YAY YAY! SEL13 DAH UP BALIK! SIAP KAU ANWAR LEPAS NI!

Alhamdulillah setelah dihack beberapa hari oleh anjing-anjing upahan al juburi, akhirnya sel13.com telah kembali dan aku harap mereka akan terus bongkarkan segala kemungkaran Pakatan Harami!

Steady sel13.com! Kepada mana-mana rakan yang belum linkkan http://sel13.com/ - sila linkkan dengan kadar segera. Kita nak pastikan segala kebabian Pakatan teruis dibongkar.

21 Responses to "YAY YAY! SEL13 DAH UP BALIK! SIAP KAU ANWAR LEPAS NI!"

  1. anuar adalah saitan al juburi. ...

    ReplyDelete
  2. Pok Nik juga adalah bapak syaitan besar dlm Pakatan Haram!

    ReplyDelete
  3. kalo blog itu gak dihacked pun , ia gak bisa ditakuti kerna situs itu bikin banyak cerita fitnah yang gak ada nilai nya kayak blog bocah bocah panti asuhan kalo di indo ia gak laris sama sekali kerna orang goblok aja yang meliatnya. Ternyata tebakan ku benar kerna gak ada orang yang baca itu blog. Kalo saya hanya baca situs rasmiu pemerintah Pakatan Rakyat Malaisai aja kayak selangor kini . Itu lebih pasti beritanya.

    ReplyDelete
  4. Pakatan mmg dasar penipu

    ReplyDelete
  5. alamak sian PR kena upah pencacai indon pulak menyalak kat sini... hahahaha... dah xde pencacai tempatan dah ke nak sokong PR?nmpak sgt dah nazak

    ReplyDelete
  6. haha btl tu anon 4.21, PR tu mmg dh nazak dn terlampau terdesak sgt smpaikn terpksa ambil anjing dri indon pulak utk menyalak kat sini!! mmg ksian sgguhlah..

    ReplyDelete
  7. Pakatan dengan PENIPUAN tak blh sesekali dipisahkan!!

    ReplyDelete
  8. biasalah pakatan,dah xde care lain nk tutup cerita so mereka hack la blog org.
    nmpk sngt mereka takut kebenaran terbongkar,sebab tu mereka hack blog SEL13.
    dasar manusia sial yg jalang terlampau,manusia yg hidup dengan fitnah.
    hanya manusia x berotak saja akn kata anuwar x bersalah,mereka ni adalah manusia2 yg lahanat

    ReplyDelete
  9. ala pakatan punya fitnah dan taktik kotor takkan bertahan lama punya la...kejap je akan terbongkar...tapi anjing2 pakatan sial semua nie tak pernah2 serik...da jenis makan babi punya memang bangsat la.....buat pandai bila ada individual cuba nak bongkar kan mula la macam2 dibuat supaya kebenaran tak timbul
    gua yakin kebenaran takkan boleh disimpan lama2...

    ReplyDelete
  10. Hahahaha... Nampak sgt pakatan terutamanya al jubur takut dgn blog tu... Smpi bleh hantar hacker ... Huhuhhu... Sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua.. Ko x yah tutup la anwar... Sebesar lubang cacing pun org akan dapat tau jugak segala kecelakaan yg ko bt... Ko ingat manusia sekarang ni mcm org zaman dulu2 masa ko jd TPM ke???? Org skang ni lg cerdik la dr ko punya pukimak haram jadah babi anjing sial...

    ReplyDelete
  11. sudah la w0i pncacai ump0rn0,,tiap kali isu yg k0rg main kan sume nya kena btang idung sndiriiii....ksian bt0l pncacai taraf anjing kurap mcm k0rg niiiiii.....

    ReplyDelete
  12. yela dah tidak tahan malu so mula lah aktiviti menghack..
    kalau tidak mahu malu nape nak buat..
    malu konon tapi isu baru kuar bapak rogol anak..
    mmg sesiapa yang ikut PKR perangai anuar akan berjangkit...
    fuh bahaya macam nie..
    so lari lari lari

    ReplyDelete
  13. anaur lepas ie lagi sedap ar kena..he3 padan muka padan muka..aku suka..mmg dari awal patut diambil tindakan macam nie..baru banyak sikit isu die akan kuar ag..mungkin lagi gempak

    ReplyDelete
  14. saya liat gak rame yang liat situs ini. kenapa blogger umno semua ngomong yang kotor kotor aja ya.gak ada standar kata orang indo.

    ReplyDelete
  15. Butuh ko la indon pukimak... Ko ingat ko tu standard sgt ke??? Datang negara org naik tongkang taik mau cakap banyak plak... Pukimak yg x sedar diri mcm ko nilah yg bt negara aq kotor dgn bau mcm babi... Ko sedar x???

    ReplyDelete
  16. Kenapa lambat sangat nak up balik.
    Blog Anwar tak sampai 24 jam dah boleh up balik.Belajarlah dari Anwar.

    ReplyDelete
  17. Akak tgk dlm semua komen mat indon ni ada... Kan akak dah kata jgn lah sibuk hal negara kami blk g jaga negara sendiri lg bgs sbb negara kami ni seribu kali bagus dr negara kamu

    ReplyDelete
  18. 11.45 klu nak belajar meliwat br blh belajar dr anwar benda lain klu nk belajar dr dia buang masa kita je

    ReplyDelete
  19. DRG HACK SEBAB TKT DGN SEL 13 NI SIAPLAH KAU ANWAR SETIAP PENIPUAN KAU AKAN DISEBARKAN OLEH SEL 13

    ReplyDelete
  20. Anon 7.51 ko nie btl2 bodoh kan ape yg ko komen tu sebenarnya utk diri ko sendiri kan kesian...otak ko bodoh mcm lembu...

    ReplyDelete
  21. anon 4:15
    kasian sama lo..
    Negara mu aja kucar kacir
    Korupsi dimana mana
    Pelacuran uda jadi kaya bakso negara lo
    Kemiskinan adalah lambang Indonesia

    Ngacak dong sebelom komentar...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!