CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Friday, August 10, 2012

PANAS BERAPI! SAIFUDDIN ABDULLAH NAK JOIN PKR, SEBAB ITU DIA HENTAM RAIS YATIM!

"Konek aku kecik je sebab tu aku suka konek Anwar yang bengkok tu"
Saipuddin Dollah yang merupakan anggota Majlis Tertinggi UMNO merangkap Timbalan Menteri baru-baru ini sekali lagi mengeluarkan kenyataan yang agak celaru bunyinya. Mungkin sekali lagi Saipuddin akan mengatakan inilah yang dinamakan NEW POLITICS sebagaimana suatu ketika dahulu Saipuddin menggunakan istilah new politics apabila mengasak minda blogger yang dikatakan kurang faham dengan politik baru.

Terbaru, Saipuddin mengkritik Rais Yatim yang merupakan Menteri Penerangan,Komunikasi dan Kebudayaan berhubung pemilihan tema hari kemerdekaan yang ke 55. Kritikan Saipuddin itu adalah rentetan daripada kenyataan Rais terhadap Malay Mail yang digambarkan seolah-olah pro pembangkang di dalam perkara ini.

House PK: Kat atas tu adalah petikan dari blog Jebat Berkokok. Apa yang aku nak highlight kat sini ialah, kenapa perlu Saifuddin bebal nak pertikai tema kemerdekaan? Pada aku tema kemerdekaan dah cukup cantik dah.

Mungkin kalau orang pertikai lagu dan logo aku boleh faham la, tapi tema hari kemerdekaan memang terbaik. Semalam PM pun dah ulas pasal soal ini. KLIK SINI

Aku rasa Pudin dah memang dah tak sabar nak join PKR agaknya. Sebab itu dia boleh hentam Rais Yatim pasal isu ini. Dah la tu Pudin. Kau tu anjing Anwar yang amat memualkan kita semua. Kita doa siang malam supaya kau join PKR.

Aku tau Pudin ada tangan ghaib dibelakang kau. Aku tau siapa dia pun.Sikit masa lagi akan aku dedahkan. Lu tunggu Pudin, bagitau Master lu, wa akan bongkar habis-habisan manusia yang nak hancurkan UMNO DARI DALAM!

32 comments:

  1. Bila kapal dah nak karam, banyaklah nak cari lifeboat. Macam filem titanic plak. Sapa yang jadi pemain muzik that goes down with the ship? jangan takut bila kapal tenggelam naik saja submarin yang takleh selam. Pasti timbul punya.

    ReplyDelete
  2. Beragaklah der...
    Aku pun tak setuju dengan lagu dan logo der...
    Tapi tema Janji Ditepati dah cantik dah der...
    Lagi cantik dari Sebangsa Senegara Sejiwa yang pakatan haram buat tu der...
    Dengar pun dah geli satu badan!
    Dari tu baik anwar buat Se-bontot, Se-aiskrim Se-skandal! baru sesuai dengan dia !muahahaha!

    ReplyDelete
  3. Kapal sapa nak tenggelam ni anon? PKR dah tunggal nyawa2 ikan je ni. PAS dah memangs esat dan DAP memang komunis. Ko ingat rakyat buta?

    Aku dan keluarga aku akan sokong BN kali ni. Enough of drama Pakatan

    ReplyDelete
  4. Anon first perasan abis,esok kalau tongkang dia yang tenggelam mulalah nak menyalahkan spr,polis,lawyer,bomba..

    ReplyDelete
  5. Aku rasa lagu tu ok je zde apa mslh pun

    ReplyDelete
  6. orng2 mcm nie x patut simpan dlm umno...lg cepat kluar lg bagus bg aku tema tu ok jer...cepat2 kluar la ckp kat pudin tu....

    ReplyDelete
  7. Mangkuk hayun kalau orang bercakap benar kamu hemtang ,tapi sedar kamu tu sapa babi toyok muka kamu ngan babi tu sama macam pinang dengan gambir,atau pun kamu pegi mati lah bloger bahalol

    ReplyDelete
  8. pakatan mmg sial,semua yg BN buat dia nk kutuk.
    semua BN buat senua x betul,semua BN buat semua salah.
    dasar pakatan yg jalang tahap sial,manusia gampang.
    saifuddin sial ni mmg x layak duduk lam BN,ular dalam semak punya jantan jalang.
    tema pakatan cam haram,cam mana anuwar cam tu tema mereka

    ReplyDelete
  9. kepala hotak mak hang la anon 6:52 PM sial,mmg sah mak hang malam2 main henjut dengan saifuddin.hang bodoh ke bengap anon sial,nmpk sng hang ni ank haram.nk buat cam ne kalau mak hang tu pelacur kan anon sial,mmg ko akn jadi ank haram la.saifuddin sial ni bukan nye cakap bende betul,dia putar belit cerita.maklum la si sial tu nk masuk PKR,PKR kan dasar menipu rakyat.

    ReplyDelete
  10. si saifuddin ni bodoh ke apa...
    sanggup dia nak join pkr.
    apalah dia dapat kalau msk pkr.

    mesti menyesal punya dia satu hari nanti.kalo masa tu dia nak berpatah balik,janganlah sesekali bagi peluang dekat orang macam ni

    ReplyDelete
  11. pakatan ni selalu dok kutuk BN,
    sebab dia tak nak terima hakikat yang BN ni bagus.
    BN sentiasa buat kebaikan untuk rakyat.
    pakatan tak boleh nak buat macam tu.
    so mulalah nak rasa tak puas hati.

    ReplyDelete
  12. apalah masalah pakatan ni.
    aku tengok diorang ni dah macam orang gila pon ada.
    taksub sangat nak kuasa

    ReplyDelete
  13. pergilah pengkhianat mcm dia 2 lebih baik jd pembersih tandas PAKATAN haram jadah hahaha..dalam umno beliau boleh blah tiada jawatan yang patut dia pegang..mungkin beliau tertawan dengan anwar juburi punya.....? hehehe

    ReplyDelete
  14. Takda benda yang pandai dibuat, dia terpaksalah komen pasal logo, pasal lagu...mau tunjuk dia lebih relevan, terer atau berfikir maju dari Rais..Sepanduk PR dan papan iklan yang berjumlah beribu-ribu sekitar Selangor tu tak nak komen ker?? Yang tu lagi tak senonoh, merapu, menyesat, mengotorkan dan menipu rakyat jelata..Berdakwah melalui Papan dakwah PAS pun beribu-ribu biji jugak. Duit perabih bina bilboard,tak cukup jual harta rakyat, tanah rakyat, tadah kopiah kutip sumbangan. Mesjid tak buat, fakir miskin tak dipeduli harapkan JKM jer..semua ditipunya. Kalau angkatan ini yang diidamkan dan secucuk dengan Puddin, memang tak sesuai sangat dia duduk dalam UMNO, merosakkan lagi aderlah.

    ReplyDelete
  15. nie sekoq ar sanggap dgn anuar..
    aku rasa anuar nie kan ada daya penarik..
    buang je die dari BN..
    apa guna simpan lagi musuh dalam selimut...

    ReplyDelete
  16. die nak bla dari BN so die mula lah cari macam-macam isu nak dihadapkan..
    die dah jatuh hatu dgn cara pendekatan PKR...
    cara keji dan kejam serta hina...
    maybe die pun nak try simpan banyak skandal

    ReplyDelete
  17. Pejabat JMM di Damansara dimasukki pencuri. Yang peliknya cuma fail berkaitan Talam Corp yang hilang. Barang lain satu pun tak diusik ...Wayang apa pulak JMM mainkan ni?? Episod antara 2-Garisan yang diendos oleh 8 menteri gimana??...Lapuran 20 ahli eminent akademik berkaitan LGBT gimana??..Projek wayang apa pulak untuk Pra PRU13 ni yang boleh buat duit??J.M.M. Jangan Main-Main.

    ReplyDelete
  18. Ini blog kari Umngok ka? KAKAKKAKAKKA...
    Pru-13 BYE BYE UmnGOK...
    Sumer org nk masuk PR sebab PR akan menang pru... cian Umngokk... KEHKEHKEH...

    ReplyDelete
  19. PoodaHHHH umNGOK!!!!
    Org sama je yg komen ... Ingatkn ramai KEHKEHKEH

    ReplyDelete
  20. Anonymous said...
    Ini blog kari Umngok ka? KAKAKKAKAKKA...
    Pru-13 BYE BYE UmnGOK...
    Sumer org nk masuk PR sebab PR akan menang pru... cian Umngokk... KEHKEHKEH...

    August 10, 2012 9:50 PM
    Anonymous said...
    PoodaHHHH umNGOK!!!!
    Org sama je yg komen ... Ingatkn ramai KEHKEHKEH

    August 10, 2012 9:55 PM

    TU DIA! CAI PAKATAN DATANG DAH! DATANG BUAT KECOH! BUKAN BUAT BAKTI PADA RAKYAT TAPI MENYESATKAN RAKYAT! KAHKAHKAHKAHKAH! PAKATAN MENIPU RAKYAT LAGI!

    ReplyDelete
  21. nie lagi kimak punya orang...kalau lu rase pakatan best...blah jela tak payah nak kecoh2 nak hentam orang
    selama nie gua rase takde je masalah pasal lagu or tema merdeka

    ReplyDelete
  22. orang tengah sembang pasal pudding tiba-tiba ada lah pencacai jubor anwar, pencacai pelir kit siang dengan penacacai sepanduk PAS datang dan buat kacau! komen bukan bagi fakta tapi merosakkan akidah rakyat! menipu sini sana,bagi rasuah sini sana... tuh kat sabah tu, Anwar pakai duit sapa nak bagi ekat orang-orang yang lompat parti ni? DUIT RAKYAT KAN??? RAKYAT KENA TIPU GILA2!

    Fuck a ton memang haram jadah!

    ReplyDelete
  23. tema janji ditepati tu bleh la daripada sebangsa sejiwa senegara...

    ataupun Pkatan cuba alih perhatian rakyat daripada janji-janji yang memang ditepati BN?

    ataupun pakatan cuba alih perhatian rakyat atas janji yang ditabur semata-mata keatas rakyat tanpa ditepati oleh Pakatan?

    KAHKAHKAH! pencacai Pakatan sama ngong dengan pemimpin pakatan! nama saja sepakat tapi temakemerdekaan pon tak reti nak sepakat! bullshit pakatan!

    ReplyDelete
  24. kalau dia masuk PKR dapat lah dia merasa kote Anwar..ahahahaha...pegi lah kau pudin,pemimpin yang macam kau ni memang tak diperlukan lagi oleh UMNO..dasar pentingkan diri sendiri..teringat apa yang RBF Online cakap,Pakatan takut kpd tema Janji Ditepati macam hantu takutkan ayat kursi...

    ReplyDelete
  25. woi anon 9:50 PM and 9:55 PM,
    siallh korg nie! pergi mampos lah korg sialan!!
    mmg dasar anjing Pakatan!!
    sedap mulut korg je ckp mcm tu.. korg ingt Pakatan korg tu akn mng ke ha PRU nie.. jgn haraplah bodoh!
    korg akn terkubur di PRU 13 ini..
    tgk sajalh..

    ReplyDelete
  26. btl ckp mawar hitam,
    Pakatan akn terkubur di PRU-13 nie..tggu dn lihat sajalah..
    jgn ingt korg tu bgus sgt..nnt sndri jgk yg malu!

    ReplyDelete
  27. Aku dah mengaku salah. Jgn la marah.

    ReplyDelete
  28. janji d tepati xde kna mngena dgn ari kbangsaan........betapa longkang nya iq pncacai bn........g0 saifudin g0 saluuut u

    ReplyDelete
  29. Saifuddin dijanjikan untuk menggantikan Khalid gagap jadi MB Selangor selepas PRU13 ni..yang ni Nuar cakap janji ditepati saperti Lajim yang dijanjikan jadi KM Sabah nanti. Rafizi dijanjikan sebagai Menteri Tugas2 khas diJPM. Manoharan Malayalam dijanjikan sebagai menteri kehakiman sementara Nik Aziz atau Hj Hadi menjadi Duta Besar keSemenanjung Arab dan Afrika Utara bertaraf Menteri.Lim Guan Eng munkin memegang Kementerian Agama dan dia janji sama Nuar akan tukar namanya kepada LGE@OmarAbeAjis Adulah..

    Satu Jabatan baru dijanji oleh Nuar untuk dibuka iaitu Jab.Buku Jingga,KPnya Nurul Izah,sementara Dept terjemahan hadis PAS diketuai oleh Abby Abadi atau Bob Lokman..

    pada peringkat ini Azmin tidak termasuk dalam kabinet Nuar, tapi Azmin dah berjanji sama Nuar dia akan jaga akaun peribadi Nuar dan Wan Jijah termasuk tidak akan menceraikan Shamsidar. Khalid Gagap masih lagi dikekalkan sebagai Pendengar Tetap Penasihat Ekonomi Negeri mana-mana yg PKR menang (kalau menang)tapi diberikan time off di Hospital Queen Elizabeth Singapore menjalani rawatan gagap sehingga sembuh ditaja PAP Lee Kwan Yew..

    Itu sahaja yang dijanjikan Nuar setakat ini..Yang lain-lain Nuar janji kalau nak hidup pandai-pandailah cari rezeki sendiri,tipu mana-mana yang patut,pasang bilboard banyak-banyak, songlap duit Majlis tempatan dengan kurangkan pungutan sampah, biarkan jalan berlubang dan banyakkan kontrak potong pokok dengan potong daun 1 kontrak,potong ranting 1 kontrak,potong dahan 1 kontrak, potong batang 1 kontrak dan cabut akar 1 kontrak. Model pemotongan pokok berhemah boleh guna yg dipraktikkan Azmin di Ampang dan Gombak.

    Diperingkat cabang dan ranting PKR,ketua-ketua diberi elaun berdasarkan KPI sebanyak mana peningkatan kebodohan dan kegilaan pencacai dapat ditingkatkan..bonus bagi yg berani camping di Dataran Merdeka, Jln TAR 4X setahun manakala insentif pukul polis (IPP) akan diperkenalkan.

    ReplyDelete
  30. Kau orang sanggupkah letak orang gila jadi PM ke7 Malaysia???

    ReplyDelete
  31. aku dah lama perhati pudin ni..aku memang bengang dengan sial ni.. apa sumbangan pun x tau .. najib tolong ambik perjhatian , jangan sejarah pak dol berulang kembali ...

    ReplyDelete
  32. Aku benci pudin ni, aku takkan undi dia untuk Parlimen Temerloh kalau dia dicalonkan, tak kiralah atas tiket BN or PR! Takder apa jasa pun sepenggal dia memerintah Temerloh, tak abis2 dgn fahaman politik baru dia yang menyesatkan!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!