BUKTI PKR SEMAKIN GANAS! BODYGUARD ANWAR CUBA TEMBAK RAKYAT YANG TAK BERDOSA!

Anwar Ibrahim dalam siri Jelajah Ceramah Merdekanya terpaksa melalui kumpulan pemuda dan belia yang menunggu mereka di Jasin, Melaka petang tadi. Apabila bas melalui kumpulan ini tiba-tiba turun seorang lelaki Melayu dari sebuah kereta Toyota Camry bernombor plat WUR 3662 dengan sepucuk pistol. Sepucuk pistol ini diacukan kepada kumpulan pemuda dan belia yang menunggu bas dinaiki Anwar Ibrahim.

Lelaki itu menggertak kumpulan pemuda-pemuda ini supaya jangan menghalang bas yang Anwar Ibrahim naik. Anda semua fikirkanlah,siapa yang dia nak bunuh dan demi siapa? Anwar Ibrahim sudah mula menggunakan senjata api untuk mempertahankan diri. Esok lusa apakah peluru dari pistol berkenaan akan dilepaskan. PDRM disarankan agar menyiasat kejadian berkenaan. Apakah lelaki di atas mempunyai lesen untuk membawa senjata api?


HOUSE PK: Ini aku petik dari blog CTS. Makin lama makin melampau si Anwar ni kan? Ini bukti dia memang sial dan ganas. Belum pun jadi PM lagi dah mula ambil tindakan macam ni, bayangkan la kalau dia dapat kuasa.

Mau semua orang yang tak suka dia ni di kasi hilang habis punya. Inilah perangai sebenar Anwar. Allah nak tunjuk ni. Bukak la mata wahai rakyat Malaysia. Bertindak sebelum terlambat. Mari kita jauhkan diri dari si juburi ni.

60 Responses to "BUKTI PKR SEMAKIN GANAS! BODYGUARD ANWAR CUBA TEMBAK RAKYAT YANG TAK BERDOSA!"

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. baru kena buku dgn ruas...

    ReplyDelete
  3. Saat panik UMNO semakin nyata dengan penggunaan intimidasi dan Keganasan. Semua kubu UMNo dah di bolosi. Rakyat semua kaum dah buka mata dan sedar penipuan UMNO. PRU13 pasti rakyat bebaskan negara dari cengkaman UMNO.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh.lancau la babi seko indong nih

      Delete
  4. Apa lancau kau merepek hah anon? Kau ingat Pakatan dapat malaysia negara ni aman ? Kau ingat kita dapat apa yang dirasai skrg ni?

    ReplyDelete
  5. pgang pist0l bhaya yee wahai parpu tp meletup kan 0rg x ganassssssssssss kan????????? c4 0h c4..lalalala

    ReplyDelete
  6. Bila orang anwar halang engkau kata dia orang samseng. Orang umno halang, bukan samseng? Biarlah dia nak cakap. Lepas itu fikirlah sendiri.

    ReplyDelete
  7. mmglah samseng ikut perangai tuanya dan idolanya yg mcm samseng...suka2 je nk masok tmpt org x suka...itulah padahnya...dtg bukan nak bagi apa.. nak bagi air lior..pas tu nk suruh org gadoh2 mcm perangai dia jgk..dasar laknat..

    ReplyDelete
  8. Dia nak bagi ceramah, apa salahnya?

    Ngapa nak halang pulak?

    Ni Negara demokrasi, kan bukan Negara samseng?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fobia ngan ceramah DSAI le ni...

      Delete
  9. Aku rasa ok lagi tu...masih boleh bersabar sebab pistol tu bukan pistol bengkok...kalu pistol bengkok anuar baru la kita boleh report polis...suruh siasat...UMNO2 sekelian...setakat pistol tarak takot laa beb! Tapi kalu pistol bengkok...ok laa...kita kena cabut lari...

    ReplyDelete
  10. Kira pkr ni ganaslah sampai kluarkan pIstol ini malaysia beb . Klau macam tu lepas ni pihak berkuasa kena guna pistollah untok suraikan orang kuning yang suka buat perhimpunan haram yang selalu meyusahkan orang...

    ReplyDelete
  11. Kata demokrasi.. Apsal bee end takut sangat ngan ceramah anwar?? Sikit-sikit nk halang.. Perangai korang tu yg samseng sebenarnya. Samseng taik minyak..

    ReplyDelete
  12. APA HARAM PUNYA BODYGUARD NI PASAL ANWAR HARAM JADAH DIA SANGGUP MEMBAHAYAKAN RAKYAT. INILAH CONTOH KALAU PKR YG MENANG PRU 13, MACAM GANGSTER JALANAN AJE SUKA2 NAK UGUT RAKYAT APA NEGARA KITA DAH TAKDE UNDANG2 KE? SEDARLAH RAKYAT SEBELUM TERLAMBAT.

    ReplyDelete
  13. APA HARAM PUNYA BODYGUARD NI PASAL ANWAR HARAM JADAH DIA SANGGUP MEMBAHAYAKAN RAKYAT. INILAH CONTOH KALAU PKR YG MENANG PRU 13, MACAM GANGSTER JALANAN AJE SUKA2 NAK UGUT RAKYAT APA NEGARA KITA DAH TAKDE UNDANG2 KE? SEDARLAH RAKYAT SEBELUM TERLAMBAT.

    ReplyDelete
  14. ADAKAH INI DIBENARKAN DALAM NEGARA KITA SUKA2 BOLEH ACU PISTOL PADA ORG AWAM DEMI UTK MENJAGA ANWAR SIAL NI. SEKURANG2NYA UMNO TAK PERNAH TUJNUK PISTOLPADA ORG AWAM ATAU UGUT ORG AWAM, INI SUKA2 AJE BODYGUARD ANAK HARAM NI NAK JAGA SGT ANWAR PELIWAT NI. MACAM MANA NAK RESPECT PKR NI MCM SIAL AJE PARTINYA TAK HBS2 MENYUSAHKAN ORG AJE.

    ReplyDelete
  15. kadang2 baca komen2 diatas ni mcm bodoh jer yang bagi komen nie...bila aku komen mcm aku salah sorang dari dia orang...apa kata kita pakat2 ramai2 bawa pistol pastu main tembak2, best juga...polis pun x bole saja2 nak keluar pistol tunjuk dekat org awam la bodo dh...kalau pun dia ada pistol dan lesen bukan bermakna dia senang2 nak gertak org guna pistol...setakat halang anwar dari lalu bknnya mengancam nyawa anwar tu bodoh...kalau rasa hebat dgn pistol lawannya dgn org org yg ada pistol bukan dgn org awam yg takda senjata...bukti dah ada apalagi lu kena la beb...

    ReplyDelete
  16. apa masalahnya kalau dia ada lesen? pak gad kedai2 emas tu pun bawak senapang pump gun

    ReplyDelete
    Replies
    1. DAH MENTALITI PAK GD YA. NAK BUAT MCMANA. INILAH MENTALITI PR YG MEMUALKAN RAKYAT.

      Delete
  17. ish3 dia ingt nie ngra luar ke smpai nak bermain2 pistol pulak dah..
    ini Malaysia lah wey tak payahlah kau nk tunjuk sgt smseng kau tu..
    skali polis tembak kau bru taw..
    bodyguard ngn tuan dia same je bangang pny manusia!

    ReplyDelete
  18. prince of noob.. ko ni mmg penyangak no 1 kn! ko pergilah dpn dia kasi dia tembak kepala ko bg berkecai..
    pastu kita tgk apa ko nak ckp lps tu!!

    ReplyDelete
  19. Org PR skrg makin teruk apa yg Anwar buat semuanya betul. Main dgn china doll boleh, tembak org suka hati boleh, tukar bendera boleh...negara ni bapak korg punya ke? Ingtlah BN ditubuhkan untuk berlaku adil kepada semua kaum. Pembangkang sekadar check n balance bukn untuk perintah negara ni bangap!!!!

    ReplyDelete
  20. Mcm ni lah rupa sebenar anjing pkr... Mmg semua samseng... Klu drg menang tak tau lah apa jd dgn negara kita ni...aku rasa jd mcm india

    ReplyDelete
  21. Aku rasa noob ni mmg pukimak lah... Sbb dia mcm sial je...

    ReplyDelete
  22. ini dah terlebih sampai bawak keluar pistol,ini dah kira kurang ajar dan terlebih.
    sial punya bodyguard,senang2 hati je dia mengacu pistol kepada org awam.
    ingat hebat sngt la bile dia acu pistol kat org awam demi anuwar si peliwat sial,jalang punya jantan.
    dah tau org awam xmau terima dia blah jela dari situ,kenapa still anuwar si peliwat nk masuk bagi ceramah murahan kepada org awam sampai bodyguard boleh keluarkan senjata.
    dasar manusia sial yg haramjadah,manusia pemusnah negara

    ReplyDelete
  23. semakin melampau ye mereka ini..
    ingat ini filem tamil ke??????
    ikot suka-suka je keluarkan pistol nak tembak orang awam...
    gaster konon berani lawan depan-depan la apa barang main pistol...


    ReplyDelete
  24. Anuar sedang menggali kuburnya sendiri... he..he..

    ReplyDelete
  25. dalam politik semua nak menang,dalam demikrasi semua rakyat atau parti ada hak yang sama dalam berpolitik dinegara ini,Bn sebagai parti yang dah lama berkuasa akan mendapat tentangan dr pembangkang,benda ini dah wajar.tetapi sebagai parti yang berpengalaman harusnya buat contoh yang elok dalam berdemokrasi,bukan sebaliknya..dan rakyat dah mulai paham pasal demokrasi.jalur lebar boleh membawa informasi tanpa sekatan,minda dan keberanian rakyat telahpun meningkat,bahkan Bn sendiri yang memberikan pembelajaran politik kepada rakyat.yang jelas tuntutan demokrasi ini satu resiko yang BN harus hadapi.salam,

    ReplyDelete
  26. Ni lah sikap pukimak punya pkr mcm babi kena sondol ckt2 nk kuarkan pistol.... Ingat samseng sgt ke sial...

    ReplyDelete
  27. Oh klu ada pistol nk tembak pukimak ko pun blh lah ye noob pukimak sual lancau pendek... Ko ckp mcm org xde pelajaran je kan org sial mcm ko ni ptt ddk kat india je mmg laysk blh ki main jentik telur keling2 sedara mara ko kr sana dr ko buang masa komen benda bodoh kt sini

    ReplyDelete
  28. Anwar pondan sial ni dia ingat dia besar sgt... Meluat aq tfngol....Jentik telur kang br tau

    ReplyDelete
  29. DS Najib betul betul bapak demokrasi,era pentabiran DS najib rakyat boleh mengakses informasi tanpa batas,bahkan pertubuhan/NGO dibebaskan untuk berexpresi dengan bebas,laman blog,twiet,fb hingga jalur lebar disediakan untuk rakyat,kemudahan media inilah yang membuat minda rakyat cepat naik,tuntutan demokrasi ini sebahagian dari resiko arus informasi juga pengaruh era global.dah ramai negara yang huru hara pasal tuntutan demokrasi karena ramai negara yang belum bersedia menerima perubahan politik.

    ReplyDelete
  30. Adui bahaya nye suka2 je nk kuarkan pestol tempat org awam ingat ni benda main ke... Nyawa lah klu tersilap abis org tak bersalah yg kena...akak ckp tak suka perangai mcm ni mmg sial lah tunjuk kepala plak skrg ni pkr mkn menjadi jadi

    ReplyDelete
  31. Klu mcm ni lah rupa pkr mcm mana lah klu drg jaga negara kita mmg tak aman lsg lah negara kita nu nnt... Tak puas hati ckit kuar pistol... Mmg akak kuar dr malaysia klu umno tak menang abis negara kita ni hancur

    ReplyDelete
  32. Klu anwar jd pm bahaya lah beb nnt dia tgk mamat jambu ckit dia ajak main mamat tu xnak abis dia tembak jubor mamat tu... Ish ish ish bahaya sungguh tu

    ReplyDelete
  33. nak menunjuk dia ada pistol le tu...padahal itu pistol mainan anak dia..

    ReplyDelete
  34. Salam Bro. Sudah tentu itu benar sebab kalau tiada angin masakan pohon bergoyang.

    ReplyDelete
  35. Salah ker Anwar meliwat? Dah itu jenis naluri seks dia, nak buat mcm mana lagi. Yg penting dia mampu galas tugas sebagai PM. Telah terbukti yg ramai golongan gay terdiri dpd bijak pandai & org2 yg sukses dalam karier. Saya percaya Anwar tergolong dlm mereka yg sukses ini. Lagipun, apalah salahnya kalau mereka melakukannya atas dasar suka sama suka. Berkenaan skandalnya dgn cina doll, itu urusan peribadinya yg tidak berkait langsung dgn urusan2 formal. Dia ada duit, apa salahnya sesekali menghilangkan stress dgn melanggan teman sosial. Lagipun cina doll itu pun rela melakukannya atas dasar pembekal-pelanggan. Tidak salah melanggan teman sosial, dgn syarat terdapat persetujuan kedua belah pihak.

    ReplyDelete
  36. hahahahahaha...puak PGayR kepanasan dah..guna alasan demokrasi lar pulak....kalau puak PGayR rasa pemimpin pujaan dia ada hak nak berceramah kat tempat orang..orang kat situ pun ada hak tak nak kasi dia berceramah kat situ..itulah demokrasi....kalau nak suruh ikut kehendak dia jer..bukan lar demokrasi..tu kuku besi..siap tunjuk2 pistol lagi...nasib baik pistol bengkon tak ditunjuk..

    ReplyDelete
  37. Hellooooo...saya Anuar dr Amerika..buleh i bekenalan dgn u all??

    ReplyDelete
  38. buatlah report polis ... kalau dia dah mengacu pistol tu dan mengancam untuk menembak ini dah ada kes untuk polis siasat ... memiliki pistol tanpa lesen adalah satu kesalahan. mengacu pistol dan mengugut untuk menembak seseorang adalah kesalahan yang lain ... mengancam nyawa seseorang tu beb ... ini dah merbahaya nih ...

    ReplyDelete
  39. itu folower umno zionis yahudi sama saja jahatnya , itu yang kepala gondol itu kayaknya polisi malaisia ya. jijik banget ini pemerintah melayu ya, saya kira hal ini bisa bikin warga malaisia semakin benci sama itu partai umno ya. Gak ada kerja lain ya brengsek tahi lembu ini ya , jagoan kampong aja mereka ini ya. goblog banget ya, gak ada standar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mat indon ni kuman seberang laut dia nampak. Gajah depan mata buat2 tak nampak. Itu SiBuYa apa cerita? Partai demokrat udah mau mampus ya? Atau mau pilih ical golkar pulak nanti. Lo punya negara mau bikin MRT aJa udah 10 tahun tak siap2. Oh yaaa lupa.....negaralo negara pengekspor babu ke seluruh dunia......atau NEGARA AUTO PILOT?

      Delete
  40. PETANDA JELAS TENTANG GAMBARAN PKR UNTUK MASA AKAN DATANG ATAU TAHUN 2022.
    SEBELUM INI PISTON HANYA DIGUNAKAN DALAM KAIN SELIMUT DAN BILIK TIDUR SAHAJA.
    TAPI KINI PISTON DIGUNAKAN DEPAN ORANG RAMAI. he he he..
    Pkr sudah hilang sifat malunya...

    ReplyDelete
  41. teruk!!!!satu kesalahan mengeluarkan senjata api di tempat awan...anwar al juburi mula menunjukkan keganasan terhadap rakyat malaysia..pemimpin songang al juburi tidak boleh di biarkan nti jahanan negara kita...yang anjing kurap balaci nya tunjuk pistol apa kes??nak tunjuk hebat boleh blah dari malaysia negara kita ada undang-undang..mungkin anuwar tak bagi al juburi kot sampai melalak mcm anjing

    ReplyDelete
  42. pistol dan klopir anuar manasatu yg membunuh ???
    dua2penyedah , ZIZAH TAK MAMPOS PUN NUAR BEDAL , AZIZAN ,SUKMA alias SEKMA , SAMSIDDARRR DAN RAMAI LAGIIII NUAR TEMBAK MEREKA YG 'KENA' HAPPY YG BENGKOK POLIR NUAR ''''OVER WEIGHT'''LORI TUA

    ReplyDelete
  43. mcm sial la mamat yg pegang pistol nie...saper al juburi tu perdana menteri ka dia????dah la masuk kmpng orng al juburi siap bwk ganster pulak.....

    ReplyDelete
  44. Mari kita jentik telur indon itu beramai ramai ketua geng kita kak bedah hahahahahahahaha nama geng kita geng jentik telur muhahahaha

    ReplyDelete
  45. Baru berdepan dgn kemarahan org kampung pun sampai keluar pistol segala..

    Org kampun tu rakyat Malaysia juga yg mempunyai hak bersuara dan meluahkan perasaan.. SI NUAR NILAH YG KUAT LAUNGKAN RAKYAT PUNYAI HAK BERSUARA & BERDEMO, TAPI BILA RAKYAT BERSUARA & DEMO LAWAN DIA BALIK TERUS GUNAKAN SENJATA API..

    Ingat.. sewaktu PM diserang secara dekat oleh seorg yg taksub Pakatan di KL Sentral.. polis yg jaga PM sekadar tarik budak tu dan LANSUNG mengeluarkan pistol/senjata.. polis pun tak keluarkan pistol.. mamat ni baru bodyguard dan berani keluar pistol.. entah ada lesen entah tidak..

    ReplyDelete
  46. berani gila mamat tu... bang oi,,,ex syg nyawa da ke smapai berani kluakan pistol tgh2 org ramai tu... silap tembak kang masuk penjara ko nanti.. sape yg nak bagi anak bini ko mkn nanti??? takkna la nak harap nuar bontot tu bg... jawabnya mati kebulur la anak bini ko tu....

    ReplyDelete
  47. Suka hati dia lah nak tembak saper2 punn???Poliskan ada...boleh tangkap la kalau mamat tu tembakkk......Ada otak tp bodohhh.....

    ReplyDelete
  48. Ko orang nak dengar ke tak nak dengar aku ceramah ni??? Baik ko dengar nanti aku tembak kang!!!!Aku ada kuasa, suka hati aku larrrr!! Tok Hakim pun tak bole hukum aku!! Ko dengar tak?? Nanti aku tembak bersepai taik telinga korang kang!!Akularrr PM! Yarrr PM!!Ni aper ramai2 tepi jalan nih?? Tak Nak bagi aku jalan ker?? Ketepi!! Ketepi!! Aku PM, Yarrr Aku PM!! Korang dengar tak?? Bodoh!! Nanti aku tembak bersepai otak bodoh kauorang kang!!

    ReplyDelete
  49. Habis peluru anjing Anwar tu. Lunyai lah juboq dia kena tembak. Kalau setakat ceramah Anwar kaki juboq, mana ada kelas.

    Auta saja lebih. Zaman malaun ni dah malap. Cuma kaki ampu pulus dia saja yang terhegeh-hegeh.

    Kalau setakat seceput yang dapat upah berkumpul baik balik kapok bini lagi baik. Pahala pun dapat.

    ReplyDelete
  50. Kepada anon- anon puak pembangkang , tiga perkataan je aku nk kata. PANTAT MAK KAU .

    ReplyDelete
  51. Kepada anon- anon puak pembangkang , tiga perkataan je aku nk kata. PANTAT MAK KAU .

    ReplyDelete
  52. Memang betel Anuar sedang gali luang kuburnya sendiri.bila dia dah masak kuburnya sending Kita ramai-ramai kambuskan.biar mampus pukimak in.

    ReplyDelete
  53. http://www.vancouversun.com/business/French+judges+probe+Malaysian+prime+minister+role+submarine+purchase/6575480/story.html....bace jgn x bce...inila pemimpin kiteee..hahahaha....malu ooo...

    ReplyDelete
  54. apabila si bodo bckp bodo dgn otak bodo...PKR ganas???ayt xbleh blahh...mmg bodo si lembUMNO nihhh...

    ReplyDelete
  55. Anonymous said...

    Memang betel Anuar sedang gali luang kuburnya sendiri.bila dia dah masak kuburnya sending Kita ramai-ramai kambuskan.biar mampus pukimak in.

    September 10, 2012 12:18 AM

    gua sokong lu 1000%..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!