PENDEDAHAN PANAS! KISAH TRAGIS YANG LUARBIASA!

Nak tau Cerita Penuh? KLIK SINI

9 Responses to "PENDEDAHAN PANAS! KISAH TRAGIS YANG LUARBIASA!"

  1. ooo, APA tu Pak Habib yang dah jadi pelarian tu sekarang la ye? bouncer kelab? err layak ke? cm x je aku tengok...

    ReplyDelete
  2. kaki todi pukul bini kaki zina tuh leh caye la, lagipon gambar-gambar yang dia letak kononnya itu family dia sebenarnya bukan family induk dia... anak-anak dia xramai ponn..

    ReplyDelete
  3. haish!!bodoh betul la si pencacai pembangkang ni,kerana duit snggup buat ape saje..dah la perasaan blog dia bagus,ak tgk mcm celaka ad lah..tak setanding langsung ngan blog2 pro BN..blog2 pakatan haram ni takder class langsung mahupun dari segi penulisan dan pengisian..tapi duit punya pasal apa pun diorng snggp buat...

    p/s:ad jgak yang snggup tnggeg bntut utk diliwat krn duit...ahahaa..

    ReplyDelete
  4. umah adun ajil hangussssss d jilat api...renung2 kan la wahai pencacai umnooooooooo

    ReplyDelete
  5. anwar suka main belakang renung2kan la wahai pencacai pakatan haram

    ReplyDelete
  6. tahpahapa si pakatan haram nie.. bila ada aje bnda depa yg terbongkarkan mst depa nak slhkn umno.. padahal umno takdek kena mgena lgsg sikit pn! parti pakatan depa tu yg dh mcm haram dgn perangai2 pengikutnya pn dh mcm haram aku tgk!
    tgk si APA nie cukuplah dahlah pukul bini pastu minum todi pulak tu tak ke mcm haram je perangai tuh!!

    ReplyDelete
  7. mmg btl ckp DON MELAYU tu...
    org2 pakatan haram nie mmg sggup buat apa saja demi wang! tak kisahlah apa saja asalkan dapat wang..
    rasanya klu disuruh makan taik pn depa sggup..asalkn dapat 'WANG'!!!

    ReplyDelete
  8. begitulah perangai org2 pakatan haram yg semakin terserlah...!!

    ReplyDelete
  9. Apa ni aku tgk dia mcm dajal je sendiri pun tak btl ada hati nak kata itg emmmm btl kan diri sendiri dulu lah br kata org wahai apa sial oi

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!