MARI KITA DOAKAN SEMOGA AZIZULHASNI BAWA PULANG PINGAT EMAS PERTAMA MALAYSIA!

Jam 11.30 malam nanti, Azizulhasni akan bertanding dalam pusingan akhir Keirin. Semoga Azizul dapat beri kita semua rakyat Malaysia makan aiskrim percuma!

Steady la Azizul! Kasi tunjuk sama Mat Slaeh semua, MALAYSIA BOLEH!

8 Responses to "MARI KITA DOAKAN SEMOGA AZIZULHASNI BAWA PULANG PINGAT EMAS PERTAMA MALAYSIA!"

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. wei Global products & amp services review!!!!!!!!!

    tu bank negara dah mula cari hang!!

    ReplyDelete
  3. go azizul! aku tengok kau berlatih gila-gila.. moga-moga tercapai lah impian kau selama ini untuk dapat pingat emas di temasya olimpik 2012!

    ReplyDelete
  4. aku dakan kau menang azizul! dengan berkat usaha kau dan latihan intensif yang kau jalani, diharapkan kau menang gila-gila!

    ReplyDelete
  5. Azmin lagi baik, tak menang pingat emas pun bagi aiskrim percuma hehehee..

    ReplyDelete
  6. insyaAllah azizulhasni pasti boleh dgn usahanya yg bersungguh2 itu pasti akn m'hrumkan nma Negara kita...
    Malaysia Boleh!

    ReplyDelete
  7. aku doa kan semoga azizul hasni berjaya ...majulah sukan untok negara

    ReplyDelete
  8. TERUSKAN USAHA ADA DI MANA APA YANG ANDA IMPIKAN SEMOGA ADA BERJAYA UNTOK MALAYSIA ...MALAYSIA BOLEH..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!