VIDEO PANAS YANG AKAN MEMBUATKAN ABBY ABABI NAK LARI MALAM!

35 Responses to "VIDEO PANAS YANG AKAN MEMBUATKAN ABBY ABABI NAK LARI MALAM! "

  1. UMNO syok sneri buang duit rakyat lagi

    ReplyDelete
  2. buang duit rakyat ye buat anak-anak muda kita berkaliber dalam bidang seni? tahniah! kebodohan Pakatan makin terserlah! KAHKAHKAH! Pakatan MEMPERBODOHKAN RAKYAT LAGI!!

    ReplyDelete
  3. usaha mencungkil bakat dari kecil lagi perlu! tengok negara maju seperti amerika britain china jepun australia dan lain-lain semuanya menggalakkan anak-anak muda mereka menceburi bidang mereka minat sehingga mereka berjaya mengharumkan negara mereka melalui bakat masing-masing.. program Permata ini bagus dan perlu dipergiatkan lagi!

    ReplyDelete
  4. syoksneripergi ke dunai. Mesti claim tahap teraik dok mennipu rakyat. Program macam2 tapi yang lebih penting pluang korek tabung untuk anjing2 UMNO

    ReplyDelete
  5. kanak-kanak malaysia memang berbakat.
    baguslah ada program macam ni.
    bolehlah mereka menunjukkan bakat yang mereka ada.

    ReplyDelete
  6. Anon 10.33 macam biasa buat aje! tulah sebab comment dia macam tu!

    ReplyDelete
  7. apa ke bangang pencacai pr ni.. sikit2 buang wang rakyat.. korang ada check ke duit ke dubai tu guna duit siapa? anak2 permata ke sana atas jemputan.. so jangan la nak tabur fitnah.. aku rasa anak2 puak pr ni semuanya ada seni fitnah saja

    ReplyDelete
  8. mmg btl pn makcik glamer..
    anon 10.33 tu sbnrnya dengki je tu.. sbb tu dia ckp mcm org tak btl je..
    mmg org2 pakatan ni tak hbs2 keje depa nak menabur fitnah je..
    ish tak penat ke korg nie ha??

    ReplyDelete
  9. dey anon 10.33, anjur program sebegini lebih baik dari anjur program ceramah maki hamun. dah la bawak budak2 sekali. semua tu jadi tunjuk ajar kat generasi muda. tak rasa bersalah ka? ptuihh!!

    ReplyDelete
  10. betul komen paperwaris...menyampah pun ader kadang2.. diorang x rasa bersalah ke? siap kutip duit pulak tu... tuduh kerajaan salahguna duit rakyat.. diorang tu mintak derma masa ceramah maki hamun tah tah rembat masuk poket sendiri.. i tak tuduh.. i entah entah jer...

    ReplyDelete
  11. bagus la kerajaan ada inisiatif untuk cungkil bakat anak2 malaysia.. WA nak tanya jugak anon apa sumbangan pakatan tahik kepada anak2 Malaysia? jangan kata Malaysia, manifesto untuk anak2 selangor pun kantoi. menang saja tapi tak terlaksana,.. lingkup klu pakatan memerintah malaysia.~ ptuihhh~ lagi)

    ReplyDelete
  12. yeay! sokong inisiatif kerajaan dan DS Rosmah Mansor!

    ReplyDelete
  13. bagus dh nampak bakat2 budak2 nie kan...xdelah bila besar nanti jadi samseng jalanan nk brdemo tp menyusah kan rakyat n kerajaan...pembangkang dah mula susah hati sbb nanti kalau semua remaja n budak2 dh ade bakat nk buat ape xde sape nk ikot pembangkang buat bersih mcm haram jadah...

    ReplyDelete
  14. buang duit jee pr0gram pmata tuuuuuuu....bgus upgrade lg tadika kemass tuuuuuu....bnyak pahala w0i smpai dunia akhirat...umgok2

    ReplyDelete
  15. hehehehe,...anon 1.42.. tengok cara komen pun tau jenis baling batu sembunyi tangan. pondan ja perangai mcm tu anon 1.42.

    ReplyDelete
  16. Anon 1.42, apasal kau ni bodoh nak mampos? Kau tak tau ke Tadika Kemas sedang dan akan diupgrade menjadi Permata? Tadika Kemas kena bayar, Permata FREE! tau Free!

    Tu le sokong lagi Pakatan sampai jadi bodoh dan tak tau apa benda yang kau tengok. Sian kan pengikut pakatan bebal nak mampos?

    Adakah mengajar ilmu kepada anak-anak tanpa bayaran dikira membazr dan rugi? Adakah dengan menyimpan duit dan negeri hancur akan membuatkan rakyat gembira dan sejahtera?

    Wow! Wow! Wow!

    ReplyDelete
  17. tak da yang UMNO buat itu free. Semua curi duitrakyat. Kepada rakyat nampak free sebab nakmenang pilihanraya tapi kroni dah korek tabug untuk projek hangit masing2. Nak termuntah aku tengok dekat pilihanraya ada banyakplak program kepura puraan BN kononya sayang rakyat. Tengoklah kalau BN menang akan kena tindas rakyat dengan kos yang lebih kinggi dari minyak hingga ke GST

    ReplyDelete
  18. puak yg tiada identiti, x dapat beza antara bangsa dan agama ialah pas.

    ReplyDelete
  19. Org kata umno ni mkn duit rkyat..zalim.. Sy tgk umno jg je kebajikan rkyat.. Lain plak dgn pas.. Tau ckp je.. Buat xth.. Nk tny jugok..pas based on Quran n sunnah,,ce citer..tang mana 2? Duk maki hamun adela..

    ReplyDelete
  20. ko ni mmg bangsat la ANON 5.27....cuba ko jgn sempitkan pemikiran ko yg dah ternyata terlalu sempit utk org bodoh mcm ko tu.. ko ingat UMNO ni ambik duit rakyat mcm tu je ke???? ko tgk apa perubahan kat negara kita ni... ko ingat semua tu free ke beb??? come on la.. mana ada benda free dah skang ni.. nak kencing pun kena bayar......

    ReplyDelete
  21. Weh paperwaris.LU jaga LU punya blog yg tak laku tu dah le,apa pulak LU nak komen beriya kat org punya blog plak,LU kata org lain pondan,LU ambik gambar pakai kertas sampah serkup kat kepala kira gentle ke DER? Hua hua hua..

    ReplyDelete
  22. anak2 permata lebih bijak dari mahpuz
    anak2 permata lebih pandai dari mat sabu
    anak2 permata lebih cerdik dari udin pudu
    anak2 permata lebih berakal dari hadi
    anak2 permata lebih pintar dari n.ajis
    anak2 permata jauh lebih baik dari puak2 pas yang dungu bodoh sombong

    ReplyDelete
  23. ape yg umno buat sume nmpak xbaik xbgs hbskn duit rakyat yg pakatan buat tu baik sgt ke xhbskn duit ke haa?guna artis byr beribu2 semata2 nk tnjuk perubahan ape bnde sumer tu bro?setiap ceramah ada artis yg knnnya dh insaf dh brubah pdhal bt sbb nk cover periuk nasi diorang je korang xnmpak ke sume tu?pk logik la xkn begitu cpat dpt hidayah dan bertaubat lau bkn sbb pakatan dh byr korang.jgn nk kencing la bro.boleh ke sorang artis knn dh berubah ke jln akhirat tp sggp ambik laki org jd bini no 4 lg tu bodoh ke bangang?lau bkn sbb umno xdenya yuran2 anak korang dibayar separuh dpt duit bantuan lg korang xnmpak lg ke yg umno cuba nk kurangkn beban yg korang tanggung slama ni?pk pkai otak la jgn pkai kpala lutut...

    ReplyDelete
  24. mana tak larinya mereka terkejut dengan anak2 permata kebanggaan negara telah mendapat pengiktirafan dunia...PAKATAN apa kes..buat jer program mesti ada minta sedekah untuk akhirat konon...bodoh!!!!sesat..patut balaci mereka semua lurus bendul

    ReplyDelete
  25. anak2 tadika pasti kat markas2 brainwash pas pun ramai yg masih dok buta huruf

    anak2 permata jauh lebih maju

    program permata utk bijakkan anak2 dari kecik

    projek tadika pasti utk brainwash minda anak2 kecik supaya jadi tegar pas wpun hakikatnya ramai yg bodo2

    ReplyDelete

  26. PAS memang bodo, ahLIPAS-ahLIPAS pun bodo2 belaka..

    DAP sanggup mati kalau ada sape2 nak tegakkan Negara Islam

    tapi dungu-dungu PAS sanggup pulak mati demi DAP

    BODOH, PAS BODOH

    ReplyDelete
  27. PAS mana ada menegakkan kebenaran..
    PAS cuma macam anjing yg cuma tau menegakkan ekor bila DAP iaitu tuannya bagi tulang babi utk dimakan

    ReplyDelete
  28. pakatan mmg sial,apa saja BN buat semuanye guna duit rakyat.
    pastu kata BN membazir duit rakyat,BN zalim dengan rakyat
    nmpk sngt pakatan ni bodoh tahap gaban,asik2 nk buat fitnah je.
    pakatan sial yg asik mkn duit rakyat,semandang tipu rakyat je kerja mereka.
    dasar manusia sial yg gampang,menyusahkan hidup rakyat

    ReplyDelete
  29. SYUKURLAH SEKURANG-KURANGNYA ADA PELAPIS UTK MENGANTIKAN KITA SELEPAS NI.

    ReplyDelete
  30. woiiii...rega getah dah tinggai 2.60 sekilo ni camna....aku nk makan pun dah rasa sesak ni....tinggai la dulu menda2 camni...tolong la malaysia oiii...

    ReplyDelete
  31. aku nk balik kg bini kt pahang nun...dari perak...buleh ke jamin yg aku x kan kena speed trap stail baru tu ..raya2 ni..aku hanya org kecik..yg pake nissan sunny 120y...sedangkan saman dia aku dengo dekat2 2 ribu...adusss aku pun motong mcm anon kt atas ni....pikio2 le..

    ReplyDelete
  32. Bagus...cerah masa dpn anak ni semua

    ReplyDelete
  33. Setelah 55tahun rakyat pun tahu masa depan orang melayu takkan cerah dibawah UMNO. Makin lama makin hancus dan miskin. Negara jiran yang takda apa resource boleh jadi kaya. Ini membuktikan UMNO babgang tidak tahu mengurus hasil dan kekayaan negara. in GE 13 Youre fired!

    ReplyDelete
  34. bodohlah lu anon 5.27am lu apa tau kutok pandailah silap hari bulan lu pun hantar lu punya anak dekat permata cita lebihlah lu

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!