CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Tuesday, August 7, 2012

GEMPAR BERAPI! KENAPA ANWAR MASIH TAKUT NAK KE MEKAH?

Gambar asal adalah Siaful, sekadar hiasan je nak kasi Pakatan syok la!
Ini kali kedua Anwar kata dia ke Mekah untuk menunaikan umrah tapi tak ada pun gambar. Pasti helahnya adalah takkan nak ke umrah pun saya nak kena bergambar untuk tunjuk2.

Hairan kenapa Anwar takut nak tunjukkan pada orang ramai bahawa dia ke Mekah. Sebabnya, ramai menjangka Anwar takut balasan segera tuahn di mukabumi Mekah dengan keadaan dirinya yang bergelumang dengan dosa, melakukan perkara syirik, kuat berbogong, kaki main bomoh, mencuri duit, dan tidak lagi mahu bertaubat

Ini mengingatkan kami kisah video enam siri yang dirakamkan untuk mula menghina dan memburukkkan Datin Seri Rosmah dengan pelbagai tuduhan.

Naik saja Najib jadi Perdana Menteri pada bulan April 2009, puak-puak PKR Negeri Sembilan yang kami suspek adalah tangan Chegu Bard telah upload trailer video 6 siri pada bulan Jun 2009.

Kenapa kita tuduh puak-puak PKR?

Sebabnya merekalah yang mainkan cerita mengenai pembunuhan Altantuya hingga adalah salah seorang saudara yang perangai jobo kata dirinya tak selamat dan mahu keluar negara sebab Rosmah bunuh ALtantuya.

Nak menjawab malas betul tapi yang jelas, isunya isu remeh temeh keluarga yang cemburu dan dengki.

Abenda isu macam tak balik kampung, tak jaga kampung, tak sempat ziarah saudara, tak salam dll. Ini cerita orang negeri sembilan dan kekampungannya tak masuk akal.

Si pompuan Datin dan anaknya yang cakap Rosmah kuat main bomoh tapi dia sendiri kaki main bomoh. Anak jantanya yang banyak bercakap dalam video tu pun cara cakap kita dah tahu jenis kuat ngata, fitnah dan mengumpat.

Macam-macam benda tak masuk akal dan tuduhan jahat.

Kalaulah jahat sangat Rosmah, kenapa tiada pula musibat atau petir sambar Rosmah di Mekah.





Bukan sekali, dia ke Mekah ...

Anwar takut nak ke Mekah. Hanya cakap saja nak ke Mekah.

Sumber: The Unspinners.

House PK: Bagus betul artikel Unspinners ni, tepat dan padat. Anwar asyik-asyik kata pi Umrah la, pi Mekah la, Tapi sampai ke la kita tak pernah nampak gambar dia depan Kaabah! Takut kena panah petir ke Anwar oi?

49 comments:

  1. Nak pergi haji antara seeorang dengan Tuhan bukan nak tunjuk. Bukan macam BN nak menunjuk2 riak. Rosmah sembahyang punada photo session. Gila punya UMNO

    ReplyDelete
  2. Nik aziz semayang merata rata ada photo session tu cam ne pulak. riak tahap gaban.

    ReplyDelete
  3. Nik Ajis Wali Jamban Pintu Papan tu pulak berdoa nangis-nangis Woooo...Wooo...depan orang dalam Masjid pun ada photo session jugak.Itu bukan RIAK+TAKBUR+POYO ke?PtuiiiiiHHH....!!!!

    Yennnamaa purengge dey thambi manoharan kaladek Lee Chong Weey..ChaiiTT...PtuiiHHH Manoharan DAP.!!!

    Terima KaseYY...!!

    ReplyDelete
  4. Gambar hirup kuah pun ambik...hehe

    ReplyDelete
  5. ► Bukan gambar hirup kuah je.Gambar makan Ikan Kering dengan Telur Masin pun ada photo session jugak.Phfeeeewitt...Kunun zuhud,tawaduk dan mengamalkan cara hidup yang low profile la.PtuiiiiHH...!!!!!

    ReplyDelete
  6. keh keh keh.. itu depan rakyat~ belakang rakyat baguih punya wali terompah bedal kambing bakar~ muahahaha~

    ReplyDelete
  7. Gambar ambil wuduk kat sungai pun ambil...supaya bagi contoh kepada rakyat kelate kalau takde air..tak reti-reti guna air sungai...

    Air paip tak penting air sungai/telaga ada...?? itulah mentaliti PAS.

    ReplyDelete
  8. Bulan posa pun tak abis2 fitnah!!

    ReplyDelete
  9. alo anon anon bodoh lagi piang. nik aziz siapa kalau dibandingkan dengan najib n rosmah. siapa saja ketua negara jurugambar akan ambil gambar ketika mereka mengerjakan umrah atau haji. kalau tak percaya tunggu selepas anwar jadi pm dia akan memeluk islan semula lepas tu pergi umrah/haji. mesti ada jurugambar yang menyibok.

    ReplyDelete
  10. Anwar takut terbakar bila sampai sana.. haha

    ReplyDelete
  11. PM dan Datin ke mekah pun depa duk serang.. apalah..

    ReplyDelete
  12. Nik Aziz pegi mekah guna duit rakyat !!

    ReplyDelete
  13. Nik Ajis lagi teror sembahyang menunjuk2 bawah pokok, tahap gaban riak orang keliling tgk ambik gambar, ada yg sengih ada yang bercakap2 sesama mereka tak ke riak tu.

    Anwar kata konon 2 minggu lepas ada di Mekah? cheh wah cheh wah tak sampai 5 tgk tgk muka dia ada di satu tempat di Malaysia bersama ujin lakim.Jgn kuat bohong nanti makan diri sendiri, kita semua sedia maklum nak g buat UMRAH/Haji
    semua akan masuk pintu pertama adalah di Jeddah bagi pemegang visa umrah dari situ boleh naik bus atau kereta dgn perjalan sejam ke kota Mekah.

    ReplyDelete
  14. Org Malaysia ramai la pi Umrah.. patut mesti jumpa Anwar nihh... Gambar sure ada punyer..

    ReplyDelete
  15. Rasanya anwar x suka kot publisiti pasal dia beribadat.. Dia lebih suka publisiti masa dia tgh main belakang @ dgn china doll tu.. Baru nampak jantan, mantap lagi... Huhuhuhu... Hidup kita ni x lama cik nuar.. Cukup2 lah ... Harta pun dah byk .. TUn M pun dah bersara anda bila lg.. Takkan nak tgg letanda dtg jemput br nak pikir amal ibadat kot... Rasanya time tu dah terlambat...... Pttnya dari skang la mulakan ibadat tu

    ReplyDelete
  16. Kadang2 kesian aq tgk geng tali barut pakatan ni yg cuba nak menegakkan benang yg basah ni... Pusing punya pusing tang tu jugak.. X kemana pun.... Pada tali barut anjing khinzir pakatan ni toksahlah nak mereka cerita yg x betul tu... Klu korang tau kisah benar buat apa nak menafikannya.. Bukan apa takut mkn diri nnt.... Selamat beramal n selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  17. Makin lama UMNO kebingungan kehabisan modal dan menjadi tahap terencat akal. Kalau nak ikut bodoh undilah UMNO parti karat dan bangang. 2012 orang pun dah muak tactic bangang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ialah tu. Ikut mcm ko undi dapp masuk syurga kan.. Kan..kan.

      Delete
    2. SIAPA YG BANGANG?

      Delete
  18. shutup you all PAS celako ...

    ape, kau ingat kentut NikAjis tu wangi sangat ke??

    porahhhhhhh ....
    pirahluuuuuuu ....



    celako kau NikAjis !
    sial kau NikAjis !
    jahanam kau NikAjis !


    NikAjis bukan ulamak tapi bekas guru tadika ...
    dapat mengajar sebab bapak dia kesian dia menganggur, takde kerja ...



    sekarang, banyak sarang pelacuran kat Kota Bharu + perjudian + ...
    ape tua kutuk NikAjis ni buat ?????





    PAS + PKR + DAP = bodoh + bangang + celako + jahanammmmmmm !!!!!!!

    ReplyDelete
  19. anon anon pro bangkang yg bengong teramat.. kesian tak habis habis bengongnya...
    cakap macam orang cacat fikiran.. itulah ..disuruh masuk kuliah ..tapi berguling atas jalan raya...
    Tunggu 15tahun nanti..kamulah yg tertinggal dikalangan orang Malaysia yg dah maju.. masa tu anwar ..nik aziz..mat sabu..karpal dah dialam lain.. tinggal kau terkonting .. anak bini kau malah menantu pon menyampah kat kau si bangsat adab ada akal... cucu ko lagi takut saperti melihat syaitan hodah..bila pandang...
    masa tu duduk tinggal bawah jejambat lah...jawabnya..dan makan kutipan dari tong sampah...

    ReplyDelete
  20. mana boleh anuar pergi mekah beb...rentung la dyi bila jejak kaki kat sana...penzina peliwat pembohong bab dia taw la dia tak berani nak ke mekah...cakap semua orang boleh cakap...sian gua tengok anjing2 setia anuar nie..masih lagi nak sokong dia...pe dia bagi kat korang sampai tak boleh ada orang cakap kat bapak korang nie?
    kepada anjing22 anak haram anuar tu tunggu2 la bala tuhan...masa tu da lambat la nak taubat

    ReplyDelete
  21. anuar memang pandai bercakap je tapi tak berani nak buat beb...sebab pe?sebab dia nie kaki nipu kaki kencing..da zina da liwat tapi taknak ngaku taknak taubat...aku tak taw la pe punya jenis manusia nie...langsung tak takot dosa memang betol2 yahudi la anuar nie...yang lagi terok anak bini dia...lagi sial..penyokong terbesar anuar...aku tunggu je korang dapat balasan dari allah

    ReplyDelete
  22. Anuar pergi mekah???

    kah!
    kah!
    kah!
    kah!
    kah!
    kah!
    kah!
    kah! dan
    kah lagi!!

    gila kau dia nak pegi mekah!kau kna ingat,mekah tu tempat paling suci sekali bagi orang islam,dan byk cerita2 yg kita dgr di mana org yg byk berbuat dosa akan ditimpa musibah di sana,sebab tu sebelum ke mekah,org akan bermaaf-maafan..mungkin Anwar takut kote dia terbakar kot...

    ReplyDelete
  23. habis gambar Nik Najis kau yg berdoa sambil menagis tu apa kes??kalau gambar saja xpe gak,ni siap FRAME agi beb!!sape yang gila glamor skrg ni??alah,lagipun Nik Aziz pegi mekah ad orang sponsor!!blah la wei anjing2 pakatan haram..jgn nak menyalak kat sini..semua org tahu perngai pemimpin kau yg mcm setan tu..

    ReplyDelete
  24. pada anjing2 pakatan gambar tu semua bukan riak or nak menunjuk tapi bukti pada paktan haram kata perdana menteri dan isteri nya pegi mekah terbako?
    pe cer beb teman tengok deme ok je...mana pak nuar korg yang korang bangga2 kan tu?
    kenape dia xberani nak ke mekah sekiranya nya seorang yang jujur?ke xsempat nak kebas duit rakyat nak pergi mekah nuar oi?
    wkakakakakakkaakakkaka

    ReplyDelete
  25. orng klu dh hidup dia nie penuh dngn tipu helah,maksiat,fitnah orng x kira masa mcm anuar nie mana berani nk g mekah beb takut kena panah petir la tu....tuduh ds rosmah mcm2 tp aku tngok dia g mekah ok jer...biasa nyer orng yg kena fitnah nie ok jer...org yg menabur fitnah mcm anuar nie la pengecut....

    ReplyDelete
  26. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  27. nak pergi mcm mana mekah..nanti berasap mcm api kuar dari tubuh badan anwarcinadoll gay...nanti meranalah balaci2 beliau yang xboleh nak al jubri dengan beliau huuh

    ReplyDelete
  28. jgn harap la anuwar nk g mekah,niat nk meliwat masih ada.
    kata g mekah buat haji,padahal g tmpt lain tuk meliwat and tuk beromen.
    anuwar ni kuat propaganda,kuat menipu and kuat meliwat.
    perangai camni jgn harap la dia nk jejak ke mekah,dosa bertimbun cam bukit.
    dasar manusia penipu and peliwat,sampai ke mampos xkn berubah

    ReplyDelete
  29. CUBA TANYA ANWAR TU..DIA KE MEKAH KE BATU CAVES? AKU RASA DIA KONPIUS TU..

    ReplyDelete
  30. tang najib korang kate dia menunjuk2,semua bend nk ambik gambar....tu yg pak ajiz korang tu e cer,bkn main lg banyak gmbr dia tengah beribadat...pak ajiz korang lagi menunjuk2 and riak,sikit2 nk bergambar....anuwar nk g mekah buat pe,nik ajiz kate kelantan kan serambi mekah....anuwar buat haji kat kelantan jela,nik ajiz janji syurga tu......lagipun kan nik ajiz de tuk memaafkan dosa2 dia,nik ajiz kan cam paderi.....celaka haramjadah punya manusia

    ReplyDelete
  31. publisiti? hak ptuiiihh...

    yang nik aziz, nik abduh nak solat mesti ada kamera depan tangkap gambar (yang tangkap gambar tgh solat tu x solat ke? lupe lak, undi PAS masuk syurga)

    gambar yasir arafat pon pergi buat umrah ada gambar dia ditangkap depan hajarul aswad..

    saddam hussein pon ada gambar tgh buat umrah sepertimana PM kita buat umrah..

    memang kalau pemimpin negara yang dihormati umat Islam akan diambil gambarnya dilihat semua tindak tanduknya disana..

    yang penting PM dan Isteri sudah buat umrah.. Anuwor? bile lagi oi!!!!!!!

    ReplyDelete
  32. anwar xboleh pergi! kalau dia nak pergi pon guna duit rakyat! sebab dia dah guna semua duit dia atas china doll dan pelbagai lagi jubor-jubor ky jelly dia!

    dan kalau dia pergi ke tanah suci tersebut, terus spontaneous combustion akan berlaku pada dirinya sebab dia pakai susuk banyak sangat! ialah, kalau xpakai macam mana ramai orang boleh terpukau dengan dia?

    ReplyDelete
  33. ada jugak pembangkang yang bodoh mempertikaikan perkara baik yang dilakukan... dia pergi umrah adalah sesuatu perkara yang baik... perlu ke pihak pembangkang mempolitikkan isu ni dengan mengatakan isu publisiti? tidakkah mereka tahu bahawa setiap pemimpin Islam yang pergi umrah memang akan di tangkap seri satu gambar mereka ketika umrah tersebut? kaji dahulu wahai pembangkang setan! jangan main sembor je! kau buat fitnah... kau tahu x dosa dia besa lagi daripada membunuh? owh lupe, undi PAS masuk syurga... bodoh!

    ReplyDelete
  34. rasanya kalau si anwar tu pergi
    mekah,mungkin dia tak akan balik dalam keadaan yang normal.
    mesti sesuatu akan terjadi tu yang dia takot sangat nak pergi.
    dia tahu betapa sisial nya perangai dia tu.

    ReplyDelete
  35. apalah masalah ko anon 10:06...
    nak kata umno gila.
    ko tu yang gila.
    pas yang sebenarnya riak tahap cipan bukan je riak tapi takbur and bongkak..pas selalu kata sapa sokong diorang masuk syurga..ni lagi lah dahsyat...pas ingat diorang tu yang the best dalam dunia ni.

    ReplyDelete
  36. anuar ni sebelum nak pergi mekah tu bertaubatlah dulu banyak-banyak.

    ReplyDelete
  37. anwar pergi mekah???
    yeke nie?? blh percaye ke nie??
    mna blh dia pi sana kang terbakar pulak setan2 kat badan dia tu sapa nak tggung nnt??? nik aziz ke nak tggung? haha..

    ReplyDelete
  38. hati dia tu busuk! kotor! mana blh pergi mekah nnt bertmbh2 busuk lg bknnya bersih..
    org mcm anwar nie mna lah nak ke mekah tu lg pn klu dia pergi pn tak guna eh sbb nnt dia buat lg dosa2 yg sama tu balik!

    ReplyDelete
  39. btl tu anwar ko smbhyglah tobat dulu bnyk2 sblm ko nak jejak kaki ko tu di tnh suci..

    ReplyDelete
  40. hahahaha...
    anuar nk pergi mekah cmne beb peranagi cm setan..sblm p mekah sucikan diri tu dulu...mekah tempat yg mulia,suci buat org beragama islam..sblm ke mekah kita pasti bermaaf_maafan dulu..

    ReplyDelete
  41. takot la dosa trlalu bnyk...
    lgpn aktivi songsang dia blm puas lg...klau ke mekah xdpt nk main blakang lerrr....

    ReplyDelete
  42. macam mana anwar nak pergi mekah.
    dosa dah bertimbun-timbun.
    hati masuh kotor dan penuh dengan niat jahat.
    lepas tu pemikiran pon terlampau kotor.
    jadi macam mana dia nak pergi.
    silap-silap karang dia pergi sana,
    wayar otak dia putus pulak.

    ReplyDelete
  43. die takut nanti sampai-sampai ke dekat mekah nanti kena petir dengan kilat..
    banyak sangat dosa sampai sendiri pun takut dengan diri sendiri..
    itulah yang terjadi dengan kes si anuar nie...
    tapi anuar kalau ko nak taubat ko patot dahulu minta maaf kepada orang-orang yang ko fitnah dan mencanag cerita palsu..
    barulah hati ko akan terbuka...
    idak dok hitam dan keras macam 2 jela

    ReplyDelete
  44. anuar tunggu die mati pucuk dulu baru die pergi taubat he3...
    sebab nanti kalau die pergi mekah tapi ada niat nak wat skandal lagi nanti die sendiri takaut diturunkan bala keatasnya so paham2 le kenapa die tidak mahu pergi kesana..
    lagi pun tolong la jangan kotorkan tempat suci wei...

    ReplyDelete
  45. Mana ada anuar pegi mekah tunai umrah, pegi negeri yg dikatakan serambi mekah adalah, lepas tu seberang sungai golok pegi nutuh siam doll.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!