KEAKRABAN YANG AKAN MEMBUATKAN ANWAR AL JUBURI TAK TIDUR MALAM!


Kata orang, gambar menceritakan seribu satu kisah. Inilah gambar yang diambil di Rumah Terbuka PM tempohari, Terima kasih kepada NSTP untuk gambar ini.

Melihat saja gambar ini, pasti iannya akan membuatkan golongan Pakatan dan golongan yang nak buat reform kununnya tak lena tidur malam la! Well done

86 Responses to "KEAKRABAN YANG AKAN MEMBUATKAN ANWAR AL JUBURI TAK TIDUR MALAM!"

  1. hahaha bengkak hati anwar tengok gambo ni..

    ReplyDelete
  2. I'm proud of PM Najib dan his wife Datin Seri Rosmah. such nice couple like Tun M and Siti Hasmah. Kudos to both of them.

    ReplyDelete
  3. Fuyoooo Hebat gambar nie. cukup selesa Datin Seri dengan siti Hasmah. syabas!

    ReplyDelete
  4. No word to describe this picture. awesome leaders

    ReplyDelete
  5. Nice, nice, nice, nice , nice.

    ReplyDelete
  6. Ini baru di panggil manusia mengenang budi.. terbaek!

    ReplyDelete
  7. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  8. ape yang nice nye mangkuk nothing new old cock asyik nk menipu je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah u like anwar cock??? i.know u bastard love it...

      Delete
  9. syarikat kroni haramjadah mana lah agaknya dapat kontrak ni. seketul ayam rm5 mesti hantam rm50. Penyamun la katakan

    ReplyDelete
  10. Nothing new ma! I can only see 2 old chicky cocks and a pair of expired pussie......guess DSAI would have an easy sleep after this.....

    ReplyDelete
  11. Agak nya udara kat situ bau ape bro?....patut lah jerebu akhir2 ni.Madey kate kat najib " hang belajaq kat mana slogan merdeka Janji ditepati"? Rosmak jawab belajaq ngan hang madey hoi....sama je kite, otak menipu.

    ReplyDelete
  12. Terbaik laaa.... panas anwar!!

    ReplyDelete
  13. so sweettt.. terbaik lah!!

    ReplyDelete
  14. Parasit tetap parasit..
    Kalau hati dah membusuk , x ada apa lagi yang boleh mengubatinya..
    dihari baik bulan baik ini pun penyakit busuk hati masih tetap kronik..
    itulah yang dinamakan hati busuk pembangkang..
    sampai kapan pun tetap membusuk..

    Malaysia perlu satu hospital khusus untuk penyakit hati, busuk hati, dengki hati,iri hati

    ReplyDelete
  15. Haram jadah, puasa sebulan tak membawa erti apa-apa.

    ReplyDelete
  16. oren putih, rase nya busuk lagi hati dua oren busuk ni.Madey kata umno reput sampai ke akar umbi.........termasuk lah nko orang, semata2 psal anak dia kalah jadi ketua pemuda.......yeeee busuknya mamak parpu kari ni.Dua Opah kat belakang tu yang mana PM?

    ReplyDelete
  17. Anon2 pukimak ni yg korang x puas hati sgt dgn Tun n PM kita apsal???? Dia ada kacau telur bapak ko ke @ puki mak ko masa main??? Ada x??? Setau aq x de la ... Dari gambar tu aq bleh tgk keakraban antara pemimpin yg akan melambangkan sikap setiakawan di negara kita ni... Pukimak korang la anon2 pakatan... Korang ji mmg haram jadah la.. Negara kita ni dah aman damai korang nak bt kecoh.. Fikir la sikit.. Aq ingat bulan puasa ni korang bertaubat ni x.... Makin jd pukimak aq tgk.. Malu akak..

    ReplyDelete
  18. Satu lg akak nak pesan kat korang tali barut hanjing babi pokemak pakatan.... Sudah2 lah melagakan sesama bangsa kita ni... Byk lg perkara yg berfaedah korang bleh bt... Jgn la terlampau pokemak sgt... Byk gambar yg korang bt tafsiran x betul n byk propaganda yg x elok korang cuba sebarkan... Jgn ingat masyarakat x leh nilai apa yg betul n apa yg salah.......

    ReplyDelete
  19. Kmak 1:09,

    Hek ele.....mat monggol dengan Mat dey karibasi........nak bengkak ke? Pakai akal le bro.....makamah dah buang kes dah lama dah......itu psal si penyamun dan si penyangak ni bengkak tu.Eluk dah tu si penyangak jumpa si penyamun................

    ReplyDelete
  20. Aik Kak bedah mare nampak......kih kih kih. Jangan la emosinal kak bedah oi. Orang yang matang jarang mare mare......apatah lagi mencarut2 tu. Melayu, monggol and mamak mana ada sama cik bedah oi...mana ada satu bangsa......kecuali One malaysia, rakyat di tipukan.

    Salam tipu satu malaysia.

    ReplyDelete
  21. Kepala butuh ko la anon 10.10 ... Pukimak mcm korang ni yg takkan berhenti cari isu nak jatuhkan PM kita takkan aq nak diam je... Piiirahhhhh mangkuk... Org bodoh je yg tulis mcm ko tulis tu... Haprakkkk pun tarakkkkk

    ReplyDelete
  22. Cool bedah biawak ooi....apamacam kalau pukimak dia orang, dibulan baik ni kita bagi balik kat mak diorang. Pukimak kak bedah bagi kat bangla ataupun niger afrika......baru padan dengan metality Kak bedah hoooooi.

    ReplyDelete
  23. HohohohohO.... Anon pukimak dah meroyan. Hahahahaha

    ReplyDelete
  24. hehehehe.. foto terbaik!! a pic tells a thousand stories!

    ReplyDelete
  25. ok jer aku tengok tun mahathir dengan najib, najib ni mudah,, kalau org lama tegur dia.. dia mengaku silap dan sanggup belajar.. bukan macam bapak kapir nik najis.

    ReplyDelete
  26. citer skit bro hse PK.. saper yang panas bontot tu~ ? hahahaha~ aku nak tahu jugak

    ReplyDelete
  27. Terbaiklah gambar pm dgan tun mau panas ponggong punya

    ReplyDelete
  28. puak2 tu mesti nak buat fitnah.. tapi terkantoi dengan keluarnya gambar ini.. hehehehe.. padab muka...

    ReplyDelete
  29. keakraban ini mesti diteruskan... setuju dengan waris amp, najib mudah jika ditegur... dan suka mengambil tunjuk ajar dari mantan PM kita yang berpandangan luas. syabas ds Najib.. pemimpin macam ni kita nak utk jaga Malaysia. bukan yang jeis duduk di pentas ceramah untuk kutuk pemimpin lain yang sibuk bekerja untuk rakyat, tetapi dia sendiri sibuk mengerjakan rakyat dari negara lain a.k.a china dolls..

    ReplyDelete
  30. nampaknya ada yang panas punggung dengan gambar2 macam ni sampai ada pecacai2 yg menyumpah seranah yang dengan gambar kemesraan ini . apa pun go to hell dengan 'reform' sebab kita dah ada 'transfom' . level akai pecacai perasaan intelek berselindung di bawah logo BN tapi 'menyalak' macam anjing belaan PR..awas, kita tahu siapa anda..

    ReplyDelete
  31. HAKIKATNYA: perjuangan umno telah berjaya memartabatkan Malaysia sebagai di antara sebuah negara Islam paling maju dan perkara ini diiktiraf oleh hampir KESEMUA ulamak2 tersohor dari Timur Tengah termasuk tokoh2 ulama terkenal di Arab Saudi iaitu Sheikh Dr Abdullah Hamad Jalaly, Mufti Masjidil Haram Makkah Sheikh Dr Sulaiman Al Salumi dan Ketua Hakim Mahkamah Makkah Dr Saleh Darwish..

    yg TIDAK iktiraf keutuhan wadah perjuangan Islam di Malaysia HANYALAH nik aziz, Hj hadi, mat sabu, mahfus umar dan sbgnya.. SIAPA MEREKA KALAU DIBANDINGKAN DGN tokoh2 ulama terkenal di Arab Saudi iaitu Sheikh Dr Abdullah Hamad Jalaly, Mufti Masjidil Haram Makkah Sheikh Dr Sulaiman Al Salumi dan Ketua Hakim Mahkamah Makkah Dr Saleh Darwish yg mengiktiraf kejayaan kerajaan Malaysia memartabatkan perjuangan Islam di Malaysia.

    PAS sekadar berjaya bercakap shj.. Adakah Islam di Kelantan, Kedah, Pulau Pinang & Selangor lebih baik daripada apa yg laksanakan di Malaysia?

    Apa yg menghalang PAS Kelantan kuatkuasakan Enakmen Hudud & Qisas Kelantan? Sejak bila Kabinet Malaysia ada kuasa menghalang/membatalkan mana2 Enakmen mana2 negeri? Yg berkuasa menghalang/membatalkan mana2 undang2 di Malaysia ni HANYALAH MAHKAMAH.. Itu pun kalau ada kutu yg berani memfailkan di Mahkamah Tinggi satu Permohonan utk "Judicial Review" ke atas mana2 Enakmen Hudud & Qisas negeri Kelantan..

    SEWAKTU "ENAKMEN UUNDANG2 KANUN JENAYAH SYARIAH (ii) 1993 (Hukum Hudud)" KELANTAN DAN ENAKMEN KESALAHAN JENAYAH SYARIAH (HUDUD DAN QISAS) TERENGGANU 2002.. KESEMUA ADUN UMNO TELAH MEMBERIKAN SOKONGAN DAN TIADA LANSUNG ADUN UMNO YG MEMBANTAH ENAKMEN2 TERSEBUT..

    SO.. DGN DALIL INI.. ADAKAH UNGKAPAN2 PIMPINAN PAS BAHAWA UMNO TOLAK HUDUD ITU SUATU YG BENAR ATAU FITNAH..?? TERBUKTI IANYA SEMUA FITNAH.. PERNAHKAH PIMPINAN PAS MEMOHON MAAF DARIPADA UMNO BERHUBUNG FITNAH INI..??

    Pernahkah umno memfailkan apa2 permohonan di Mahkamah utk mendapat pengisytiharan pembatalan Enakmen Hudud PAS Kelantan pada tahun 1993 dahulu atau Trengganu pada tahun 2002 dahulu? Kalau umno TIDAK PERNAH BERBUAT DEMIKIAN.. MAKA TERBUKTILAH BAHAWASANYA.. UNGKAPAN UMNO TOLAK HUDUD YG DILAUNG2KAN OLEH PIMPINAN PAS ADALAH FITNAH SEMATA2..

    ReplyDelete
  32. Friday, January 27, 2012 As of 12:17 AM
    THE WALL STREET JOURNAL / ASIA

    DI BAWAH INI ADALAH PETIKAN INTERVIEW ANTARA BRADER ANWAR BIN IBRAHIM DGN WARTAWAN THE WALL STREET JOURNAL .. SAMA-SAMALAH KITA MENILAI DGN PENUH KEINSAFAN.. InsyaAllah..

    "We must always compare Malaysia to Singapore, South Korea and Taiwan," said Mr. Anwar. "That's what we were."
    Undisrupted
    If elected, Mr. Anwar said he would speed up the removal of racial quotas for university places and focus on helping lower-income groups regardless of race instead of solely aiding ethnic Malays.
    ALLEGED
    In the interview, Mr. Anwar also clarified his position on homosexual rights and Malaysia's sodomy laws, and also the Muslim-majority nation's relationship with Israel.

    "I support all efforts to protect the security of the state of Israel," said Mr. Anwar, although he stopped short of saying he would open diplomatic ties with the Jewish state, a step which he said remains contingent on Israel respecting the aspirations of Palestinians. Malaysia has consistently refrained from establishing diplomatic relations with Israel, although limited commercial ties exist between private companies in the two countries.

    In response to recent local reports that he supported gay marriage, Mr. Anwar said they were wrong and that he "believes in and supports the sanctity of marriage between men and women." The opposition leader is suing government-linked newspaper Utusan Malaysia for defamation, alleging that it implied he supports and wants to legalize homosexuality.

    Still, Mr. Anwar said that Malaysia's sodomy laws are "archaic" and could be amended.

    "It is not my business to attack people or arrest people based on their sexual orientation," he said.

    PERLU DIPERJELASKAN LAGIKAH ASAS PERJUANGAN BRADER ANWAR BIN IBRAHIM..??? ADAKAH THE WALL STREET JOURNAL JUGA MEMFITNAH BRADER ANWAR BIN IBRAHIM..?? BRADER ANWAR BIN IBRAHIM TAK NAK SAMAN THE WALL STREET JOURNAL KE..???

    ReplyDelete
  33. http://nescaffesuam.blogspot.com/2012/08/gempar-berapi-norish-karman-mengaku-ada.html

    ReplyDelete
  34. Lebih 20 tahun yg lalu aku pernah membaca sebuah buku yg menggambarkan Tun M sebagai seorang pemerintah yg gila kuasa, zalim, korup, tamakmdan sebagainya. Beliau digambarkan akan menjerumuskan negara ini ke dalam kancah kecelaruan ekonomi yg amat dahsyat. Rakyat Malaysia dinasihatkan untuk menolak kepimpinan beliau dan memilih pihak yg digelarkan Angkatan Perpaduan Ummah dan Barisan Alternatif bagi menyelamatkan negara yg sedang nazak di bawah kepimpinan Tun M pada masa itu. Berbagai-bagai tuduhan dan fitnah dilemparkan kepada Tun M dan beberapa orang menteri dalam kabinetnya agar rakyat akan membenci beliau. Taktik menanamkan kebencian terhadap Tun M dan UMNO serta BN dilakukan secara aktif terutamanya kepada siswa dan siswi IPTA dan IPTS. Namun apa yg berlaku selepas itu adalan Tun M telah meletakkan Malaysia dan rakyatnyandi tempat yang begitu dihormati dan disegani jugandicemburui oleh banyak pihak di dunia ini. Sedar atau tidak, terima atau tidak, mahu atau tak mahu.... sesungguhnya Tun M adalah seorang tokoh yang sentiasa membanggakan negara dan ramai rakyat Malaysia bermula dari beliau memimpin negara ini sehinggalah saat ini walaupun beliau telah lama bersara. Sekian... Selamat Hari Raya Aidil Fitri... maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  35. Kelate jati bangan x pqndai bhs inggeris. Mu kecek enggeris bunyi budu.

    ReplyDelete
  36. kpd puak yg dok maki, iri hati dll, aku rasa le tentu mak bapak korang tak ajar korang tentang erti mghormat orang lain. tak kira org muda atau org tua...

    orng2 mcm inilah yg dikatakan sakit mental......
    tak boleh tgk org lain senang, gembira dll.

    sempena Hr Raya ni, bmaaf2an semasa org.....
    umur umat Nabi Muhammad S.A.W bukan nyer panjang.........

    ReplyDelete
  37. fantastic picture! the true leaders together!

    ReplyDelete
  38. i wonder wat was anwar and azizah doing at that moment??? hmmm....??

    ReplyDelete
  39. wah i want to use this picture as my timeline cover picture....la la la la

    ReplyDelete
  40. Anon 10,46 lancau lulah cerita srupa Cibai jubo lu tu bagi negro main ...

    ReplyDelete
  41. Wah bestnya semua org hebat2 berkumpul...
    Macam nie lah contoh terbaik...
    Kepada yang membangkang 2 saya paham hati korang terbakar...
    Hahahahhaha

    ReplyDelete
  42. fuhhh masterpiece....

    ReplyDelete
  43. Wah akak happy sgt tgk mcm ni... Semua org yg p0wer2 kat sini terbaik lah

    ReplyDelete
  44. Wah akak happy sgt tgk mcm ni... Semua org yg p0wer2 kat sini terbaik lah

    ReplyDelete
  45. Nie masalah anjing2 pakatan yang tak boleh tengok dua orang yang berkorban demi kebaikan rakyat dan negara....pape pow gua memang respect dengan dua pemimpin hebat ini sebab buat segala2 untuk negara walaupow masih ada anjing2 anak haram anuar and the geng nie buat fitnah

    ReplyDelete
  46. wah bgus sgguhlh.. Mst rmai pembangkang sdg terbkr2 skrg nie..
    Seronok je rsnya bile lihat keakraban seperti nie..

    ReplyDelete
  47. Napa gaduh2 ni adik2 semua jom lah kita bincang baik2 asik maki2 je tak best lah... Kdg2 ok lah

    ReplyDelete
  48. wah bgus sgguhlh.. Mst rmai pembangkang sdg terbkr2 skrg nie..
    Seronok je rsnya bile lihat keakraban seperti nie..

    ReplyDelete
  49. Haramjadah punya manusia ni semua mengada dah terbaik pm kita buat keg lagi byk cerita aku benci lah dvn pukimak2 yg tak paham bahasa ni....pe2 tiga2 yg kumpul ni mmg terbaik

    ReplyDelete
  50. Haramjadah punya manusia ni semua mengada dah terbaik pm kita buat keg lagi byk cerita aku benci lah dvn pukimak2 yg tak paham bahasa ni....pe2 tiga2 yg kumpul ni mmg terbaik

    ReplyDelete
  51. Hahaha bgus trbkr PR tgk!apa boley drng bkin tp mengelupur tgk!puak pakatan semuanya bengap susu to the max....wlu pe pun slmt hari raye kpd semua!

    ReplyDelete
  52. i can smell burning smell from oppositions stomach...hahahaha....

    ReplyDelete
  53. Lebih 20 tahun yg lalu aku pernah membaca sebuah buku yg menggambarkan Tun M sebagai seorang pemerintah yg gila kuasa, zalim, korup, tamakmdan sebagainya. Beliau digambarkan akan menjerumuskan negara ini ke dalam kancah kecelaruan ekonomi yg amat dahsyat. Rakyat Malaysia dinasihatkan untuk menolak kepimpinan beliau dan memilih pihak yg digelarkan Angkatan Perpaduan Ummah dan Barisan Alternatif bagi menyelamatkan negara yg sedang nazak di bawah kepimpinan Tun M pada masa itu. Berbagai-bagai tuduhan dan fitnah dilemparkan kepada Tun M dan beberapa orang menteri dalam kabinetnya agar rakyat akan membenci beliau. Taktik menanamkan kebencian terhadap Tun M dan UMNO serta BN dilakukan secara aktif terutamanya kepada siswa dan siswi IPTA dan IPTS. Namun apa yg berlaku selepas itu adalan Tun M telah meletakkan Malaysia dan rakyatnyandi tempat yang begitu dihormati dan disegani jugandicemburui oleh banyak pihak di dunia ini. Sedar atau tidak, terima atau tidak, mahu atau tak mahu.... sesungguhnya Tun M adalah seorang tokoh yang sentiasa membanggakan negara dan ramai rakyat Malaysia bermula dari beliau memimpin negara ini sehinggalah saat ini walaupun beliau telah lama bersara. Betol la ape artcle nie katekan....pr hanya tahu menyerang pemImpin umno yg berjasa kepd negara dan membawa pembagunan yg pesat kpd negara. Pr hnye berkata kata tnpe apa tndakan. Sry to say tp sye kcewa tgk pr amik alih selangor

    ReplyDelete
  54. Lebih 20 tahun yg lalu aku pernah membaca sebuah buku yg menggambarkan Tun M sebagai seorang pemerintah yg gila kuasa, zalim, korup, tamakmdan sebagainya. Beliau digambarkan akan menjerumuskan negara ini ke dalam kancah kecelaruan ekonomi yg amat dahsyat. Rakyat Malaysia dinasihatkan untuk menolak kepimpinan beliau dan memilih pihak yg digelarkan Angkatan Perpaduan Ummah dan Barisan Alternatif bagi menyelamatkan negara yg sedang nazak di bawah kepimpinan Tun M pada masa itu. Berbagai-bagai tuduhan dan fitnah dilemparkan kepada Tun M dan beberapa orang menteri dalam kabinetnya agar rakyat akan membenci beliau. Taktik menanamkan kebencian terhadap Tun M dan UMNO serta BN dilakukan secara aktif terutamanya kepada siswa dan siswi IPTA dan IPTS. Namun apa yg berlaku selepas itu adalan Tun M telah meletakkan Malaysia dan rakyatnyandi tempat yang begitu dihormati dan disegani jugandicemburui oleh banyak pihak di dunia ini. Sedar atau tidak, terima atau tidak, mahu atau tak mahu.... sesungguhnya Tun M adalah seorang tokoh yang sentiasa membanggakan negara dan ramai rakyat Malaysia bermula dari beliau memimpin negara ini sehinggalah saat ini walaupun beliau telah lama bersara. Betol la ape artcle nie katekan....pr hanya tahu menyerang pemImpin umno yg berjasa kepd negara dan membawa pembagunan yg pesat kpd negara. Pr hnye berkata kata tnpe apa tndakan. Sry to say tp sye kcewa tgk pr amik alih selangor

    ReplyDelete
  55. Masih ada yang denggki..terimalah kenyataan wahai pembangkang semua yang pemimpin kita semuanya baik dan bijak..sifat bersatu mereka ini menjadi contoh dan memberi keyakinan kepada rakyat untuk menykong mereka supaya negara kekal aman

    ReplyDelete
  56. Perh terbaik sial,M dan N duduk sekali kot.
    Pembangkang mmg x tido mlm la aq ckp,meroyan lah mereka sepanjang.
    Pembangkang sure akn buat isu punye bile tengok gmbr ni,maklumlah merekakan suka buat fitnah.
    Dasar manusia sial yg haramjadah,manusia yg suka menipu dan suka menabur fitnah.

    ReplyDelete
  57. puak2 ni mana suka bab2 akrab ni. tgk nasharudin akrab dgn pm. dia panas bontot. yg dia suka perangai mcm assmin ali tu. yg tak akrab even dgn ibu sendiri. nanti dah mampos dia tahu lah kena bakar dgn api neraka sbb derhaka dgn ibu. padan muka kau assmin.

    ReplyDelete
  58. Kahkahkah meroyan pakatan haram der... Dua manusia yang bijak duduk sekalilah katakan.... Dengkilah tu sebab dorang semua cakap main lepas je..

    ReplyDelete
  59. Najib baik dengan Tun ...Anwar baik dengan Chinadoll...sinonim..keakraban..

    ReplyDelete
  60. Nice, where is it taken? PM and Tun Mahathir are the best PM we had...

    ReplyDelete
  61. kkah,kah hari raya xkan nak tnjuk muka masammmmm ye x???????? s0 berlak0n la tu hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mn ko tau diorg belakon? Ko dh dikira fitnah ni bro.. X takut dosa ke? Ko x pecaya ke pd pembalasan di akhirat? Ko x pecaya ke ada syurga neraka?

      Delete
  62. Anon 8.03 mmg pukimak la... Ko tau ke beza org berlakon dgn x???? Mcm babi la org yg berfikir mcm ko ni..,

    ReplyDelete
  63. memang hebat lah dua pemimpin berjiwa rakyat bersatu padu untuk kebajikan rakyat dan kemamuran negara....PAKATAN plak apa cerita ada ker bersatu padu?...gua tgk mereka nie penting diri sendiri jenis gila kuasa bodoh!!!! yang al juburi plak asyik tgk punggung jer teruk-teruk PAKATAN nie

    ReplyDelete
  64. Setakat ni peratus yg memuji jauh mendahului peratus yg mengeji. Lagi bukti yg menunjukkan bahawa yg sokong DS Najib jauh melebihi yg menyokong DSAI. Walau pun ia agak pahit ntuk ditelan oleh para penyokong Pakatan Rakyat.... tapi nak buat macamana... telan sajalah.

    ReplyDelete
  65. CANTIK BTL GAMBAR PMKITA DAN TUN MAHATHIR KAN. APA SALAHNYA KALAU MENTERI LAIN PUN MCM NI SEJUK HATI MEMANDANG KEMESRAAN MEREKA. LEPAS NI ANWAR MESTI TAK TDR LENA NAK PIKIR STARATEGI LAIN UTK JATUHKAN PM KITA.

    ReplyDelete
  66. cayalah PM Najib dan DS Rosmah nampak sangat cool dgn Tun Mahathir dan Siti Hasmah. harap2 pihak pembangkang jgn buat fitnah lagi ye.

    ReplyDelete
  67. Hahahaha..kemesraan TUN M dan PM membuatkan hati pembangkang bergelora...

    ReplyDelete
  68. Mereka adalah pemimpin yang berjiwa rakyat.. Tiada tandingan..

    ReplyDelete
  69. Dalam pakatan pembangkang tiada pemimpin yang mempunyai ciri ciri seperti mereka..

    ReplyDelete
  70. Mereka disayangi rakyat malaysia

    ReplyDelete
  71. Mereka banyak jasa kepada negara

    ReplyDelete
  72. Mereka sayangkan AGAMA! BANGSA! DAN NEGARA!

    ReplyDelete
  73. Tun M dan PM bukan GAY macam Anwar Ibrahim

    ReplyDelete
  74. layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

    ReplyDelete
  75. jelas terpancar keakraban mereka....:))

    ReplyDelete
  76. Anuar tu mangku mana lah ada perasaan

    ReplyDelete
  77. Anwar is jealous of them..its clear cut!! Why? bcs Anwar failed to swindle the money!!! bastard

    ReplyDelete
  78. terbaik la,
    go die to anwar al juburi

    ReplyDelete
  79. anwar tngok kepanasan aku rasa....ds rosmah ngan tun hasmah cukup akrab...mmg terbaik la....

    ReplyDelete
  80. dol mat....dalam dunia ni yang kecoh bagi buntut pas buat kecoh sorang je!!!Namanya Saifool Baukari. Nko ade share sama kut? Ameno ni tak habis2 buat fitnah...nko orang maki boleh..orang lain balas marah....ale utuh nko.

    ReplyDelete
  81. Replies
    1. Pak lah takde sbb dia satu2 pm dr umno yg tak popular. Lembab takde idea dn trlebih bg kuasa pada menantu dia si khairy. Sbb tu juga bnyk penyokong bn dan yg duk atas pagar bagi undi pada pr masa pru2008 untuk bagi isyarat supaya tukar paklah termasuk lah aku. Kita orang bg undi pd pr sbb protes. Tp pru lepas ni berbeza dah. Tiada lg undi protes. Majoriti undi akan balik pada bn. Makan asap la kali ni pr.

      Delete
  82. sokong hudud!sebat mat sabu 80x sbb tuduh anwar aljuburi meliwat tanpa 4 saksi mase anwar jd tpm dulu.takbir!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!