INFO TERKINI! NEELOFA DAN ABBY BERGADUH KERANA ANWAR IBRAHIM?

Untuk cerita penuh, KLIK SINI

35 Responses to "INFO TERKINI! NEELOFA DAN ABBY BERGADUH KERANA ANWAR IBRAHIM?"

  1. ko nie bangang betul.. post x kene mengena pun ngan tajuk.. kalau nak hit tinggi pun.. jgn lah jadi penipu.!!!!

    ReplyDelete
  2. woit anon pukimak..ko ni otak cetek la bangang mcm kambing.org lau nk maju mestilah cari tajuk yang tip top untuk tarik pembaca bodoh!bila dh klik tajuk yang HOTT tu baru la dpat tau isi dlm celaka anak haram.ada kna mngena ke x tu citer lain ko xpyh la nk tunjuk ko tu bgs sgt yg pasti kambing kat umah aku tu lg bijak dr ko la anon.

    ReplyDelete
  3. Hehehehe....bestnya...! tetek gebu pasti ustaz pas terliur...Mat Bond

    ReplyDelete
  4. knape ko diam anon ko dh xde idea ke bangang?atau ko tengah tanya atuk ko ayat nk hentam org?ko mmg barua yg paling bodoh la aku rase.

    ReplyDelete
  5. aku setuju dgn anon1251.. mmg penulis ni bangsa tak guna.. kalau ye nak rating tinggi jgn la jd penipu mcm ni.. pastu mencarut carut pulak.. dh mcm penceramah pas plak.. mmg taik betul..

    ReplyDelete
  6. anon 1.20 ko pun sme la xde otak.lau penulis ni bngsa yg xguna mcm ko ckp xkn ada manusia yng bijak pndai dlm dunia hari ni tau x?sbb adanya penulis la anak bngsa kite blh membaca dan belajar ilmu yang para penulis ni karang.keturunan ko pun akn jd lbh trk daif dr org asli zmn kuno lau xde penulis ko sdr x?mane2 penulisan dlm dunia ni bermula dr penulis ko tau x sial?

    ReplyDelete
  7. BODOHNYE LA...KALO LA SPULOH ORANG LAGI MCM KO...MEMANG JAHANAM LA HIDUP..KESIAN MAK BAPAK KO YANG MMBESAR KAN KO SLAMA NI...UNTUK PANAS...

    ReplyDelete
  8. DAH MEMANG DASAR MELAYU PENIPU NAK TOP MCM NI LA..TAK HERAN LA KALO ORANG2 TERTINGGI YANG DIJILAT JUBONYA PUN MCM NI JUGEK...LEK JE ANON2 SMUA..HAHAHA...HARU..

    ReplyDelete
  9. Apa masalah korang ni semua der? Sukahati Tuan punya blog lah nak buat apa kan der? Korang nak menyibuk apahal der?

    Wahai aku,

    Kau tu anjing ameno world pergilah kat blog sampah dia, Kenapa kau nak sibuk kat sini? Jangan nak bising sangatlah kan der...

    ReplyDelete
  10. WOIT AKU..YG SUKA JILAT JUBO MAIN BONTOT BKN KAMI TAPI PUKIMAK2 MCM KORANG LA SIAL.DEMI SEDIKIT DUIT LOBANG BONTOT PUN KORANG BAGI KN?MMG KEJI LA KORANG NI LBH KEJI DR ANJING KURAP TAU X?

    ReplyDelete
  11. blog sndr xhot dok cbuk nk msuk blog org pehal?lau ko nk glamour ckp je trs xpyh nk mncelah msk blog org lain tumpang glamour la..sedih la aku dgn ko ni.

    ReplyDelete
  12. ada kaitan tu dgn anwar...

    suaminya tu cita2 sama dgn budak anwar dlm pemuda yg kahwin anak bekas pm

    cuma tak tahu samada bengkok mcm anu anwar ajer ...

    hahaha

    ReplyDelete
  13. ala biasa lah benda mcm ni...klun ko baca paper apa2 pus sama gak kan tajuk gempak ni lah cara nak hot kan cite...napa lah ada gak anon2 yg bodoh tak tau benda2 remeh mcm ni pu....sapa srh kau baca tajuk je,baca lah cite dia sekali klu nak baca tu jgn ;lah mls sgt bro....

    ReplyDelete
  14. main bontot basah tilam yea..buat malu je la wehhh..anuar mmg harami..

    ReplyDelete
  15. anon2 ni sume mmg bodoh xskolah tunjuk pandai xkna tmpat la.org ckp dont judge a book by its cover camni la gayenye..dlm xnk baca dn phm yang tau tgk tajuk dpn mula la buat kesimpulan

    ReplyDelete
  16. peh mantap dan besar gila tetek neelofa tu... alamak anak puasa hari ni

    ReplyDelete
  17. mantap pun anuar xsuka.die suka bontot je.hahahhahha

    ReplyDelete
  18. Hahahahha..... Anon2 pukimak yg suka menyalak tu dah meroyan nampaknya... Ko takut anwar x terbela ke babi2 oi.....

    ReplyDelete
  19. bodoh punya blogger...mcm sial...penipu mc anwar ibrahim gak...tajuk lain..isi lain...ni le org melayu tak guna! mcmmana nak maju..asyik menipu je blogger ni...dah le fitnahkan neelofa ngan abby...memnelanjangkan sifat penipu dirri sendiri le blogger ni...hot 85 tu lek mencarut tak tentu pasal..aku pun tak faham dia tulis apa...menulis mcm budak darjah 1...tak ada maksud langsung...menyumpah je kerja nya..agak2nya dia baru kena liwat kot!

    ReplyDelete
  20. woit anon celaka.mulut aku ske hati aku la pukimak.ko mmg bdh bangang sbb tu ko xphm ape yg aku tulis sial!yg nk bela sgt si abby jhnam tu knape?dlu mcm celaka skrg bt baik msk pas knn insaf pdhal sbb duit.ckp je la ko tu mmg dh jth miskin dh xglamour xde sape nk ambk ko blakon lg sial..xpun kn aku rase anon babi ni dpt pantek die la kot sbb tu dok back up sgt...haram jadah punya anon xskolah

    ReplyDelete
  21. perlu ke pakatan ni mengembar-gemburkan pertelingkahan keluarga PM? sampai anak dia pon pakatan buat kecoh? kenapa ya? kenapa sampai begitu sekali buruk perangai pakatan ni? dan Fazley pon satu hal, kenapa kalau betul ada PHD dalam business admin dia tak reti nak selesaikan masalah keluarga ni? betul ka PHD itu?

    ReplyDelete
  22. anon celaka..

    ko ni kn pandai ckp je blogger org bdh tp yg ko msk jgk knape sial?ko tu 10x bdh la lau cmtu

    ReplyDelete
  23. konon memfitnah satu dosa tp anon celaka dok main sdp gigi je ckp org kna liwat la melayu xguna la ko tu org pe pukimak?ko nmpak ke aku baru lps kena liwat sial?lau ko xnmpak ko jgn ckp bdh harami..tu dh tergolong dlm finah tu anon oiii..nasihat aku ko pg timba ilmu dlu byk2 sblm ko nk hentam org lain yea pukimak

    ReplyDelete
  24. anon2 bangang yg diatas nie klu korg tak suka tak payah lah nak kutuk2 blog nie!
    tak dek sape pn yg paksa korg msuk blog nie!
    dahlah penyebok pastu nak melalak2 pulak kat sini tak tntu hala!!

    ReplyDelete
  25. i sokong u mawar hitam.u know y?dlm blog sndr xblh mnyalak sbb tu diorg msk blog org lain nk lpskn gian...meroyan thp dewa la katakn..

    ReplyDelete
  26. suka hatilah kalau pemilik blog nak tulis tajuk macam mana pon.itu hak dia.kalau rasa tak boleh nak terima tak payah lah masuk bolg ni.

    ReplyDelete
  27. apa masalah korang anon2 yg sial,suka hati la tuan blogger la dia nk buat ape pun.
    ada dia kacau mak n pak korang ke,duk menyalak mcm anjing pasal ape.
    korang sakit tang mana anon2 sial,korang jeles ke.
    x suka blog ni x payah la menyalak cam anjing kena sawan babi,g berambus la.
    dasar manusia sial yg bodoh,bebal tahap haram

    ReplyDelete
  28. alamakk.... kurang pahala posa aku hari ni tengok 'bukit' dia.....

    ReplyDelete
  29. terbaik lah !!!!tajuk house PK buat balaci pakatan mesti tak senang duduk....tgk bertapa bodohnya balaci PAKATAN haram jadah percaya jer hahahaha

    ReplyDelete
  30. oh saya pun hampir tetipu..
    terkejut juga dgn tajuknya..
    lagi-lagi nak sibuk tentang hubungan peribadi hidup orang..
    itu hal keluarga la siapa yang tidak bergaduh..
    sedangkan lagi lidah tergigit inikan pula hubungan keluarga...

    ReplyDelete
  31. Xske bce blog penipu jgn lah bce sape suh bce and click kan?
    wakakka korang yang mrh dan geram tuh la yang bodoh sebab bce

    ReplyDelete
  32. apa lah bebal sgt kau ni anon 12.51,dah blog dia..suka hati dia lah dia nak letak tajuk apa pun,kau sbuk sgt apasal??tu mnunjukkan kau selalu buka blog ni,komen kau pun yang first??knp takut ke??

    ReplyDelete
  33. Aku hairan la.. Apsal dah terang-terangan si mamak Parpukari ni tulis tajuk tak selari dengan cerita pun boleh ada orang lain nak backup lagi..!! korang sume ni buta hati ke.?? buat malu melayu Islam je..chaiTT..!!

    ReplyDelete
  34. Zaman sekarang kene creative

    ReplyDelete
  35. kalo dapat nie....sampai ketiak kena jilat....barang baik punya...aaaaa

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!