SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI, MAAF ZAHIR BATIN DARI HOUSE PK!

Dikesempatan ini, aku penendali blog House PK aka Parpukari ni ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Eidulfitri, maaf zahir dan batin. Macam-macam aku tulis kat sini selalu, kemungkinan ada yang terluka atau terasa. Maaf la demi nak membongkarkan kebenaran memang kekadang tua da yang terasa.

Sesiapa yang balik kampung tu, berhati-hati di jalanraya, sesiapa yang dah ada dikampung tu, ziarah la saudara mara anda, pastikan hubungan silaturahim terjaga. Harap pembaca House PK gembira hendaknya di Hari Raya ini.

Mungkin beberapa hari ini aku tak update blog sangat.

Tapi aku nak berkongsi cerita panas yang wajib dibaca oleh semua Rakyat Malaysia. KLIK SINI

23 Responses to "SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI, MAAF ZAHIR BATIN DARI HOUSE PK!"

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya House PK! Maaflah der kalau aku terkasar bahasa... Tak sengaja der... Dan terima kasih kerana share artikel aku der...

    ReplyDelete
  3. BUAT SEMUA MUSLIM SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR BATIN..

    ReplyDelete
  4. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  5. akak nak ucapkan selamat hari raya kepada semua yg mengenali diri akak ni ,akak nak mintak maaf lah klu akak ada terkasaqr bahasa or salah ckp dgn uollssss pe2 pun kpd house pk teruskan usaha dr blog kamu ni akak dpt byk info,cuma satu je lah pendapat akak klu kurangkan maki lg best kot...tu nasihat akak je jgn marah ye

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya semua

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya maaf zahir dan batin,utk ari ni je lah esok aq buat lg k

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya kepada semua, maaf zahir n bathin..

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya HPK...
    teruskan usaha anda untuk menegakkan kebenaran dan kebajikan rakyat

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  12. selamat nhri rya buat PK dan semua org islam..
    semoga rya kali ini lbh meriah dn bermakna..

    ReplyDelete
  13. Eid Mubarak to every Muslim..

    ReplyDelete
  14. SELAMAT HARI RAYA HOUSE PK. SEMOGA DI HARI YG MULIA NI HOUSE PK BERGEMBIRA BERSAMA KELUARGA TERCINTA.

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir dan Batin aku ucapkan pada House PK n family semoga House PK dapat memberi kebenaran yg lbh byk lagi selepas ni dan menyedarkan rakyat tentang betapa pentingnya peranan kita sebagai rakyat Malaysia.

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya house pk..

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya maaf zahir dan batin...buat tuan blog nie n semua yg masuk blog nie

    ReplyDelete
  18. mulut mcm longkangAugust 19, 2012 at 7:48 AM

    selamatat hari raya

    ReplyDelete
  19. SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN TERUTAMA KEPADA HOUSE PK DAN SEMUA PEMBACA BLOG LAMAN NI.

    ReplyDelete
  20. Bust semua pembaca laman blog ni aku ucapkan Selamat HAri Raya dan Maaf Zahir dan Batin

    ReplyDelete
  21. slmt hari raye bro parpukari,maaf zahir dan batin.
    teruskan usaha mu dalam menegakkan kebenaran,aq sentiasa bersama lu bro

    ReplyDelete
  22. hari ini satu malaysia bertakbir hari raya,
    Takbir

    ReplyDelete
  23. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!