AMEKAW! IR ZIN KASI TARUK CILI SAMA KHALID GAGAP!

SATU demi satu kepincangan dan kelemahan kerajaan negeri dalam mengurus bekalan air bersih di Selangor terbongkar hingga membawa kepada krisis air yang semakin meruncing dewasa ini.

Di sebalik laungan pemberian air percuma yang kononnya dinikmati seluruh rakyat Selangor, Barisan Nasional (BN) Selangor mendapat maklumat kerajaan negeri di bawah pimpinan Menteri Besar, Datuk Seri Abdul Khalid Ibrahim terpaksa membuat pinjaman hingga RM300 juta setahun dengan kadar faedah sebanyak RM8 juta bagi tujuan memberi air percuma.

Koordinatornya, Datuk Seri Ir Mohd Zin Mohamed, menegaskan pada masa sama, bukan semua penduduk Selangor mendapat nikmat air percuma yang dijanjikan, sekaligus membuktikan kerajaan negeri sebenarnya tersepit dengan janji-janji mereka sebelum ini.

“Adakah ini satu langkah pentadbiran yang bijak apabila kerajaan negeri terpaksa berhutang dengan pihak bank untuk memberikan air percuma dan bagaimanakah pelan kerajaan negeri untuk melangsaikan hutang tersebut?

“Adakah kerajaan negeri tidak mempunyai sumber kewangan yang kukuh untuk melaksanakan pemberian air percuma seperti yang dijanjkan sehingga terpaksa berhutang?

“Jangan sampai nanti kita menjadi seperti Cerita Pak Kaduk, yang terpaksa menggadai negeri demi untuk melunaskan hutang,” katanya dalam satu kenyataan akhbar, hari ini.

Baca seterusnya di Perak Today...

House PK: Kantoi lu Khalid Gagap, semua pembohongan lu terhadap rakyat Selandgor dah terbongkar sekarang ni. Ini baru isu air, belum lagi isu sampah! PBT bawah korang ni macam dah mati dah Khalid.

Rosak negeri Selangor yang begitu Indah dulu. Wahai Rakyat Selangor, nak tunggu apa lagi? Nak tunggu sampai Selangor jadi tempat longgokan sampah ke?

62 Responses to "AMEKAW! IR ZIN KASI TARUK CILI SAMA KHALID GAGAP!"

  1. ini adalah blog sampah, lucah, fitnah, bongok, kaki bodek. pastu komen pakai nama lain. bongooook gitu.

    ReplyDelete
  2. kau cakap blog sampah tapi kau baca kesian kau eh? tak cukup kasih sayang ke? pandai gitu.

    ReplyDelete
  3. Kari UMnGOK apsal tak ada tajuk ni?

    ReplyDelete
  4. wei anon kelakar lah ko nie kata blog sampah tp ko ikot jgk blog nie kan..sebenarnye ko dengki dgn blog pk nie kan sbb blog nie sentiasa mendedahkan kebenaran

    ReplyDelete
  5. kelakar nye anon 10.02 kutuk blog nie tapi dok masuk blog nie jgk kan...

    ReplyDelete
  6. alah anon ko nie anak haram pembangkang kan tu yg ko sakit hati dgn blog nie kalau kau rasa blog sampah napa ko nak sibuk masuk blog nie..cakap je yg ko dengki sbb ko x dapat jadi mcm pk kan

    ReplyDelete
  7. Anonymous said...
    ini adalah blog sampah, lucah, fitnah, bongok, kaki bodek. pastu komen pakai nama lain. bongooook gitu.

    August 10, 2012 10:02 PM

    ko cakap pasal diri kau ke Anon? xpa-xpa kita semua tahu dah kau memang camtu...

    ReplyDelete
  8. masalah air xakan selsai hingga pru 13 bila bn menang semula selangor baru lah rakyat selangor akn dapat air bersih dan masalah air xakan ade..pencaci2 PKR dh kecut telur sbb tu kata blog nie sampah sbb blog PK nie sentiasa bongkarkan cerita dalam seluar PKR kan..bagus PK terus kan usha mu bongkar kan lagi ttg anak2 haram PKR ni

    ReplyDelete
  9. wei anjing anon August 10, 2012 10:02 PM
    kimak lu la wei...lu dengan keturunan lu semua anak haram punya orang...lau lu kata nie blog sampah yang lu masok pahal?kira lu memang sampah la kan sial
    bontot anuar lu jilat butuh azmin lu hisap...pastu tudoh umno...anjing pencacai sial

    ReplyDelete
  10. why everyone so fucking stupid?

    Say no to UMNGOK..

    ReplyDelete
  11. Kahkahkahkah! Pakatan dah xdak idea nak pertahankan maruah Pakatan! owh silap, Pakatan memang tiada maruah nak pertahan apa lagi kan?

    dah terang lagi bersuluh Pakatan gagal mentadbir negeri Selangor... kata ada simpanan 2billion masa zaman gagap... asal hutang UNISEL xboleh bayar? asal Talam dan isu air menjadi-jadi?

    kenapa kenapa kenapa?

    jawab pakatan harami jawab!

    ReplyDelete
  12. wah langsi sial pencacai2 pakatan nie semua...bila pakcik dorang khalid gagap kantoi mula la nak kata orang lain sampah?
    come on la bagi aku ko tu lagi2 sampah yang terok dari sampah masyarakat

    ReplyDelete
  13. PUKIMAK SUNGUH KO NIE ANON KALAU KO RASA BLOG NIE SAMPAH KO BLAH LAH BUAT APE KO NAK DOK BACA APE ADE DALAM BLOG NIE...CAKAP JER KO DENGKI KAN DASAR PEMBANGKANG HARAM

    ReplyDelete
  14. Anonymous said...
    why everyone so fucking stupid?

    Say no to UMNGOK..

    August 10, 2012 10:46 PM

    THE MOST FUCKIN STUPID PERSON HERE HAS MADE AN APPEARENCE! APPLAUSE EVERYONE!

    PAKATAN CAN GO EAT SHIT AND ROT IN HELL!!

    ReplyDelete
  15. banyak bunyi la anjing pakatan nie...
    khalid gagap tu hutang korang tak nampak ke saja2 buat tak nampak?
    lau umno korang bising tapi kena batang hidong sendiri baru korang melalak

    ReplyDelete
  16. so many retarded stupid Pakatan cocksuckers are here doing nothing but creating chaos!

    thats all you do... talk no action... u spew nonsense and shit towards the rakyat...

    no facts no truth, all lies from pakatan!

    PAKATAN forever a coward and filled with cocksuckers!

    ReplyDelete
  17. minta maaf ye barua UMNO.. raya nk dekat.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  18. pukimak anak haram perangai mcm sial kalau ko x suka xpayah masuk blog nie ke ko dengki sbb blog nie mmg dah popular kan satu lagi sbb ko xde kan

    ReplyDelete
  19. Apa pukimak ni byk2 bunyi pulak.....

    ReplyDelete
  20. UMNO dan mencarut berpisah tiada.

    ReplyDelete
  21. Kesian anon-anon yang tak cukup kasih sayang ni der...
    Kata blog ni sampah tapi dia juga yang baca...
    kahkahkah! Kebodohan pakatan terserlah der!

    ReplyDelete
  22. Anonymous said...
    UMNO dan mencarut berpisah tiada.

    August 10, 2012 10:56 PM

    ya ka? habis tu nih apa?

    Anonymous said...
    minta maaf ye barua UMNO.. raya nk dekat.. kehkehkeh

    August 10, 2012 10:50 PM

    dan satu lagi nih apa

    Anonymous said...
    why everyone so fucking stupid?

    Say no to UMNGOK.

    paku dulang paku serpih
    mengata orang dia yang lebih

    ReplyDelete
  23. ish3 mcm sial je org2 Pakatan nie!!
    si anon 10.02 pm , dgn anon 10.24 PM mmg anjing pakatan sialan!!

    ReplyDelete
  24. anon 10:02 apa masalah kau...
    ko ni bodoh ke apa hah.kau kata ni
    blog lucah...apa yang lucah nya...
    bukan blog ni yang sampah.
    ko tu sampah yang menyemak kat muka bumi ni.
    semua yang ko tulis,itulah diri ko yang sebenarnya ko sampah,lucah,bongok,fitnah kaki bodek.

    ReplyDelete
  25. blog sampah tetapi kenapa anda berminat nak komen...eeeeuuuwww anda terbukti sampah masyarakat...sampah PKR sebab itulah hatia anda busuk macam sampah..baru bukak mulut sudah macam longkang..anon 10.02..mmg bodoh xsekolah..khalid gagap 2 kaki skandal bagi duit kat skandal die 2 ko buta babi ke??????

    ReplyDelete
  26. Pembangkang dengan Janji kosong berpisah tiada! Negeri selangor hancur kau tadbir! Lagi kau nak banyak cakap? UMNO yang kau cakap teruk nilah yang memajukan Malaysia bro! nak harap kan korang memang tak dapatlah nak majukan Malaysia asyik dok jual je kerja

    ReplyDelete
  27. anon 10:02 kalau ko ni tak suka blog ni. sapa yang suh ko masok blog ni.
    apasal ko ni bodoh nak mampos ah.
    perangai macam celaka je.

    ReplyDelete
  28. nampak sangat yang pembangkang ni
    terlalu terdesak nak pancing undi,
    sampai sanggup buat janji yang diorang takkan tunaikan.
    ramai dah semakin nampak penipuan
    pembangkang inilah

    ReplyDelete
  29. penyokong-penyokong PKR semuanya mmg xda adab bila bercakap...
    bukti ada cukup kukuh menunjukkan kekejian dan kehinaan mereka..
    tetapi masih ada barua mereka yang dibayar dan disogok untuk menuduh orang lain tanpa bukti..
    padahal dlm hati barua2 ini semua hanya nak duit bkn ikhlas pun sokong..
    kata org kaki bodek padahal depa kaki PENDENGGKI TAHAP SAMPAH

    ReplyDelete
  30. elleh Pakatan mcm lh korg tu mulut baik sgt!! mulut korg tu lgi mcm sampah haramjadah tau tak!!

    ReplyDelete
  31. WAH!!! tak sangka ramai betul pecacai UMNGOK.

    ReplyDelete
  32. deyy macha!!ile wale tangki sakti kurae kilometer talala...apa ke bangang sgt la beruk2 pakatan ni,cakap blog ni blo sampah,alih2 komen dia yang first..maknanya dia yang first baca artikel ni..ahahahha,,,bodoh nye kau ni..mak bapak kau tak hantar kau pegi sekolah erk??ouwh patut lah..kau dari Pakatan Haram erk?kau ngan pemimpin kau sama bodoh jer..takut tapi buat2 tak takut..sbnrya kau dh panas kan bila blog ni dedahkan penipuan pemimpin korang..

    kepada Incik Parpukari,kau dah buat pembangkang gila,meroyan,naik angin,takut,terkencing,terberak dan yang sama waktu dgnnya..ahahahaha..tahniah bro!!teruskan perjuangan mengakkan kebenaran..!!

    ReplyDelete
  33. Professional betul org2 UMNO lam bab mencarut dan lucah... kehkehkeh

    ReplyDelete
  34. WAH!!byk nya komen dari beruk2 pembangkang...maklumlah mnggu depan dh nak raya..kena post byk skit,nanti dapat duit lebih..1.50 satu post kan??takpe2 post lah byk2,kitorang tahu kau semua terdesak sgt nak pertahankan pemimpin kau..dasar beruk takde maruah..

    ReplyDelete
  35. Air empangan, air lombong dan air longkang masih penuh lagi. Kalau air kat paip dah habis ape salahnya mereka ambik je sumber dari air empangan, air lombong dan air longkang tadi. Tak jadi masalah pun... undilah PR lagi eh hanya kerana RM 11.40 yang

    ReplyDelete
  36. dan rata2 rakyat telah sedar stlh pr diberi kuasa hampir sepenggal janji tinggal janji...rumah urut menjadi2,isu air msh tarik tali,
    skandal jutaan ringgit bukan kecil anak!....arak dan murtad ahli tegas menghalang ditolak,ajk masjid mula berpuak puak,ys,unisel,ybk digasak,pemimpin tiada kualiti,integriti,kompeten

    ReplyDelete
  37. balaci BN buta hati! taksub dgn UMNO untuk apa?

    ReplyDelete
  38. weii puak umngok hentikan lakunan buduh guna byk identiti... padahal org sama.

    ReplyDelete
  39. Babi pukimak la anon 10.02..... Klu berani komen pki nama lA wei pukimak haram jadah babi aniing... Ko ni mmg barua pakatan ke smpi sanggup jilat puki diorang tu... Mmg babi la org mcm ko ni yg sanggup bela cina anjing tu...

    ReplyDelete
  40. Janji ditaburi,negeri dicemari...

    ReplyDelete
  41. 1.Minta maaf semua dan PARPUKARI.
    2.Aku mengaku komen pencacai PR drpd atas sampai bwh adalah org sama. Itu sume aku. Kalau tak percaya boleh periksa alamat IP komen2 tu semua.
    3.Aku sebenarnya suka mengusik org hehe. Aku bosan tak tahu nk wat pe. Jgn la marah2 bukanye selalu pun aku menyamar jadi pecacai PR.
    4. Aku sebenarnya nk uji sejauh mana korang ni sokong UMNO dan teruskan sokong satu2nya parti org Melayu.
    5.Aku tak tahu sgt tentang politik. Aku nk meriahkan blog ni juga.
    6. Aku seorg yg sensitif. Aku tersentak juga la sebab PAPA GOMO dah sekat komen aku.
    7. Aku selalu komen kt blog PAPA GOMO. Kenapa PAPA GOMO tak sekat komen pencacai PR?
    8. Aku sokong UMNO selamanya tapi aku tak suka PAPA GOMO.

    ReplyDelete
  42. Awak dab melampau la cik anon....rasanya mcm jenal sapa awak....sbb carutan2 awak ni sefesyen je...udah2la tu....daripda awak merapu sini baik awak tido n jaga bini....nanti nk sahur.

    ReplyDelete
  43. baru otai takda tajuk muahaha

    ReplyDelete
  44. Sekurang2nye aku dah mengaku. Kau ingat aku terasa la dgn ayat kau? hahahha... Aku tak layan org gila.

    ReplyDelete
  45. Nampak sangat UMNo guna syabas nak burukan selngor macam guna TNB nak mengugut tentang "power krisis". Sudahlah . Rakyat dah muak ngan drama tamil korang

    ReplyDelete
  46. Ada aq kisAh ke dgn pengakuan pukimak ko tu anon 12.26., ko x nak org block komen ko, ko ngaku sokong UMNO.. Wei pukimak ko ni balaci pakatan yg haram jadah babi kan????

    ReplyDelete
  47. Kalau aku tahu kau nak mcm tu, aku tak heran la semua ni. Ingat aku nak sangat ke? Aku berundur...Aku tak nak gaduh dan tak payah la nak hina org....Kau manusia jenis ape?

    ReplyDelete
  48. Apahal dgn mangkok sekor ni?? Org dah minta maaf, jadi patut ke marah macam tu sekali?? budak ni memang gila nampaknya hahahah...

    ReplyDelete
  49. Pencacai PR dah malu acah acah minta maaf pooorahh!

    ReplyDelete
  50. Aku ingat bila dah minta maaf semua baik2 je. Ade org dh tunjuk diri dia gila kt sini. Khas kt org gila atas tu, aku bukan buat masalah besar pun. Kau tak payah la nk ckp mcm tu. Lawak la mcm mne boleh terserempak dgn org gila. Bahasa dia pun dah menunjukkan diri dia gila. Aku harap kau cepat2 jumpa doktor. Setakat ini org baik belum lg ckp macam kau dan sudah tentu kau bukan org UMNO.

    ReplyDelete
  51. malu sebab mak kau kena sondol dengan anwar

    ReplyDelete
  52. Aku berundur dan tak nak cari pasal dgn sesape2. Perkara yg kecil tak perlu diperbesarkan. Aku yakin dia ni org yg sama guna banyak identiti dan komen lepas tu marah aku tak tentu pasal dan bahasa yg dia gunakan nilaikan sendiri. Gila!!! ...bye.

    ReplyDelete
  53. Minta maaf la aku menyemak kt sini sebab tak tahu pulak ade org gila...hahah

    ReplyDelete
  54. mulut mcm longkang = bender fry = adik 80 = sotong pink = abg nuar = the hunger = MIRA EDORA = suka sondolsondol =Alas pink = harri potter = kejora malam = banana = tempoyak basi = mawar hitam.

    MENYAMAR JADI RAMAI KONON... BODOH SUSUNAN AYAT PON SAMA. KITA TENGOK JE LA APE LG IDENTITI ORG GILA NI BILA KOMEN.

    ReplyDelete
  55. Makin lama makin ramailah yang sedar rakyat selangor dah masak dengan perangai pkr yang suka menaburi janji palsu cuma cakap je buat apa pun tidak melimkopkan negeri lagi ada lah

    ReplyDelete
  56. SEBENANRYA ORG GILA NI YG HARAMJADHAHHHHH BUKANNYA ORG LAIN.

    ReplyDelete
  57. JGN TAK TAHU ORG GILA TEMPATNYA DI HOSPITAL BAHAGIA ATAU HUTAN.

    ReplyDelete
  58. KALAU DAH GILA TAK PAYAH MENYUSAHKAN ORG!!!! TAK PASAL2 ORG LAIN YG KENA...

    ReplyDelete
  59. pkr la krajaan prihatin rakyat..selama 4 tahun dorg mmerintah aku bru byar rm15 je duit air shingga ari ni........tkasih mb TSKI...

    ReplyDelete
  60. kesian aku tengok komen2 anjing UMNO yang takdak modai. Macam Ayam lam sangkar tengok alat memasak disediakan.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!