PENDEDAHAN BERAPI! PI BALA YANG MEMBUNUH ALTANTUYA?

Nak tau cerita penuh? KLIK SINI

9 Responses to "PENDEDAHAN BERAPI! PI BALA YANG MEMBUNUH ALTANTUYA?"

  1. kahkahkah 1 dunia da tau br0 sape pnya keja ni.......c4 0h c4 lalalala.....

    ReplyDelete
  2. apa yg bakal berlaku malam merdeka ni??? tengok kat sini hehehehe

    ReplyDelete
  3. apa lah anwar sempat lg korek bontot

    ReplyDelete
  4. akak tau ni semua keja sapa.....ni semua keja anwar lh dia saja nk kena kan datuk sri sbb masa tu drg dah tau yg seterusnya akan jd pm najib so anwar ni kan gila kuasa dia sgp buat apa saja janji dia dpt jd pm...so dia plan lah baik punya tp sayang plan dia tak menjadi dia fail lg tp dia msh tak mengalah dia msh cuba bt mcm2 utk nak jd pm

    ReplyDelete
  5. pukimak punya sial punya anjing kurap..dah terang2 org lain yg bt benda ni sng2 je nak tuduh datuk sri n datin sri kan....kes ni dah trg2 drg lsg tak terlibat tp PUKIMAK PUNYA PEMBANG MASIH TAK SEJUK PUKI LG MSH NAK KATA ds najib yg sLAH...AQ CKP PANAS DGN PUKIMAK2 PUNYA PEMBANGKANG

    ReplyDelete
  6. DAH TERANG2 KITA TAU DS NAJIB TAK TERLIBAT DLM KES PEMBUNUHAN ALTANTUYA KENAPA PEMBANGKANG ANAK HARAM NI MASIH NAK BUAT FITNAH LAGI. KELAKARLAH HARAMJADAH2 PEMBANGKANG NI.

    ReplyDelete
  7. ini pasti keje anwar and the geng utk jatuhkan DS Najib sebab anwar tau confirm DS Najib menang pilihanraya kali ini pun. tak payahlah nak buat fitnah lagi sudah2lah.

    ReplyDelete
  8. kalau jumpa ular dengan keling katik keling dulu baru ular...sebab pe?
    sebab keling punya belit boleh mati wow....tengok la mcne minah tu mati sebab keling nie la belit2....kimak paria nie...berbelit2 sama macam abang dia jugak anuar butuh bengkok...kimak tol la menantang nie semua...dari dulu lagi asyik nak kait kan dengan PM...still jygak korang tak boleh nak buktikan kan...anuar sial tu terang2 ada bukti video semua nafi kan...kes altatunya nie bukti solid pe yang pakatan ada?
    jawab anuar jawab...makin hari penipuan ko dibongkar....ko takleh nak lari mana da

    ReplyDelete
  9. Ermmm... Mcm Mcm, tak sudah sudah dengan fitnah dan tomahan yg di buat oleh PR.. Takkala ini jelas kelihatan PR sanggup lakukan apa sahaja demi merampas kuasa pemerintahan yg sesungguhnya tak akan mereka perolehi... Semoga ALLAH pelihara keselamatan dan kekalkan kesejahteraan negara buat selamanya

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!