CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Thursday, August 9, 2012

WTF! siAPA KATAK? siAPA PUKUL BINI? siAPA MEROYAN?

Macam biasa, nak tau? KLIK SINI

8 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. global products scammer teragung ni ada di mana2 utk menipu org melayu

    ReplyDelete
  3. org nak komen lepas geram dia nak buat iklan plak kat sini....lu klu mau buat iklan lu pergi lah kat blok pembangkang drg semua gila duit kami tk heran pasal duit yg penting hati puas sudah bg tau apa nak bgtau

    ReplyDelete
  4. global ni mcm ko lah pukimak punya noob kat mana2 pun nak celah

    ReplyDelete
  5. Siapa letupkan altantuya?

    ReplyDelete
  6. global products le yang letupkam altantuya disaksikan oleh Nuar Berahi dan Jijjah sepat kering. Kalau terjual dapat hadiah icecream Azmin Robbins.

    Pesal? Teringin ke?

    Boleh, Join le... tak pe...

    ReplyDelete
  7. org tua tak sedar dirilah MB tu nak kawen dgn prmpn muda..!
    pastu bini dia ditinggalkn.. mmg dasar jntn miang..

    ReplyDelete
  8. Anonymous said...
    Siapa letupkan altantuya?

    August 9, 2012 5:51 PM

    celaka haramjadah dah datang serang! pergh! tah-tah ko ni cai suruhan APA kan? kahkahakah!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!