu enginner saja....mana ada org bg tanah pd cina sampai 999 tahun...mangkok ni sorang je buat...bodohhh

    ReplyDelete
  16. APA NAK JADI KAU NI NIZAR OI DAH TAK TAKUT TUHAN KE, SANGGUP KAU SOKONG CINA KAFIR NI SEMATA2 NAK JAGA HUBUNGAN KAU DGN DAP KAN. SUNGGUH HINA KAU NI SAMPAI AGAMA ISLAM DIHINA PUN KAU MSH KATA HAL REMEH TEMEH. MEMANG SIALLAH KAU NI NIZAR HATI KAU DAH HITAM KE SAMPAI TAK BLH FIKIR YG BTL DAN SALAH KE. GERAMNYA AKU DGN KAU NIZAR LAKNAT OI

    ReplyDelete
  17. apa punya bangsat nizar ni sanggup kata isu hina nabi ni isu remeh temeh kepala hotak dia semata-mata utk jaga hati sahabat dap keparat ni. demi kuasa dan wang ringgit sanggup nizar gadai maruah islam kita. apa punya sial nizar ni langsung tak takut pada hari kematian dia ke.

    ReplyDelete
  18. Si keling pariah nie lagi bangsat sebab cium lubang jubur dan jilat sekali mamak Mahathir keling kerala tu! Dia pernah cuba try nak masukkan batang dia dalam jubur keling paria dari kerala tu tapi si taik sudah kasi warning!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!