CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Friday, August 17, 2012

PANAS BERAPI! FAEKAH MAKI HAMUN NEELOFA KERANA KHALID IBRAHIM GAGAL!

TEMBELANG Pakatan Rakyat di Selangor semakin terungkai apabila Mahkamah Tinggi Shah Alam memutuskan bahawa lidah rasmi parti, Harakah telah melemparkan fitnah terhadap UMNO yang dituduh terbabit dengan kes serbuan di gereja DUMC sebelum ini.

Koordinator BN Selangor, Datuk Seri Ir Mohd Zin Mohamed, berkata keputusan itu jelas membuktikan PAS sengaja berniat jahat dan cuba mengelirukan rakyat Malaysia dengan mengaitkan UMNO dalam isu tersebut sedangkan ia adalah tindakan daripada pihak Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) itu sendiri.

Ujarnya, ini juga menunjukkan bahawa peristiwa serbuan ke atas DUMC dan pemecatan Datuk Hasan Ali yang dikaitkan dengan peristiwa tersebut adalah semata-mata kelemahan daripada pihak PAS sendiri dan langsung tidak melibatkan UMNO.

“BN Selangor ingin menyeru parti politik terutamanya PAS supaya bertindak dengan lebih matang dan tidak sewenang-wenangnya menabur fitnah.

“Keputusan hakim dalam kes ini lebih bermakna kepada kami berbanding jumlah tuntutan saman kerana membuktikan selama ini PAS menggunakan budaya fitnah dalam berpolitik,” katanya dalam satu kenyataan media, hari ini.

Selain itu, BN Selangor juga katanya, mendapat reaksi daripada Kumpulan Perangsang Selangor (KPS) yang menafikan telah mengarahkan ABASS untuk mengurangkan pengeluaran air terawat.

“Pihak KPS mengeluarkan kenyataan menafikan mereka telah mengarahkan ABASS untuk mengurangkan pengeluaran air terawat.

Read more...

26 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halal ka bro? Cer creta skit...dh cek ngn syariah ka ni? Mana lehabur ja xtau halal ka haram. Maj duit ja x berkat watpa

      Delete
    2. Halal ka bro? Cer creta skit...dh cek ngn syariah ka ni? Mana lehabur ja xtau halal ka haram. Maj duit ja x berkat watpa

      Delete
  2. sudah la umg0k w0i,,,,,k0rang ni xabis2 jel00ssss dgn PR niii.....aku sbgai rakyat slg0r,rse bangga dgn rajaan ngri skarng tauu

    ReplyDelete
  3. WOI ANON 7.54 SIAPA YG JELES DGN SIAPA BKN KE PKR YG DENGKI HBS DGN UMNO. SUKA TABUR FITNAH, DAN AKU NAK TANYA KAU SIKIT ANON 7.54 APA YG KAU BANGGA DGN SELANGOR SELEPAS PKR AMBIK ALIH. PODAHLAH SEKADAR CAKAP SAJA TARAK GUNA BIKIN DULU BARU CITE. JALAN RAYA KAT SELANGOR KALAU DAH BERLUBANG SAMPAI BERBULAN AKU TGK BARU REPAIR, CITE AIR PUN TAK BLH NAK SETEL APA YG BGS SGTNYA. NAK TERGELAK AKU ADE JUGA ORG BODOH MCM ANON 7.54 BUTA AGAKNYA.

    ReplyDelete
  4. apa nak jadi dgn pkr ni tak hbs2 tabur fitnah. cuba matang sikit krg ni tak payah nak cari kesalahan umno, buatlah sesuatu yg blh buatbrakyat Malaysia bangga sikit dgn pkr sekadar janji kosong baik tak payah nak poyo berjanji.

    ReplyDelete
  5. apa nak jadi dgn pkr ni tak hbs2 tabur fitnah. cuba matang sikit krg ni tak payah nak cari kesalahan umno, buatlah sesuatu yg blh buatbrakyat Malaysia bangga sikit dgn pkr sekadar janji kosong baik tak payah nak poyo berjanji.

    ReplyDelete
  6. aku ni dah bosan dgn cite2 bodoh pakatan tak hbs2 buat fitnah terhadap umno. apalah pakatan cuba krg ingat sikit yg dlm umno tu pun rakyat Malaysia takkan umno nak jahanam kan negara sendiri tapi kalau pakatan aku nampak ye dgn pemimpinnya anwar memang ada potensi nak jual negara kat org luar.

    ReplyDelete
  7. mmg bodoh punya pakatan ni tak hbs2 peranagai sial drg menyusahkan rakyat aje

    ReplyDelete
  8. http://www.youtube.com/watch?v=v80zdh4UgPs

    ReplyDelete
  9. Hahahaha.... Anon 7.45 dah jd bangang sbb dah terlampau byk minum air kumbahan kalid gagap n hidu byk sampah sarap kat negeri selangor.... Hahahahahaha.....

    ReplyDelete
  10. meluat btllh dgn pakatan nie.. tak hbs2 dgn perangai bodoh bangang depa nie!
    kerja pakatan nie hnylah utk menyusahkan rkyt je..

    ReplyDelete
  11. Penyokong2 pakatan punyalah bangang sampai diorang mati2 ingat kerajaan pusat yang reka2 cerita air nak abis ni.Syabas tutup airlah,kalau bina langat 2,tarif air naiklah.Kat luar pun inilah jawapannya.Jawapan by default yang kalau orang sergah sikit ternganga2 nak balas.

    Semua cerita macam orang tak pergi sekolah punya mentaliti.Apa tuan dia cakap dia iyakan aje.Dia mungkin tinggal di kampung atau luar lembah kelang.Dia tak tahu kl,selangor banyak flat,kondo,bangunan2 tinggi.Kalau dok rumah teres pun takkan nak gali perigi macam di kelantan tu.

    Diorang ingat saluran paip yang dah siap dibina dari pahang ke selangor tu saja2 aje dibuat oleh kerajaan dulu.Pakar2 yang kata air sampai 2014 itu pula dituduh agen kerajaan ,semua dah kena beli.

    Kita boleh aje biarkan kerajaan pakatan selangor terus memperbodoh2kan rakyat(pakatan) dan dirinya sendiri,tapi masalahnya kalau air habis nanti kita semua yang dok lembah kelang ni akan mati kering sama tak kira sama ada kita sokong pakatan atau tidak.

    ReplyDelete
  12. anon 7:54 AM,
    yg kau bgga sgt dgn kerajaan ngri selangor tu tu apasal??
    mcm tak logik lgsg tau tak sbb tak dek sbb kau nak bgga dgn depa tu slps apa yg duk terjadi kat sna..

    terutama skali tntg mslh air tu..
    melainknlah klu kau nie 'PATUNG' suruhan depakn! so mgkn sbb tulh kau rs bgga kot..

    ReplyDelete
  13. PAS mmg parti x guna,parti yg hanya mempermainkan agama islam.....Pas suka buat fitnah pastu letak ats kepala UMNO,PAS parti sesat.....nik aziz suka buat fatwa sendiri tanpa berlandaskan al-quran dan hadis,nik aziz semakin hari semakin sesat.....nik aziz giler kuasa,target dia sekarang ialah putrajaya.....PAS parti celaka haramjadah.

    ReplyDelete
  14. anon 7:54 AM dah giler,anon ni mmg sial tahap haram.
    pe yg dia bangga dengan selangor pun aq xtau,PR melingkupkan selangor pun dia bangga jugak.
    nmpk sngt anon ni baruah gagap yg gagal tu,tah bape banyak la dia suap kat anon ni.
    selangor dulu elok je,skrg masalah sampah la masalah air la dan macam2 masalah lagi disebabkan gagap sial ko tu.
    gagap dan anon ni mmg dasar manusia sial yg keparat

    ReplyDelete
  15. ala nie semua pakatan punya sifat la
    suka menuduh2 umno...tapi dorang tu lagi sila tahap babi punya...yang lagi babi pencacai2 pakatan sial nie...pengikot bodo yang tak reti nak beza kan mana satu yang betol
    keje taw nak salah kan umno...mimpi la korang semua nak tawan putraja konon...dalam mimpi maybe boleh dalam realiti jangan harap la

    ReplyDelete
  16. sudah sudah la pakatan harami semua...tok sah koe2 nak memfitnah je umno nie...pakatan buat hal umno jugak yang selesai kan masalah...keje hangpa semua taw fitnah ja...korang ingat pemimpin pakatan nie baguih sangat ka...depa nie la yang dok musnah kan negara sekarang demi perut depa...hangpa yang dok jadi pencacai2 sial dorang pe hangpa dapat?
    renung2 kan la

    ReplyDelete
  17. masih ramai lagi rakyat masih buta hati dan akal...
    geram betul dgn PKR Nie..
    yg lagi terbakar masiha ada yang menyokong..
    anak-anak halal kroni dan pentokong PKR mangkuk makan duit kerajaan..
    anak2 belajr pakai duit kerajaan..
    tetapi masih tidak eti nak bersyukur...

    ReplyDelete
  18. khalid gagap ni manusia yang paling tak berguna lansung kat muka bumi ni.baru selangor je yang dia pengang tengok apa yang dah jadi.
    hidup rakyat terus jadi susah.
    sampai boleh timbul isu air.
    dia memang tak layak pegang apa2 jawatan pon.dia layak tanam kucai je.

    ReplyDelete
  19. orang2 yang boleh sokong si khalid gagap ni memang dia manusia yang tak ada akal langsung.pakatan ni kaki tipu je.

    ReplyDelete
  20. dah naik menyampah dengan pakatan ni.
    tak abes2 nak tipu rakyat je.
    pakatan ni hanya tahu nak putar belit cerita.

    ReplyDelete
  21. Ade jgak anjing pakatan yg terlepas mnyalak kat sini.dia buat fitnah dikatanya umno jeles kat pr?nmpak sgt otak letak kat kpala lutut

    ReplyDelete
  22. Apa mi khalif gagap akak tgk mcm tak reti buat krja je mcm mana blh jadi mb ni cian kat rakyat selangor akak tgk byk sgt mslh skrg ni

    ReplyDelete
  23. anon 7;54am mmglah kau rasa bangga sebab kau macai pkr sebab tu kau bangga kau tunggu dan lihat lah lepas ni ujut ke lagi pkr kat selangor nanti aku rasa rakyat selangor dah bosan khlid memjadi memteri selangor ada je masaalah selama dia memjadi memteri selangor..

    ReplyDelete
  24. Anon 7.54 aku sebagai anak jati kat selangor bukan bangga lagi tambah meluat tengok PR memerintah aku rasa kau nie buta kot. Mana ade pembaharuan kata untung juta2 mane pegi duit tu ke buang kat tempat pelupusan sampah pasal duit dah banyak sebab tu sampah tak terkutip.anon 7.54 tlg bagi tau jln mana yg pr dah buat seteruk BN ade juga dia org buat tapi PK hancus... minta maaf aku bukan org politik tapi tahu menilai yg terbaik utk SELANGOR negeri aku

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!