CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sunday, August 26, 2012

PANAS BERAPI! ANWAR AL JUBURI HACK BLOG SEL13.COM?

Sedang orang sibuk nak beraya, si Anwar hari tu kata blog dia kena godam dengan hackers UMNO. Aku nak tulis hari tu lagi tapi tak sempat sebab aku gelak berhari-hari dengan alasan bodoh si juburi yang semakin tak laku ni. Muahahahahahahahahaha

Anyway, aku nak tunjuk kat si juburi kunyit ni satu portal yang selalu mendedahkan segala kepincangan Pakatan dan terbaru sekali sebelum blog mantap dan hebat ni dihack, mereka telah membongkarkan penipuan PI Bala Paria. Tak sampai beberapa hari lepas tu, terus saja blog tu digodam.

Nak tau blog apa aku cakapkan ni? Tak lain dan tak bukan ianya adalah Sel13.com. Korang klik dan lihatlah sendiri. Siap tulis Hacked by Spy VVIP. Ini baru betul kena hack juburi oi! Bukan macam kau cakapkan tu. Menipu.

Aku percaya sel13.com dihack, pasti ada tangan Anwar dibelakangnya. Sebabnya mudah saja. Anwar sudah tak tahu nak pusing apa lagi isu Altantuya ni, dia mengharapkan PI Bala Paria boleh membantu kempen fitnah dia tapi bila dia tengok pendedahan sel13.com ni maka dia sudah panik.

Baru keluar stau bahagian je, belum lagi bahagian-bahagian lain. Lancau la lu Anwar, lu sebelum nak bikin benda jahat lu akan kata diri lu kena dulu pastu lu buat so orang tak akan syak sama lu punya kan? Semua dah tahu style kau juburi oi!

Apa lu fikir dengan hack sel13.com tu maka kebenaran tak akan terkeluar? Aku mohon pada yang menjaga sel13.com ni supaya buat blog baru dan teruskan dengan pembongkaran pasal PI Bala Paria tu. Kami rakyat Malaysia mahukan kebenaran.

Blog siapa lagi Anwar nak hack lepas ni?

24 comments:

  1. I have been saying this all the time in my comments. His style is outdated and we can read his mind and his next move. So predictable. Anwar, your style is no monotonous.

    ReplyDelete
  2. hahahhaha. ... al juburi dah x dapat bontot dia nak main jd mcm tu la....mengelabah cr isu nak dibangkitkan semata-mata nak jadi PM....... n ptuihhhh!!!!! samalah dgn penyokong pakatan tue.... dah x de taik nak makan........

    ReplyDelete
  3. hahaha dah teruk sangat al juburi nie..dah tak de isu murahan ke???sampai meroyan mcm org bodoh....al juburi elok sangat la masuk tanjung rambutan...nur cahaya pada muka dia pun dah bertukar jadi api...teruk!!!

    ReplyDelete
  4. al juburi tak layak pun jadi pm jadi ketua klab bontot je yang layak untok dia ....

    ReplyDelete
  5. DSAI bkal pmmpin msia yg tipt0p.....bn skang ni da nazakkkkkk da hanya tinggal nyawa2 ikan jeeeeee...

    ReplyDelete
  6. Jaga jaga parpu lepas ni dia liwat blog kau pula. Konek bengkok dia tu tengah panas sekarang ni asyik kena kutuk je. Bongkarkan lagi anak haram ni parpu!

    ReplyDelete
  7. he3..wah pandainya si juburi menghack..
    dah tidak laku mula lah konon hack..
    semakin lama anuar semakin mental..
    semuannya diakibatkan oleh tekanan dan diperbodohkan oleh DAP..

    ReplyDelete
  8. anuar semakin terdesak, itu je mampu dilabelkan kepadanya

    ReplyDelete
  9. lawak sial si al juburi ni,nk pusing cerita dia g hack blog SEL13.
    nmpk sngt dia takut kebenaran terbongkar,bodoh punya si peliwat tegar.
    silap2 lepas ni blog House PK plak kena hack dengan si juburi tu,maklumlah blog PK kan skrg ni makin popular sebab membongkarkan kebenaran pembangkang2 yg sial.
    anuwar dasar jantan jalang yg sial,de hati nk jadi PM

    ReplyDelete
  10. giler gampang si peliwat ni,pe kes sampai hack blog org.......xkan takut kot sebab blog tu bongkarkan kebenaran pasal si bala tu sampai si peliwat ni gi hack,mmg celaka haramjadah betul si anuwar peliwat ni......x dpt main bontot so dia dah meroyan gi hack blog org,x layak langsung dia ni nk jd PM

    ReplyDelete
  11. ish3 anwar juburi nie dah tak laku penipuan dia, skrg blh pulak dia nk menghack- hack org..
    suka hati dia je!!

    ReplyDelete
  12. anwar semakin terdesak skrg ni sbb tu skrg helah ni pulak yg dia guna!

    ReplyDelete
  13. nie permainan anuar...jenis main belakang tak kira la dlam ape sekali mst anuar dengan doggy style dia...anuar mana berani la...kimak nie memang dilahirkan dengan segala sial...bila da besar membawak sial dalam hidop rakyat semua...anuar nie patutnya da lama dibuang negara je...makin hari anjing nie menyusahkan rakyat malaysia je....sial tol la

    ReplyDelete
  14. ceh anuar semua nak publicity...konon nya kena hack...boleh blah la dengan menipu hang tu wei anuar....hang ingat rakyat tak nampak ka yang hang dok menipu semua rakyat?
    yang dok ikot hang 2 semua barua2 hang ja...kami rakyat malaysia nie tak perlukan pemimpin macam hang la wei....kaki penipu kaki liwat...kaki perempuan...hancussss la negara wei kalau hang yang tadbir...

    ReplyDelete
  15. puak yahudi memang camtu perangainya.. tambahan pulak internet ni memang ciptaan yahudi..mudah ler keje anuwar..hack bontot.

    ReplyDelete
  16. saya kira ini bukan kerja nya bapak Anwar itu. Bapak Anwar adalah perwira untuk Rakyat Malaisia. Ini hujjah gak ada standar nya di zaman moderen ini. Yang pentingnya adalah Rakyat Malaisia mesti ato wajib mengkuburi umno , dengan itu saja rakyat Malaisia bisa bebas dari konrolan umno yang kayak pemerintah kominis cina. Jangan marah kola gak setuju.

    ReplyDelete
  17. Blok nkorang dah kena siplis la kak bodoh hoi.OOOps...bedah bwak. Tak ade masa DSAI nak hack blok nko worang lah......Malah Pkr dan DAP hari2 ketawe sampai beguling2 lihat kebangapan BN.Aku pun nak muntah tengok gelagat korang....asal buat fitnah(ketul taik) je semua ahli2 telan bulat2.....mana buktinya bro.....kalau betul bawa ke mahkamah le......conpom nkorang ni serupa ngan "saifool baukari parpu".....sendiri korek sendiri taruk hidung....yeeeeeeee kotornya tak malu...and tolol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo inilah pukimak babi yg dok selalu jilat bontot anjing cina tu.... Ko nak sgt ke fakta pasal pakatan pukimak yg haram jadah tu... Wei!!!! Ko tgk la dlm berita dlm paper pun ada gak klu nak sgt bukti... Zaman makin canggih tp ko masih jilat taik lg pastu nak kutuk mcm... Mmg pukimak la ko ni anon babi

      Delete
  18. Oit anon 1.23 Apa benda ko merepek ni mcm keling botol je

    ReplyDelete
  19. Akak nak pesan kat mat indon12.33 tu blk lah ke negara kamu sendiri n btl kan negara kamu dulu jgn sibuk pasal malaysia ni... Negara kami dah ckp aman damai kami tak perlukan pandangan dr pendatang seperti kamu tq

    ReplyDelete
  20. kak bedah ..
    maki hamun kak bedah saya nak kumpul buat koleksi maki hamun rakyat malaysia ..

    apa apa pun,
    malaysia perlu pimpinan yang baru.
    yang ada dah lapuk.
    tengok apa jadi dengan hal logo merdeka ? lapuk.

    malaysia perlu pimpinan yang baru.

    ReplyDelete
  21. al juburi sudah takut la tu segala kebenaran yg sel 13 bongkarkan....pengecut jugak rupa2 nyer al juburi nie....hahaa......

    ReplyDelete
  22. sel 13 tu sel selsema babi yang baru....please take note.

    ReplyDelete
  23. sokong hudud!sebat mat sabu 80x sbb tuduh anwar aljuburi meliwat tanpa 4 saksi mase anwar jd tpm dulu.takbir!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!